kar_ena -> RE: Decembrke 2010 (1.7.2010 16:00:48)
|
Haj! Meni na vsakem pregledu izmeri MV in zadnjič se nisem preoblekla, ker pač mi ni tega nihče reku, pa je rekla "ne, ne ti morem naredit V-UZ, da lahk še MV pogledam...". Tako, da sem dobila občutek, da ga lahko izmeri le vaginalno... Jaz še razmišljam o hrambi MC, pa se nikakor ne morem odločiti [sm=zmeden.gif]. Sem kar skeptična. Kdo mi pa lahko zagotovi, da bodo zamrznjene celice še uporabne, ko jih bom potrebovala ali da bo čez 20 let tista banka, ki hrani MC še stala, poleg tega sem nekje prebrala, da količina celic, kolikor jo zamrznejo ob rojstvu, zadostuje do max. 40 kg, pa še to če je vzorec optimalen. V javni banki veliko vzorcev zavržejo, ker je premalo celic - v plačljivi, ti jih pa verjetno z veseljem shranijo [sm=zmeden.gif]. V javno banko jih bom pa dala zagotovo (če ne v zasebno), konec koncev več bo shranjenih vzorcev, več je možnosti, da dobiš pomoč, če jo potrebuješ... Imam namen vprašat dobro prijateljico, ki je mikrobiologinja in dela podobne reči, kaj misli o tem...
|
|
|
|