|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: korošice
23.4.2010 9:21:40   
Martinčka
aja jajčka... meni je tudi bil peable všeč, sam potem sem pa vidla da bi bilo fajn če bi bila na jajčki strehica, če greva kdaj sam na hitro na kakšno pijačo da dojenčico vzameva kar z jajčko s seboj za tiste pol urce. to se mi pa zdi fajn da je strehica da ima malo zavetja pred vetrom in sončkom. ne vem no... se še nisem čist odločila. drugače pa jajčke ne bom nameščala na vozek ker ni dober da je otrok predolgo v jajčki (tak sem brala) in bo kar lepo v košaro dokler ne bo preveč radovedna.

milabe moja je imela v 27t že en kilogramuser posted image  mamo tudi eno požrešno princesko noteruser posted image ... so mi napovedali ob porodu okoli 3600 za našo user posted image .

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 176
23.4.2010 11:00:13   
Soncchhek
oooo kk vam je fajn, ko boste počasi že cartaaaaaaaaaaaaallleeee !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
prav sonček imamo danes.

a ste bile med nosečnostjo kaj športno/fizično aktivne????

Neposredna povezava do sporočila: 177
23.4.2010 11:15:47   
milabe
no, ker mi je nardila izredni UZ, se ne sekiram glede rassti, ker je rekla da je vse ok, res si pa nisem kg zapomnila... Grem pa sigurno naslednji teden rečt da me naroči prej... sem gledala in me je naročila 1.dan 37 tedna, in če se bo slučajno delal obrat sem takrat že prepozna!!!

telesna aktivnost. kaj extra ne, vsakodnevni sprehodi, včasih pol ure, včasih uro in pol, kakor sem se pač počutila zmožna. Isto sedaj, ko gre proti koncu. Je pa res, da sem takoj zadihana, če grem malo v hrib.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 178
23.4.2010 12:14:49   
Martinčka
jaz pa nisem NIČ aktivna kar me ubija.. morem bolj počivat zaradi mojih težavic in tudi sprehodi daljši od 5minutk ne pridejo v poštev.... tako da komaj čakam september ko pridem mal k seb da začnem spet laufat... aleluja! user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 179
24.4.2010 21:49:55   
milabe
aha, lenarčine, ste ble na sončku vse??? ;)

prišla iz praznovanja, sedela 8 ur in me križ ubija!! Težko zaspim, itak položaj trofit, da mi paše je pa že višja znanost.

aja pa še tista novica na 24 ur o novorojenčku - me je skor kap! Upam da najdejo 'mamo'.

vsem eno lepo nedeljo.... dijo

Neposredna povezava do sporočila: 180
25.4.2010 9:41:59   
milena2222
Za dobro jutro vsem najprej podarjam user posted image !
Danes bo zgleda en lep sončen dan...Kr naj se začnejo lepi dnevi,da bom jaz lahko hitro zaštartala moj voziček in se malo važila okrog...hihi
top 10- mislim,da je tvoja jajčka večja,sej tako so nama razložili v trgovini....
streptokok - jaz sem se mislila iti testirat pol je bilo pa tako,da se je kolegica testirala par dni pred porodom in bila negativna, otroka so pa testirali dan ali dva po porodu in je imel to bakterijo...Sem se pol odločila,da se ne bom testirala in bo kar bo.
novica na 24 ur - sva včeraj klepetali s kolegico,ki je pred kratkim rodila in je skoraj dobila poporodno depresijo in je rekla,da bi ona pred porodom to obsojala in rekla,da takšna oseba ni normalna, sedaj,ko je rodila,pa pravi,da čisto drugače razmišlja in da so to res hude stvari,ko ti hormoni začnejo delat čist v druge smeri...Moje mnenje je,da itak ni prav in je obsojanja vredno,ampak če je bilo storjeno v kakšnem takšnem stanju...bo kriza,ko se bo ta oseba zavedla,kaj je storila!!!

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 181
25.4.2010 9:56:58   
Martinčka
no glede mrtvega novorojenčka jaz mislim da je ni stvari ki bi lahko to stvar olajšala... noben izgovor, nobena kriza, nobeno psihično stanje! v vsakem primeru gre za grozno dejanje in ko sem to vidla po televiziji mi je šlo kar na jok in sem tako stisnila svoj trebušček da joj... ničesar ne opravičuje tega dejanja! vzrokov je lahko en miljon, pa bo na koncu izid še vedno enak! če je nekdo tako psihično bolan ali je v takšni depresiji pa žal tudi ni za med ljudi ampak za v bolnico! v vsakem primeru mora biti takšen človek v varovanem okolju in ne med ljudmi!

ampak bolje da se te tematike ne dotikamo, a ne?

danes kot kaže bo en lep dan in greva z možekom ven na kosilo na kakšno fajn turistično kmetijo...

uživajte lepe sončkaste dni! 

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 182
25.4.2010 9:59:13   
Soncchhek
se strinjam, če je bila to najstnica/ženska, ki je hotela samo prikrit da je noseča+dojenčka....bi ga lahko lepo zavila v eno dekco pa četud pustila nekomu pred pragom.....toliko parov čaka na posvojitev dojenčka ipd...

a psihične težave....to je pa druga stvar....
pri dveh prijateljicah sem del tega spremljala in...... res hudo.
zato je res zlata vreden razumevajoč partner, stari starši, prijatelji, sorodniki......

mah...ne bi o tem, ker mi je zelo žalostno.

danes pa krasen sonček spet zunaj !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 183
25.4.2010 21:42:35   
milena2222
Martinčka-kje sta bila z možem na kosilu?Mogoč pa mdiva tudi skočiva ta teden,če veš za kakšno fajn zadevo?
Drugač pa so meni danes spet noge fejst zatekle...ampak sej je samo še par dni,bom že potrpelauser posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 184
26.4.2010 9:47:40   
Martinčka
milena222 šla sva na posestvo Herk... mi imajo odlično kuhinjo, ter mi je všeč ker je v naravi... jaz se full rada že sam vozim po gozdovih in zato vedno nekaj takšnega zberemuser posted image ... drugače pa greva rada tudi v robanom kot  h govcu... jaz imama rada bolj domače ambienteuser posted image

danes je pa taaako lep sonček... soseda in naj kolegica hkrati ima že 4 mesce staro hčerkico in se greva zdaj na travnike slikat ko tako lepo regrat cveti da bodo fine slikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 185
27.4.2010 10:19:11   
milabe
vidim da sem tud jst začela zatekati, in to že 2 meseca pred pdp!! kaj šele bo! Prsti na rokah in nogah so ko eni čevapčiči! user posted image ampak samo zjutraj in zvečer... ja na žalost imam rada slano...user posted image

drugače pa sem šla na socialno se pozanimat kaj vse rabim, nesem v petek papirje in da moj podpiše očetovstvo user posted image
mal mi je sicer čudno, ker je rekla, če prinesem v aprilu, da se mi aprilska plača šteje zraven, če pa prinesem maja, pa že majska... samo potem če jst prinesem npr 3.5. lahko oddam samo približek majske plače...

Neposredna povezava do sporočila: 186
27.4.2010 11:04:09   
milena2222
Hey hey!
Včeraj imela ctg in pregled,sem še čisto zaprta,o kakih popadkih tudi ni sluha, dete seveda še vedno na ritki...Moram pa rečt,da me je pregled prav bolel,ampak je zgleda to zadnje dneve normalno...
Kar se tiče CR, sem se odločila za lokalno anestezijo,bom že potrpela,samo da dobim svoje dete takoj v roke....Menda je tudi bolje tako kar se bolečin tiče...
Martinčka-kje pa se nahajajo te gostilne katere si omenila?
Milabe- nekatere začnejo prej zatekat,kar ni fajn...probaj manj slano jest pa veliko vode popituser posted image Kar se porodniške tiče,je meni rekla,da je dovolj časa , če prinesem papirje do konec marca ( 06.04.pa sem nastopila porodniško )

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 187
27.4.2010 11:19:59   
milabe
ja bom probala manj solit...user posted image

vem da je še čas, ampak se mi gre, da oddam v aprilu, ker je lanska plača višja, kot letošnja bolniška, pa bo vsak EUR prav prišel. Poleg tega komi čakam, da dobim od paketa previjalno (ker bom vse papirje skupaj oddala)

a zdej je fiksno, da imaš CR?

Neposredna povezava do sporočila: 188
27.4.2010 12:06:57   
milena2222
Ja, ga je probal malo z rokami prestavit pa sploh ne gre,tako da je rekel,da tudi kako zunanje obračanje verjetno ne bi bilo izvedljivo ( zdej je tako že prepozno ).Sem pa ko sem imela ctg,klepetala z eno prijazno babico,ki mi je tudi rekla,da je nabolje,da se naredi CR,ker je res velika vrejetnost,da bi tudi če bi probali naravno, se zaključilo s CR,ker bi se glavica kje zaustavila...
Poleg tega se pa jaz še bojim zaradi matičnih celic,ker hočem,da jih vzamejo in menda je pri urgentnih CR včasih problem,da jih ne morejo,ker se že preveč krvi izgubi...
Datum sva že dogovorila tk da mi je prav čudno,povedala pa sva ga samo domačim,ki me bodo itak videli,ko bom šla v bolnico....

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 189
27.4.2010 14:42:44   
Martinčka
milena222 Posestvo Herk je nad Muto... to je bolj v hribih na 1036 m... Govc je pa prav tako v naravi v Robanovem Kotu - Logarska dolina!
oo kok ti je fajn k boš že kmalu imela svojega dojenčka v rokicah! kaj bi dala da bi že jaz bila taako daleč!

Neposredna povezava do sporočila: 190
27.4.2010 16:31:56   
milabe
joj kako fajn, že datum veš... tud js sem začela razmišljat, če se ne obrne, da ne vem če bi šla sploh na zunanji obrat... sej jim zaupam, da vejo kaj delajo, sam kaj pa če se kej 'ponesreči'... tako, da bom po moje odklonila obrat in šla kr na CR - ČE se ne obrne...

potem pa si uzami 5 minut ko prideš iz porodnišnice in nam opiši izkušnjo z lokalno anestezijo in CR... veš da nas bo zanimalo!!!

vso srečouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 191
28.4.2010 8:34:27   
top10
Jutro vsem!

Se kr neki cajta nisem javla, vikendi oz. prosti dnevi so zame neki najlepšega. Takrat je mož ponavadi doma in ne prižigam računalnika sploh, ker je med tednom bolj terenski...
milena2222 vso srečo na CR, pa le sporoči ko prideš domov kako je bilo!
Za najdenega novorojenčka nimam besed... grozljivka user posted image
Jaz grem pa danes na socialno, da zrihtam papirje, men je vseeno katere plače se mi štejejo, da majske ne bom čakala, bom prej verjetno vse oddala.
Martinčka midva tud večkrat greva v Logarsko, se mojmu full dopade Zg. Savinjska, je čist obseden z njo... Na posestvu Herk pa še nisem bila, bo treba jt pogledat.
milabe, se boš mogla pazit glede soli. Jaz na srečo nimam rada slano, vse jem bolj neslano, če se le da. Sranje je s tem zatekanjem, ker lahk zaradi tega prej rodiš, vsaj ena kolegica je rodila cca. 14 dni prej.

Neposredna povezava do sporočila: 192
28.4.2010 9:05:27   
snežakinja
Evo nas nazaj.... Smo se malo potepali po morju. Kak je bilo fajn!!!! Bi še kar ostala, samo ko se moja denarnica ni strinjala.

Drugače sem pa pred odhodom na morje opravila še en pregled. Nisva delala UZ tako, da deteca nisem videla. Sva pa poslušala srčka.

Sem pa na morju opazila, da mi iber zatekajo prsti na rokah in noge. Po vsakem sprehodu, daljši vožnji z avtom, po daljšem sedenju....ojoj! Pa sem šele v 4 mesecu. A je to normalno? user posted image

Milena2222 ti boš pa svojega vsak čas držala v rokah. Kako fajn za tebe. Sem ti kr malo fauš, ker komaj čakam, da svojega vidim in pocartam, samo ko je še takooooo daleč.  

Milabe vidim da ti tudi zatekaš. Samo ti si že bolj proti koncu, jaz pa še na prvi polovici, pa že zdaj. Ma nič mi ni jasno. Sem gledala v eni knjigi in piše, da ne smeš omejevat vnosa soli. Zdaj mi je še manj jasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 193
28.4.2010 9:09:18   
milena2222
Dobro jutro vsem!
Seveda bom poročala kako in kaj ko pridem domov,sej bom še malo z vami,ne me še kr v P nagnat...hihi.Ja,meni tudi ni dišalo to zunanje obračanje,sem si rekla,naj se on odloči,kako in kaj,ga ne bom v nič silila in je torej odločil...
zatekanje nog-jaz imam danes prvič neke posebne nogavice gor,bomo vidli,če pomagajo,s tem da so meni HB začele zatekati pred cca 14 dnevi,prej je bil pa mir....
Zdej grem pa v trgovino po neke vrečke za oblačila ( take ko malo prostora zavzamejo ) pa v baby center grem naročit podlogo za previjalno ( se jo da naročat po merah,samo malo dražja je,ker jo hočem imeti po celi površini )....
Pa se še pol javim kaj...

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.4.2010 11:05:52   
milabe
sol - ja sem res začela pazit, sej moj si lahk še vedno zraven soli, tako da je bila včeraj rižota neslana ;) pa mislim, da že celo pomaga, (al pa se mi samo zdi) ker danes je manjše zatekanje, ja pa vode tud spijem več kot dosedaj... je pa tud odvisno od dneva, včasih imam čevapčiče na nogah, drugi dan je pa vse normalno
snežakinja - v 4. mesecu je pa že kar hitro, če že zatekaš zaradi soli, mogoče je od vožnje, pa ker si skos sedela... drugače pa ti ne ostane kaj drugega kot pa omejit sol. Nikjer pa še nisem videla da ni priporočljivo zmanjšat količino - ker sol je itak 'strup' za telo
top10 - če rodim 14 dni prej se ne bi sekirala ;) heheheh mal heca, bi blo prej vsega konc ;)))  se držim in ne solim!

Neposredna povezava do sporočila: 195
28.4.2010 11:18:24   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: milena2222

Dobro jutro vsem!
Seveda bom poročala kako in kaj ko pridem domov,sej bom še malo z vami,ne me še kr v P nagnat...hihi.Ja,meni tudi ni dišalo to zunanje obračanje,sem si rekla,naj se on odloči,kako in kaj,ga ne bom v nič silila in je torej odločil...
zatekanje nog-jaz imam danes prvič neke posebne nogavice gor,bomo vidli,če pomagajo,s tem da so meni HB začele zatekati pred cca 14 dnevi,prej je bil pa mir....
Zdej grem pa v trgovino po neke vrečke za oblačila ( take ko malo prostora zavzamejo ) pa v baby center grem naročit podlogo za previjalno ( se jo da naročat po merah,samo malo dražja je,ker jo hočem imeti po celi površini )....
Pa se še pol javim kaj...

milena2222 a se da po naročilu tudi naročiti... ker jaz bi tudi rabla 100x85 pa sem jo že mislila sama nardit!?
kdaj prb pa imaš CR da vemo kdaj te pogrešatuser posted image ... to moraš imeti dva tedna pred pdpjem, al ne? da se ti slučajno sami popadki ne sprožijo!?

jah naša je še tudi najbolj srečna na ritki pa saj še ima čas... sva ravno danes zakorakali v 29teden!

Neposredna povezava do sporočila: 196
28.4.2010 17:04:39   
milena2222
Martinčka- v Baby centru imajo ene take ful fajne podloge,so kao iz otrokom prijaznega materiala,pa spodaj imajo tako mrežo,da se malo oprime mize, gospod,ki jim jih dobavlja,pa jih naredi po meri,ti pač poveš mero in on naredi.Midva sva to zvedla v Baby centru v Velenju,pol sem šla pa sem v SG pa so rekle trgovke,da to prvič slišijo, sem jih komaj prepričala da so ga poklicale in vprašale če to drži. V glavnem redna cena je 17 EUR,jaz bom dala pa 27-samo so res fajne,vredne tega denarja ( sem gledala ostale pa v Ikei pa so take plastične...).Treba je malo počakat,da jo naredi.Jaz jo dobim v torek!Pa izbereš si barvo pa vse...
CR imam v roku parih dni...bom malo skrivnostna,da sej nekaj zase zadržim...hihiuser posted image Kaj pa vem, ni mi najbolj všeč to,da vem,kdaj grem v bolnico...se bom zjutraj vstala,oblekla in šla rodit...po moje itak celo noč ne bom spala!Z zdravnikom sva pa že dogovorjena,da pridem in bo ekipa pripravljena tako da bo šlo hitro,vsaj tako je rekel...Malo zgubi vse skupaj svoj čar...ampak kaj hočem,tako pač je!Važno je,da dobim dete pa da bo zdravo..user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
28.4.2010 18:30:25   
Martinčka
milena2222 no potem se pa le javi ko boš že doma... a mi sam prosim poveš koliko prej te pa dajo na CR pred PDPjem? ker ziher more biti prej da nimaš svojih popadkov slučajno...
to pa res super za previjalno podlogo!!!user posted image  sem se že tok sekirala ker nisem našla fajnega vodotesnega materiala da bi jo sama nardila! zdaj sem pa res happy...

pa še možek je danes uredil enega mizarja, ki nama bo v 14dneh vse nardil, tako da sem zdaj pa pomirjena:) pride drugi teden vse izmerit tako da super.. in potem še to podlogo naročim... juhej... bom počakala da bo previjalna že doma da jo bom potem natančno zmerla da bo čist točno:) hihi.... sem prav vesela zdej te informacije o podlogi! pa 27eur že dam pa da imam super narejeno pa barvo kot želim... alelujauser posted image

zdaj pa grem še malo na zrak ker sem se tako najedla murkinega zosa da joojuser posted image   potem me pa čaka veelika skleda razkošičene lubenice.. komaj čakam.. zdaj se hladi v hladilnikuuser posted image

milena2222 kot si rekla, važno da bo dete kmalu pri tebi in bo zdravo... meni je šlo danes kar na jok ko sme jo gledala kakšno mi je delala v trebuščku... sem prav slikala trebuh ker take hribe kot pa ta dela pa je nenormalnouser posted image ... in sem bila res čist ganjena no, ko je zdaj že pravo bitje in še sam čakam da jo dobim v svoje naročje pa jo pocartam... včasih mi je res tk hudo ko vidim kako se noter premika in je v meni, sam prijeti je pa ne morem... hihi čudna sem  - hormoni pačuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 198
28.4.2010 18:58:21   
milena2222
Martinčka-v bistvu te nič prej ne dajo na CR pred PDP,sej tu v SG ne...ker je kao do zadnjega upanje,da se obrne ( osebno poznam primer,ko se je dete obrnilo dva dni pred PDP )...Meni je bilo rečeno,da če bi se pač sluč.začeli popadki,naj grem kr lepo v bolnico ter povem da sem predvidena za CR in to je to...Ampak kolikor sem brala je to različno od bolnice do bolnice...
Si mi lušte naredila z lubenico...user posted image user posted image user posted image
Ja,moje dete tudi take dela v trebuhu,da je veselo.Sva par dni nazaj z mojim snemala s fotoaparatom za spomin,kako divja...Čeprav zanimivo,ko sem na ctg pa vedno prvo malo divja,pol pa zaspi.Upam,da bo tudi pol tk rad spal...hihi.
Jutri grem še na zadnji pregled k mojemu g.,da mi naredi še zadnji ultrazvok,čeprav je ful smešno,ker ta g.ki je zaenkrat še moj,bom se pa prestavila k temu,ki mi bo naredil CR ( po porodu ) mi še kr vedno govori,da bo punčka.Ga bom jutri spet vprašala,da vidim,če bo isto rekel.Ker ta ki mi bo naredil CR,mi je pa dal slikico,kjer se vidijo jajčka pa vse...Pol bo pa fora,ko bo na koncu punčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 199
29.4.2010 9:38:49   
Martinčka
oo vidim da boš pri Lužniku verjetno, a ne? čeprav je Kosi tudi super! jaz upam da naletim na katerega od teh!
so te pa res čist zmedli s temi spoliuser posted image ...

ti res prav zavidam ker si že tako pri koncu!

a boste šle na kakšen kres za praznik? midva bova v upanju da se bom jaz dobro počutila mahnila proti portorožu za en dan... da vidim še malo več civilizacijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?