Raho -> RE: Pa še eno vprašanje danes (23.3.2010 11:02:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Raho No, potem pa eno simpl vprašanje. A menite, da je vzgajanje lastnega otroka težko? Sama sem mnenja, da je to najtežja naloga v mojem življenju. Ne vem, če ravnam prav. Ne vem, ali bo output tak kot ga pričakujem. Vsak dan znova se soočam z vprašanjem, ali ravnam pravilno. Vidiš jaz pa vzgoje otroka ne pojmujem kot težke naloge...... In se niti ne obremenjujem s tem, kakšen output bom oblikovala iz projekta otrok.....prav tako se ne obremenjujem s tem, kaj bo iz mojega otroka čez 15 let......prav tako se ne sprašujem, če ravnam pravilno......ker se mi zdi sploh brez veze s tem ubadati...... Delam pač po občutku, odreagiram odvisno od situacije, mojega počutja, počutja otroka.....nisem pač mati, ki vsako situacijo predvidi, da lahko premišljeno in preudarno odreagira......in ne delam cele tragike iz tega, če otrok gleda televizijo 27 minut na dan namesto 22..... Tudi našo generacijo so vzgajali v nekem sproščenem duhu in se pol toliko niso obremenjevali s tem ali delajo pravilno ali ne......pa niso tako močno sfalili..... Liliana - saj tudi jaz iz tega ne delam znanstevne fantastike. In zaradi mene lahko cel dan skačeta po lužah (bom še z njima). me pa skrbi, ne zaradi mene, ne zaradi njiju, ampak zaradi situacije v družbi. Bosta se znašla v življenju, bosta dovolj trdna, da bosta prenesla poraze... zato je to zame težka naloga. zato se vsak dan sprašujem, ali ravnam prav, ali ju dovolj dobro pripravljam na živlejnje Glede na to,da pa sem tipičen kolerik - a misliš, da lahko racionalno ravnam v vsakem trenutku? Wish!
|
|
|
|