andreja_p -> RE: kdaj bo zasedal konzilij (24.5.2011 22:56:54)
|
RedSonja lahko se preseliš na forum IUI tam boš izvedela vse kar je povezano s tem postopkom.Sem kar dosti spraševala saj je bilo to zame prvič,jutri bo,tako da je brez veze da ti na dolgo in široko razlagam. On je O.K. jaz sem imela odstranjeno pregrado in nekaj je bilo na jajčnikih,tako da to so mi odstranili,vendar klub temu nisem zanosila. UZ imaš na tisti dan,ko ti določi zdravnik in si dobila obrazec po pošti ,tam imaš napisano oz,obkroženo ali je to 10 ali 12 dan od prvega dne menstre.Tabletke si pa začela jemati 3-7 dan menstre,se pravi 5dni.Koliko tablet na dan in katere ti je pa predpisal ginekolog.Upam da si poklicala v LJ in se naročila za UZ.Na UZ ti bodo povedali kdaj je pravi čas za IUI postopek,oz ko bodo tvojo folikli dovolj veliki te bodo poslali v sobo 105 tako kot ti piše v navodilih,ki si jih dobila,pa Tatjana je zelo prijazna in boš vse naprej izvedela.UZ se izvaja v stari porodnišnici,vendar se pojdi prej vpisati v sprejemno pisarno.Sabo moraš imeti napotnico od ginekologa iz LJ in obrazec,te dve stvari si dobila po pošti.Upam da nisem predolga in da sem ti pomagala. L.p,pa želim ti uspešen postopek
|
|
|
|