Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 10:14:13
|
|
|
|
poli*
|
Ben ja, saj se bo prijavila pa z drugim nikom, ane?
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 10:32:52
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica ti pa nisi na tekočem a ne da nisi ti si pa zmeraj, a ne da si
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 10:44:51
|
|
|
|
liliana
|
Izgleda, da se miška odvaja od vseh odvisnosti......cigareti, forum......
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 11:02:03
|
|
|
|
noranate
|
jaz pa verjamem, da Miška pride nazaj. Sam da sem mal spiha, pa svežega zraka nadiha, bo spet tuki, če ne prej, v jeseni, ko ne bo več tolk dela . MIš, vrni se čimprej, brez tebe več ni isto .
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 11:09:06
|
|
|
|
katipi
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate jaz pa verjamem, da Miška pride nazaj. Sam da sem mal spiha, pa svežega zraka nadiha, bo spet tuki, če ne prej, v jeseni, ko ne bo več tolk dela . MIš, vrni se čimprej, brez tebe več ni isto .
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 13:53:32
|
|
|
|
Blink1
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 13:57:50
|
|
|
|
Abbey
|
ampak res pretiravate no, o nobenem ki je odšel se ni toliko pisalo, še o tistih, ki so zares umrli....madona kaj vam pa je no, sej je še živa in zdrava sam tuki ne bo več čvekala ali pa bo, nikoli se ne ve saj jo imam na msnju pa jo lahko kliknem pa vprašam če se ima namen vrniti, če ste res tako globoko pretresene
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 14:22:23
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abbey saj jo imam na msnju pa jo lahko kliknem pa vprašam če se ima namen vrniti, če ste res tako globoko pretresene Joj a ti ne bi bilo odveč? Daj prosim, daj jo klikni, lepo prosim. Škoda, da si tak dolgo čakala. Pa javi kako je na zadevi. Ta neizvesnost nas ubija.
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 15:02:15
|
|
|
|
štrumfek
|
Na FB-ju ima napisano da pride nazaj.. tako da verjetn pride
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 22:15:08
|
|
|
|
Abbey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Abbey saj jo imam na msnju pa jo lahko kliknem pa vprašam če se ima namen vrniti, če ste res tako globoko pretresene Joj a ti ne bi bilo odveč? Daj prosim, daj jo klikni, lepo prosim. Škoda, da si tak dolgo čakala. Pa javi kako je na zadevi. Ta neizvesnost nas ubija. ja madona, res sem smotka, kako da se nisem tega takoj spomnila, ko se je tema odprla....hmmm pa res nič ne mislim... evo takoj ko se prijavi na msn ji sporočim, da jo moooččno pogrešate, razen če se ni še iz msnja odjavila, še nisem preverila
|
|
|
|
RE: Kje pa je MIška Mkjut? 25.3.2010 22:16:26
|
|
|
|
Abbey
|
trenutno ni prijavljena na msnju, bom spet jutri poizkusila srečo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.3.2010 9:54:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?