|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
28.5.2010 14:07:54   
tecka
Ojla, punce. Da se razumemo: Srečko hodi spat tako kot njemu paše. 2x na dan je "preveč" in je lahko buden do 22h, 1x pa malo premalo in gre spat okrog 18h. Potem je bilo pa en dan 2x, pa 1x, pa spet 2x, no včeraj in danes si je pa sam izbral 1 spanec.Ampak pri 2 spancih je bilo to med enim in drugim obrokom, če si pa za spanje izbere uro 10 dopoldne, ob 11h je pa sadna malica, mu pa manjka.
No, danes sem bila z mlekom očitno dovolj hitra in je spal 10.15 do 13.30. TAko da sem si tudi jaz malo odpočila. Zdaj pa z našim pojeta v delovni sobi, jaz pa kosilo pripravljamuser posted image Pire krompir, orada in RR (sladica zameuser posted image )
MOje prijateljice pravijo, da naj me vrtčevsko spanje ne skrbi. Če je otrok utrujen, se nekam zavleče in malo oddremlje. Sploh tisti, ki so zgodaj v vrtcu. Mogoče pa še Tira kaj pove na to temo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
28.5.2010 14:17:00   
manna
tecka, pa kadar gre spat ob 18h ga zmanjka takoj ai ga moraš uspavat? Ker naša je ob 18h tudi že ful utrujena, ampak ne dovolj da bi zaspala. Če jo takrat nesem spat, bo v spalnici nenadoma odkrila še tisoč zanimivih stvari in bo uspavanje kljub utrujenosti dolgo. Če pa počakam do 20h je pa že res fertik in se ji ne ljubi več igrat z ničimer...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
28.5.2010 15:05:39   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Vitae, tooooliko prespi Jakob?? Kdaj gre pa potem zvečer spat? Naša madam je namreč povzročala težave ker se je popoldne preveč naspala potem pa zvečer ni bila dovolj zmatrana tja do 23h! Tako da zdaj imamo en majhen dremež dopoldne na sprehodu okrog 9.30h ampak samo za 25 minut, toliko da jaz spijem kavico v miru. Potem je ob 12h kosilo in nato spanec od 12.30h do 14.30h. Tako je zvečer ob 20h že zmatrana da komaj gleda in uspavanje praktično ni potrebno - samo flaško popije in že jo zmanjka (no včasih mora še kaj "povedat" prej).

Spati gre med  20h in 20.30h in spi nekje do 6.30, z budnicami (če je dobra noč enkrat, drugače v povprečju 2x, a se ne bom preveč hvalila, ker mi je sedaj že 2x prespal celo noč... Ravno zdaj je šel spati :). Zgleda, da naš mali prinaša notri vse, kar je spustil nekje do 8 m. Pa po moje sedaj, ko non stop hodi, da je tudi bolj utrujen.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
28.5.2010 15:12:59   
Tira
Praznovanje - jz sem razmišljala o makaronovi solati, pa meso na žaru, kej več pa ne bom komplicirala. Torata je že naročena, pol sadna, pol čokoladna v obliki avta user posted image

Spanje - lahko samo povem kako je po naših vrtcih. Najmlajši od 1-2 let prihajajo v vrtec okrog 7h, zajtrk ob 7.30, igranje in razne dejavnosti, ob 8.30-9h malica (sadje in sok) ob 10.30 kosilo in ob 11h počitek, potem pa spat malica ob 13.30-14.00, odvisno kakšni zaspančki so. Tecka ne obremenjuj se še zadnje dni, se bo že v vrtcu navadil na popoldansko spanje. Drugače jih pa ne dajejo spat ob 9h, itak se takrat največ dogaja in mislim, da noben ne bo zaspan. Dobr no, razno če je res kriza user posted image  Potem ob 11h pa na začetku kar popadajo dol user posted image

No, ko smo že pri spanju, imam pa eno vprašanje... Danes je moja mami kupila Marcelu nov poletni kovterček in me zanima ali imajo vaši malčki tudi že vzglavnike "pouštre" user posted image ? Imam ga namen kupit, samo ne vem ali je še prezgodaj?

Začuda naš mali spi že 1,5 ure user posted image  Očitno luna dobro vpliva nanj. Ali sem ga pa tako utrudila, ko sva celo dopoldne vandrala okol user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
28.5.2010 15:13:46   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Ojla, punce. Da se razumemo: Srečko hodi spat tako kot njemu paše. 2x na dan je "preveč" in je lahko buden do 22h, 1x pa malo premalo in gre spat okrog 18h. Potem je bilo pa en dan 2x, pa 1x, pa spet 2x, no včeraj in danes si je pa sam izbral 1 spanec.Ampak pri 2 spancih je bilo to med enim in drugim obrokom, če si pa za spanje izbere uro 10 dopoldne, ob 11h je pa sadna malica, mu pa manjka.
No, danes sem bila z mlekom očitno dovolj hitra in je spal 10.15 do 13.30. TAko da sem si tudi jaz malo odpočila. Zdaj pa z našim pojeta v delovni sobi, jaz pa kosilo pripravljamuser posted image Pire krompir, orada in RR (sladica zameuser posted image )
MOje prijateljice pravijo, da naj me vrtčevsko spanje ne skrbi. Če je otrok utrujen, se nekam zavleče in malo oddremlje. Sploh tisti, ki so zgodaj v vrtcu. Mogoče pa še Tira kaj pove na to temo.

Zakaj pa mu ne daš jesti pred spanjem??? A pa ti spi do zjutraj (reci beri okoli 7h), če gre spat že ob 18h?

Ker naš okoli 8h poje zajtrk (sedaj prakticirava sadje+kosmiči ali jogurt ali skuto ali kakšen namaz in žemljo, kdaj tudi kakšno mlečno proseno kašo), spat gre okoli 10h in spi do okoli 12h (seveda je količina spanca odvisna od dneva), ko malo kasneje poje kosilo, nato zaspi okoli 15h in ko se zbudi ima malico (ponavadi kakšna mlečna zadeva - jogurt, skuta), nato večerjo ali samo flašo mleko.

Sedaj pa nujno vprašanje - mi že nekaj časa ne rabimo več flaše s cucljem, ker lepo pije po flaši s slamco. Meni je to super. Po flaši s cucljem spije le mleko. A bi mu to tudi dala na slamico in flaše preprosto zmetala???

Nič, grem kuhati!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
28.5.2010 15:16:27   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

No, ko smo že pri spanju, imam pa eno vprašanje... Danes je moja mami kupila Marcelu nov poletni kovterček in me zanima ali imajo vaši malčki tudi že vzglavnike "pouštre" user posted image ? Imam ga namen kupit, samo ne vem ali je še prezgodaj?

Začuda naš mali spi že 1,5 ure user posted image  Očitno luna dobro vpliva nanj. Ali sem ga pa tako utrudila, ko sva celo dopoldne vandrala okol user posted image

Mi imamo takega ortopedskega zelo zelo nizkega in že nekaj časa spi na njem...

Vandranje je krivo mami user posted image user posted image  :). Sem te pa klicala ravno za kofi...drugi teden se bova pa že ujagali!!!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
28.5.2010 15:53:50   
bačko
Lora gre spat dopoldne okoli 10.30 in spi do 13 ure.Potem pa nič več ne gre spat edino če je kdaj zelo utrujena in tečna jo dam malo spat.Zvečer pa gre spat ob 20 uri in spi potem od 8 ure zjutraj.Edino okoli 5 ure ji dam mleko.
Tira pri nas nima nobena povštra.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
28.5.2010 19:51:52   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Jutro,

Janci super ste zrihtali. A to je JungleGym?

Ja, vse je JungleGym - Castle (samo z leseno streho) in Swing module.
Kupili smo jih pa v Bauhasu. Tukaj si lahko pogledaš kaj vse nudijo http://www.junglegym.info/.

Če pa ti je slučajno všeč kaj kar nimajo v Bauhausu ti pa lahko sporočim kontakt uvoznika, ki ti lahko zrihta popolnoma vse.

[quote]IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Mi ga še nimamo in ga še nekaj časa ne bomo imeli, saj si Tom sam naštima tako kot mu najbolj paše. Včasih si da kovterček pod glavo (v postelji ga ima ob robu za zaščito) ali pa igračo. Tako, da še nekaj časa ne bo dobil povštra.

Za mano je pa prvi delovni dan, sem imela občutek da sem bila samo kakšne tri mesece odsotna.
Imam pa v ponedeljek predajo poslov in takrat bomo resnično zavihali rokave.

Jutri pa dobim user posted image  domov in ga greva z user posted image  iskat na letališče. Ponavadi user posted image  kopa dragi in včeraj je ves čas kopanja gledal proti vratom in govoril ata, ata, ata.

Danes se je pa Tom odločil, da bi jedel banano in nekako se mu je uspelo stegnit in doseči skledo s sadnjem, ven je vzel banano in jo začel jesti, zraven se je seveda pačil. Mislim, da je samo enkrat ugriznil, potem pa jo je prav čudno gledal, kaj je narobe z njo. Ko sem mu jo odvila je seveda celo pojedel.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 28.5.2010 19:52:43 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
28.5.2010 20:45:58   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: vitae
Zakaj pa mu ne daš jesti pred spanjem??? A pa ti spi do zjutraj (reci beri okoli 7h), če gre spat že ob 18h?

Pred dopoldanskim spancem mu nisem dala jesti, ker morava spancu prilagoditi tudi hranjenje. Ker pa je vsak dan malo drugače, sem včeraj in danes pač zamudila priložnost. Ker če mu rinem hrano preveč pogosto, je vse samo še slabše in ne poje nič. Saj počasi se bo vse spet poštimalo. Upam, da čim prej v vrtcu.
Drugače sem se pa kar malo (kislo) nasmejala ob tvojem vprašanju, če spi do zjutraj. Ja, spi, samo njegovo jutro se največkrat začne med 5. in 6. uro zjutraj, ne glede na to kdaj gre spat zvečer. Včasih pa me razveseli ob 4h. Pa tudi to ni panike, ga ne bo treba budit za vrtec. Ko je imel 2 dnevna spanca je ponoči spal 9 ali 10 ur (z vstajanjem za popravljanje dude, pokrivanje ipd). Zdaj bomo pa videli.
Pa še odgovor Manni - podobno kot Manca tudi naš Srečko ne bo ležal, če ni zaspan. Ga dam ležat, on se prevali na trebuh, se vsede in začne pogovarjat, vstajat ob meni, leze iz postelje ipd. Kar hitro zaključimo in gremo nazaj v dnevno sobo. Če je pa zaspan, se pa lepo stisneva in zaspi v roku 5 do 10 minut. Saj včasih bi rad vstal, pa ga kar na glavo kipa in takrat vem, da bo zaspal.

Vitae - flaša na slamico. Kaj pa vem, jaz bom Srečku dajala mleko še po flaški. Se še malo pocrklja. Sploh kadar je na pol v komi si ne predstavljam, če bi bil pri volji vleči po slamici. Priznam, je pa to moj problem, bog ve kaj si misli onuser posted image user posted image user posted image

Poušter - naš ga ne uporablja. Sem ga kupila v kompletu pred rojstvom in sem mu ga enkrat tlačila pod telešček, ko je bil prehlajen, pa ga je motilo. Še zdaj mi je žal tistih 8 eur, ki sem jih zapravila (pa mi je naš govoril, da ni trebauser posted image ).

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
28.5.2010 21:24:30   
manna
'čer
Kako zanimivo da imajo naši tamalčki tako različne urnike...nazadnje se bojo pa verjetno vsi hitro navadili na urnike v vrtcih...upam!

Tira, tole da je kosilo tako zgodaj v vašem vrtcu mi je pa hecno. V našem vrtcu je ob 8h zajtrk, ob 10h malica (sadje), ob 12h kosilo (mislim da ga tamali dobijo že ob 11.30h), potem spanje in ob 14.30h malica. Glede vzglavnika - ga nimamo. Naša je taka vrtavka da rotira tudi za 180 stopinj in se premetava ponoči na vse možne načine, tako da vzglavnik ne bi imel smisla se mi zdi...Danes je recimo od 5h dalje spala pri nama in lubi je rekel da je en čas kar sede spalauser posted image on jo je pa podpiral ker se je bal da padeuser posted image No jaz nevem nič o njuni zabavi..

vitae, če lepo popije po slamci potem res ne vidim potrebe po cuclju. A on to spije lepo prej večerjo, potem pa nič več flaške v postelji? Potem je pa priden! Pri nas je pa flaška na nek način uspavanje, ker jo po mojem sesanje še malo utrudi in uspava...se mi zdi da zdaj ko sama drži flaško jo še bolj obžuje! Sploh je ponosna ko jo sama zapre s pokrovom. Danes je, ko je zaspala, stiskala prazno flaško k sebi (pa brez cuclja v ustih, samo flaško v rokici) in jo sploh ni hotla dat. Mah smeška je res..

Drugač pa - a ste kdaj kaj opazovale svoje tamale kako se igrajo z drugimi otročki? Mislim tako recimo, da so bili kaki obiski z malimi otroki pa da so se skupaj "igrali" ? Namreč me zanima ker naša miss (no sej najbrž velja za vse enoletnike) zmeraj hoče ravno tisto igračo ki jo ima nekdo drug. Potem tisti vzame novo igračo in spet hoče Manca to isto igračo....itd.itd.. skratka zanima me če ste tudi ve podobno ravnanje opazile. Nevem kako potekajo taki "prepiri" v vrtcu?

Aja, drugač pa sem pozabila povedat da smo dobili še drugo enko zgoraj. Tako da zdaj imamo 4 zobke! Je njen nasmeh prav drgačen zdajuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
28.5.2010 23:15:18   
bjondi
vrtec-ga nismo dobili smo pa 8 v čakalni vrsti...tolaži me to ,da imam službo en štuk nižje in se bo pač moja porodniška podaljšala do takrat dokler ne pridemo na vrsto oz.bom zaposlena za 4 ure in mi bo država lepo plačvala tiste 4 ure prispevkov...skratka sem vesela da imam možnost bit z njim in da mi ni treba tuhtat kam bi ga lahko dala v varstvo...zdej vidim na netu na njihovi strani ,da 34 otrok ni bilo sprejetih,tko da je kr v redu da smo bl pr ta vrh...
Ampak važn ,da sem vidla da je trava začela poganjat user posted image ...tko da nekaj novih sivih las bom imela zarad čakanja na vrtec,nekaj jih bo šlo pa za to ,ker sem čakala če bo trava ven prišla ,ker 200€ za semena bi blo pa težko stran vržt,če nebi vzklila...

Aja bomo mel pa dans spet težko nočko je žiga prehlajen,je od karin fasu...tko da že od kar smo ga dal v pojstlco gundža...grrr...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.5.2010 23:26:41 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
29.5.2010 8:24:41   
mini86
pr ns pa ustane nekje od 8-9h enkrat, potem počasi se spraviva iz pojstle in pojeva zajtrk, potem gre spat okol 11.30-12 in zdele neki časa-par dni spi okoli 2h, ko vstane poje kosilo, potem pa ponavadi greva okol in zaspi nazaj grede v avtu, ali pa če smo doma ga dam nekje spat od 16-17h enkrat, aja okol 16h ma malco, od 19h-20h ma večerjo in od 21h-21.30 spanje..to je to

vitae-kokr ti je manna rekla glede cuclja..če ne dobi flaše v pojstli ni problema..js rečmo k sm nehala dojit se sploh ne sekiram za mleko..ker pač ne mara flaše..v magični lonček pravi da hoče samo sok in nič drugegauser posted image mu pa včasih dam kakao al pa kefir v kozarec pa spije ampak to je slabe pol kozarčka..

manna-pr nas je tako..ko pride rečmo kolegica k ma 7 mesečnega "dojenčka" je marcel glavni-mu jemle stvari, če smo uzuni tepe po glavi iz grablami in podobno..
če pa so druge kolegice pr men k majo npr mal starejše otroke ki že hodjo ( 1,5 let) pa ni več toook glavni..tko da ja je isto tudi pri nas

bjondi-bravo za travo..aja pa mam iste majčke kokr ti iz zareuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
29.5.2010 8:50:07   
Tira

'čer
Kako zanimivo da imajo naši tamalčki tako različne urnike...nazadnje se bojo pa verjetno vsi hitro navadili na urnike v vrtcih...upam!

Tira, tole da je kosilo tako zgodaj v vašem vrtcu mi je pa hecno. V našem vrtcu je ob 8h zajtrk, ob 10h malica (sadje), ob 12h kosilo (mislim da ga tamali dobijo že ob 11.30h), potem spanje in ob 14.30h malica. Glede vzglavnika - ga nimamo. Naša je taka vrtavka da rotira tudi za 180 stopinj in se premetava ponoči na vse možne načine, tako da vzglavnik ne bi imel smisla se mi zdi...Danes je recimo od 5h dalje spala pri nama in lubi je rekel da je en čas kar sede spalauser posted image on jo je pa podpiral ker se je bal da padeuser posted image No jaz nevem nič o njuni zabavi..

Manna tole je urnik starejših otrok, ti imajo res kosilo ob 11.30-12.00h. Najmlajši pa nikakor ne verjamem, da bi zdržali do kosila ob 12h in šli potem počivat. Sej že same vidimo da so pa max 4 urah pokonci utrujeni in če nekateri pridejo v vrtec še pred 7h, je pa to čist predolga. Tak urnik imajo lahko samo predšolski otroci oz starejše skupine.

Janci glede vzglavnika... si napisala, da si Tom vedno kaj najde in potem na tistem zaspi... ravno zato sem jz premišljevala o puštru. Samo naš tega ne počne in potem sem pač mislila, da ga res ne rabi. Če bi si pa iskal stvari oz igrače za pod glavo, bi mu ga pa že dala user posted image

Glede igranja... otroci do dveh let se še niso sposobni igrati v skupini, njihova igra je večinoma samostojna, šele po drugem letu se začne skupinska igra. Tako, da vzemanje igrač, tepenje po glavi in vse podobno spada zraven user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
29.5.2010 10:09:33   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

'čer

Manna tole je urnik starejših otrok, ti imajo res kosilo ob 11.30-12.00h. Najmlajši pa nikakor ne verjamem, da bi zdržali do kosila ob 12h in šli potem počivat. Sej že same vidimo da so pa max 4 urah pokonci utrujeni in če nekateri pridejo v vrtec še pred 7h, je pa to čist predolga. Tak urnik imajo lahko samo predšolski otroci oz starejše skupine.

Janci glede vzglavnika... si napisala, da si Tom vedno kaj najde in potem na tistem zaspi... ravno zato sem jz premišljevala o puštru. Samo naš tega ne počne in potem sem pač mislila, da ga res ne rabi. Če bi si pa iskal stvari oz igrače za pod glavo, bi mu ga pa že dala user posted image

Glede igranja... otroci do dveh let se še niso sposobni igrati v skupini, njihova igra je večinoma samostojna, šele po drugem letu se začne skupinska igra. Tako, da vzemanje igrač, tepenje po glavi in vse podobno spada zraven user posted image

Pri nas ni važno kaj mu dam, ker si itak vedno drugače potem sam naredi. Včasih lepo zaspi tam, kjer ga odložim, imamo pa še vedno malo dvignjeno vzglavje (podložen jogi). Tom vedno predenj zaspi se igra in sprehaja po postelji, tako da vsakič drugače zaspi. Mogočee mu bom pa dala vzglavnih, da vidim kako bo odreagiral.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
29.5.2010 11:09:23   
tecka
Evo, danes sem pa ujela Srečkovo dopoldansko spanje in mu prej vrinila sadno malico. Pa bi bilo bolje če neuser posted image Itak ni bil (dovolj) lačen, pa zaradi utrujenosti tečen in je pojedel bore malo, za sabo pa pustil cel svinjak.

Evo, kaj me sprašuje moja najstarejša nečakinja - SRečkova sestrična. BTW: je leto dni starejša od Mini:
Le zakaj bi ženska v hiši morala rediti celega prasca, če vsake toliko rabi samo 20 dkg klobase?user posted image

Kako dobiš idealnega moškega?
Križaš bankomat in vibrator.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
29.5.2010 19:55:42   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Aja bomo mel pa dans spet težko nočko je žiga prehlajen,je od karin fasu...tko da že od kar smo ga dal v pojstlco gundža...grrr...

Evo naša noč je bila takšna kot sem napovedala...katastrofa...dan pa je še hujši...ne drenclamo ampak jokamo zgleda še za vse nazaj in naprej  user posted image  user posted image  ...kr neki ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
29.5.2010 19:59:27   
MONY25
evo, da se mal javm... na šihtu je prov bedno-kr treba je vstajat zjutri nouser posted image user posted image user posted image prov pogrešam čase, k sm zjutri mal poležavala s tamalimuser posted image
medtem k me ni blo, je blo ful novih stvari, tko da se morm še marsikej novga naučit...

drgač je pa tamau ful priden dol pri tašči...sm pa misnla, da me bo bl vesel, k bom pršla dam iz šihtauser posted image sj ful hitr pride k men pa tko, sam ga tok vse zanima (k je bil skos vzuni k sm pršla), da je hitr šibu naprej recimo laufat za mački, tricikel porivat itd. (zdj sploh noče sedet v triciklu, ampak se mu ful fajn zdi, k ga drži, zravn hod in ga premikauser posted image )...

no, v soboto, na alexov 1. rojstni dan imamo tudi krst (ja vem, šele zdj)-sva se odločila, da bova nrdila kr vse obenem, pa je...tko da se fajn pripravljamo na veeeeeelko fešto...

nč, tok zaenkrat...zdj se pa vržem na sedežno in se ne premaknemuser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
29.5.2010 22:47:04   
Mala_princeska
evo še mene na raport user posted image user posted image user posted image
dva tedna službe je minilo in tudi meni ni lahko, ker imam filing da bo pestro user posted image , novosti se je treba privadit,...pa na novo "šefico" tud,......ne bom jamrala.
Da ne pozabim: vse najboljše Manna user posted image user posted image user posted image  in vse najboljše vsem majsko junijskim sončkom, ki so že praznovali.

Aha vse tuki nekaj o praznovanjih.....jst še nič ne razmišljam kako in kaj, kar ni neke ideje, pa še sestra(Mančina krstna botrica) je malo pojamrala nad finančno situacijo, tko da mi je po eni strani kar bad neko fešto delat. Pa saj se mi ne gre zaradi daril.

Za nazaj vam kar ne morem sledit.

Lahko noč......Gledam še Eurosong.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
30.5.2010 8:33:34   
Janci F
Dobro jutro,

saj kar ne morem verjeti, da sem ta prva danes.

Najprej moram pohvalit moja fanta in sicer eden spi v ta veliki postelji (moj user posted image ) in eden v ta majhni postelji. user posted image
Dragi je včeraj vstal ob štirih zjutraj, ker je moral na letališče in domov, tako da ga bom pustila še nekaj časa, da se naspi.
Tom je šel pa spat včeraj ob 19.30 in se je danes malo čez sedem zbudil in zaspal nazaj. Par minut nazaj sem šla v njegovo sobo pogledat in on lepo spi. Mislim, da je do sedaj samo enkrat spal toliko časa, saj sedaj spi že skupaj 13 ur, pa še nič ne kaže da se bo zbudil. Saj ne morem verjet, kakšna zaspanca imam.user posted image user posted image

Jaz sem pa malo za računalnikom in berem časopis.
Lep začetek nedelje, a ne? user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
30.5.2010 22:44:58   
Tira
Ne morem verjet.... kje pa ste vse??? user posted image

Gledate talente, ane?

Mi smo bili danes na pikniku, kljub deževnemu vremenu, pa je blo kar vredu. Se Marcel malo navaja na večje družbe user posted image  
Drugače pa že skoraj odštevam dneve, jao samo še 11 jih je user posted image  
Jah, nč... sej ne vem kaj naj se pogovarjam sama s sabo.... Še vedno nas mučijo zobki, štirice so sedaj že skoraj zunaj. Pa malo smo ratali razvajeni, najlepše je spat v maminem naročju. Sej zaspi v svoji postelji, ampak se zbudi po pol ure in potem se crkljava... se sploh ne sekiram, itak imava samo še slaba dva tedna, pol se bosta pa z mami rihtala.

No, grem gledat kdo bo zmagal... navijam za Lino user posted image  in pa Allthat

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
31.5.2010 8:27:31   
mojsonček

Evo naša noč je bila takšna kot sem napovedala...katastrofa...dan pa je še hujši...ne drenclamo ampak jokamo zgleda še za vse nazaj in naprej  user posted image  user posted image  ...kr neki ...

lupčka fletkotu pa objemčka mamici, boščka sta... naj čim prej mine...

ej... tale vreme je čist bedn... mislm par dni nazaj smo na pol nagi okol skakal, dons pa spet mraz pa veter pa user posted image  dež... pa kva je s to pomladjouser posted image

kultura pa taka...

jutro!

evo, zdej sm pa še kofi dolžna...

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
31.5.2010 8:47:03   
bačko
Jutro!
Bjondi upam da se Žiga kmalu pozdravi!
No jaz sem samo še danes in jutri doma potem pa delat.user posted image user posted image user posted image Včeraj sem že imela bolj jokalni dan.
Mi smo v soboto imeli piknik inje bilo prav fajn.Včeraj smo bili pri babici in dediju na kosilu.Danes je možek doma in greva k njemu v službo malo Loro peljati in jaz si moram kupiti kaj majic za v službo.No toliko za enkrat!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
31.5.2010 11:06:44   
tecka
Živ, punce.
Danes se je pa pri nas zgodil mali čudež. Spal je do 7.30.
Ravno prav. Včeraj zvečer sem se namreč prav trudila, da bi gledala do konca talente, po sporedu bi jih morali končati do 22.40. Ampak ne, malo do 11h so še kar nekaj nakladali in sem se odločila, da je definitivno zadosti in da grem spat.

Evo, Srečko spi, jaz mu grem pa pripraviti culico za vrtec.

Aja, Bjondi, travica. Zdaj ti jo je verjetno lepo namočilo. Drugače jo pa kar pridno zalivaj(te) dokler ne zraste, ne glede na vremensko napoved. Jaz se letos tega držim in mi rože malo lepše uspevajo. Trava mi je ušla izpod nadzora že lani. Imamo namreč slabo zemljo in sem 2 leti lepo z motikco hodila po "trati" in pulila deteljo in plevel, ko sem šla pa v porodnišnico, se je pa detelja dobesedno razbohotila. Jaz sem pa obupala.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
31.5.2010 11:14:37   
smrketa24
hej punce!
joj, kakšno vreme user posted image
ali je šla katera od vas z user posted image na avdicijo za Pampers?? midva z Matejem sva bila in morava danes priti nazaj. jim je bil všeč, ker imava ponovno snemanje user posted image

mi smo pa včeraj praznovali Matejev rojstni dan. Smo imeli piknik varianto. Sicer je deževalo, samo smo bili itak pod streho, tako da nas ni nič motilo. potem se je pa že sonček pokazal in smo šli balinat.

ali se v sredo kaj dobimo??

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
31.5.2010 11:17:38   
mini86
matr je bedn vreme..se že sprašujem a bo sploh poletje letos al samo dž pa 25 stopinjuser posted image user posted image user posted image user posted image

talenti...kr neki..men sta bla huda un brat in sestra..lina je pa itak premejhna za vse skp..itak ne ve sploh za kaj se gra-to pove že to da ni vedla za tivoliuser posted image premejhna je še, naj ji pustijo otroštvo..

bjondi-če mam js k smo na 24 mestu pr vrtcu kaplco upanja maš ti celo kanglco..

tecka-šit a jutr že gre v vrtec..a te kej stiska pr srcu..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?