Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 20:08:41
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 ... ko jo vsi pogrešamo...
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 20:12:09
|
|
|
|
sami0804
|
Mogoče pa res.....
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 20:16:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 ... ko jo vsi pogrešamo... no, no, pretiravat pa res ni treba.
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 20:17:19
|
|
|
|
eee35
|
Jaz pa Miško bom pogrešala, če je ne bo več, ker je ena fejst bejba, pa ima smisel za humor in je ravno dost ˝trčena˝da z njo nikoli ni dolgčas . Lep pozdrav, Miš, kjerkoli si...če si se sama izpisala, pol pa uživaj! Če pa so te izpisali: škoda, res škoda...
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 20:19:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 20:24:13
|
|
|
|
Kratka
|
Ok, eno FUUUUL neumestno vprašanje: kako lahko uporabljam druge smajlije, kot npr. tale spodaj? Kaj moram naredit? Kopirat? Kam? [/quote] [/quote]
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 20:28:09
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka Ok, eno FUUUUL neumestno vprašanje: kako lahko uporabljam druge smajlije, kot npr. tale spodaj? Kaj moram naredit? Kopirat? Kam? Možnosti je več, glede na to, kateri brskalnik uporabljaš. Če copy+paste ne dela, potem lahko med drugim sliko naložiš na slikomat ali shrani.si ali kako podobno stran in nalepiš kodo na forum.
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 20:50:15
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 ... ko jo vsi pogrešamo... no, no, pretiravat pa res ni treba. Pa kaj si tečna Pusti me žalovati ob največji tragični izgubi v zgodovini RR-ja...
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 20:58:35
|
|
|
|
TomTaylor
|
enainiste. Stare koke.
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:21:57
|
|
|
|
poli*
|
Zgleda, da je bila brisana, ker so vsi njeni posti in teme pod Anonimno.
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:22:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: poli* Zgleda, da je bila brisana, ker so vsi njeni posti in teme pod Anonimno. pa saj to so tudi, če sam daš prošnjo za izpis. Se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:26:31
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: poli* Zgleda, da je bila brisana, ker so vsi njeni posti in teme pod Anonimno. pa saj to so tudi, če sam daš prošnjo za izpis. Se mi zdi. Možno, ja. Ampak dvomim, da bi se sama izpisala. Ali pač?
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:32:19
|
|
|
|
rija
|
a bo padel kakšen link do česa vročega?
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:44:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a bo padel kakšen link do česa vročega? Tukaj: http://www.speci.si/
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:46:37
|
|
|
|
mini86
|
zakaj pa ne upraša gdo kšnga ,oderatorja..al pol nebi blo več zanimiv k nebi mogle ugibat morm rečt da jo bom js tud pogrešala
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: rija a bo padel kakšen link do česa vročega? Tukaj: http://www.speci.si/ Pečeš palačinke?
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:51:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 zakaj pa ne upraša gdo kšnga ,oderatorja..al pol nebi blo več zanimiv k nebi mogle ugibat morm rečt da jo bom js tud pogrešala ni ugibanje tisto kar predstavlja določenim določen užitek.
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:51:31
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a bo padel kakšen link do česa vročega? http://www.ringaraja.net/forum/m_5032471/mpage_10/key_/tm.htm in njen poslednji post : ajd....pridem nazaj
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:52:06
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: rija a bo padel kakšen link do česa vročega? Tukaj: http://www.speci.si/ Pečeš palačinke? sem bolj pričakovala primerno slečenega dedca...kot pa speci si nekak se mi zadnje dni ne kuha in ne peče
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:57:51
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop pogrešali jo bomo Amen...
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 21:58:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: rija a bo padel kakšen link do česa vročega? Tukaj: http://www.speci.si/ Pečeš palačinke? sem bolj pričakovala primerno slečenega dedca...kot pa speci si nekak se mi zadnje dni ne kuha in ne peče No ja, rija, eni nimajo časa za same pregrešne misli, za opravljanje in čvekanje na netu. Eni, pač, VESTNO opravljajo domača opravila, kot se to od spodobne gospodinje tudi pričakuje. Tak je.
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:06:39
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: rija a bo padel kakšen link do česa vročega? Tukaj: http://www.speci.si/ Pečeš palačinke? sem bolj pričakovala primerno slečenega dedca...kot pa speci si nekak se mi zadnje dni ne kuha in ne peče .. moja se pritožuje ,da nikjer ne vidi primerno slečenega dedca joške vidiš pa v vsakem cajtngu ...ampak ,da je miška zginla ....čudno
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:25:21
|
|
|
|
rija
|
ja, res.....revolucija bo potrebna hočem nekega primerno razgaljenega tipa! ajde....ve ko vse zašnofate....prilimajte kaj. bo še muco ženi pokazal....
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 24.3.2010 22:28:47
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, res.....revolucija bo potrebna hočem nekega primerno razgaljenega tipa! ajde....ve ko vse zašnofate....prilimajte kaj. bo še muco ženi pokazal.... ja sam naša je zahtevna ,po moje bi hotela da mu tudi stoji
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?