10ka
|
mi imamo pa pravo kalvarijo s spanjem. punci zdaj spita skupaj v sobi in ful zbujata druga drugo. katja zaspi prva. čez kakšne pol ure začnemo spat spravljati še tjašo. ta mora še vsaj dvakrat lulat, pa dude je treba umit, pit je treba, itd... ko zaključi s temi nujnimi opravki, končno prižgemo uspavanko in v upanju zapustimo sobo. če se katja ob vsej tej kalvariji ne zbudi, pa tjaša vstane iz postelje, prižge luč, vzame katji dudo in začne kričat "KATJA! ZBUDI SE! JAZ NE MOREM SPAT!!!" seveda ubogega dojenčka skoraj kap zadane ob takem napadu...noči so načeloma kar ok (trkam na les - tok tok tok), samo dovolj hitro morava odreagirati, če se katera izmed punc zbudi. kajti, če se sredi noči zbudita obe, je to cel žur in uspavanje postane nemogoča misija... zadnje dni se katja zbuja med peto in šesto zjutraj!!!! jaz jo seveda hitro prestavim v zakonsko posteljo, da vsaj pe malo poležim, ko ona kolovrati med nama. ker če zbudi še tjašo, moramo vstati vsi (oz. vse, on spi dalje)... ...in danes zjutraj sem katjo spet prestavila v zakonsko posteljo ob pol šestih zjutraj. dojenčica naju je malo cukala, nama vtikala prste v nos in vsake toliko kaj povedala. brez problema se je dalo dremati ob njeni telovadbi. ob šestih se je začel moj predragi pritoževati, da to pa ne gre naprej, da on ne more spat in naj to zrihtam. kolk sem ratala jezna!!! ker ob zgodnji uri še nisem bila sposobna govoriti, sem se v mislih skregala z njim in se s katjo pobrala iz spalnice. potem se pa zanalašč obe punci odpeljala od doma. tako da je bil celo jutro in dopoldne čisto sam doma in se je lahko v miru naspal. in zanalašč ga nisem zbudila, čeprav je imel ob devetih tenis. še mobitel bi mu skrila, če bi ga našla. nisva se slišala in videla do večera, ko je prišel domov iz službe. cel dan sem užaljeno kuhala mulo in ga nisem niti enkrat klicala. on pa tudi mene ne!!! vsekakor, zvečer mi je povedal svojo verzijo zgodbe. ponoči ga je katja nekaj mučila in jaz sem jo odstranila. zbudil se je malo pred deveto, čisto sam v stanovanju in v blaženem miru. spočit se je pripravil za tenis, po tenisu šel v službo in cel dan sploh ni vedel, da sva skregana. mislim, blagor mu. jaz si bom pa resno kupila zamaške za ušesa, da bom lahko ponoči mirno spala, pa naj se on ukvarja z malimi razgrajačkami. ker tole spanje, ojojoj, kolk ga pogrešam
< Sporočilo je popravil 10ka -- 13.5.2010 21:23:35 >