|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: korošice
27.5.2010 13:03:59   
Martinčka
kiss to ti bo pa znala milena povedat tako da na njo počakaj:) po moje da se naročiš na pregled in mu tam potem razložiš situacijo in ne preko telefona...
ne vem pa kakšne ima cene... po moje mora to stati okoli 40 eur kot stane sicer UZ!? Milena helpuser posted image

(odgovor članu kisss)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.5.2010 13:39:35   
kisss
punce, hvala da ste tok prijazne pa da mi pomagate pri mojih vprašanjih,...
trenutno sem v 37. teden in 5/7, tko da bo kmal 38. tedenov.
a to greš v porodnišnico kr tko brez napotnice al nucaš napotnico, ko js nevem če mi jo bo moja G dala, ker ona skos praji da ma še čas vse do zadnjega.
glede na to da je pa medenična vstava pa bi raje mela Cr kot pa naravni porod.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.5.2010 17:16:46   
milabe
kisss - js bi na tvojem mestu šla naslednji teden v porodnišnico in prosila, če ti dajo datume, oz kdaj bi predlagali CR. Prej pa še poveš svoji G, da boš imela CR. Res je da lahko čakaš do zadnjega, da se obrne, ampak v 38T se kao pa že moraš v P dogovorit za CR. (tako je meni razložila moja G)
Zihr maš naslednji teden pregled pa se zmeni s svojo G..., pa če bi res rada vse imela prej dogovorjeno, bodi pač sitna user posted image

aja, pa neki sm slišala, da je Lužnik zdej 14 dni v tujini (amerika) - babačulababarekla ;)

(odgovor članu kisss)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.5.2010 17:31:02   
kisss
milabe- hvala za odgovor,....maš čist prav mam drug tedn pregled in bom probala bit sitna, čeprav lih nism tak tip, ampak,....treba bo bit a ne :)
pa drugače, kako ste kaj, vas že kaj matra, še posebej tiste ki ste zdaj na vrsti? :)
js lih danes naredila še finese tko da,...zdaj pa res samo če čičkamo pa čakamo da si izvoli priti k nam :=)

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 329
28.5.2010 8:54:33   
top10
Milabe, Lužnik je res na dopustu, tak da ga ni 14 dni. Sej so ostali tudi vredi v bolnišnici, tak da nič bat...
Kiss, pol maš pa rok mal pred mano, mogoče se pa vidima v bolnišnici. user posted image  Jaz sem včeraj pripravla stvari za user posted image , da jih moj prinese v bolnico, zdaj sem pa na vrsti samo še jaz... Drugače vse po starem, super je zdaj, ko je tk lepo vreme. Zdaj grem pa malo kekse pečt, pa kokosove kocke. Lepo se mejte!

(odgovor članu kisss)
Neposredna povezava do sporočila: 330
28.5.2010 9:41:07   
milena222
Evo mene punce!Spet svetla noč,Ožbej je spal do pol dveh ( od pol desetih user posted image ),potem pa bil vsako urco pokonci.Včeraj se je kopal pa je bil ful utrujen in je kr zaspal med dojenjem,pol je bil pa hitro lačen...
Glede Lužnika je tako,da sem jaz bila pri njem že na NS ( no,pa še mislim, da v 26 tednu na UZ ),ker me je bilo strah oz.moj g.cca 14 dni pred PDP ni nič rekel glede medenične vstave in tudi ni omenjal kakega CTG-ja,mi je  njegova medicinska sestra uredila,da sem šla k Lužniku na CTG in ko je bil ta za mano,me je on še želel videt ter sem mu med pogovorom rekla za medenično,zato mi je naredil UZ ter nato sam od sebe predlagal,da če želim, mi lahko on naredi CR in sva se nato zmenila.V bistvu mislim,da SG bolnica v vsakem primeru v primeru medenične naredi CR ( torej ne poskušajo naravno ).Med tem ko nekatere bolnice pa poskušajo najprej naravno, če ne gre pa naredijo CR.Najbolje,da se kr zmenite z osebnim g.da vam napiše,da predlaga CR in se potem greste dogovorit v bolnico....Meni je takšno potrdilo napisal Lužnik.Je pa tako,da jaz sem izredno zadovoljna z njim in sem zato tudi prosila,da je on zdej moj osebni g.
P.S.Ja,Lužnik je zdej v tujiniuser posted image
P.S1:Aja,ko sem jaz prebirala o medenični in se tudi veliko menila o tem,sem zvedela,da se tem dojenčkom nekako ne mudi na ta svet in da večina tistih,ki čakajo na svoje popadke,rodi krepko čez PDP...Tega je bilo tudi mene strah,pa tudi brezveze se mi je zdelo čakat na moje popadke,če je bil itak predviden CR!!!

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 331
28.5.2010 9:44:15   
milena222
Aja,cene,mislim,da je bil UZ nekje okrog 30 EUR ( navaden UZ )...Jaz sem kr malo paničarila v času nosečnosti,zato sem toliko k Lužniku hodila...da me je pomiril ( nekako nisem zaupala svojemu g. ).Pa HB da sem,ker če ne bi, bi bila prepričana,da dobimo punčko,kot je skos govoril moj g.,pol bi bil pa šok,ko bi dobili pobičauser posted image

(odgovor članu milena222)
Neposredna povezava do sporočila: 332
28.5.2010 9:52:16   
milabe
aaa, milena2222, tak da u bistvu ne rabim skrbet, da bi moja pupa prej prišla ;))) ker js mam vse parajt!! ;)  ok, zrihtam naslednji teden še uno potrdilo za CR, pol pa tud js na dogovor v P

sem pa kr okorna zvečer, ne morem se fajn pemikat in se dvigovat iz sedežne, tak da komi čakam da rodim.

top10 - tud js sm učeri prpravla, ktere cote mora moj prnest v P, da gremo domov. Mam prpravljeno za +25 stopinj, pa toplo koco, če bo hladneje...

Neposredna povezava do sporočila: 333
28.5.2010 10:28:57   
kisss
top10, kdaj pa maš ti rok?,.....mogoč pa se res še vidimo:)
js morem res zdaj sam še torbo za sebe priprajt, ka mislim da bom nucala zravno:)
milena222-hvala za tvojo izkušnjo glde cr in vsega poteka prej, tudi jaz bom drug tedn rekla g naj mi napiše to potrdilo, pa če bo kaj sitna bom pa js še bolj:) ko  res nebi rada čakala čez rok, tk pa da če ti dajo datum za cr je pa res super:)
kk fajn je dans še sonček, paše spit kavico na terasi:)))

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 334
28.5.2010 10:52:07   
Martinčka
kiss tudi meni je ginekologinja rekla da če se nam ne obrne da bom mogla it v P vsaj 10 dni pred PDPjem, kar je v 38 tednu! tako da ti kar positnari! drugače pa je meni poleg Lužnika tam super dr.Kosi!

pozdravček

(odgovor članu kisss)
Neposredna povezava do sporočila: 335
28.5.2010 15:05:32   
top10
kiss 17.6. mam rok. Kdaj pa ti?
Milena2222 kateremu ginekologu si pa prej hodila? Nas pa še to vse čaka, zvijanje, bedenje...ali pa tudi ne, bomo videli user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
28.5.2010 18:23:40   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

user posted image PDP korošicuser posted image in user posted image iz okoliceuser posted image

milena2222: že rodila, CR! user posted image  
kiss: 09.06.2010
Top10: 17.06.2010
Inika84: 25.06.2010
Milabe: 29.06.2010
Martinčka: 21.07.2010 (ali 16.07.2010?)
daga79: 10.09.2010
snežakinja: 13.10.2010
pixieM: 31.10.2010
soncchhek: ????
tanjusi: navijačica in čakamo na njen plusekuser posted image

če sem katero spustila se naj dopišeuser posted image

evo ker vidim, da potrebujemo večkrat pregled nad našimi PDPji sem ga ponovno citiralauser posted image

jaz sem danes šla naročit previjalno podlogo v bež barvi in sem kupila še glavniček za dojenčke in pumpico za noseka ter vatke in raztopino za nosek... kupila sem tudi košek za plenice Sangenic! zdaj mislim da glavne stvari imamo... morem kupirti samo še previjlane pleničke za široko povijanje ter navadne bele slinčke!
črpalko za prsi, grelnik za flaške iopd bom kupila ko bom že rodila ker sem ziher da bom dobila kakšen darilni bon za baby center ob rojstvu ker smo v fa,miliji navajeni kar dajati te bone in bom mojega poslala ko bom še v P da naj gre kupituser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 337
28.5.2010 20:23:26   
milena222
Martinčka-berem kaj nabavljaš...jaz bi na tvojem mestu počakala s povijalnimi plenicami al pa bi mogoče nabavila 1,ker po novem v SG bolnišnici ni več širokega povijanja,razen če je s kolki kaj narobe...se pravi,če bodo kolki 1A,jih ne boš potrebovala,ker ti ne bo treba široko povijat ( to je zdej po novem,v bistvu od tistega tedna ko sem bila jaz tam...)

Neposredna povezava do sporočila: 338
28.5.2010 20:24:45   
milena222
top 10-hodila sem k dr.Hebru v Dravograd...kaj pa vem,nimam kaj slabega za rečt,ampak mene je bilo skos nekaj strah,da je kaj narobe....

Neposredna povezava do sporočila: 339
28.5.2010 20:30:09   
tanjusi
sem vesela da ste me dodale na svoj seznam .... ja tudi jaz čakam + ...Trenutno je ravno user posted image na obisku ... pol pa akcija...
Vas pa redno prebiram in se veselim z vami user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 340
28.5.2010 23:47:02   
naša beba
evo, še ena korošica. Sem najprej malo prebrskala kaj že dogaja pri vas. Ful fajn, da vas, nas je že tolko gr.
Sicer sem pa js zdaj že kako leto v Ravnah, rok mam pa zaenkrat določen 22.10. Bomo vidli če bo pri tem datumu ostalo. Za materinsko sva se odločla tudi za jeseni.
Nič, spančkat bo treba...

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 341
29.5.2010 9:17:53   
Martinčka
Milena ne sej to s širokim povijanjem je ziher že pol leta v SG, ker že moja kolegica decembra ni v P široko povijala... sam jaz bom par dni povijala široko toliko da bom uporabljala tetra pleničke ker ne vem kakšno kožo bo imela naša pupa.. ker če se izkaže da bo imela občutljivo kožo kot jaz, potem bom mogla kupit pralne pleničke... se mi pa zdi neumno da zdaj že nakupim pralne pleničke ko pa lahko da bo pampers ok... samo zaradi tega...

tanjsi navijamo zate!!!!!user posted image

nasa beba dobrodošla med nami.. dopiši se na seznamčekuser posted image

< Sporočilo je popravil Martinčka -- 29.5.2010 9:20:55 >

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 342
29.5.2010 12:37:36   
milabe
welcome NAŠABEBA user posted image user posted image user posted image

tiste, ki imate še par mesecev do roka in nimate previjalne podloge - jaz imam dve, ker sem dobila uno iz paketa gratis in jo podarjam, če jo katera še nima, naj mi javi. Meni sam leži doma.... Je pa tista ta široka take rumene barve...

joj kak fajn je slišat da ni širokega povijanja, - prvič slišim, no fajn!!! sem glih učer kupila še 2 plenici za široko ;) ma sej so sam 1,45E tak da ni sile....

Junijke in julijka - a ve tud komi čakate da rodite? Ma js bi kr že jutr šla rodit (al pa CR met). Tale zadn mesec se bo vleku full...

zdej pa na piknik papatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
29.5.2010 13:47:14   
milena222
Jutro punce!
za vse ta nove.
Martinčka-to ne vem, v petek prej da sem šla domov,je prišla glavna sestra k nam v sobo in rekla,da sporoča,da od ponedeljka dalje ni več širokega povijanja v kolikor so kolki v redu in to zdej menda izrecno napišejo na UZ kolkov,prej so pa vedno napisali,da priporočajo široko povijanje ( tudi jaz imam to napisano,kljub temu da so kolki 1 A )....
Ožbej ima pa kr naprej odprto oz. vneto ravno tam,ko je tetra plenica,ga zgleda tišči tk da komaj čakam ponedeljek,da ga mogoč ne bo treba več široko povijat...

Neposredna povezava do sporočila: 344
29.5.2010 20:41:34   
Inika84
Cer!
Ste se pa ze kr fajn razpisale user posted image Js sm ze v porodniski, pa ze odstevam dneve, da grem v Rim user posted image

Tiste ko mate rok junija al pa zacetek julija, kk bote oblekle svoje user posted image   za iz bolnice?? Ne vem kolko stvari naj nesem zravn.

Neposredna povezava do sporočila: 345
30.5.2010 11:04:31   
milabe
inika84 sem zasledila, da ti le ne bo treba it rodit v LJ - si si najbrž oddahnila!! HB, js tud če bi hotla naravno bi me G poslala v LJ, pa bom rajš kr v SG. Ne maram LJ na splošno....

js mam pripravljen en bodi na kratke rokave, čez je una majčka na preklop z dolgimi rokavi, pa hlače in nogavičke. Pa če bo bolj hladno imam pa uno tolpo koco iz Lidla ;) mislim, da bo ok. Če bo res mraz (upam da ne) bom pa rekla da naj prnese bodi na dolge rokave. Kej extra komplicirala ne bom!

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 346
30.5.2010 14:02:36   
Inika84
Oi!
Ja jutri mam zadnji pregled v Lj, UZ, pa mi bo G se enkrat povedal kje rodim, do zdaj vse kaze na SG, kar se mi zdi super! Za obiske, pa bolj domace mi je vse user posted image Ceprav tisti teden, ko sem prelezala v LJ P ni blo tk slabo, hrana je edino grozna! user posted image

Glede cotk bom pa tut js enako naredla kot ti user posted image

Dans je pa dan za jagode user posted image njami

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 347
30.5.2010 17:12:50   
Martinčka
inika84 hrana je tudi v sg grozna tako da ni kaj za skrbetuser posted image .. meni je bil še najbolj všeč mlečni gres pri večerji:)

Milena veš da ne vem kako imajo to previjanje... kolegica je rodila konec decembra in so samo prvi dan povili njeno hčerko na ta širok način potem so ji pa rekli da ji ni treba razen če sama hoče... tako da pojma nimam!?

jaz imam za odhod iz P pripravljen en čiiisto tanek pajacek če bo toplo, ampak je z dolgimi rokavčki.. ter dv amalo debelejša pajacka če bo hladneje.. v obeh primerih bo pa imela naša pupa dolge rokavčke prvi teden po rojstvu gor ali še dlje, dokler ne bom vidla da že zna dober uravnavat telesno temperaturo in bom vidla da ji je vroče... res pa imam veliko dolgih rokavčkov iz res tankih materialov kot je tudi npr ta bambusov material iz Bbay Centra...

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 348
31.5.2010 18:31:41   
top10
Ojla korosice!↲jaz sem se preselila med majcice! V petek okol 22h mi je odtekla voda,rodila sem v soboto 29.5 ob 12:44 fanteka Jaka 2640g in 49 cm.↲lp iz porodnisnce

Neposredna povezava do sporočila: 349
31.5.2010 18:48:32   
milabe
top10!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdejle sem šla gor na net z namenom, da te uprašam kje si???, če si že rodila al kaj!!!????? in pol ena vesela novica user posted image jooooooooooooooooj kak sem pa vesela!!!!!
ČESTITKE!
Ma js usak dan študiram in upam, da me ne preseneti tako hiter, čeprav bi kr šla rodit...
user posted image user posted image fajn se cartajta in upam, da si hitr dala porod čez.... Epiduralna? ko boš imela čas pa mal komentiraj

inika84 - kako blo na pregledu?
Js pa v sredo spet na CTG in pogledat če je še na riti (seveda da je)

p.s. top10  si bom vzela pravico da javim junijkam - ok? ok user posted image

< Sporočilo je popravil milabe -- 31.5.2010 18:52:46 >

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko traja nosečnost: devet ali deset me...
Zdrava nosečnost traja 40 tednov. In ker ima vsak mesec štiri tedne, ali to pomeni, da nosečnost v resnici traja deset, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?