tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Zakaj pa mu ne daš jesti pred spanjem??? A pa ti spi do zjutraj (reci beri okoli 7h), če gre spat že ob 18h? Pred dopoldanskim spancem mu nisem dala jesti, ker morava spancu prilagoditi tudi hranjenje. Ker pa je vsak dan malo drugače, sem včeraj in danes pač zamudila priložnost. Ker če mu rinem hrano preveč pogosto, je vse samo še slabše in ne poje nič. Saj počasi se bo vse spet poštimalo. Upam, da čim prej v vrtcu. Drugače sem se pa kar malo (kislo) nasmejala ob tvojem vprašanju, če spi do zjutraj. Ja, spi, samo njegovo jutro se največkrat začne med 5. in 6. uro zjutraj, ne glede na to kdaj gre spat zvečer. Včasih pa me razveseli ob 4h. Pa tudi to ni panike, ga ne bo treba budit za vrtec. Ko je imel 2 dnevna spanca je ponoči spal 9 ali 10 ur (z vstajanjem za popravljanje dude, pokrivanje ipd). Zdaj bomo pa videli. Pa še odgovor Manni - podobno kot Manca tudi naš Srečko ne bo ležal, če ni zaspan. Ga dam ležat, on se prevali na trebuh, se vsede in začne pogovarjat, vstajat ob meni, leze iz postelje ipd. Kar hitro zaključimo in gremo nazaj v dnevno sobo. Če je pa zaspan, se pa lepo stisneva in zaspi v roku 5 do 10 minut. Saj včasih bi rad vstal, pa ga kar na glavo kipa in takrat vem, da bo zaspal. Vitae - flaša na slamico. Kaj pa vem, jaz bom Srečku dajala mleko še po flaški. Se še malo pocrklja. Sploh kadar je na pol v komi si ne predstavljam, če bi bil pri volji vleči po slamici. Priznam, je pa to moj problem, bog ve kaj si misli on Poušter - naš ga ne uporablja. Sem ga kupila v kompletu pred rojstvom in sem mu ga enkrat tlačila pod telešček, ko je bil prehlajen, pa ga je motilo. Še zdaj mi je žal tistih 8 eur, ki sem jih zapravila (pa mi je naš govoril, da ni treba ).
|