|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: korošice
31.5.2010 19:38:58   
kisss
top10-čestitam,....zdaj me je pa res strah, si mela pred mano rok,....pa že cartlaš,....iiiiii kk ti je fajn:)
js pa jutre pregled,....upam da bom dojst sitna za napotnico:)
ja nč,.....sam zdaj pa je junij to, zdaj pa bo:)

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 351
31.5.2010 19:50:01   
Inika84
top10 cestitke!!! user posted image user posted image

Milabe sploh nebi o pregledu, ker me je spet kr minlo! Najprej sm cakala 1 uro pa pol da sem bila na vrsti pol pa sok! Mali spet zaostaja za en teden! user posted image  10.6 ponovno kontrola, pa se bo pol odloco kako naprej. Datum mi je ze zadnijic prestavo na 6.7 zdaj mi ga bi spet na 11.7, pa je pol reko da naj kr ostane 6.7. Vse kar mi je povedo je blo, da pac noce rastit, da mu trebuscek zaostaja in da bo manjsi. Dohtar pa tak! Ko pa vprasas ce bo vse ok, zakaj je spet do tega prislo...ti pa rece, bomo vidli 10.6 na kontroli pa se bomo takrat odlocli za naprej! user posted image user posted image  Js se pa vseeno mislim, da se je malo ustel pri merjenju. Ko sem pa primerjala izmerjene podatke z prejsnimi, se je pa 3x v 3 tednih zredil za priblizno isto, po obsegih je pa pridobival vedno isto. Zdaj pravi da bo mali, rodila ga bom pa z 3,5 kg user posted image
Ti pa lpo tla umivaj pa na kolena user posted image

(odgovor članu kisss)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.6.2010 14:05:52   
Martinčka
top10 bravouser posted image user posted image user posted image  najlepše čestitke še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image
si pa res pohitela skoraj 3 tedne prej... ma sej se mi zdi da je prav luštno če te takole malo prehiti, ker v 37t je tako user posted image  že pripravljen na zunanji svet tako da ni nobene panike... res super! joj ko bi pri nas bilo takole prej bi tudi bilo superuser posted image ...

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 353
1.6.2010 17:33:19   
ikin
Živjo!

bi se vam rada pridružila, če me sprejmete???
sem tudi korošica, to bo naš 3user posted image , že imamo fanta(8 let) in punco(5let), zdaj pa še ne vemo kaj bouser posted image !
PDP imam 12.11.2010!

A se tudi vam zdi, da so eni zdravniki kr neki,...

No naj bo za prvič vse!
ČESTITKE TISTIM, KI ŽE CARTATE!!!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
1.6.2010 18:29:38   
rose85
Čestitke tebi top10 ter tvoji družinici!

(odgovor članu ikin)
Neposredna povezava do sporočila: 355
1.6.2010 21:39:20   
milabe
ojla
kisss - a si izsilila 'napotnico'? upam da user posted image

inika84 - splooooh se ne obremenjuj, tud če zdej rodiš bo vse ok , ker si že tako daleč. Nisem vedla da so te pol kr med julij dali... Bodi pozitivna, ker sem miljavžnt % da bosta ti in user posted image super!!!

ikin wweeeelllcooomeuser posted image user posted image user posted image   uf ti si že 'stara mačka' s 3. na poti ;))) si že ugrifana. Full mi je ušeč k se odločite za 3. pogumnofajn!

eko js mam prestavljen ctg iz danes na ju3, keeeeeeeeeeeer sem danes postala diplomantka. no še ena super stvar v juniju.
sem zmeri bolj okorna in ne vem kak bom zdržala še minimalno 3 tedne! ma tud nogavice si koooomi obujem, pa nimam nekega velikega bušija. Upam, da prej rodim...

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.6.2010 12:11:43   
milabe
nobene nikjer, vse spite ob takem vremenu ;)
iz CTGja, vse ok, je divja ;)

na napotnico mi je G dopisala, da se lahko grem dogovorit v SG P glede CRja. Bom šla naslednji konec tedna, ko bom 37+
vedno bližje sem....

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 357
2.6.2010 13:11:37   
snežakinja
Top10-čestitam !!!! Full luštno user posted image user posted image user posted image

Ikin dobrodošla in čestitke za 3 dojenčka!

Kako se Korošice kaj počutite zadnje dni? Jaz sem vsak dan bolj zmatrana. Malo neki pomigam sem pa tja po stanovanju, malo peške grem naokolo pa se mi zdi. da mi bojo noge odpadle in navadno pol kr malo zadremam...user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 358
2.6.2010 13:29:25   
kisss
ikin-dobrodošla:)

milabe- veš da sem bla sitna in dobla napotnico, amapak js nism vedla da js sm napotnico že imela, to je ista napotnica ko pa za porod, tko da moreš s to napotnico it v P. :)
aja pa čestitke za diplomo, vsaka ti čas, da maš še tejk volje in kondicije za to :)

tk da,....punce, js mam datum za cr:) ampak ga dobenmo ne povem:))

kk smotan dan:( ni fajn ko je dež

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 359
2.6.2010 14:23:54   
milabe
jp snežakinja - js se zbudim, jem malo šetam, spet dremam, jem, Tv spet dremam ;) u bistvu je treba upoštevat nasvet 'žemame' Milene2222, ki je rekla da je treba počivat!!!!

o kisss - kk faaaaaaaaaaajn. js sm se pozanimala malo, če se kao morš naročit, da se greš zmenit, pa so rekle da naj kr pridem, kao kr - kr dans ;)))) Bom počakala še na pregled torek v LJ, pol se pa tud js grem menit. Povej, si dobila več datumov na izbiro?

grem jest, pa pol spet mal počivat ;))))

(odgovor članu kisss)
Neposredna povezava do sporočila: 360
2.6.2010 14:35:00   
Soncchhek
ojla korošice!
jap res je, danes nas prijetno hladi dežek.....

kako vas je super prebirat, ko ste že tako blizu poroda. Jaz pravkara štartala 16ti teden...
snežakinja,  jaz sem že nasploh odkar sem nosečka ful brez energije... pa zdaj čakam, da mi spet pride na obisk.user posted image

A je epiduralna v SB SG zastonj? Jaz sem zdaj v zbiranju informacij ipd.....sicer je še ful časa do takrat, ampak vseeno....

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 361
2.6.2010 14:48:34   
Anonimen

Pozdravljene!

Jaz bi se vam tudi pridružila....Sicer imam pdp šele 18.1.2011. Je pa to moj 2 user posted image .

Nekaj časa bom še anonimna, ker še nisva vsem povedala...bova še kakšen teden počakala.

Lep dan

(odgovor članu kisss)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
2.6.2010 17:32:31   
naša beba
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

PDP korošic in iz okolice

milena2222: rodila 02.05., Ožbej  
Top10: rodila 29.05, Jaka
kiss: 09.06.2010

Inika84: 25.06.2010
Milabe: 29.06.2010
Martinčka: 21.07.2010 (ali 16.07.2010?)
daga79: 10.09.2010
snežakinja: 13.10.2010
pixieM: 31.10.2010
ikin: 12.11.2010
naša beba: 21.11.2010
anonimna: 18.01.2011
soncchhek: ????
tanjusi: navijačica in čakamo na njen plusek

če sem katero spustila se naj dopiše

Živijo puže,

res je obupen in zaspan in lačen dan danes. Mam službe prost dan, ker bi morala imet drugi pregled, pa mojega G ni.
Ampak saj je vse kar vredu, razen da me zadnje dva dni vsake tolko neki čudni krči dajajo. Ene štiri prste pod desno stranjo prsi, tam ko se rebra končujejo. Vsake tolko me malo stisne, pa drži par sekund pa spusti. Bolj očitno je, če bolj pokonci sedim ali pa se pripognem. Ne vem a je to kak znak za paniko, ma katera kake izkušnje s tem?

Sicer pa sem si dovolila obnovit seznam Martinčike... :)

< Sporočilo je popravil naša beba -- 2.6.2010 17:33:36 >

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 363
3.6.2010 8:48:49   
pixieM
Pozdravljene!

A nimamo krasnega vremena? Saj vem, da si bo katera mislila, da sem malo mahnjena, ampak v takem vremenu sem jaz brez alergij! Juhuhu. Ni lepšega.

naša beba
- mene je na začetku (prvo trimesečje) tudi tam nekje bolelo. Ampak je bil tak čuden občutek. Ni bilo nevzdržno boleče, ampak tako kot bi me pehalo! Pa nisem delala nič. Vstala sem iz postelje in me je že bolelo. Tako, da po mojem ni to nič hudega. Če se ti bo nadaljevalo in bolj bolelo, pa vsaj pokliči zdravnika ali ginekologa in povej kaj se ti dogaja. Pa te bodo potolažili ali pregledali.

Imam pa eno vprašanje. Kdaj boste začele hoditi v materinsko šolo (tiste, ki še niste šle)? Jaz bi šla v septembru, če bo. Čeprav tudi ne vem koliko je nujno hodit. Saj vem, da ne naučijo nič slabega, ampak saj je vse tudi na inetrnetu in v knjigah. Kaj ve mislite?

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 364
3.6.2010 11:00:47   
ikin
Ojla punce!

Men so tudi prestavili pregled, bi ga mogla imet v torek, pa so me klicali, da naj pridem naslednji pon., ker tudi mojega gin. ni, no zdaj pa me je klicala, da lahko pridem v soboto, da bo že delal.
Moje počutje kar niha, včasih sem čist okej spet drugič čist adijo, ja je razlika, če si noseč pri 20-ih, al pa pri 30-ih user posted image !( letos bom 30 )!HB, da sem doma, ker če bi pa morala biti v službi bi bla pa tak user posted image !

HVALA ZA DOBRODOŠLICO!
Lepo mi bodite !! pa-pa

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 365
3.6.2010 12:42:26   
milabe
soncchhek - epiduralna je zastonj, če je partner pri porodu zraven se plača simbolično nekih 15-20 eur, ostalo zastonj....

anonimna - dobrodošla user posted image user posted image

pixieM - meni je blo važno da sem šla vsaj do konec 7 meseca v MŠ no in potem je tako naneslo, da sem bila v 6. Fajn mi je blo zato it takrat, ker še komot lahko sediš 2 uri na stolu, potem pa ne vem kako bi zdržala...

če sem jaz imela kakšno špikanje ali krče sem pač ležala in počivala, sej kaj drugega ne moreš nardit. Ni pa ti nič nevarnega, je sestavni del, razen če je bolečina reeees huda in traja več dni...

Lužnik je baje nazaj ;) lahk rodim hehehheheuser posted image

kuhat kosilo - pečen piščanec, zelenjava in gora solate njaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

(odgovor članu ikin)
Neposredna povezava do sporočila: 366
3.6.2010 18:49:41   
naša beba
no fajn, ste me kr potolažle, saj dans je tud moje počutje malo bolš. Bomo vidli kk bo zvečer ko bom dokončala službeno delo.
Za materinsko sem se z mojim tudi odločla da grema sempembra, najverjetneje kar v Ravne. Ma ja, saj res veliko piše na netu, ampak mislim da mi nič ne bo škodilo, če vse še enkrat slišim pa vidim...
Milabe, saj se ti nikamor ne mudi, mogoč bo pa konec meseca kaj lepše vreme, pa bo tud beba bolj pri volji, da se fajn obrne user posted image

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.6.2010 10:19:29   
milabe
zdej sem pa že tak se navadila na misel da bo CR, da po eni strani mi bo čudno če se obren ;)))

kisss - mneda že ja nisi 1 in 1???? datum je že tak, da bi lahk blo, javi kej če boš imela čas ;)

jaz pa sem imela noč glavobola in je moj mogu ob 3.00 it v lekarno po lekadol, ker ko zakleto ni blo doma niti enga!!! Bi si pa najrajš glavo odšraufala, tak je bolelo! Zdej sem že ok...

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.6.2010 12:07:02   
Martinčka
milabe te čist razumem... jaz sem tudi zdaj že nekje na meji ko več ne vem kaj si sploh želim... prej sem vneto zagovarjala da želim naravni porod.. ampak naša je prečno tako razkomotena noter da ne vem kaj bo iz tega... no ideja o CR mi je zdaj všeč samo zato ker bi dobila našo dojenčico prej v roke in mi ne bi bilo treba čakat na pdp ali še če bi zamujala čez rok... to pa je tudi edini razlog!

super da se je lužnik vrnil... jaz počakam da vidim kaj mi bo v torek ginek. rekla in ga potem pokličem... se v vsakem primeru namenim it k njemu na pregled in razgovor glede samega poroda... zdaj sem po mojih izračunih 35t noseča (po ginekologinjino pa 34tuser posted image )...tako da je tudi čas da se začnem malo pripravljat... lažni popadki me pa že tako spremljajo 10 dni...

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.6.2010 18:39:23   
Inika84
a kr spite al kk?

meni ze kake 4 ure tk trebuh otrdeva, da me ze vse boli! pa od jutra do zdaj se nisem nastela 10 gibov user posted image bo pa se kasnej mogoce kaj aktivnosti user posted image
a je ze kera mela tak problem, pa je po sla v P? A ti nardijo samo CTG pa gres lahko pol domov ce je vse ok? nebi rada bla v bolnici za brezveze spet!!

Neposredna povezava do sporočila: 370
6.6.2010 9:10:24   
Inika84
Jutro! Kako lepo vreme! Bo treba ga izkoristit!!
Vceraj do 17h nisem cutla 10 premikov, zato sem se sla pokazat v P. Naredli so mi CTG, vse ok. Pol me je pa dr. Lužnik pregledal vaginalno pa UZ, vse je super. Pac panika za brezveze user posted image Vmes je pa ena rodila, je bil user posted image fejst glasn! user posted image

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 371
7.6.2010 8:46:32   
milabe
ojla..
ja smo si vzele malo vikend fraj, ker je blo pa res vreme tako, da dol padeš - posledice moje bedrce so tako opečene, da je joj user posted image

js sm mela pa v soboto 22.15 en popdadek hehehe no Martinčika, ti kr povem, da sem vesela, da sem zdej v planu za CR. Občutek je bil ko menstrualni krč in vem da je na porodu zihr 100000x hujš, tak da se SPLOH NE branim CRja user posted image včeri mi je pa mal otrdeval trebuh, drgač pa sm ok.
inika84 - ja če ti 2 dni zapored nisi čutila - pol bi pomoje js tud šla. Sam js ne štejem gibov ker zaenkrat se mi pač zdi da jih je 10, pa tisti ko so, so taki, da me čist pretresejo ;) fajn da so te pomirili...

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.6.2010 10:19:51   
Martinčka
milabe jaz imam takšne krče že več kot deset dni.. včasih zeeelo zaboli in mi tako pospeši utrip da sem čist adijo.. tak da vem da ne bo prijetno, ampak vseeno, enkrat si želim doživeti naravni porod, drugič mi bo pa že vseeno če bo cr. jaz kar lepo opažam da ima naša pupa še dovolj prostora ker se ves čas obrača po 45 stopinj... no nogic nima nikoli zgoraj, ampak po moje ni to pogoj-važno da je glavica spodaj a ne???user posted image
tako da ali ima glavico dol ali pa v mojem desnem pasu... hihi... kakor ji paše tako se pa razkomoti... načeloma je dopoldan z glavico dol, potem pa je do večera oziroma dokler ne zaspim prečno...

jaz grem vsekakor še na morje če bo drug teden lepo vreme, tako da se mi nikamor ne mudiuser posted image ... ko pa pridem iz morja pa lahko kaj pohiti če ji zapašeuser posted image

milabe a že imaš datum za cr? a je kaj prej kot pdp?

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 373
7.6.2010 11:12:05   
milabe
uf si pogumna s telimi krči... mene je že 1 kr mal prestrašu.

Datum bom pomoje dobila v sredo, ko se grem pogovorit v P. Ja ponavad dajo pred pdp - da ne preseneti. Sej sem najbrž že omenila, da bom rekla - Čim Prej!!!! ;))

Neposredna povezava do sporočila: 374
7.6.2010 11:16:26   
Martinčka
no mi o krčih.. danes je naval očitno:) haha.. sam grem vseeno v mesto.. se mi zdi da če se gibam da je boljšeuser posted image

daj prosim sporoči mi če ti bo uspelo iztržit ta "čim prej"user posted image ...

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?