Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:20:45
|
|
|
|
bačko
|
In drugače punce kako ste?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:22:05
|
|
|
|
mini86
|
kaj je kr neki no..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:25:07
|
|
|
|
bačko
|
Ja ta nov sistem z vrtcem.Jaz tudi vem da je naša soseda bila na 3 čakalnem mestu še letos in sta potem dva otroka se izpisala iz vrtca in je ona še ena dobila mesto.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:26:22
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ja ta nov sistem z vrtcem.Jaz tudi vem da je naša soseda bila na 3 čakalnem mestu še letos in sta potem dva otroka se izpisala iz vrtca in je ona še ena dobila mesto. ja ker je bla na čakalni listi iz tastarga sistema..kaj čmo tkole mamo pa a nm je ok al pa ne
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:26:28
|
|
|
|
manna
|
Tira, ne gre za to, da sončne kreme dr Hauscka in Weleda ne bi bile več priporočljive, pač pa so jih nehali delati, ker če so hoteli zagotoviti tako visoke faktorje niso mogli biti brez "kemičnih dodatkov" v kremi. In ker je njihov princip da lahko vse njihove kreme tudi poješ ker so povsem nestrupene, so morali zato pač nehat delat kreme s tako visokimi faktorji. Tako so meni razložili. Ja, glede uvajanja v vrtec se strinjam z mini...nam lahko daš kak pameten nasvet. Najbrž je itak tako, da starši največ kompliciramo kajne.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:28:09
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko In drugače punce kako ste? Danes se počutim nekam staro...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:28:41
|
|
|
|
mk8
|
MANNA VSE NAJBOLJŠE!! Mi smo bili danes v vrtcu, so imeli dan odprtih vrat.. Je bilo ful fino pogledat, kako funkcionirajo in kam bom vsak dan peljala našo miss Za moje pojme zelo lep vrtec
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:29:07
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ja ta nov sistem z vrtcem.Jaz tudi vem da je naša soseda bila na 3 čakalnem mestu še letos in sta potem dva otroka se izpisala iz vrtca in je ona še ena dobila mesto. ja ker je bla na čakalni listi iz tastarga sistema..kaj čmo tkole mamo pa a nm je ok al pa ne Točno tako!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:29:16
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna IZVIRNO SPOROČILO: bačko In drugače punce kako ste? Danes se počutim nekam staro... Ah dej dej, zgledaš pa mlajša kot jaz
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:29:39
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna IZVIRNO SPOROČILO: bačko In drugače punce kako ste? Danes se počutim nekam staro... Ah ja!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:29:52
|
|
|
|
manna
|
Tira in mk8, hvala tudi vama za voščila...sej se sploh ne počutim ko da imam RD..brezveze
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:30:43
|
|
|
|
mini86
|
mk8-a bi ti gospodična kej povedala kaj si se zmenila iz profesorjem
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:30:48
|
|
|
|
manna
|
Punce kaj mislite kdo bo zmagal na talentih?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:32:23
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mk8-a bi ti gospodična kej povedala kaj si se zmenila iz profesorjem Ja nisem šla, ker sem raj na tebe počakala Je meu govorilne sam od 11-12ih. Bom šla naslednji teden.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:32:26
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 MANNA VSE NAJBOLJŠE!! Mi smo bili danes v vrtcu, so imeli dan odprtih vrat.. Je bilo ful fino pogledat, kako funkcionirajo in kam bom vsak dan peljala našo miss Za moje pojme zelo lep vrtec Jaz sem mislila da bo Lora šla v ta vrtec kjer je Žana pa ne bo šla ampak bo šla v centralnega in ta je star in ves bogi.Ampak vsaj v vrtcu bo.Baje pa bodo tudi Žanino skupino razbili in jih razdelili po cenratlnem vrtcu.Meni to ni ravno všeč ker ima Žana full rada vzgojiteljico.Me kar skrbi kako bo to sprejela.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:34:30
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Tira in mk8, hvala tudi vama za voščila...sej se sploh ne počutim ko da imam RD..brezveze Jaz se tud večkrat počutim tko. Mi nislo rd-ji več tok pomembni. Nimam pojma zakaj. Zdej nam bodo rojstni dnevi naših tamalih velik več pomenil
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:34:38
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mk8-a bi ti gospodična kej povedala kaj si se zmenila iz profesorjem Ja nisem šla, ker sem raj na tebe počakala Je meu govorilne sam od 11-12ih. Bom šla naslednji teden. ooooo to je pa lepo slišat...upam da se je splačal
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:36:03
|
|
|
|
mini86
|
mah js pa raj nam govorila kako se počutm k se loh samo še zjokam..tko da sprememba teme
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:39:17
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mah js pa raj nam govorila kako se počutm k se loh samo še zjokam..tko da sprememba teme Kaj te muči mini?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:39:33
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mah js pa raj nam govorila kako se počutm k se loh samo še zjokam..tko da sprememba teme miiiiniiii ja kaj pa je tako hudega?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:42:02
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: manna Tira in mk8, hvala tudi vama za voščila...sej se sploh ne počutim ko da imam RD..brezveze Jaz se tud večkrat počutim tko. Mi nislo rd-ji več tok pomembni. Nimam pojma zakaj. Zdej nam bodo rojstni dnevi naših tamalih velik več pomenil Se strinjam. Za Manco bomo meli piknik verjetno 6.6. in že zdaj razmišljam kaj vse bo treba, pa kaj bo tamala oblečena, pa kaj bomo jedli, pa kakšno torto bom nardila, pa itd itd. Da ne omenim da moj RD sploh ne bomo neki praznoval, medtem ko bo na njenem najmanj 30 ljudi... Še celo od sestre lubi bo prišel ki živi v Londonu, pa celo pes od tašče kr ga ima ful rada...cel halo bo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:47:01
|
|
|
|
lino
|
hihihi, tk smo mi včasih praznovali Maretove rojstne dneve...sedaj pa ne bom več komplicirala, bom najožje povabila in pico naročila, ker lahko tudi Maksi kako škorjico poje in pa torto nutelino bomo imeli...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:48:25
|
|
|
|
mini86
|
loh ceu roman napišem..seveda na temo MOJEGA roj.dne.. učeri pač moj ni dubu zamenjave in ok je delu pač popoudan..je pršla k men mami pa potem še kolegica in njen in njena otroka in še ena kolegica k rodi novembra..ampak ok to sploh ni pomemben.. potem on pride ob 19h dam in začne pečt..ok pač pojemo in bla bla bla..no in potem je bla ura devet in se vsi grejo in dam marcela spat k je biu že čist koma..ker vem da je biu ful utrujen in da se ne bo zbudu sem šla še za slabe pou urce vn k so bli še moj in tašča in tast..ok pol grem p js pač gor in neki čakam mojga in ga ni..nism mu hotla nč sms poslat kao gdaj pride k če sam ni tok da bi pršu kor k mam roj. dan pol nj se pa rajš iz svojo mamico pogovarja..no in js sm šla že spat on pa gospod pride šele ob pol dvanajstih..pa piz.. a ne more prej pridt gor al kaj..da ne rečm da mi ni nč kupu oz sam reku da nj si grem iskat prfum oz ga naročim(k si ga želim)...ja fak ok bom si sama šla iskat svoj darilo k da je njemu težko..ane..mah vsak let je isto s temi darili..pol pa reče da mi bo plaču registracijo..ok kul..ampak če bi jo mela ne vem novembra bi mi jo glih tko mogu ane..mah brezveze da nadaljujem ker sm pol samo še slabš vole.. aja pa dons je njemu vse normaln da se je iz svojo mamico pogovarju in kr neki no..pol sm pa js tečna..ma ja..on pa ni nikol..no res ni nikol-k ga nikol ni..joj kok sm jezna nanga..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:48:49
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: manna Tira in mk8, hvala tudi vama za voščila...sej se sploh ne počutim ko da imam RD..brezveze Jaz se tud večkrat počutim tko. Mi nislo rd-ji več tok pomembni. Nimam pojma zakaj. Zdej nam bodo rojstni dnevi naših tamalih velik več pomenil Se strinjam. Za Manco bomo meli piknik verjetno 6.6. in že zdaj razmišljam kaj vse bo treba, pa kaj bo tamala oblečena, pa kaj bomo jedli, pa kakšno torto bom nardila, pa itd itd. Da ne omenim da moj RD sploh ne bomo neki praznoval, medtem ko bo na njenem najmanj 30 ljudi... Še celo od sestre lubi bo prišel ki živi v Londonu, pa celo pes od tašče kr ga ima ful rada...cel halo bo Ma ja sej.. mi smo moj rd bolj kot ne pozabil, za veronikinga pa kar neki načrtovanja pa bla bla.. Ampak če so pa to naši sončki no..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 27.5.2010 13:52:14
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 loh ceu roman napišem..seveda na temo MOJEGA roj.dne.. učeri pač moj ni dubu zamenjave in ok je delu pač popoudan..je pršla k men mami pa potem še kolegica in njen in njena otroka in še ena kolegica k rodi novembra..ampak ok to sploh ni pomemben.. potem on pride ob 19h dam in začne pečt..ok pač pojemo in bla bla bla..no in potem je bla ura devet in se vsi grejo in dam marcela spat k je biu že čist koma..ker vem da je biu ful utrujen in da se ne bo zbudu sem šla še za slabe pou urce vn k so bli še moj in tašča in tast..ok pol grem p js pač gor in neki čakam mojga in ga ni..nism mu hotla nč sms poslat kao gdaj pride k če sam ni tok da bi pršu kor k mam roj. dan pol nj se pa rajš iz svojo mamico pogovarja..no in js sm šla že spat on pa gospod pride šele ob pol dvanajstih..pa piz.. a ne more prej pridt gor al kaj..da ne rečm da mi ni nč kupu oz sam reku da nj si grem iskat prfum oz ga naročim(k si ga želim)...ja fak ok bom si sama šla iskat svoj darilo k da je njemu težko..ane..mah vsak let je isto s temi darili..pol pa reče da mi bo plaču registracijo..ok kul..ampak če bi jo mela ne vem novembra bi mi jo glih tko mogu ane..mah brezveze da nadaljujem ker sm pol samo še slabš vole.. aja pa dons je njemu vse normaln da se je iz svojo mamico pogovarju in kr neki no..pol sm pa js tečna..ma ja..on pa ni nikol..no res ni nikol-k ga nikol ni..joj kok sm jezna nanga.. sej bo mini, čeprov bi res lahko prišel, da bi pač še sama v dvoje praznovala.. Sej men se načeloma zarad daril sploh ne gre, ampak vsaj da sva skupi pa kakšna mejhna pozornost. Pol ti to cel dan zamori, te tipi se pa naslednji dan obnašajo, kot da ni blo nč.. Mars pa Venera čist.
|
KupčekMiška2006Kdaj ste opustili podiranje kupčka? Pri dopolnjenem...1 mesecu (
16%)
2 mesecih (
5%)
3 mesecih (
16%)
4 mesecih (
13%)
5 mesecih (
11%)
po 6 mesecu (
38%)
Število vseh glasov: 505Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!