|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
27.5.2010 13:53:17   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

mk8-a bi ti gospodična kej povedala kaj si se zmenila iz profesorjem

Ja nisem šla, ker sem raj na tebe počakala user posted image user posted image  Je meu govorilne sam od 11-12ih. Bom šla naslednji teden.

ooooo to je pa lepo slišat...upam da se je splačaluser posted image

Se je splačal ja, ker tista tvoja nevesta je bla SUPER user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
27.5.2010 13:57:11   
manna
mini, uf ti pa verjamem da si jezna. No moj je sicer danes sladki kot med, tako da ga ne bom kritizirala. Ampak zna met pa tud svoje fore z njegovo mamico al pa da visi na računalniku zunaj pa sonce, pa da ne govorim da pri 30.letih še zmer pozna in tudi včasih igra vse aktualne strelske rač. igrice user posted image Men je to obup! Ampak OK sej je drugač ful skrben, sam pač rabi pa tud svoj prosti čas k mu ga noben ne sme vzet (medtem ko ga jaz recimo ne rabim a ne...)

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
27.5.2010 14:00:29   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mini, uf ti pa verjamem da si jezna. No moj je sicer danes sladki kot med, tako da ga ne bom kritizirala. Ampak zna met pa tud svoje fore z njegovo mamico al pa da visi na računalniku zunaj pa sonce, pa da ne govorim da pri 30.letih še zmer pozna in tudi včasih igra vse aktualne strelske rač. igrice user posted image Men je to obup! Ampak OK sej je drugač ful skrben, sam pač rabi pa tud svoj prosti čas k mu ga noben ne sme vzet (medtem ko ga jaz recimo ne rabim a ne...)

Sploh ne bom govorila o rač. igricah... Moj ma še volan..  Adijo pamet user posted image user posted image

Drgač pa Manna, a še ne veš, sej ti si na porodniški, pa maš itak skos prosti čas zase.. Kaj pa je to za enga otročka skrbet. Sej si ja doma pa ti ni treba v službo user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
27.5.2010 14:03:39   
mk8
Nč uživajte punce, morem še eno seminarsko do konca spisat, dokler tamičkena še spi.. Ni cajta za prosti čas user posted image

Popoldne gremo pa nazaj v vrtec, bodo mel tamalčki predstavitev ene igrice pa še nekaj dejavnosti.. Uživajte v sončku!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
27.5.2010 14:07:20   
manna
mk8 moj je volan že zlomuuser posted image
Super imate tole v vrtcu!! Upam da bo pri nas tud kaj. Uživajte!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
27.5.2010 14:18:12   
mini86
user posted image ok volana nima..

ne pa sj razumm dost stvari samo vseeno..ja js sm na porodniški in cel dan doma in halo itak loh use nardim in vse pospravm, skuham, tamauga merkam, se z njem igram..ja sj kaj je pa to kej tazga..on pa med tem k mu dela večerjo in se mu tamau med nogam mota prau ej a ga loh sam mal primš..ja ej a res..gdo ga pa men prime..mah brezveze..

manna-kako nimaš prostega časa k si pa cel dan doma..kok majo deci nerazčiščene pojme..grrrrrrrrrrr

grozaaaaaaaaaa

besna sm k ris

nikol ne upraša kaj sta pa dons delala, kako pa si ti, a si dons kej bolš k te je učeri glava bolela, kaj je pa tamau kej jedu za kosilo..................................................zmeri čaka da js povem, če ne pa pač ne ve..

joj 1001 stvar k pride na površje in k zgleda gromozanska še posebi takrat k sm jezna nanga..drgač takih stvari ne opazm oz se ne obremenjujem z njimi

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
27.5.2010 14:20:10   
mini86
pa sj se mi ne gre za darila..pa sj mi je kupu denarnco..samo zakaj je vedno isto..bova šla in si boš izbrala..pa pismu a ne more on enkrat neki izbrat..pol pa k se o tem pogovarjava pa prav da nima nobene idje pa bla bla blauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
27.5.2010 14:44:40   
Janci F

pa sj se mi ne gre za darila..pa sj mi je kupu denarnco..samo zakaj je vedno isto..bova šla in si boš izbrala..pa pismu a ne more on enkrat neki izbrat..pol pa k se o tem pogovarjava pa prav da nima nobene idje pa bla bla blauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mini86 in manna vse najboljše še iz moje strani, sicer z malo zamudo. user posted image

Popolnoma se strinjam z mini86, moj dragi ima sedaj navado, da mi za rojstni dan prinese šopek, darilo greva pa potem sama kupit.

Jaz mislim, da moški sploh nimajo tega občutka za darila. Jaz točno vem kaj bi dala mojim bližnjim.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
27.5.2010 15:23:30   
vitae
Manna!

Vse kar upaš naj se izpolni,
kar iščeš naj se odkrije,
kar si želiš naj se uresniči,
vse kar v srcu čutiš,
naj se v srečo in ljubezen zlije.
Vse naj naj naj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
27.5.2010 15:26:26   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Komarniki - mi imamo kr navadno mrežo na oknih, tisto na ježka in je super. Pa še poceni je... zdaj je v Hoferju po par evrov, mislim da dva.

Našega pa ful hitr sonce prime, ne hodiva nekaj velik po soncu, pa je kuj rdeč. Sem imela do sedaj od Eucerin ZF25, pa je ful gosta in težko mazljiva. Včeraj sem šla pa v lekarno in mi je tam svetovala eno na 100% osnovi mineralnih filtrov, se pravi nič kemičnih "svinjarij" ZF50 GAMARDE in je super. Ful se lepo razmaže, samo je kar majhno pakiranje 23 Eur. No, ampak če bo dobra, se je splačalo user posted image
Samo za inf, je rekla, da so lani veliko kupovali od Dr Haucka in weledo, pa niso več priporočljive ali jih celo ni, ker naj ne bi ustrezali evropskim standardom glede zaščite UVA žarkov.

Komarniki - imava jih le na drsnih vratih (izhod na teraso) in se super obnese!

Krema za sončenje - tudi jaz sem vzela to kremo, ker je edina "bio" oz. nima notri raznih parfumskih dopolnil kot npr. Eucerin za otroke. Sem pa jaz vzela ZF30, ker ne verjamem v 50 faktor...larifari...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
27.5.2010 15:31:59   
vitae
Mini - ob takšnem ravnanju fanta bi bila tudi jaz besna kot ris. Jaz se ne želim hvaliti, a imam super partnerja. Popolno nasprotje - vedno vpraša, kako sva se imela, kaj je mali jedel, poskuša biti čim več z nama, kljub temu da ima tudi čas zase in svojo športno udejstvovanje. HB ni frik na igrice, ampak bolj na teniški lopar. 
Darilo mi je skoraj vedno kupil za vikat, sedaj pa ko sva že nekaj let poročena pa tudi prakticirava, da si raje izmenjava mnenji, kaj kdo želi, potrebuje in če je tako tudi skupaj kupiva. Me je pa včeraj na sprehodu razveselil, ko je rekel, da ima že plane za najino 6. obletnico poroke, saj je 5. odšla mimo sicer z najlepšim možmim darilom - najim sinčkom.

RD - tudi meni vsako leto pomeni manj RD...cenim pa male pozornosti bolje kot velika ali še huje brezosebna darila.  Najbolj sovražim, ko ti prijatelji kupijo kakšno naumnost. Mi v "klapi" smo rešili to tako, da skupaj zberemo denar in kupimo bone. Vedno se nabere okoli 15o eur ali še več, s tem denarjem pa si lahko sam marsikaj lepega ali želenega kupiš...

Vrtec - HB letos nimamo teh tegob, upam pa da čez leto ali dve ne bo problema...

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
27.5.2010 15:33:47   
vitae
Drugače sva pa z user posted image  cele dneve zunaj. Sedaj greva na sprehod že ob 8h zjutraj in okoli 9.30 mi zaspi v vozičku. Prestavim ga v posteljico in spi user posted image user posted image user posted image . Dopoldan mi spi v povprečju 2h, nato jeva kosilo in okoli 14.30-15h zaspi še za kako 1h ali več... Nato smo pa znova zunaj...

Nič šibam narediti kosilo - sataraš!!!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
27.5.2010 15:39:05   
bačko

loh ceu roman napišem..seveda na temo MOJEGA roj.dne..

učeri pač moj ni dubu zamenjave in ok je delu pač popoudan..je pršla k men mami pa potem še kolegica in njen in njena otroka in še ena kolegica k rodi novembra..ampak ok to sploh ni pomemben..
potem on pride ob 19h dam in začne pečt..ok pač pojemo in bla bla bla..no in potem je bla ura devet in se vsi grejo in dam marcela spat k je biu že čist koma..ker vem da je biu ful utrujen in da se ne bo zbudu sem šla še za slabe pou urce vn k so bli še moj in tašča in tast..ok pol grem p js pač gor in neki čakam mojga in ga ni..nism mu hotla nč sms poslat kao gdaj pride k če sam ni tok da bi pršu kor k mam roj. dan pol nj se pa rajš iz svojo mamico pogovarja..no in js sm šla že spat on pa gospod pride šele ob pol dvanajstih..pa piz.. a ne more prej pridt gor al kaj..da ne rečm da mi ni nč kupu oz sam reku da nj si grem iskat prfum oz ga naročim(k si ga želim)...ja fak ok bom si sama šla iskat svoj darilo k da je njemu težko..ane..mah vsak let je isto s temi darili..pol pa reče da mi bo plaču registracijo..ok kul..ampak če bi jo mela ne vem novembra bi mi jo glih tko mogu ane..mah brezveze da nadaljujem ker sm pol samo še slabš vole..
aja pa dons je njemu vse normaln da se je iz svojo mamico pogovarju in kr neki no..pol sm pa js tečna..ma ja..on pa ni nikol..no res ni nikol-k ga nikol ni..joj kok sm jezna nanga..

Te čisto razumem!Sama si hotla da bi bila malo sama z njim.Meni tudi ni važno darilo važno da je mož z menoj.
Moj pa ne mara igric in tudi nima časa.Moram reči da je uredu mož in tudi super oče.Hvala bogu da ga imam.Čisto odkrito povedano ga ljubim tako kot na začetku.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
27.5.2010 15:40:42   
bačko

user posted image ok volana nima..

ne pa sj razumm dost stvari samo vseeno..ja js sm na porodniški in cel dan doma in halo itak loh use nardim in vse pospravm, skuham, tamauga merkam, se z njem igram..ja sj kaj je pa to kej tazga..on pa med tem k mu dela večerjo in se mu tamau med nogam mota prau ej a ga loh sam mal primš..ja ej a res..gdo ga pa men prime..mah brezveze..

manna-kako nimaš prostega časa k si pa cel dan doma..kok majo deci nerazčiščene pojme..grrrrrrrrrrr

grozaaaaaaaaaa

besna sm k ris

nikol ne upraša kaj sta pa dons delala, kako pa si ti, a si dons kej bolš k te je učeri glava bolela, kaj je pa tamau kej jedu za kosilo..................................................zmeri čaka da js povem, če ne pa pač ne ve..

joj 1001 stvar k pride na površje in k zgleda gromozanska še posebi takrat k sm jezna nanga..drgač takih stvari ne opazm oz se ne obremenjujem z njimi

Moj pa pride domov pa vedno vpraša kako smo!Zvečer ko pa punce spita pa si lepo poveva kaj sva počela čez dan koliko je kaj Lora pojedla in spila in ostalo.Veliko se pogovarjava.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
27.5.2010 15:41:48   
bačko
Vitae moj je točno tak kot tvoj!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
27.5.2010 16:01:11   
mini86
ok sj moj tud ni zdj ful grozn pa da se nebi zanimu za nič..sj zmeri večkrat pokliče pa vpraša kaj delava..samo to ni isto..dela cel dan in ko pride domov pač še sto stvari dela..pa ga ne zagovarjam..samo drugače res ni slab..dela dva šihta, da tud prat, kuhno pospravi-seveda ko ima čas..

pr njemu se doma nikoli niso nč pogovarjal-no se še zdj neki ne..kt da bi vsak žveu po svoje..tko kt je mony napisala enkrat da je mat za vse , dec pa vse od sebe..njegova mami nos fotru skos za pit, pa kosilo, pa še vilce si ne more pnest, pa po kosilu obvezno uprašat a si se najedu..čakat ga doma pa tud če pije čez cesto..k pride pjan omov pa mu še postrežt za jest in pit..

in vem da ma to pač od doma..sj v večini primerov me ne mot k se mi zdi da sm js dost komunikativna-včasih še preveč..k če pa spet pomislm mi pa verjetno nebi blo všeč če bi isto rad govoru kokr js k pol js nebi mogla tokuser posted image

se pa pogovarjava največkrat zvečer seveda..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
27.5.2010 16:32:14   
Tira
Aha, imate debato o moških... user posted image  No, mojega bi lahko kar primerjala z Bačkinim ali pa od Vitae. Vedno se spomne name, sicer glede daril nimava ne vem kaj. Mi je važno, da se spomne name. Vsak dan vpraša, kaj sva počela čez dan... vsak večer on umije, nahrani in spoka spat Marcela. Skratka zlat je user posted image

Uvajanje... kaj bi pa rade vedele? Sej vzgojiteljice dajo kar dobra navodila in tudi vsak vrtec ima to mal drugače. Fino je, če imate možnost it že prej tja, na igrišče in se tam igrajte, da mali spozna okolico. Drugače pa pogumno, z dvignjeno glavo in polne optimizma tja... otroci zeloooo dobro čutijo, če mami omahuje user posted image  Ja, pa večina vzgojiteljic je tam s srcem, zato jim zaupajte in ne komplicirajte preveč user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
27.5.2010 16:38:36   
mini86
ok že vidm da je moj slab izpadu ker so vaši toook bolši

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
27.5.2010 16:42:43   
mini86
tira a je fino da ima že pri enem letu svojo igračko sabo-da ga bo kao spominjala na dom..a so kšni problemi če rečmo doma js zravn počakam da zaspi, v vrtcu me pa rečmo ne bo..verjetno je najbolš da so v trenirkicah ane..ene omenjajo da ti usnjeni copatki niso glih fajn zarad vode v wcjih-a je to ful moteče..

evo zaenkrat me to zanima

ko si napisala da je fino jt prej tja da spozna okolje..a to mislš prou v vrtec al na igrišče, a se sploh loh pride igrat na vrtčevsko igrišče..

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
27.5.2010 18:00:54   
tecka
Oj, punce, ste pa zgovorne danes!
Mini, trenirkice nisem probala, ker nimamo več modnih revij. Ko jo bom oprala, jo bo en dan dobil. Premajhna mu ne bo, če bo prevelika, bom pa malo zavihala. Pri našmu je kar problem, ker je suh in mu vse hlače zlezejo na boke, tako da ima skoraj vse hlače zavihane.

Smrketa - bravo za vrtec. No, jaz sem danes že dobila odločbo za plačilo. Po pričakovanjih, 260 eur na mesec.

Uvajanje- mi smo imeli roditeljski sestanek in so nam tam povedali, kaj prinesti s sabo (dudo, flaško, ninico, za preoblečt, plenice). Dobili smo tudi zložensko z navodili, tako da se ne bom mogla zgovarjat, da sem pozabilauser posted image . No, nam so na roditeljskem rekli, da ko dvignemo otroka, gremo z njim domov in da zadrževanje na igrišču ni zaželjeno. Od zunaj je pa ograjeno, tako da bo Srečko vrtec prvič videl v torek.

Naš Srečko je danes dobil češnje. Brez olupka jih je jedel, z olupkom pa neuser posted image . Ta vikend dobi še jagode, potem pa vrteeeec.

Evo, danes je zaspal ob 17.30 - zaradi enega dnevnega spanca pač. Jaz bom imela čas za trimčkanje, jutri bo pa spet zgodaj veselo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
27.5.2010 19:41:09   
Tira

tira a je fino da ima že pri enem letu svojo igračko sabo-da ga bo kao spominjala na dom..a so kšni problemi če rečmo doma js zravn počakam da zaspi, v vrtcu me pa rečmo ne bo..verjetno je najbolš da so v trenirkicah ane..ene omenjajo da ti usnjeni copatki niso glih fajn zarad vode v wcjih-a je to ful moteče..

evo zaenkrat me to zanima

ko si napisala da je fino jt prej tja da spozna okolje..a to mislš prou v vrtec al na igrišče, a se sploh loh pride igrat na vrtčevsko igrišče..

Če ima že sedaj kakšno priljubljeno igračo, ki jo ima rad, je res fino da jo ima s seboj. Primerjava kako je doma in kako bo tam je nesmiselna. Ne sekiraj se, če doma zaspi samo zraven tebe, v vrtcu je vse čisto drugače. Tam se bo navadil zaspati brez tebe, samo to še ne pomeni, da bo tud doma tako user posted image  Doma boš morala biti še zmerom ti zraven. Otroci dobro vedo kakšna je politika v vrtcu in kako je lahko doma user posted image  
Vsem svetujem, da otroke oblečete udobno. Pa naj bo to trinerka ali pa hlače, važn je, da ga ne vežejo in jih ni škoda.
Copatki so res boljši tisti, ki imajo malo debelejši podplat in iz gume... zaradi vode na wc, pa tudi zato ker tla v vrtcih ponavadi niso ful topla. Ponekod imajo vrtci terase, ravno za te najmlajše in oni hodijo na terase v copatkih, tam je pa sploh zaželjeno, da so bolj "topli" copatki.
Glede okolja, je res kot je Tecka napisala, da se ni zaželjeno po odhodu zadrževati na vrtčevskih igralih (to predusem zaradi drugih otrok, ki so še v vrtcu). Če imaš pa možnost kdaj it tja pogledat, ko jih recimo ni zunaj, je pa fino. Sej ne boš tam visela eno uro, greš toliko da se tamauček mal poguga in da malo pogledata kaj imajo in to je to.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
27.5.2010 20:22:46   
Janci F
In prišel je dan, ko so naša igrala dokončno postavljena.

Evo, tako pa izgleda naša nova pridobitev.

user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
27.5.2010 20:25:26   
Janci F
Tako se pa Tom igra v peskovniku.
Odkrila sem mu samo en del peskovnika, da ni imel take želje že takoj se popolnoma zarit vanj, ker je bila mivka še ful vlažna.

user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
27.5.2010 20:33:16   
Hanuši
Manna malo pozno, a še vedno je 27-ti.

Vse najboljše in najlepše in skratka naj...

user posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 27.5.2010 20:34:14 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
27.5.2010 21:15:30   
tecka
Janci, zelo lepo!A tisto na peskovniku je navadna mreža? Jaz bi peskovnik vsekakor bolj pokrila. Sem besna na sosedove mačke, ki pridno delajo kupčke med mojimi rožami in sem prepričana, da bi zašle tudi v peskovnik.

Punce, jaz pa predlagam, da malo začnemo menjavati recepte za pogostitve ob roj. dnevu otročkov. Evo, ta vikend imamo v familiji obhajilo in že vidim, kaj bomo jedli - jedi z žara (pač klasika), poleg pa klasične priloge - senf, ajvar, francosko, krompirjevo, paradajzovo, mehiško solato. Pa torta, ledena kava za starce, za otroke sladoled v kornetih. In potem čez 2 tedna praznujemo mi, žlahta ista (menda, mogoče bo že kakšen član večuser posted image ). In evo, jaz totalno brez idej in spet pečenje na žaru in klasične priloge. Pa študiram in študiram kaj novega bi lahko še ponudili...No pri nas bo malo manj jedi z žara in nekaj pic (da očka ne bo pregorel pri peki), za priloge PA NIMAM IDEJ SPLOH. PLIS HELP! Zaenkrat mi edino pade na misel, da bi dan prej spekli bučke in jih naredili v solati. Pa za otročke bi spekla piščančje kroketke kar v el. pečici ampak to itak dobijo skoraj vedno, ko pridejo k nam na obisk.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?