milena222
|
Jutro punce! Hiter pišem,je ravno zaspal,pa upam,da bo spal vsaj kakšno urco... Top 10- na blazino sva čakala cca en teden ( mislim,da celo malo manj ),v glavnem,kar hitro je narejena,je pa super,sem ful zadovoljna,je tak material,da je hladna, ampak ko ga položim nanjo,se segreje ( pa se ne poti )...To sem čez kak dan ugotovila... milabe-fajn,da počivaš Glede CR je pa tako,moj g. mi je samo rekel,da bom pač vrjetno imela CR glede na medenično vstavo,potem sem si pa plačala pregled pri Lužniku ( zdej je on moj g. ) in sva se kr dogovorila za datum,ker je on rekel,da nima smisla čakat.Mislim,da je to kr odvisno od g. ( poznam primere,ko so jih pustili čakat,da dobijo popadke in pol naredili CR ter primere ko so imele dogovorjeni CR vnaprej). Glede anestezije pa težko rečem,ker sem jaz pač imela splošno...jaz sem ful prosila za spinalno,pa ni blo možno,je pa tako,da moraš po moje bit kar tip za to.Mene je ful panika zagrabila,ko sem prišla na hodnik pred operacijsko in so pripeljali posteljo,sem se morala slečt in ulečt nanjo in so me začeli pripravljat,pa ful ljudi okoli mene,ko so me pa pripeljali v operacijsko,sem pa itak mislila,da mi bo srce odpovedalo od strahu in sem bila v tistem trenutku kar vesela,da so me uspavali...Spomnim se samo tega,da mi je dr.Lužnik trebuh začel mazati z neko vročo snovjo po trebuhu in to je to ( aja,pa anestezistka mi je rekla lahko noč )... Slabosti so pa vsaj po moje sledeče:zbudiš se v bolečinah ( menda pri spinalni tega ni ),jaz sem od bolečin bruhala ter moraš potem čakat toliko da si prisebna,da vidiš svoje dete.Meni je sicer ta anestezistka na hodniku rekla nekaj v smislu,da mi čestita in da je vse v redu,ampak na intenzivni sem se potem samo to spraševala,ali sem sanjala te besede ali je res,ker ni bilo nobenega od nikoder da bi vprašala.Potem sem pa slišala mojega dragega na hodniku,ko je klical Neocelico,pa sem upala,da pol je pa že o.k., nakar je prišel k meni v sobo ( do takrat je on bil z otrokom ) in mi povedal,da je vse v redu in pokazal slikico.Otroka ti v bistvu pripeljejo cca urco po CR ( odvisno od tvojega počutja,jaz sem bila kar hitro prisebna ).Če imaš pa spinalno, pa ga vidiš takoj... Upam,da sem ti kaj pomagala...Generalno gledano se mi CR ne zdi tako grozna stvar ( po moje je lahko kak težek porod bistveno hujša stvar..). Jaz sem vesela,da se nisem odločila za kako zunanje obračanje,ker se je med CR izkazalo,da je imel Ožbej popkovino močno ovito okoli vratu in kdo ve kaj bi bilo v tem primeru in HB da se tudi sam ni obračal,ker bi vrjetno tudi lahko bile komplikacije! Pozdravček vsem
|