|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
13.5.2010 13:13:05   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Punce zdržite še malo in se nam ne bo treba pogovarjat več o izcedkih, saj se vse počasi bližamo dvanajstem tednu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zase govori. user posted image

Joj, kje je še moj 1.pregled, še cela 2 tedna!

ja sej vem da se vleče, samo boš videla, sej bo šlo kljub vsemu hitro mimo. Jaz sem se naročila na pregled 9.4. in dobila datum komaj 14.5. - sem takrat tudi mislila da ne bom mogla dočakat. No pa sploh ne morem verjeti, da je to že jutri - je pa res, da danes se mi pa nenormalno vleče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
13.5.2010 13:16:23   
BabyKitty
Vleče se in vleče in vleče... sem pa vesela da imam samo še en teden do dopolnjenega 12. tedna user posted image wiiiiiiiii

Groza me je pa misli, da naslednji teden vidim pikico, potem pa vsaj 2 meseca ne user posted image morfologija je šele nekje v 20. tednu ane?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
13.5.2010 13:29:13   
zaljubljena23
Vidim, da vse pridno odštevamo do naslednjega pregleda...Jaz tudi razmišljam, kaj mojemu G reči, da mi naredi UZ, ker ne verjamem preveč, da mi ga bo, glede na to, da sem enega že imela...Kaj mislite ve? Glede na to, da bom zdaj komaj dobila materinsko, pa da sem lani imela SS, mislite da bo naredil še en UZ...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
13.5.2010 13:47:09   
*Star*
Drage moje (sladke) sotrpinke. Saj bodo kmalu minili dnevi do pregledov. Pomoje se bomo 3x obrnile in že bo tu december in čakanje na veliki dan...
Predlagam pa da naredimo še en seznam... odštevanje dnevov do dopolnjenega 12.tedna nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
13.5.2010 13:50:31   
mag3
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Groza me je pa misli, da naslednji teden vidim pikico, potem pa vsaj 2 meseca ne user posted image morfologija je šele nekje v 20. tednu ane?

Kaj točno je MORFOLOGIJA?

Neposredna povezava do sporočila: 2105
13.5.2010 13:52:14   
lidik
ha ha ha zvezdica moja tole je pa dobra ideja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
13.5.2010 13:52:34   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*
Predlagam pa da naredimo še en seznam... odštevanje dnevov do dopolnjenega 12.tedna nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Star* lahko naredim imenski seznam, ampak sama si naj pol sama vpiše koliko ji še manjka do 12-ih tednov!? Vsak zase najbolj zna?! user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
13.5.2010 13:54:02   
KatyK79
no da se še jaz malo javim....vam bolj berem kot pišem, pa še to žal bol na brzino.
uf....sem pa na dopustu, danes in jutri in je kr vse lepše.

drugače pa še 5x spat do mojega prvega pregleda....user posted image user posted image user posted image

kok časa ste bile prvič pri G, v ordinaciji mislim???

oooo pri nas se malo, čisto malo kaže sonček...no ja mogoče pa še bo kaj od današnjega dne, če ne bo pa baje jutri lepše.

uživajte max

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
13.5.2010 13:54:23   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

*Star* lahko naredim imenski seznam, ampak sama si naj pol sama vpiše koliko ji še manjka do 12-ih tednov!? Vsak zase najbolj zna?! user posted image

joj jaz upam, da mi ne bo jutri rekel, da mi manjka še več kot sem mislila da mi - upam da mi jutri ni nič ne spreminja PDP in da bo ostalo da imam že 9t1d user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
13.5.2010 13:55:33   
lidik
KatyK79 joj hvala ker si me spomnila to vprašat. Sem zjutraj ko sem se peljala v službo razmišljala, da vas moram vprašati kako dolgo je trajal prvi pregled - da vsaj približno vem povedati koliko bom jutri imela dopusta. No pa sem na koncu čisto pozabila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
13.5.2010 13:57:20   
BabyKitty
O pregledih v nosečnosti:

http://www.ringaraja.net/clanek/predporodne-preiskave-pod-drobnogledom_2064.html

Moj pregled je trajal cca. 5 minut, vse je bilo zelo na hitro... pikico sem komaj kaj videla, imam pa za to lepo slikico user posted image

Ampak to je bil samo UZ, pregled pri G, je bil pa pač klasičen, kot da ne bi bila user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
13.5.2010 13:58:01   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI

Punce zdržite še malo in se nam ne bo treba pogovarjat več o izcedkih, saj se vse počasi bližamo dvanajstem tednu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zase govori. user posted image

Joj, kje je še moj 1.pregled, še cela 2 tedna!

Kolibri sva čist na istem user posted image
točno čez 2 tedna imam šele pregled ... kje je 27.maj user posted image

ej samo bi res lahko za foro naredile seznam koliko še imamo do 12.tedna. In tiste, ki že pridejo v 12.teden se zbrišejo s seznama user posted image  

a se tudi vam drugače zdi, da nas je decemberk nekam malo user posted image  . Lahko bi nas bilo več user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
13.5.2010 14:02:40   
mag3
Vidim, da je povpraševanje po seznamu, ki ga je predlagala *Star*, tako, da jaz zdaj naredim imenski seznam, pol pa same vpišite koliko dni vam manjka do polnih 12-ih tednov user posted image , ali pa mi javite in vas vnesem, Ok? Veselo na delo. user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
13.5.2010 14:05:40   
pinkalonca

Tole sem kopirala iz ene strani:

Morfološki ultrazvok:  Ultrazvočni pregled  v 20-24. tednu nosečnosti je presejalni pregled na rast ploda in na razvojne nepravilnosti ploda. Pregledamo vse vitalne organe in organske sisteme, ocenimo rast ploda, ocenimo lego in morebitne nepravilnosti posteljice in količino plodovnice.

jaaaa seznamček seznamček user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
13.5.2010 14:09:25   
alma82
user posted image  jaz sem ga tudi glih začela delati. Ni panike, ga bom kar tebi prepustila user posted image
uff kako hitro se jaz vedno dela odtresem user posted image

ok...
jaz sem danes točno 7t3d, torej mi do 12t manjka še 27 oz 33 dni user posted image  user posted image
zdej sem pa čisto zmedena user posted image  jaz sem sedaj se pravi v 8.tednu  a ne? in do katerega dne naj bi se štelo teh 12.tednov? Ful čudno vprašanje vem.... user posted image

Če štejem za 12.teden 11t1d potem mi manjka še ''samo'' 27 dni... če pa računam točno do 12t0d pa ''samo'' 33 dni... Do kam štejem user posted image

Ah punce dejte mi zračunat koliko mi manjka do 12.tedna user posted image  

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
13.5.2010 14:13:59   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

Morfološki ultrazvok:  Ultrazvočni pregled  v 20-24. tednu nosečnosti je presejalni pregled na rast ploda in na razvojne nepravilnosti ploda. Pregledamo vse vitalne organe in organske sisteme, ocenimo rast ploda, ocenimo lego in morebitne nepravilnosti posteljice in količino plodovnice.

Pa je to tako kot nuhalna samoplačniško al to vsaki nosečki naredijo??

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
13.5.2010 14:16:19   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: alma82

user posted image  jaz sem ga tudi glih začela delati. Ni panike, ga bom kar tebi prepustila user posted image

ok...
jaz sem danes točno 7t3d, torej mi do 12t manjka še 27 oz 33 dni user posted image  user posted image
zdej sem pa čisto zmedena user posted image  jaz sem sedaj se pravi v 8.tednu  a ne? in do katerega dne naj bi se štelo teh 12.tednov? Ful čudno vprašanje vem.... user posted image

Če štejem za 12.teden 11t1d potem mi manjka še ''samo'' 27 dni... če pa računam točno do 12t0d pa ''samo'' 33 dni... Do kam štejem user posted image

Po moje napolniš polnih 12 tednov ko si noseča 11t7d, takrat vstopiš v 13. teden. Torej v tvojem primeru manjka še 32 dni. Popravite me, če se motim. user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
13.5.2010 14:16:49   
BabyKitty
mag3 morfologija ti pripada... pri tvojem osebnem ginekologu user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
13.5.2010 14:16:59   
alma82

IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

Pa je to tako kot nuhalna samoplačniško al to vsaki nosečki naredijo??

Če se ne motim je plačljivo in stane okol 100 €. Po 35.letu pa je zastonj al neki takega.
Punce popravite me če se motim user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
13.5.2010 14:18:45   
alma82

mag3 morfologija ti pripada... pri tvojem osebnem ginekologu user posted image

a ni plačljivo?
Jaz vem, da so si ene punce plačale in so rekle, da je okol 100 €, pa da so dobile še cd zdraven.

No če je pa zastonj, pa še tolk boljš user posted image
bom šla pa na 4D user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
13.5.2010 14:20:38   
alma82

ok...

Po moje napolniš polnih 12 tednov ko si noseča 11t7d, takrat vstopiš v 13. teden. Torej v tvojem primeru manjka še 32 dni. Popravite me, če se motim. user posted image

user posted image  hvala mag3

torej za seznamček .... meni manjka do 12.tedna še ''samo'' 32 dni  user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
13.5.2010 14:24:57   
BabyKitty
alma82 morfologija ti pripada, to je eden izmed dveh UZ, ki so "zastonj"... če se motim me popravite...

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
13.5.2010 14:28:46   
alma82

alma82 morfologija ti pripada, to je eden izmed dveh UZ, ki so "zastonj"... če se motim me popravite...

imaš prav user posted image

sedaj sem šla malo pogledat, pa je to eden od dveh UZ, ki sta zastonj user posted image

moja napaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2123
13.5.2010 14:29:29   
zaljubljena23
Morfologija pripada vsaki nosečnici, poleg tistega prvega UZ, s katerim se potrdi N..Ni plačljiva...

Plačljiva sta NS ali 3D/4D in nista nujna...Pač kakor se vsak sam odloči...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 2124
13.5.2010 14:33:27   
lidik

ok...

user posted image  hvala mag3

torej za seznamček .... meni manjka do 12.tedna še ''samo'' 32 dni  user posted image

jaz se pa sprašujem če slučajno moramo počakati do konca 12-tega tedna - torej da bomo N 13t0d user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?