top10
|
Dobro jutro! Evo, včerajšnji pregled za mano. še vedno v prečni legi. Pravijo, da je še čas, da se obrne , menda do konca. Upam, na najboljše. Imela sem še zadnji UZ, pa imamo že 1700 g, čeprav je rekla, da imam mali trebuh za 32t in bo otrok menda bolj droben.... ni važno, sam da bo zdrav. kg tudi meni gredo proti koncu bolj v +, 0,5kg do 1 kg na teden. Tak da milabe, ne se sekirat. Jaz tud jem isto kot prej, le gibanja je malo manj. Tudi midva sva na vrhu, sam na srečo mansarda ni tako nizka, tak da s pohištvom ni problema. Jaz še tud čakam na previjalno, moja bo malo manjša, stiska s prostorom v kopalnici. Mere so 75 globina, 74 dolžina in 95 višina. Soncchhek meni je blo slabo do 15 tedna, pol se je stvar uredila, sem šla dol 6 kg. Upam, da nisi med tistimi, ki jim je slabo celo nosečnost. Štorklja jaz sem začela hoditi k njej, pa mi je bila ženska antipatična, pa sem se prestavila v bolnico. To je bilo pred 10. leti. Slišim pa vse sorte, tako dobre kot negativne stvari.... Pa na koncu če pogledaš, itak so o vseh zdravnikih plusi in minusi. Tak, da je najbolj važno, da ste same zadovoljne z njo. Milena2222 fajn zrihtaj na pregledu in v Ikei! Nič, jaz grem pa zdaj pospravljat...še nobenga otroka, pa že imamo kramo Lepo se mejte!
|