n a n i -> RE: Decembrke 2010 (29.6.2010 12:56:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinca12 ojla punce spet jaz, zdele mam pa jaz spet en problem. Namreč včeraj sem gledala svojo materinsko knjižico in ugotovila, da ko sem se prvič tehtala pri 8t sem imela samo 6dag manj kot pa jih imam sedaj v 13t6d, kar pomeni, da se nisem čisto nič zredila. Danes, ko je od zadnjega pregleda pri ginekologinji že skoraj en teden se teža še vedno ni nič spremenila. Skoz in skoz mi teža ostaja 65,9 kg (pred nosečnostjo 62kg) in od takrat kot sem že rekla, se teža ni spremenila. Sicer vsake toliko časa imam tak napet trebuh in seveda napihnjenega vendar teža se kar ne spremeni. Kaj mislite punce, kaj se dogaja? Bojim se da bi mel moj otroček zastoj v razvoju ter da se kar naenkrat ne bi več razvijal oziroma rastel. Kaj bi ve naredile v mojem primeru? Naj povem, da se nobenega obroka ne odrečem, sicer je res, da včasih pojem bolj malo, saj mi je velikokrat slabo, vendar jem pa še vedno. Nikoli se ne "nažrem" tolk, da komaj hodim. Morda pa dojenček vse poje in gre vse njemu, morda? Prosila bi za vaše izkušnje glede vsega in seveda nasvete kaj narediti. Že vnaprej hvala tinca nic skrbet. jaz sem se vedno v minusu s kg glede na prvi pregled. Je cist obicajno, da se ene ne zredimo ali pa celo shujsamo... meni so obrazlozili, da si otrok vzame kar rabi. To da se ne redis ne pomeni, da je karkoli z otrokom narobe. Vazno je, da jes normalno in da ne bruhas prevec. Poznam tudi punco, ki je imela minus, ko je sla rodit, pa je bila dojencica zdrava in tehtala 3 kg.
|
|
|
|