tecka
|
Oj, punce, ste pa zgovorne danes! Mini, trenirkice nisem probala, ker nimamo več modnih revij. Ko jo bom oprala, jo bo en dan dobil. Premajhna mu ne bo, če bo prevelika, bom pa malo zavihala. Pri našmu je kar problem, ker je suh in mu vse hlače zlezejo na boke, tako da ima skoraj vse hlače zavihane. Smrketa - bravo za vrtec. No, jaz sem danes že dobila odločbo za plačilo. Po pričakovanjih, 260 eur na mesec. Uvajanje- mi smo imeli roditeljski sestanek in so nam tam povedali, kaj prinesti s sabo (dudo, flaško, ninico, za preoblečt, plenice). Dobili smo tudi zložensko z navodili, tako da se ne bom mogla zgovarjat, da sem pozabila . No, nam so na roditeljskem rekli, da ko dvignemo otroka, gremo z njim domov in da zadrževanje na igrišču ni zaželjeno. Od zunaj je pa ograjeno, tako da bo Srečko vrtec prvič videl v torek. Naš Srečko je danes dobil češnje. Brez olupka jih je jedel, z olupkom pa ne . Ta vikend dobi še jagode, potem pa vrteeeec. Evo, danes je zaspal ob 17.30 - zaradi enega dnevnega spanca pač. Jaz bom imela čas za trimčkanje, jutri bo pa spet zgodaj veselo...
|