kejt2 -> RE: kdaj bo zasedal konzilij (8.4.2011 17:11:26)
|
Kejt2 jaz sem prišla do IUI tako,ker me je ginekolog v Leonišču pregledal naredil preiskave in pri mojem spermiogram. Ker ima on vredu izvide se je odločil za IUI,imam dva postopka,če ne bo uspelo potem grem na IVF. Če so ti predpisali direkt IVF verjetno tvoj nima o.k. spermiogram ali pa je pri tebi kaj narobe. Ne vem ker ne poznam tvojega zdravstvenega stanja. Midva sva tud oba ok in jaz imam vse preiskave že za sabo. Samo se je moj doktor odločil direkt za IVF. Se nisem hotla delat pametne in spraševat, kaj pa to, kaj pa ono pa sem ga samo vprašala, če ni še kakšne druge variante in je odvrnil da ne. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kakor sem po forumu izvedela, obstaja možnost, da se konzilij odloči drugače. Res se ne bi špikala s hormoni, če obstaja druga opcija. Bom še sestro Tatjano vprašala, ko pridem do tja. Sem štev. 200. Aja pa moj tudi še ni testa za prenosljive bolezni naredil... @Tisa: moj osebni izbrani ginekolog je tudi navijal za to, da bi mi direkt naredili postopek (tako kot v ZDA), ampak je rekel, da to pri nas ni mogoče, ker so postopki, skozi katere je treba iti.
|
|
|
|