birdy -> RE: Decembrke 2010 (30.6.2010 14:21:13)
|
Hoj, kako ste? Mi smo dobro, ta velka je na morju, Kristi glih spi, moj ma pa danes popoldansko. Glede številk cunj je ena (sory, se res ne spomnim kera[sm=smiley9.gif]) naopisala da glejte kok ste ve velike... Jst to glih ne bi preveč, mam izkušnjo da sva midva oba bolj mejhna, jst 162cm moj pa 172cm, no pa se je Nelči rodila z 54cm in 4060g[sm=smiley36.gif]. Jst kr zaupam G ki mi je rekel da bo precej velik otrok tole, za Kristi je pa reku da ne bo glih mejha, da glih velika pa tud ne bo. Pa se ni zmotu, s tem da je bil UZ obakrat 2 meseca star. Se pravi da mi je pred porodom samo glede na tipanje trebuha to ocenil. Jah, tale moj G očitno obvlada[sm=smiley36.gif] Pa imena... Midva sva se na začetku velik o tem pogovarjala, no, pol naju je pa mal minil in se zdej načeloma ne. Sam včas kdo vpraša če mava že kej izbrano pa se pol mal o tem pogovarjamo. Bo pa ful težka to rundo. Brcike jst čutm že dober teden, sem pa že ful prej čutila premikanje. In brcike so že ornk, moj jih še ne more čutit, jst pa jih in to fejst, večkrat na dan. Par dni je bilo samo zvečer, no, zdej pa tud čez dan, pa tud če nisem čist pri miru. Sem se nasmejala ko ste napisale da komi čakate da bodo partnerji čutil brcke... Moj ni ene brce od Kristi čutu ker je bila lumpa. Sam da je roko dal na trebuh je nehala brcat in sam da jo je dal stran spet začela. Sej je blo prov smešno po eni strani, čeprov njemu verjetno ni bilo.
|
|
|
|