|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: korošice
19.4.2010 12:55:43   
milena2222
Pozdravljene!
top 10- fajn,da si nabavljala...Meni se zdej nekak sploh ne da več po trgovinah hodit,se mi zdi,da se kr hitro utrudim...Imam pa bolj kot ne vse nabavljeno,edino ta teden najbrž še v Ikeo skočiva po eno omaro in par malenkosti....
milabe-ja,zdej pa že odštevam dneve..hihi
imena-midva sva si bila za punčko takoj enotna,za fantka se pa nekak nisva mogla zmenit.Je bilo kr vroče krvi pri tebi,tako da meni najlubše na žalost odpade ( naj mu bouser posted image ) sem pa pol našla eno tudi fajno,za katerega se sprva ni ogrel,no pol se je pa nekako privadil in zdej mislim,da mu je tudi postalo všeč...Nisva pa midva ljubitelja teh novih imen ( varianta Lel,pa Nel pa Tai ),ampak bolj ta starih...
krvaveče dlesni-kaj pa ta zobna pasta,ko je reklama po tv.Jaz sem jo uporabljala pred časom in mi je tudi pomagala....

Jaz imam v petek zobarja,da mi zapre zob, HB.
Jaz pa razmišljam,da bova z dragim kam šla ta vikend,na kak enodnevni izlet si kej pogledat, pa potem tam kje prespala...Glede na to,da kaže,da bo to najin zadnji "samski "vikend...hihi

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 151
20.4.2010 13:18:04   
top10
Kje ste pa danes vse korošice user posted image sej vem, vreme je tk lepo, da se vse na sončku pasete! user posted image Jaz se bom pa jutri, hehe.
Tudi midva sva izbrala tastara imena, nama tudi niso všeč ta moderna... Vsak po svoje, še sreča da imamo različne okuse. user posted image
Sej ne vem kaj naj še napišem...bom kratka, lepo se mejte, pa izkoristite sončen dan!

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 152
20.4.2010 13:42:48   
milabe
se javljam ;)
sonce vabi ja... vabi ven, in posledično nisem pridna glede faksa... sej bo zdej 3 dni dež, pa bom nadoknadila, upam!

Tud midva imava ime, ki je 'normalno' ga imajo tud starejše ženske, ime pa je zdej spet v modi, pa še internacionalno je.... to je pa vse kar sva želela - da se povsod lepo sliši.

Vesela, ker dobim jutri jajčko.... naročila sem jo v Recinkotu včeraj, jutri pa je že dostava, super.

uživajte

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 153
20.4.2010 13:50:54   
Soncchhek
jaja sonček..
jaz pa alergijo na cvetni prah pa še kaj zraven...seveda v nosečnosti brez zdravil, posledično.....opazujem rožice čez okno !
jaz grem ven po dežju.....poleg deževnikovuser posted image

ja prava pomlad je danes !!!
oooo ampak tukaj ste pa že same take, ki boste počasi rodile.....
jaz sem šele v 10tem tednu

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 20.4.2010 13:51:12 >

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 154
20.4.2010 14:52:06   
pixieM
Pozdravljene!

Soncchhek, ne sekiraj se. Tudi jaz sem šele v 13.tednu, tako da sva skoraj na istem.
In tudi jaz imam alergijo na cvetni prah, potem pa pride k meni še seneni nahod user posted image . Sovražim alergije. Tudi jaz sem brez zdravil, ampak se mi zdi, da letos ni tako hudo kot prejšnja leta. Menda imaš samo dve možnosti z alergijami v nosečnosti - ali se ful izboljša ali pa gre na najslabšo možno varianto. Zato jaz upam na najboljše. Sicer pa me čaka... astma ali kaj?! user posted image
Tudi jaz sem kar v hiši... ne bom izivala nesreče. Pa saj se najde kaj za naredit. Včeraj sem kuhala za današnje kosilo, danes bom pa pekla. Ne vem še kaj, ampak mi pa muffini dišijo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 155
20.4.2010 15:08:29   
Soncchhek
 o pixieM kje si bila na NS pregledu?

ma pri meni je ful različno...glede cvetnega prahu.......eno leto boljše eno slabše..meni delajo problem te navzkržne alergije s hrrano...na srečo imam te težave le spomladi...
drugače pa imam alergijsko astmo... to pa pomeni da ni samo smrkanje kihanje ampak tudi dušenje ipd.
..sem raje v hiši....da ni treba zdravil...
vse za naše pikice ! bomo nadoknadili !!!!

mmmnjami mafiini...saj ne vem a bi jih ali ne....itaq mi je še vedno 24/7 slabo....

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 20.4.2010 15:09:04 >

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 156
20.4.2010 15:52:33   
Anonimen
Korošice,
hodi katera v gin. ambulanto Štorklja?
Kako ste zadovoljne z njo? Se odločam da bi šla k njej, ker nikjer drugje nimajo prostora :(

Neposredna povezava do sporočila: 157
20.4.2010 16:21:40   
milena2222
Sončen pozdravček!
Na srečo jaz nimam kakih težav,tako da sem lahko na sončku....user posted image
Drugač pa se malo slabše počutim...križ me boli,pa malo me je začelo dol tiščat tako da bomo videli,kako dolgo bomo še vztrajali dva v enemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
20.4.2010 20:18:24   
pixieM
Pozdravljene!

Soncchek - NS imam šele naslednji teden. Tako da... bomo videli. Kot sem že pisala, sem imela grozne izkušnje z izcedki in krvavenjem in nisem vedela pri čem sem, potem pregledi in je kazalo vse ok. Zdaj sem dobila Angelsounds in vsake dva dni poslušam bitje srčka najine pikice.
Drugače pa hodim k Štorklji. Tja hodim že od 16tega leta in mi je ok. Že takrat je bila zelo prijazna in mi razložila vse možnosti zdravljenja menstruacijskih krčev. Ker sem imela krče za umret - sploh se nisem mogla vzravnati tako bolelo me je. Tako da vedno me je vzela resno, se zavzela za moje težave, tudi zdaj, s temi izcedki je zagnala cel halo in sma vse preverjale in pregledovale na UZ. Tako, da meni osebno... je čisto uredu zdravnica. Edini minus ki ga ima po mojem mnenju - klicarit moreš kot budalo, da je dobiš na telefon user posted image .
Muffine sem pravkar spekla, mmmm kako dišijo. Jaz imam srečo, ker še nisem izkusila slabosti. Mogoče kak trenutek, da se mi je zdelo, da se ne počutim najboljše, ampak, globok vdih in je bilo mimo. Me pa boli hrbet vsake toliko in še en problem - raztešenost!!! Drugače pa se počutim ok. Včasih čutim kako se mi ''nekaj'' razteguje v trebuhuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 159
21.4.2010 9:45:53   
Martinčka
uf jaz še tudi ne bom kmalu rodila... še 90 dni je pred menoj... tako da ne boste same tukaj goruser posted image ...

midva bova pa počasi zdaj voziček naročila, jutri pa pride mizar da naročiva še otroško... ker imava mansardo in je kar problem pri pohištvu...

drugače pa naša princeska v trebuščku tako miga da jo je prav veselje nosituser posted image ... se včasih prav nasmejim ker se me zdi da jo kdaj na vseh štirih koncih začutim.. hihi...

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 160
21.4.2010 11:45:09   
milabe
pozdravljene vse....
Ravnokar sem bila na pregledu, je bila G prijazna in mi nardila UZ zastonj user posted image , pa potrdilauser posted image user posted image vzela mi je tudi bris,edina težava je še vedno prečna lega. Sicer je še čas za obrat ampak vsak teden, ki mine, manj je možnosti.... Bomo videli kaj bo v 36 tednu.
Milena222 tebi že na glavici leži?

Sploh nimam problemov z alegrgijo, in sem vesela da se lahk prosto gibam na sončku.

Martinčka, tud jst sem v mansardi in imam tud velik problem kam kakšno omaro postavit... extra otroške nisva kupila, bom imela kar previjalno za omaro, pa še en predalnik, pa upam da bo dovolj za sproti.

anonimen: sem bila pri štorklji, pa meni osebno ni všeč, zato sem se prestavila, drugim pa je tam čist fajn in jim ustreza.... Sama se odloči in še povprašaj malo naokoli.

pixieM, soncchhek: sem že rekla enkrat da vama zavidam, ker sta 'šele' v teh tednih nosečnosti.... zdej se bo začelo 'tafajno' - izbira vozička, izveš spol počas itd.... user posted image user posted image

tiste ki smo proti koncu: zanima me a so vam tud šli kilogrami proti koncu tako hitro gor? Jaz sem počasi do 7. meseca zlezla do 6+, zdej pa sem šla v 14 dneh 2 kg gor... pa mam še 9 tednov...user posted image

lp

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 161
21.4.2010 12:30:58   
Martinčka
milabe to glede kg pa tudi mene zanimauser posted image ... čeprav nazadnje ko sem se tehtala sem imela +5,5kg.. ampak ker se je začel sonček sem na veliko padla na sladoled:) ga imam polno skrinjo in se leepo prazni:) no jaz sem sicer dva tedna za teboj.. sem ravno skočila v 28t:) tudi naša princeska je še lepo ali prečno ali pa na ritki...
jah ne vem bojde bi do nekje 36tedna pridobivale pol kilograma na teden!

milena222 pa res, nič nisi sporočila ali se je tvoj user posted image  potem kaj obrnil ali ne!?

midva sva pa eno sobico spraznila za dojenčka in bi rada dala noter kakšno omaro.. bom vidla kaj bo jutri mizar povedal... jezi me sam ker so mizarji zdaj že dražji kot trgovine in se stroški kar nabirajo in jim ni konca!

no midva pa šele zdaj zbirava voziček in vso opremo... sva vse pustila za konec.. pa sej ne rečem da ni luštno zbirat sam stroški so takšni da te kap! sploh če imaš okus kot midva ko vedn ima tist v kar se zagledava najvišjo cenouser posted image  no pa še sreča da sva šele zdaj začela zbirat voziček ker so prišli ravno ven novi stokke vozički in so mi full lepši od starihuser posted image ... sam v sloveniji jih pričakujejo šele enkrat junija kar je pa potem prepozno če si še namišljuješ pri barvi ker potem čakaš še 6 tednov... tako da bova naročila iz anglije-pa še ceneje je!

pozdravček

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 162
21.4.2010 13:22:21   
milabe
ja glede kg se tolažim toliko, da vem da ne pojem veliko več kot prej, pač računam da user posted image pridobiva na teži ;) pa vsaka joška 1 kilo, pa je ;)))))
ja tud js vsakič v Velenju izkoritim priložnost in grem na Ohridsladoljeeeed user posted image njami!!! Doma pa je Planica za 1 dan glih user posted image

seveda je tisto najlepše kar je najdražje... no drugje sem se malo znašla, edino tudi jaz pri vozičku nisem šparala... tu se mi zdi da je fajn met tistega ki ti je lep + funkcionalen... pa smo riskirali mal več denarja in mi ni žal....
sestrična ima starega Stokke, je lep, ampak jaz rabim tudi za makedam. Edin to mi je minus - gume (amortizerji) in pa odlagalna košara, ki je ni. Drugače je pa tud meni svetovn voziček... No upam da ga boš hitro dobila iz UK

Neposredna povezava do sporočila: 163
21.4.2010 13:26:38   
Soncchhek

pixieM, soncchhek: sem že rekla enkrat da vama zavidam, ker sta 'šele' v teh tednih nosečnosti.... zdej se bo začelo 'tafajno' - izbira vozička, izveš spol počas itd.... user posted image user posted image

joj nč zavidat....jaz sem neskončno srečna ker sem nosečka......
samo ko bi še ta slabost minila že enkrat !!!! prav silit se moram s hrano, da spet ne hujšam dol.
jaz dobim skoraj vse stvari....tako da izbirala bom samo drobnarije...potrošno blago....nič drugega....

danes sem pa ugotovila da se mi že pozna na buščku....hlače v pasu niso več tako komot.....čeprav so drugje prevelike, zaradi - kg....ampak v pasku pa.....

prsa...pa joj!!!! mene tako bolijo....da še ponoči ne morem spat....

sonček zunaj !!! lepo uživajte!!!!

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 164
21.4.2010 13:46:31   
Martinčka
milabe tudi jaz se tako tolažim s kg... zize 1 kg pa povečan krvni obtok je tudi bojde 1 kg, pa zdaj še otrok malo čez 1kg, pa plodovnica tam nekje... pa zadrževanje vode... potem mi pa zmanjka idejuser posted image

ja stokka jaz najprej nisem želela imeti, ker jaz si želim it z njim okoli našega velenjskega jezera ker sem blizu doma... in je zato najprej odpadel... sam sem pa pred enim mescem srečala eno mamico ki je bila ravno v bližini jezera pa sem jo kar lepo zaustavila in vprašala kako se obnese okoli jezera, pa je rekla da je makedam okoli jezera tako pohojen da se mu že težko reče makedam in da gre vsak dan okoli in da je super.. tako da je spet prišel nazaj v ožji izbor in je kar pri njem ostalo... upam da se bo res obnesel no...

Neposredna povezava do sporočila: 165
21.4.2010 18:02:58   
milena2222
Ojla nosečke!
Dans sem se malo potepala ( nabavila še malenkosti-duda,flaška,..),potem dobila previjalno mizo KONČNO ( sva jo dala delat po merah,ker sem hotela tako res veliko z velikimi predali,da mi bo služila kot omara za vsa oblačila za dojenčka )user posted image
Že par dni se mi lušta McDonaldsa ( čeprav drugač jem glih 3x na leto tam ) in me dragi danes zvečer pelje v Velenje...pa v Interspar grem se malo cotke pogledat,če najdem kak luštkan kompletek slučajnouser posted image
Kar se lege mojega deteta tiče imam pa jutri pregled,ampak mislim,da se ni obrnil,ker še vedno čutim brce spodaj rokice pa zgoraj,tako da mi zgleda CR ne uide...Jutri po pregledu šibava še v Ikeo potem pa dam vse štiri od sebe dokler ne grem v bolnico.Greva po eno omaro za v kopalnico,sva namreč fana Ikeje, v bistvu imava skoraj vse pohištvo od tam in sva super zadovoljna ( s tem,da si bolj kot ne vse sama z njihovim programov zriševa, greva gor in vzameva ter potem sestaviva-do sedaj je vse klapalo ).Lani sva tam nabavila kuhinjo in glih zadnjič si jo je ogledal mizar,pa je rekel,da za tako ceno ( pa ni bila neki poceni ) bi pri nas dala glih za material...
Kilogrami- jaz sem se zredila cca 12 kg,kar po moje ni neki hudo,ampak pri meni je problem,ker sem se preden sem zanosila zredila in sem tako že štartala z preveč kilami.Problem je bil,da sem bila cele dneve v službi, prehranjevala pa sem se v restavraciji mojega šefa ( plačana malica-ala pice špageti ) in sem šla narazen...Ampak sej bo,ko rodim,bom probala iti nazaj na svojo predhodno težo.Sva že z dragim dogovorjena,da se začnem 2 x tedensko s športom ukvarjat-preden sem zanosila,sem se navdušila nad tenisom in bom nadaljevala kjer sem ostala...
Tako,sedaj se grem pa počasi spravit pa na pomfri pa hamburger...Zgoraj pa pišem kk bom hujšala...hihi

Neposredna povezava do sporočila: 166
21.4.2010 18:40:17   
Martinčka
milena222 k meni pa jutri pride mizar da naročim med drugimi tudi previjalno.. tudi jaz želim veeliko.. no mere imam 90 globine, 100 višine in 100 širine... mislim da bo super:) iz enakega razloga kot ti, da bom imela večino cotk kar v previjalni ter kozmetiko za dojenčka... ter da bom lahko imela kar na previjalni te drobnarije za previjat...
uf če si se sam 12kg zredila si pa tako super! jaz upam da bom na koncu tudi kaj takšnega...
vem pa kako je ko se ti takole kaj zlušta... meni se tudi velikokrat, sam sem na žolčni dieti in si ne smem ravno vsega privoščituser posted image ...
se ti še ni user posted image  obrnil? mah sej veš, važno da zdravo ven prideuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 167
21.4.2010 18:42:04   
Martinčka
aja milena222 sem te še želela vprašat koliko si plačala za previjalno? ker bi rada malo primerjala cene z mojim mizarjem jutri!?

Neposredna povezava do sporočila: 168
21.4.2010 22:47:24   
milena2222
Martinčka-plačat gre moj v prihodnjih dneh,ampak gre še za neko uslugo,tako da bova plačala samo material.Ti pa povem,ko bo plačal,koliko bo material stal...Me pa tudi zanima,koliko bo tebi rekel tvoj,tk mal za primerjavo,boš povedlauser posted image Jaz imam mere globina 80, dolžina 90 in višini 90,pa ti povem,da je ful velika...Imam pa 4 predale,globoke 75 cm...

Neposredna povezava do sporočila: 169
22.4.2010 8:13:12   
top10
Dobro jutro!

Evo, včerajšnji pregled za mano. user posted image še vedno v prečni legi. Pravijo, da je še čas, da se obrne , menda do konca. Upam, na najboljše. Imela sem še zadnji UZ, pa imamo že 1700 g, čeprav je rekla, da imam mali trebuh za 32t in bo otrok menda bolj droben.... ni važno, sam da bo zdrav.

kg tudi meni gredo proti koncu bolj v +, 0,5kg do 1 kg na teden. Tak da milabe, ne se sekirat. Jaz tud jem isto kot prej, le gibanja je malo manj. user posted image
Tudi midva sva na vrhu, sam na srečo mansarda ni tako nizka, tak da s pohištvom ni problema. Jaz še tud čakam na previjalno, moja bo malo manjša, stiska s prostorom v kopalnici. Mere so 75 globina, 74 dolžina in 95 višina.
Soncchhek meni je blo slabo do 15 tedna, pol se je stvar uredila, sem šla dol 6 kg. Upam, da nisi med tistimi, ki jim je slabo celo nosečnost.
Štorklja jaz sem začela hoditi k njej, pa mi je bila ženska antipatična, pa sem se prestavila v bolnico. To je bilo pred 10. leti. Slišim pa vse sorte, tako dobre kot negativne stvari.... Pa na koncu če pogledaš, itak so o vseh zdravnikih plusi in minusi. Tak, da je najbolj važno, da ste same zadovoljne z njo.
Milena2222 fajn zrihtaj na pregledu in v Ikei!
Nič, jaz grem pa zdaj pospravljat...še nobenga otroka, pa že imamo kramo user posted image
Lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 170
22.4.2010 9:42:37   
milabe
martinčika, stokke bo za velenjsko jezero tud po moje čist fajn... je res kar poteptan pesek...

milena2222- nardila take lušte z McD, tako da takoj ko bo čas sem narisana tam ;)
Tud jst imam skoraj vse opremo iz Ikee, zadovoljna.  Zelo si bila pridna s kg... js imam še 2 meseca in tud računam in upam da bom pristala tam nekje kot ti...

top10, super za pregled. mene edin mal skrbi, da me je narročila mal prepozno, ker naj bi bili bolj pogosti zdej v 8 in 9. mesecu  (šele 2.6.)

včeraj pa sem dobila od Recinkota MC lupinico, lepa črnosiva z belordečo obrobo... od 'tehnike' imam zdej vse...
Dobila sem po pošti tudi pralne oreščke in jih sprobala. Pr nas je zelo trda vda in mislim, da bom kombinirala s sensitive mehčalcem.... čeprav so cunje mehke, sem pomoje samo razvajena. Prvo bom še menjala eterično olje, da bo boljši vonj, pa upam da me bo to ustavilo pred mehčalcem. Drugače pa lepo opere...

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 171
22.4.2010 22:33:57   
milena2222
Dober večer korošice!
Evo,pregled za mano,dete še vedno na ritki,tako da mi CR ne ugre očitno...Tehta cca 3,2 kg,tk da bo že čas počasi,da pride na ta svet...hihi
Drugač pa včeraj bilo ful dobro v McD,danes pa tudi uspešno v iKei,nabavila tudi kar nekaj drobnarij za dete,tk da sva se spet znebila lepega kupčka denarja....

top 10-nekje do 36 tedna se lahko še čisto kamot obrne,tako da do takrat menda sploh ni neke hude panike.Eni iz foruma majčic,ki ima PDP na isti dan kot jaz,se je napr.ta teden obrnil ( torej dejansko slabih 14 dni pred rokom )...Sej tudi pri meni ni 100 %, se teoretično lahko en dan pred porodom...Tudi tele kile,so menda lahko kr varljive,včasih je pol ko se otrok rodi pa čisto drugače ( npr.govorijo mali,pa je velik ali pa obratno )...user posted image

martinčka- meni je stokke tudi všeč,sam cena pa neuser posted image

milabe- jaz imam od Recinkota kinderpet in jogi,pa je super,jajčko pa tudi Maxi-Cosi CabrioFix,samo ni kupljena tam in je ta boljšauser posted image

Lep večer še naprej

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 172
23.4.2010 8:23:15   
top10
milena2222 fajn, da sta nabavla. Jaz imam tudi jajčko od Maxi Cosi, sam da letošnjo Peable, men se zdi da ni nobene razlike od CabrioFix. Naročala sem pa iz Nizozemske prek interneta, pa podstavek še zraven familyfix.
Meni je tudi všeč stoke, sam je odpadel ker ni glih za makedam, pri nas pa ne duha ne sluha o asfaltu, razen pred hišo. V ožji izbor je prišo tudi Joozle, sam se nisva odločla za njega, ker ne gre prestavljat ročaja naprej/nazaj... in tako pristala na Bugaboo-ju. Bomo videli, upam, da se bo vredi obnesel.
A se gre katera testirat za streptokok, jaz grem in imam datum 10.05., da mi vzamejo bris.
Milabe kejk je pa teža tvojga user posted image ? Jaz mam naslednji pregled 19.05, pa mi je rekla, da bi mogla met en teden prej, sam moja ginekologinja nima takrat ambulante. Me je že hotela dat nekomu drugemu, pa nisem bila za, tak da sva se zmenle, da jo v primeru težav pokličem. Tak, da ne vem, ponavadi po 32 tednu naročajo na 14 dni. A oreščki pa praviš, da so vredi, kam pa daš eterično olje, v prekat za mehčalec?

Neposredna povezava do sporočila: 173
23.4.2010 9:10:39   
milabe
milena2222: no fajn da si povedala za kinderped in jogi, ker kinderped bom prek paketa tam dobila, pol pa nisem vedla a je jogi ok al ni... no če nimaš kakih minusov za komentirat, pol je ziher ok... pa tud poceni je. Ga bom kr tam uzela.

top10: vsi vozički ki si jih našetla so mi lepi, ampak sem tud jaz na istem kot ti. Do naše hiše je še asfalt pa kakih 300m naprej, pol pa makedam. No pa sva se odločla za orng terenca High Trek-a. sicer izgleda ogromen, ampak ga full lepo zložim v prtljažnik. Pa funkcije ima - ni da ni;)  joj zdej sem pa pozabla težo (sem čista zlata ribica) v 28 T je imela 830g, to sem si še zapomnla, zdej v 31, pa sem pozabila....user posted image   naslednji teden grem dat kri pa vodo, in bom uletela v G ambulanto, pa uprašala, če je ok, da me je naročila šele takrat, ker vidim, da ste res vse (junijčice) vsaj na 3 tedne naročene.
Ja oreščki so ok, sicer bom vidla kako bo, ko bo user posted image začela gosto hrano jest - kako bo s tistimi madeži... ampak zdaj operejo lepo. Za hude madeže imam pa še vedno prašek. Ja eterično dam tam noter kot mehčalec, kake 5-7 kapljic. Mislim da je cenovno zelo ugodno tudi. Piše da je 500g za 150 pranj. jst pa delam maximalno 5 pranj na teden, odštela sem pa s poštnino vred 10,30E...

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 174
23.4.2010 9:16:35   
Martinčka
top10 jaz se bom tudi dala testirat za streptokok, sam zame je še prehitro... pri drugem pregledu ji bom rekla in me bo verjetno dala potem na pregledu junija testirat.

meni pa pri joolzu ni bila všeč košara... Neo mi je bil sicer še tudi kar ok, sam ta različica ki je preveč draga, neo carbon in stane 2500 eur... toliko mi pa tudi ni bil všeč da bi toliko dala... mi je stokke lepši in je pol manj.

sem včeraj v baby centru vprašala kdaj dobijo nove stokke pa so rekli da še dolgo ne in tudi da bodo še dražji kot ti modeli 2009. Tako da si ga bom kar lepo naročila iz anglije. Iz englije pa ga lahko dobim že pred koncem maja!user posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?