Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:32:45
|
|
|
|
rija
|
to se boš pa ja ti nastavil. badava meni, da enemu na sliki stoji....
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:34:52
|
|
|
|
CatJa
|
Ajoooj, luknjo si grem zdele v koleno vrtat
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:35:36
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Ajoooj, luknjo si grem zdele v koleno vrtat a te meniskus matra
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:36:14
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija to se boš pa ja ti nastavil. badava meni, da enemu na sliki stoji.... ne razumem te ... kaj hočeš zdej enga jeb**a v živo al slike na katerih so dedci ?
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:36:44
|
|
|
|
rija
|
oboje.
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:38:17
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija oboje. no tko povej ... pa kako kaže ? bo kaj?
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:41:40
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, res.....revolucija bo potrebna hočem nekega primerno razgaljenega tipa! ajde....ve ko vse zašnofate....prilimajte kaj. bo še muco ženi pokazal.... ja sam naša je zahtevna ,po moje bi hotela da mu tudi stoji daj, muco, kaj če bi ti dal majco in gate dol, pa bi se šel kar sam ženi pokazat?
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:46:11
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, res.....revolucija bo potrebna hočem nekega primerno razgaljenega tipa! ajde....ve ko vse zašnofate....prilimajte kaj. bo še muco ženi pokazal.... ja sam naša je zahtevna ,po moje bi hotela da mu tudi stoji daj, muco, kaj če bi ti dal majco in gate dol, pa bi se šel kar sam ženi pokazat? če to naredim , bo štala spi namreč in bože nedaj da jo zbudim .... bodo tihi dnevi .... preverjeno! pa tudi vem ,da bi rajš vidla unga na sliki
< Sporočilo je popravil muco -- 24.3.2010 22:48:46 >
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:49:15
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: rija oboje. no tko povej ... pa kako kaže ? bo kaj? slabo nobena nobene fotke ne prilepi....moj nama kuri in lupi pomaranče....tak da ni glih nekih pravih izgledov
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:51:50
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: rija oboje. no tko povej ... pa kako kaže ? bo kaj? slabo nobena nobene fotke ne prilepi....moj nama kuri in lupi pomaranče....tak da ni glih nekih pravih izgledov počakaj ,da olupi ,z pomarančami se da marsikaj čarati,gotovo te bo presenetil
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:51:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco če to naredim , bo štala spi namreč in bože nedaj da jo zbudim .... bodo tihi dnevi .... preverjeno! pa tudi vem ,da bi rajš vidla unga na sliki ja, sej ne vem, kdo je večji revež - ti ali žena?
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:55:35
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: rija oboje. no tko povej ... pa kako kaže ? bo kaj? slabo nobena nobene fotke ne prilepi....moj nama kuri in lupi pomaranče....tak da ni glih nekih pravih izgledov počakaj ,da olupi ,z pomarančami se da marsikaj čarati,gotovo te bo presenetil aja? kaj pa ti delaš s pomarančami
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:56:06
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: muco če to naredim , bo štala spi namreč in bože nedaj da jo zbudim .... bodo tihi dnevi .... preverjeno! pa tudi vem ,da bi rajš vidla unga na sliki ja, sej ne vem, kdo je večji revež - ti ali žena? no mislim,da nobeden,mene pač že dooolgo pozna in ne bi imel nič proti če kakega pogleda . Tudi jaz rad pogledam lepo žensko v živo ali pa na sliki
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:57:29
|
|
|
|
muco
|
punca ,kam pa pridemo brez domišlije ?
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 23:08:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ena za mucota: in ena za Rijo:
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 23:10:36
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco punca ,kam pa pridemo brez domišlije ? do hitrega seksa
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 23:11:11
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ena za mucota: in ena za Rijo: vem, da zmoreš boljše
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 5:49:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica pa sej je karnisa še tu a ni dost? Danes je Miška tisto, kar je bila "Karnisa" pred 4-imi leti... drugače pa: IZVIRNO SPOROČILO: puncica ti pa nisi na tekočem a ne da nisi
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 9:27:19
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: puncica pa sej je karnisa še tu a ni dost? Danes je Miška tisto, kar je bila "Karnisa" pred 4-imi leti... drugače pa: IZVIRNO SPOROČILO: puncica ti pa nisi na tekočem a ne da nisi a je pol res ni več
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 9:29:21
|
|
|
|
hel32
|
Miš, pogrešala te bom, kjerkoli že si zdaj, in karkoli si že nardila narobe, da te ni več tuki, imela si smisel za humor. Včasih je če preveč veš, oz. preveč poveš, zato pa MODRO MOLČIM Pa vrni se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 9:35:37
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: puncica pa sej je karnisa še tu a ni dost? Danes je Miška tisto, kar je bila "Karnisa" pred 4-imi leti... drugače pa: IZVIRNO SPOROČILO: puncica ti pa nisi na tekočem a ne da nisi Kaj res?Se je potem morala izpisati,ali so jo moderatorji?Ce zaradi zadnje teme,se mi zdi to popolnoma mimo.Zakaj se ne bi tu smelo o druzini pisat,v casopisih pa lahko-pa ne,da sem kje zasledila,niti nisem gledala tistih zloglasnih idolov. Kakorkoli,ni za verjet
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 9:37:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
Prosila je za izpis/izbris in administratorji so jo izpisali/izbrisali.
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 9:46:52
|
|
|
|
TaMaSa
|
A tako.Hvala za odgovor
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 10:00:46
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Prosila je za izpis/izbris in administratorji so jo izpisali/izbrisali. berzveze
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 10:13:34
|
|
|
|
pety78
|
a je pol res ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kaka drama! Pa saj ni umrla, madona. Itak sedaj vse to bere, pa definitivno se bo prijavla z drugim nickom, le katera se ni. Miška, lep pozdravček!
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?