|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
21.5.2010 16:05:28   
mini86
tecka-a loh kopiram tvoj napis..user posted image sm se prou nasmejala..pomoje bo ful hudo izpadl..na spodnji torti ta napis, na zgornji pa bla bla za 1 let..
a maš še kšno idejo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
21.5.2010 16:11:25   
mini86
V vrtcu gredo recimo po zajtrku na kahljico in pred kosilom, pa po počitku. Tudi midva bova tako delala, samo ko bo naš mali vsaj približno stal na svojih nogah.

pol k so na kahlici kok časa sedijo..js pa nam tok hitela ker se mi zdi še prekmalu..nš še hodi ne pa nj ga na kahlco učim..k sm bla noseča se mi je idealno zdel da ga navajam to poletje..samo zdj pa ne mislm več tko..itak če prekmalu se ne bo nauču tko da ne vem no..se mi zdi kr prekmal..
kokr si za kolegico napisala..rečmo marcel dvomim da bi se nauču letos na kahlico in čez poletje naj probavam pol na zimo pa spet plenico gor..ne ne bomo kr počakal še mal

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
21.5.2010 16:12:05   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kok je pa stara..

šit upam da je vitae vidla da nam mogla pridt

Mini - sori, da se nisem javila. Sem videla, samo sva jedla, nato pa letela in sem pozabila user posted image  babji...sori

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
21.5.2010 16:13:48   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

kok je pa stara..

šit upam da je vitae vidla da nam mogla pridt

Mini - sori, da se nisem javila. Sem videla, samo sva jedla, nato pa letela in sem pozabila user posted image  babji...sori

ok ni panike samo da si vidla..sori še enkrat-ni blo to v planu..sm se že sekirala k se nis oglasla da si še tm

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
21.5.2010 16:15:08   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Pa še deževati je začelo user posted image .

No, da še malo pojamram...

Možek je že cel teden skoz službeno odsoten, doma samo še spi. Danes ima RD, pa ne vem, če ga bova dočakala user posted image . HB (ali niti ne) se je user posted image  zbudil že 5.45, tako da smo vsaj malo bili skupaj. Jaz zalimana do konca, user posted image  hiperaktiven že navsezgodaj, M pa malo žalosten, ker je moral iti.

No, kje ste????? Vse že v službi???

Saj ne morem verjet! Moj dragi ima tudi danes RD in na gorenjske koncu poznam še 4 prijatelje, ki so isti dan rojeni.
Izgleda je avgust dober mesec za otroke delat, no vsaj bil je dobrih 30 let nazaj! user posted image user posted image user posted image

hahaha..no, vidiš kako je svet majhen! Pa še skupaj smo bili v materinski šoli user posted image
Drugače ima pa moj mož soimenjaka, še celo z istim priimkom, samo drugo letnico, ki je isti dan rojen. Je bila cela štala,ko je bil mlajši pri zdravniku. Je imel nato na kartonu z rdečo 3x podčrtano, da naj gledajo letnicouser posted image user posted image user posted image . HB ni nikoli pri zdravniku. Odkar sva mi2 skupaj še ni bil en dan na bolniški ali bolan,mogoče kdaj le malo prehlajen, ampak res kdaj.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
21.5.2010 16:18:43   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ojla!

Vitae, če  nisi ušla v Lj, greva lahko na kavo. Midva sva šla k moji mami in tu je mali spal samo eno urco. Zdej bomo pa pojedli, potem pa z veseljem pade kakšna kavica ali pa kokakola user posted image
A pri vas pa piha... ja to je pa pod hribi user posted image

Sem šele opazila...če si še frej...lahko!

Včeraj sva šla z Marcelom mal v šoping in sem mu kupila prvo kahlico. Šele na blagajni sem ugotovila, da je pojoča user posted image  Namreč, ko se otrok polula začne peti... kr neki. A ve že kaj dajete malčke na kahljico??? Sem ugotovila, da je za našega še prezgodaj, ker niti stoji ne sam in je brez veze. Bova počakala še ene dva meseca.

No, in v Pikapolonici mu jz naivnica pokažem en tovornjak in ko sem mu ga vzela, je bil tak jooook, da ga je slišala cela trgovina... seveda sva ga morala potem kupiti! Me je izučilo, da so naši malčki že tako veliki, da ko se nekaj zapiči ni govora it ven brez tega. Razume pa tako še ne, da bi mu povedala, da ga bo dobil za RD ali kar koli podobnega. Ne morem verjet, koliko je naš tamau zaljubljen v avtomobile, tovornjake, traktorje... jao.

Še eno vprašanje: Ali naši malčki že lahko jedo kislo zelje? Ste jim ga že kdaj dale? Pa tele čorbe ala pasulj, ješprenj...???

Pri nas je user posted image  že ričetin je bilo ok. Pasulja in podobne zadeve pa še ni probal. Ima že tako zelo leno prebavo in ga še malo čuvam.

Ja pa še ena novica... sem bila ful vesela, ker bo user posted image  vsak čas zaključil tale fax in bomo več skupaj, ko izvem, da bo šel jeseni verjetno še naprej študirat. Sej je super in mu privoščim, pa tudi pametna odločitev... sam pol bova pa spet sama, da ne govorim o naslednjem otroku, k bi ga rada imela čim prej, ampak ne spet sama user posted image

Saj bomo tudi me na porodniškem, pa ti bo lažje.user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
21.5.2010 16:23:33   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Vitae - a sem spregledala, a si se pozabila pohvalit kateri avto boš dobilauser posted image No, da mi boste malo fouš, se pa pohvalim, da jaz dobim naslednji teden -nov bicikluser posted image user posted image Upam, da so kolesarske hlače dovolj elastične, da jih bom še dobila na rituser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za bicikel. Če bodo pa premale, pa jih tudi nove dobiš user posted image

Kupila sem C3-ja user posted image

Pa danes sem bila pridna in sem staršema za darilo kupila sobno kolo. Je oče sedaj po operaciji v zdravilišču, no ta teden je z njim še mami in je čisto navdušen. Sem ful vesela zanj, saj je včasih bil amaterski kolesar, nato pa s časom pozabil, kaj je touser posted image . Imam še danes doma izrezke iz časopisa Delo in Dnevnik, kjer sem napisana in naslikana kot najmlajša udeleženka Franje user posted image

Sem jima pa kupila isto kot ga imava mi2, samo da je bilo sedaj 40% znižano in malo bolj pametna cena, tako da bova z bratom dala skupaj, pa še tašča in tast sta se javila, da bosta prispevala.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
21.5.2010 16:28:44   
vitae
A že kahlice so v igri?

Bomo pa še mi začeli poleti, če ste vsi že v tem.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
21.5.2010 16:51:49   
tadejluka
A ma kkšna kšno misel bolj za foro k bi jo napisala kolegici za deklišno? U bistvu sem ji dala vse za dojenčka, kej fuuuuul kolegici pa nisva (pomoje je mal zarad vesti povabla...lpa nima veze)...pa smo se zmenile da ji vsaka napiše al pa nalepi nekej kar jo bo spominjal nanjo/name...pa sem misla da bi ji prlepla ene copatke pa še NEKI NAPISAL -sam kaj?
Ta mi je lep:

Ljubiti ne pomeni gledati drug
drugega, ampak skupaj gledati v isto smer.
Antoine de Saint-Exupery

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
21.5.2010 17:10:04   
Hanuši
Punce, mi smo pa danes shodili, jej, jej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Že par dni je po ene 3 korake naredil, danes pa je prehodil cel hodnik v dolžini 4-ih metrov in sedaj že dobro uro raca po dveh.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
21.5.2010 17:12:15   
tecka
Oj.
Meni se tudi zdi za kahlico še prehitro.
Penelope Lynch pravi nekaj v tem smislu, da se mora otrok zavedati, da kaka/lula, šele potem je lahko uspešen na kahlici. Saj včasih ti rata ujet, ampak to je slučajno in ne hoteno dejanje. Če pa prezgodaj začneš, ga pač toliko-in-tolikokrat neuspešno posedeš na kahlico. Mogoče poiščem točen tekst v njeni knjigi. Mislim, da ona priporoča starost okrog 18 meseca oz. našteva ene znake, kdaj je otrok pripravljen (ko ga začne motit, da je polulan???).
Čeprav mi je pa tudi zanimivo, kar je ena napisala na MON. Da je svoje 3 otroke navadila "čistoče" pri enem letu. Da je začela takrat, ko otrok doseže razvojno stopnjo psa pri ne-vem-kateri starosti in ravnala podobno. Torej da ga pohvališ in delaš ne-vem-kaj-še vse. BTW, odrasel pes naj bi imel razvojno stopnjo 2-letnika.

TadejLuka - pojma nimam. Pa tudi nobenih verzov pri roki.

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
21.5.2010 17:14:38   
tecka

tecka-a loh kopiram tvoj napis..user posted image

Lahko, lahko, saj pri nas bo itak pisalo Srečku za 1. roj. dan. Sva pa dobila ti ideji v slaščičarni, kjer so nama pokazali katalog narejenih tort.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
21.5.2010 17:17:51   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Punce, mi smo pa danes shodili, jej, jej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Že par dni je po ene 3 korake naredil, danes pa je prehodil cel hodnik v dolžini 4-ih metrov in sedaj že dobro uro raca po dveh.

Bravo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
21.5.2010 17:20:16   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Oj.
Meni se tudi zdi za kahlico še prehitro.
Penelope Lynch pravi nekaj v tem smislu, da se mora otrok zavedati, da kaka/lula, šele potem je lahko uspešen na kahlici.

Se popolnoma strinjam.
Pri nas je Hana v vseh stvareh prehitevala, a plenice smo imeli pa do 2,5 let. Mami jo je forsirala s kahlo, pa nič. Jaz pa sem vedno govorila, ko bo pripravljene pa bo, do šole ima čas. 
Pri dveh in pol, pa je en dan, ko sva se odpravljali v Mercator, rekla, da naj ji dam pleničko dol, da je ne rabi več. Jaz pa, da raje ne , da se ne bi v trgovini polulala. Pa je vztrajala in od tistega dne je bila suha podnevi in ponoči. Pa še na školjko je hodila, tako, da kahla sploh ni prišla v poštev, no ja za igrouser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
21.5.2010 17:25:54   
Hanuši
Punce, a ste videle to mojstrovino od kaminek. Po moje je najboljš, da pri njej naročamo torte za naše sončke.
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=149377#imageShow

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=147358#imageShow

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 21.5.2010 17:31:11 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
21.5.2010 19:38:41   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Čakte punce, saj imamo KAMINEK, res si profi, a lahko tut naročimo???

ja, pečem tud za ostale, ker doma ne bi zvozl s tolkim tortamuser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
21.5.2010 19:44:59   
Tira

pol k so na kahlici kok časa sedijo..js pa nam tok hitela ker se mi zdi še prekmalu..nš še hodi ne pa nj ga na kahlco učim..k sm bla noseča se mi je idealno zdel da ga navajam to poletje..samo zdj pa ne mislm več tko..itak če prekmalu se ne bo nauču tko da ne vem no..se mi zdi kr prekmal..
kokr si za kolegico napisala..rečmo marcel dvomim da bi se nauču letos na kahlico in čez poletje naj probavam pol na zimo pa spet plenico gor..ne ne bomo kr počakal še mal

Na kahlji sedijo na začetku par sekund, fora je samo v tem, da spoznava kahljico. To ne pomeni, da se pa sedaj odvajamo plenic in bomo brez plenic. Tega itak ne pričakujem pred drugim letom. Je samo dobro, da se prej sprijazni oz spozna kahljico in da to delaš v rutini vsak dan... enkrat se mu pa posreči in ga pohvališ, bo pa še vedno imel plenico, ker vse skupaj je dolgotrajen proces. Pomoje je podobno kot z umivanjem zobkov, dobro je da se umijejo vsak dan, da se navadijo na krtačko in vse. Preden jih bomo pa kvalitetno uspeli umiti, bo pa preteklo še kakšno leto.
Moje mnenje je samo, da je fino da spozna oz se privadi kahljice preden gre v vrtec, ker tam jih bodo dajali na kahljo že letos. Itak pa vem, da bomo brez plenic po drugem letu. No ja, mogoče prej, nikoli ne veš user posted image

Vitae prepozno sem videla tvoj odgovor user posted image  Itak je pa naš mali šel potem še eno rundo odspat, ker je bil čist preveč utrujen. Pa drugič.
A da bomo skupaj na porodniški user posted image  To bi bil pa res zegen, da se nam še v drugo tako urajma user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
21.5.2010 20:23:38   
bačko
Dan!
Tira jaz dajem Loro na kahlico vedno ko jo previjam in skoraj vedno lula in včasih tudi kaka.Tako pojočo kahlico ki so jo ti kupila jo je imela tudi moja sestrica ko je bila dojenček.user posted image No mi imamo čisto navadno kahlo.Nič ne poje!user posted image
Tecka full hudi napisi za na torto.user posted image user posted image user posted image
Kaminek zelo lepa torta!user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo res kar pri tebi naročale.user posted image
Vitae čestitam za nakup avta.Jaz imam C3 in je super.
Hanuši čestitaj Binetu!Zdaj pa se bosta lovila.user posted image user posted image user posted image
Jaz sem Žana tudi začela kaj kmalu dajati na kahlico in je bila pri 22 mesecih brez plenice tudi ponoči.Je pa res da mi je tudi sama nakazala da noče več plenice ker sem jo skoraj vedno zjutraj dobila nago v pojsteljici.Brez pižame in brez plenice.Lepo je sedela in me čakala.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
21.5.2010 21:35:07   
manna
'čer
Hanuši, vidiš tole glede kahlice pa nisem pomislila, da potem otroček vstane in gleda odkje muzikauser posted image   Se mi pa zdi, da je res čist v redu tudi, če se kahlico kar preskoči in se gre kar na školjko (morda z nastavki). Pa ćestitke Binetu!!!user posted image
Pa še to: v našem vrtcu je v oddelku Montessori tako, da imajo enoletnike že kmalu po sprejemu v vrtec brez pleničk. So mi takrat razlagali ko sem bila tam. Jih pač vztrajno dajajo na kahlice večkrat na dan in če komu uide mu zamenjajo hlače. In baje da po par mesecih so vsi suhi brez težav. Tako da če bo naša miss v tem oddelku bo jeseni že brez pleničke.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
21.5.2010 21:38:51   
manna
tecka, tudi mi še beremo Penelope Lynchuser posted image No sej 18 mesecev bodo imeli naši sončki letos pozimi. Drugač pa mi je zanimivo da naša frajla vedno prileze k meni ko napolni pleničko. Kot da bi mi hotla povedat da jo nekaj moti.

Grem zdej k lubiju da ne bo jezen k se ne ukvarjam z njim..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
21.5.2010 21:42:53   
tecka
Tira, lepo si tole napisala o kahlici pa o krtački.
No, jaz sem Srečka vpisala v neko raziskavo o zdravju otroških zobekov in jih moramo umivati 2x na dan z njihovim kalodontom. In mi je včasih prava muka. Ker če ne ujamem pravega trenutka, od togote razmetava tisto ubogo ščetko po kopalnici. In sem že premišljevala, da sem mu prezgodaj začela turiti to ščetko, ko bi bilo lažje obrisati zobe s krpico. Kakorkoli, se bomo borili naprej.
Je kar ihtav naš fant. Zobe si umiva v stolčku za hranjenje - ga prenesem v kopalnico. Ima pa stolček visoko naslonjalo in če kaj ni prav, začne kar z glavo butat v naslonjalo in potem je seveda jok.

Bi pa jaz imela še eno vprašanje - kdaj prestaviti otročka v svojo sobouser posted image Ponoči se še kar dostikrat zbudi (2 do n-krat kakor je noč), ampak ok, bi pač hodila v njegovo sobo. Smo mu kupili tudi ta veliko posteljo in lahko bi v hudih nočeh spala tam - ali pa ga vzela v zakonsko posteljo. V dvomih pa sem zato, ker bi bila zanj selitev poleg vrtca verjetno še dodatni stres. Vendar po drugi strani večji ko bo, težje se bo navadil na svojo sobouser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
21.5.2010 21:44:06   
tecka
Hanuši & Bine user posted image user posted image user posted image user posted image za korake!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
21.5.2010 21:55:17   
mini86
kdaj prestaviti otročka v svojo sobouser posted image

pomoje ni neke točne starosti..
js če bi imel že sedaj svojo sobo bi ga verjetno že sedaj dala..ampak počasi..tapru za popoldanski spanec in ko bi se to ornk navadu pa še za ponoči..mogoče nebi glih spala pri njemu kljub temu da ima veliko posteljo ker potem bo točno vedu da če bo ornk joku boš pršla ti spat k njemu..ne vem to je moje mnenje..js mislm da je tisti čas najbol tapravi ko se bo tebi zazdelo..pa če zarad tega pomeni da ga jutri daš spat tja al pa čez 1 leto..vse je prav..js bojo še prehitro zrasli..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
21.5.2010 21:56:47   
kalanteja
punce kje prek neta naročujete copatke, hvala

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
21.5.2010 21:59:39   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

punce kje prek neta naročujete copatke, hvala

www.copatki.si.

sem bolj zadovoljna s temi kot pa s tistimi iz kanade

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......