|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko jih je dejansko za vekomaj?
17.3.2010 13:21:22   
Janyna
Kaj menite, koliko žensk in moških je zvestih svojim partnerjem "do smrti"? Da v partnertstvu niso nikoli varali?
Jaz mislim, da jih je zelo zelo malo....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko jih je dejansko za vekomaj?
17.3.2010 13:25:57   
anabanana
Jaz UPAM, da jih je kar nekaj. Vem pa seveda ne. Bog ti ga vedi koliko je takih za ketere se ni nikoli zvedelo. user posted image  Sicer pa za nikogar ne dam roke v ogenj. Niti za lasnega moža, ma niti zase user posted image , vsi smo krvavi pod kožo.

Rečem lahko samo to, da ga nikoli nisem prevarala in res ne nameravam in res iskreno upam, da isto velja za njega. Če ne - ODE GLAVA user posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2010 13:27:17   
Felicita
glede na to da je varanje še vse kej drugega kot skok v posteljo, bi rekla da precej malo...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2010 13:27:21   
ledenaa
Nikoli ne reci nikoliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2010 13:30:49   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna
Kaj menite, koliko žensk in moških je zvestih svojim partnerjem "do smrti"? Da v partnertstvu niso nikoli varali? Jaz mislim, da jih je zelo zelo malo....

Jaz se pa strinjam s tabo.

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2010 13:34:08   
twetka
Rečem lahko samo to, da ga nikoli nisem prevarala in res ne nameravam in res iskreno upam, da isto velja za njega. Če ne - ODE GLAVA user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Jaz UPAM, da jih je kar nekaj. Vem pa seveda ne. Bog ti ga vedi koliko je takih za ketere se ni nikoli zvedelo. user posted image  Sicer pa za nikogar ne dam roke v ogenj. Niti za lasnega moža, ma niti zase user posted image , vsi smo krvavi pod kožo.

Rečem lahko samo to, da ga nikoli nisem prevarala in res ne nameravam in res iskreno upam, da isto velja za njega. Če ne - ODE GLAVA user posted image user posted image

Pri meni je isto, ode glava če slišim da ga je kaj sral okol user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2010 13:38:30   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Kaj menite, koliko žensk in moških je zvestih svojim partnerjem "do smrti"? Da v partnertstvu niso nikoli varali? Jaz mislim, da jih je zelo zelo malo....

Podpis . . . žalostno vendar resnično... user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2010 13:47:04   
hektorina
Meni je tema pogovora čisto všeč, ampak punce...varanja je tolko vrst, da bi vzelo preveč časa... Men se zdi neke vrste varanje že, če bi vedela, da se npr. ON z nekom pač raje spušča v kake poglobljene debate o tem in onem... Da se o fizičnem niti ne pogovarjam... Je pa to zadeva, ki po moje ni vredna neke globoke filozofije. Isto, kot nimam enake cifre nog, kot večina ostalih žensk, ne bom trdila da nekaj PAČ ne bom storila narobe. Sem že marsikdaj kiksnila. In še bom. Važno je le, da vem, da sem krvava pod kožo, da je isto on...in no, ne vem. Ful težka filozofija. Pa ne obsojam teh, ki so varali in ne branim prevaranih.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2010 14:01:43   
Janyna
In, če toliko ljudi vara, zakaj se tega ne tolerira, mislim zakaj je to nekaj tako napačnega. A menite, da je človek res monogamo bitje? 

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2010 14:05:51   
hektorina

A menite, da je človek res monogamo bitje? 

Ne.

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2010 14:35:52   
anabanana

In, če toliko ljudi vara, zakaj se tega ne tolerira, mislim zakaj je to nekaj tako napačnega. A menite, da je človek res monogamo bitje? 

Mislim, da je to stvar zrelosti in odločitve. Nagaon je eno, vendar nas od živali loči zmožnost vzročno - posledičnega razmišljanja. Najlažje je prevarat. Drugo je potem kako s tem prizadaneš ljubljeno osebo, vplivaš na svojo družino ... ne vem no, sama tega ne toleriram.

krepat ma ne molat

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2010 14:39:57   
hektorina
Ne toleriram. Mislim pa da človek ni monogamen. Vsaj v osnovi ne.

Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2010 19:28:35   
Rožica I

In, če toliko ljudi vara, zakaj se tega ne tolerira, mislim zakaj je to nekaj tako napačnega.

Napačno je zame to, da se varanje počne na skrivaj, torej za hrbtom nekoga, ki zaupa in se s tem izda zaupanje, kot tudi prizadene čustva partnerja user posted image .Drugo je, kadar je zadeva obojestranska ali sporazumno dogovorjena.

Menim, da smo samo vzgajani v družbi, kjer nam je monogamnost vsiljena. V osnovi je, tako na kratko, monogamnost samo način, kako poskrbeti za potomce in premoženje user posted image .

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 17.3.2010 19:31:17 >

ROŽICA

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2010 21:05:48   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

In, če toliko ljudi vara, zakaj se tega ne tolerira, mislim zakaj je to nekaj tako napačnega.

Napačno je zame to, da se varanje počne na skrivaj, torej za hrbtom nekoga, ki zaupa in se s tem izda zaupanje, kot tudi prizadene čustva partnerja user posted image .Drugo je, kadar je zadeva obojestranska ali sporazumno dogovorjena.

Menim, da smo samo vzgajani v družbi, kjer nam je monogamnost vsiljena. V osnovi je, tako na kratko, monogamnost samo način, kako poskrbeti za potomce in premoženje user posted image .

Se popolnoma strinjam z Rozico. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2010 7:27:50   
ksenjak

Žal se moram s tem strinjati tudi jaz.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.3.2010 7:53:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

tudi jaz se strinjam. samo dodala bi se:

"Jaz mislim, da jih je zelo zelo zelo zelo zelo malo...".

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 18.3.2010 7:54:24 >

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.3.2010 8:05:54   
zmajaz
Jaz pa mislim, da jih pa vendarle NI tako zelo zelo zelo malo, no. Osebno recimo sploh ne poznam nikogar, ki bi varal - ne bi sicer trdila, da ga zagotovo ni, ampak ve se pa za nikogar. Za druge me sicer ne briga kaj dosti - naj živijo, kot jim paše, pri svojem partnerju pa zagotovo ne bi tolerirala varanja, pa tudi sama si ne predstavljam, da bi ga prevarala. Sicer je res, da nikoli ne veš, kaj ti še bo življenje prineslo, ampak zaenkrat je po skoraj 9 letih skupnega življenja moje mnenje takšno.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 18.3.2010 8:06:17 >

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.3.2010 13:08:17   
devo
Srčno zvest si lahko VEČNO. Če pa si privoščiš avanture je pa druga stvar. Malo razmislite ... od 20-ega do 90-ega leta z enim in istim. Moraš imeti zelo pestrega in zanimivega partnerja, da to zdržiš z dobro voljo. Pa to vemo, da partnerji niso ... user posted image
Smešno mi je ko podajajo izjave od zvestobi osebe okoli 30-ega leta. Začeli so šele !!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.3.2010 13:37:09   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

tudi jaz se strinjam. samo dodala bi se:

"Jaz mislim, da jih je zelo zelo zelo zelo zelo malo...".

Na srečo pa smo vsi tisti, ki nas je zelo zelo zelo zelo malo zbrani na RR......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.3.2010 13:41:46   
brigitaa
Glava stran in take brezvezarije, ko dejansko pride do tega se ti sesuje svet in ne razmišljaš take oz. razmišljaš kako urediti, ali vrniti

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.3.2010 14:50:20   
anabanana
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa

Glava stran in take brezvezarije, ko dejansko pride do tega se ti sesuje svet in ne razmišljaš take oz. razmišljaš kako urediti, ali vrniti

No, saj nisem mislila, da bi ga dejansko obglavila user posted image  (čeprav bi mi sigurno proradili kakšni nagoni v tem smislu), nisem pa prepričana če nebi direkt letel čez vrata, pa ne zato, ker bi bila jaz zdej neka frajerka ampak, ker dejansko res ne vem, če sem zmožna oprostiti in pozabiti oz. ne vem če bi lahko živela s tem.

krepat ma ne molat

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.3.2010 14:58:39   
liliana
Po mojem, dokler se nam to ne zgodi vse tako mislimo, da bi ga postavile pred vrata......

Jaz poznam dva para.....v enem je varal on, v enem pa ona.....za tisto, ki je bila prevarana vem, da je tudi prej tako govorila, da nikoli ne bi oprostila in bi ga isti trenutek šutnila pred vrata....za tistega, ki je bil prevaran pa ne vem kako je prej govoril, ker se nikoli nisem z njim o tem menila.....

In oba para sta še vedno skupaj.....baje se ne varajo več.....oprostili in pozabili pa tudi še niso.......

Neposredna povezava do sporočila: 22
18.3.2010 18:13:51   
mojcaziga
Ja, tudi sama sem vedno govorila, da varanja ne bom nikoli oprostila, odpustila,.....

No, sicer do sedaj me, vsaj po mojih informacijah, še ni prevaral, pa vendar sem zadnje čase velikokrat razmišljala ali bi ga res postavila pred vrata, če bi me user posted image user posted image
Skupaj sva 17 let in imava 7-letnika. Skupaj nam je ok, tamali ga obožuje in obratno. Seveda bi me hudo prizadelo, č ebi zvedela za drugo, ampak.... sicer je vse odvisno od tega ali je enkraten skok čez plot ali večkrat, lahko bi se morebiti zaljubil v drugo....

Ampak nisem pa več tako prepričana, da bi mu samo spokala kufre in čaouser posted image user posted image user posted image

lp, mojca

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.3.2010 21:53:51   
katipi
Tudi jaz mislim, da nas je veliko takšnih, ki NE varamo. user posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.3.2010 22:05:53   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: katipi

Tudi jaz mislim, da nas je veliko takšnih, ki NE varamo. user posted image

podpis. user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?