Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1 meni se zdi gina, da ti itak nimaš besede, on si vzame relax, ti pa ne smeš pisnit. in ravno obratno je. dojenček lahko počaka, dveletnik, ki očeta ne vidi ves dan in mu ta pride domov s kislim frisom, ker ga vidi, da z ročico prime hrano, pa malo težje. pri nas nihče nikogar ne tera, otroka sta dva in sta še majhna, oba zahtevata fizično oskrbo, jaz imam le dve roki in ti dve roki letita ves dan okoli otrok. enako težko in intenzivno delam kot mož v službi, ne razumem zakaj on zasluži relax - MIMOGREDE - to namreč ti svetuješ Anji, ne govoriš o ANJINEM RELAXU pač pa o moževem. sicer pa jaz mojega moža ne rabim vzgajat, je dovolj zrel in odgovoren, da razume kaj je prioriteta. čez par let nama bo lažje, ko bodo odpadle plenice, hoja po vseh štirih, polivanje in podobno. takrat bom najrbrž razmišljala kot ti, izmenični relax, ampak prosim te, pomisli....pri hiši je dojenček in malček, ki še nima dve leti. ti, ali si pozabla zelo hitro, ali pa se delaš. in kako zaničljivo govoriš o otroku, kot da si zasluži da se oče nanj dere, ker z ročico prijema hrano!!!??? oče se v tem primeru nima kaj dret. ima roke in usta, da otroka pouči kako se hrano zajema. ti opravičuješ dretje, ker je oče živčen iz službe? ma ja ja, kar v redu, ti si ga kar imej takega...na moje otroke se tak ne bi pet minut drl. že lažje živim brez takega, kot tako. ti pa kar. Obnašaj se odrasli ženski primerno in nahaj obračat besede. Očitno si en cepetajoč otrok, ki nima pojma o real lifu. Če trdiš da jaz lažem, bom rekla zate enako. Hvališ se, kako delata oba, v resnici si pa očitno en kompleksek, ki tuli kako imaš vse pošlihtano, v resnici si pa ne moreš vzeti ene urce frej. Nikoli nisem opravičevala dretja in podobnega - očitno brat ne znaš, pa je v slovenščini napisano. Niti nisem opravičevala neprimernega otrokovega vedenja. NIti se ne mislim zagovarjat. Če sta dva človeka zrela, si reči znata organizirat tako, da je obema fajn in nista sužnja ne otrok ne bajte. Anja se pa tolk pritožuje, da ji predlagam, da se kar loči, če ima tako zanič deca. Itak nič ne dela in ne skrbi za otroke, pa še kriči zraven. Le kako lahko to prenaša?
|