|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 23:03:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: koliko jih je dejansko za vekomaj?
19.3.2010 8:32:08   
david
IZVIRNO SPOROČILO: devo
Malo razmislite ... od 20-ega do 90-ega leta z enim in istim. Moraš imeti zelo pestrega in zanimivega partnerja, da to zdržiš z dobro voljo. Pa to vemo, da partnerji niso ...

Kaj ima partner s tem ? To je brezvezni izgovor: varam, ker mi partner ni več dovolj zanimiv. Če najdeš denarnico s precejšnjo vsoto denarja jo tudi lahko zadržiš in se tolažiš, da je kriva nepazljivost tistega, ki je denarnico izgubil. Fajn, če se ti lahko tolažiš s tem, jaz se ne morem. V osnovi pa gre za MOJO osebno odločitev. Kot se odločim, da ne bom kradel, lagal, ... tako se odločim, da ne bom varal partnerja, ker sva se tako pač dogovorila. Če ne zmorem pa se lepo poslovim. In oboje (zvestoba in to, da se posloviš če skupno življenje ni več opcija) je veliko težje kot varanje. Varajo mevže. Iste mevže se alkoholizirajo, jejo tablete, pretepajo žene, ... Ker nimajo jajc urediti svojega življenja se zatekajo k bližnjicam - ki pa so na koncu bližnjice v pekel za njih in njihove bližnje.

d.

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.3.2010 8:40:35   
Petraa

Srčno zvest si lahko VEČNO. Če pa si privoščiš avanture je pa druga stvar. Malo razmislite ... od 20-ega do 90-ega leta z enim in istim. Moraš imeti zelo pestrega in zanimivega partnerja, da to zdržiš z dobro voljo. Pa to vemo, da partnerji niso ... user posted image

Govoriš iz lastnih izkušenj?
Očitno nisi potem našel partnerja ki je zate user posted image

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.3.2010 9:00:16   
romy
V današnjem času jih je skupaj do smrti zelo, zelo malo.

Med mojimi prijatelji , znanci in sorodniki jih je zelo veliko, ampak res veliko ki so se varali, nekateri celo razšli in to s 3-mi otroci, spet drugi so ostali skupaj, še bilj povezani in spet zaljubljeni....pravzaprav jih vsakokrat ko smo sdkupaj v družbi skrivaj opazujem in občudujem, zlasti tiste ki so ostali skupaj in se obnašajo kot da se ni zgodilo nič.

Jaz mojega partnerja za zdaj še nisem prevarala in mislim da tudi on ni mene, ne bi pa za nikogar dala roke v ogenj da je TO res TO...za zmeraj!!!

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.3.2010 9:30:20   
koala
Zase lahko trdim da moža še nisem prevaral, kljub temu da sva par 11 let ni potrebe po tem, vse kar potrbujem dobim doma. Zanj mislim da me ni prevaral,..
Ne upam pa si trditi da NIKOLI nebi prevarala moža, ampak kot sem rekla zaenkrat ni potrebe.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.3.2010 9:51:10   
ALWAYS LARA
se podpišem pod davida.

če bi me že melo, da bi prevarala, potem bi vedla da pač ta veza k jo mam ni več iskrena in bi jo raje prekinla in pač zaživela nekje drugje drugače, k pa da bi varala in živela v stalnem strahu, da me nekdo dobi, in s tono slabe vesti. jaz tega enostavno ne bi mogla prenašat, ker ne bi bla sproščena. pomoje bi se izdala v enem dnevu. tko da varanje je zame brezveze, če si nezadovoljen in zato varaš, prekin zvezo, ne vleč nekoga za nos pa bod pač z nekom drugim.

v svojih dveh vezah kar sem jih mela - pa je bla ena dolga 6 let in ta trajajoča zdej 11 let še nisem imela potrebe po varanju.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.3.2010 13:03:38   
diana 28
Tudi jaz se strinjam z Davidom in prav lepo se mi zdi, da še kdo tako razmišlja. user posted image

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.3.2010 14:16:34   
Rožica I

Srčno zvest si lahko VEČNO. Če pa si privoščiš avanture je pa druga stvar.

No, tole pa lahko samo moški izjavi user posted image .

No, ko ti bo tvoja ljuba rekla, da ti je itak v srcu bila zmeraj zvesta, da pa si je vseeno privoščila kakšno avanturico ali dve (oz je pol tvojih sošolcev iz srednje šole, recimo, dala skozi user posted image ), se prosim, prosim, prosim... pofotkaj, ker bi res rada videla tvoj izraz na obrazu user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.3.2010 17:03:06   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Srčno zvest si lahko VEČNO. Če pa si privoščiš avanture je pa druga stvar.

No, tole pa lahko samo moški izjavi user posted image .

No, ko ti bo tvoja ljuba rekla, da ti je itak v srcu bila zmeraj zvesta, da pa si je vseeno privoščila kakšno avanturico ali dve (oz je pol tvojih sošolcev iz srednje šole, recimo, dala skozi user posted image ), se prosim, prosim, prosim... pofotkaj, ker bi res rada videla tvoj izraz na obrazu user posted image !

Cudno je, da vedno poslusam ljudi, ki ne varajo in nimajo potrebe po varanju, a tudi ti trdijo, da je zelo malo taksnih, ki nikoli ne varajo....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.3.2010 18:02:41   
Anonimen
misek, kater-a bo pa priznal-a na forumu, javno, da je varal-a?user posted image

itak, da se na RR ne vara! nikoli in nikdar!

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
19.3.2010 20:20:45   
ZmajTolovaj
Midva sva za vekomaj.

user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.3.2010 21:12:57   
manna
Strinjam se s tem, da je pri 30-ih težko govoriti za zmeraj. Ker ko otroci enkrat odrastejo in se zaveš da nisi več mlad, lahko pride obdobje ko si zaželiš doživeti "še nekaj drugega" in če je zraven še malo naveličanosti in odtujenosti zaradi preveč dela oziroma nenehne skrbi samo za otroke, potem lahko pride do varanja tudi pri tistih, ki so trdili da tega ne bi nikoli naredili/odpustili.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.3.2010 22:31:34   
Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

misek, kater-a bo pa priznal-a na forumu, javno, da je varal-a?user posted image

NO, sicer osnovno vprašanje ni bilo takšno- ampak si ga sedaj sama postavila- zato odgovarjam. Jaz sem varala. Je pa tudi res, da sem s prevaro sama soočla partnerja takoj. Pač nismo bili za skupaj in smo šli dalje vsak svojo pot. Nisem pa nekoga vlekla za nos dalj časa.

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.3.2010 22:36:02   
Anonimen
koliko jih je dejansko za vekomaj? 

Jaz ziher nisem.
Za ostale ne vem, niti me ne briga.

(odgovor članu Janyna)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
20.3.2010 9:32:32   
Misek

itak, da se na RR ne vara! nikoli in nikdar!

In posledicno je vecina mnenj irelevantnih in neresnicnih, saj so priprejena za potrebe foruma. Druzbeno pogojeno - lepo je povedala Rozica. In pravzaprav komu je dolgcas, ce ne bi nikoli prevaral, da razmislja ali bi in zakaj ne bi.
Nekdo nikoli ne bi jedel mesa, pa se ne utruja z razmisljanjem ali bi jedel meso in zakaj ne bi......ker.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.3.2010 9:33:58   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Midva sva za vekomaj.

user posted image

Vsi smo za vekomaj...

z vsakim novim tipom znova user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.3.2010 9:36:58   
Misek
NO, sicer osnovno vprašanje ni bilo takšno- ampak si ga sedaj sama postavila- zato odgovarjam. Jaz sem varala. Je pa tudi res, da sem s prevaro sama soočla partnerja takoj. Pač nismo bili za skupaj in smo šli dalje vsak svojo pot. Nisem pa nekoga vlekla za nos dalj časa.

Sram te bodi ! Nisi za vekomaj user posted image
Kaj si tipu naredila, ne samo, da si ga prevarala, se pustila si ga. Neusmiljena carovnica ! user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.3.2010 10:36:06   
bomboncek
imam veliko znancev in prijateljev, vem pa konkretno samo za en par, kjer se je zgodila prevara in sta ostala skupaj, se poročila in imata otroke. ne dam roke v ogenj, da mož ne vara dalje, ona pa je zadovoljna z njegovo pozicijo, novo hišo in življenjem, ki ji ga mož omogoča. možno, da občasno zatisne oči in stisne zobe. za ostale ne vem ali pa ni prišlo na dan.

drugo, kar se sprašujem je to, kar vidim in berem tudi na tem forumu. žene, ki se jim ne da it z možem v posteljo, večno tarnanje on bi, jaz sem utrujena, samo zanimivo pa je, kako hitro se spravijo k energiji, ko je na vidiku ljubimec. in to kakšni energiji! najprej se je treba polepšat, naenkrat najdejo čas zase, za frizerja, za hitro dieto, za menjavo garderobe, da niti ne omenim koliko energije je potrebne za skrivat razmerje! seveda isto velja tudi za moške, ko je na vidiku ljubica. torej, varanje je načrtno, preračunano dejanje, v katerega je potrebno vložiti čas in energijo, zato je to zavestno dejanje. stvar je torej samo v glavi. če si se odločil biti z nekom, je varanje nedopustno dejanje in čisto možno se je odločiti BOM ali NE BOM. Tisti BOM prinese za seboj posledice, ki vplivajo na celo družino in ožje sorodstvo, socialni ter demografski položaj posameznika. Glede na to, kar berem, se mi zdi, da se je večina nekako s tem sprijaznila in "ne da roke v ogenj" - to je zame že začetek prikazovanja slabega namena, v smislu, hej, če bo pač prišlo, bo pač prišlo in opravičilo "vsi smo krvavi pod kožo" je nikakršno opravičilo, ki kvečjemu lahko ima neko težo samo pri bitjih, ki nimajo razuma in jih vodi nagon. če med takimi obstaja tudi človeško bitje, je zelo žalostno, da ste si ga izbrale kot moža in očeta svojih otrok, če misli s svojim tičem. to pa pove veliko tudi o vas samih. meni je varanje nedopustno in neopravičljivo dejanje

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 43
20.3.2010 14:18:26   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

se podpišem pod davida.

če bi me že melo, da bi prevarala, potem bi vedla da pač ta veza k jo mam ni več iskrena in bi jo raje prekinla in pač zaživela nekje drugje drugače, k pa da bi varala in živela v stalnem strahu, da me nekdo dobi, in s tono slabe vesti. jaz tega enostavno ne bi mogla prenašat, ker ne bi bla sproščena. pomoje bi se izdala v enem dnevu. tko da varanje je zame brezveze, če si nezadovoljen in zato varaš, prekin zvezo, ne vleč nekoga za nos pa bod pač z nekom drugim.

v svojih dveh vezah kar sem jih mela - pa je bla ena dolga 6 let in ta trajajoča zdej 11 let še nisem imela potrebe po varanju.

se podpišem....jaz raje doma najprej razčistim,kot pa da bi bila neiskrena...sicer pa nimam potrebe po varanju...

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 44
20.3.2010 14:52:13   
Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Sram te bodi ! Nisi za vekomaj user posted image
Kaj si tipu naredila, ne samo, da si ga prevarala, se pustila si ga. Neusmiljena carovnica ! user posted image

Ne verjamem v za vekomaj user posted image . Verjamem, da je vse minljivo. Čeprav, ko se vržem v zvezo, delujem in mislim, kot da je za vekomaj.
Potem sem pač ugotovila, da se to pri meni ne izzide user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 45
20.3.2010 19:41:21   
Anonimen

Čeprav, ko se vržem v zvezo, delujem in mislim, kot da je za vekomaj.
Potem sem pač ugotovila, da se to pri meni ne izzide user posted image .

Pošteno v vsakem trenutku.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
20.3.2010 20:05:22   
Anonimen
torej, varanje je načrtno, preračunano dejanje, v katerega je potrebno vložiti čas in energijo, zato je to zavestno dejanje. stvar je torej samo v glavi.

Tudi ljubezen je v glavi, je stvar razuma.

(odgovor članu bomboncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
20.3.2010 20:09:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

ljubezen že mogoce.
zaljubljenost in adrenalin pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
20.3.2010 20:13:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

ljubezen že mogoce.
zaljubljenost in adrenalin pa ne.

Tudi to dvoje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
20.3.2010 20:16:34   
Anonimen
mogoce par %.
100 pa ni govora.
po mojem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?