Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 13:25:57
|
|
|
|
anabanana
|
Jaz UPAM, da jih je kar nekaj. Vem pa seveda ne. Bog ti ga vedi koliko je takih za ketere se ni nikoli zvedelo. Sicer pa za nikogar ne dam roke v ogenj. Niti za lasnega moža, ma niti zase , vsi smo krvavi pod kožo. Rečem lahko samo to, da ga nikoli nisem prevarala in res ne nameravam in res iskreno upam, da isto velja za njega. Če ne - ODE GLAVA
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 13:27:17
|
|
|
|
Felicita
|
glede na to da je varanje še vse kej drugega kot skok v posteljo, bi rekla da precej malo...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 13:27:21
|
|
|
|
ledenaa
|
Nikoli ne reci nikoli
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 13:30:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Kaj menite, koliko žensk in moških je zvestih svojim partnerjem "do smrti"? Da v partnertstvu niso nikoli varali? Jaz mislim, da jih je zelo zelo malo.... Jaz se pa strinjam s tabo.
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 13:34:08
|
|
|
|
twetka
|
Rečem lahko samo to, da ga nikoli nisem prevarala in res ne nameravam in res iskreno upam, da isto velja za njega. Če ne - ODE GLAVA user posted image user posted image IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Jaz UPAM, da jih je kar nekaj. Vem pa seveda ne. Bog ti ga vedi koliko je takih za ketere se ni nikoli zvedelo. Sicer pa za nikogar ne dam roke v ogenj. Niti za lasnega moža, ma niti zase , vsi smo krvavi pod kožo. Rečem lahko samo to, da ga nikoli nisem prevarala in res ne nameravam in res iskreno upam, da isto velja za njega. Če ne - ODE GLAVA Pri meni je isto, ode glava če slišim da ga je kaj sral okol
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 13:38:30
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Kaj menite, koliko žensk in moških je zvestih svojim partnerjem "do smrti"? Da v partnertstvu niso nikoli varali? Jaz mislim, da jih je zelo zelo malo.... Jaz se pa strinjam s tabo. Podpis . . . žalostno vendar resnično...
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 13:47:04
|
|
|
|
hektorina
|
Meni je tema pogovora čisto všeč, ampak punce...varanja je tolko vrst, da bi vzelo preveč časa... Men se zdi neke vrste varanje že, če bi vedela, da se npr. ON z nekom pač raje spušča v kake poglobljene debate o tem in onem... Da se o fizičnem niti ne pogovarjam... Je pa to zadeva, ki po moje ni vredna neke globoke filozofije. Isto, kot nimam enake cifre nog, kot večina ostalih žensk, ne bom trdila da nekaj PAČ ne bom storila narobe. Sem že marsikdaj kiksnila. In še bom. Važno je le, da vem, da sem krvava pod kožo, da je isto on...in no, ne vem. Ful težka filozofija. Pa ne obsojam teh, ki so varali in ne branim prevaranih.
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 14:01:43
|
|
|
|
Janyna
|
In, če toliko ljudi vara, zakaj se tega ne tolerira, mislim zakaj je to nekaj tako napačnega. A menite, da je človek res monogamo bitje?
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 14:05:51
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna A menite, da je človek res monogamo bitje? Ne.
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 14:35:52
|
|
|
|
anabanana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna In, če toliko ljudi vara, zakaj se tega ne tolerira, mislim zakaj je to nekaj tako napačnega. A menite, da je človek res monogamo bitje? Mislim, da je to stvar zrelosti in odločitve. Nagaon je eno, vendar nas od živali loči zmožnost vzročno - posledičnega razmišljanja. Najlažje je prevarat. Drugo je potem kako s tem prizadaneš ljubljeno osebo, vplivaš na svojo družino ... ne vem no, sama tega ne toleriram.
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 14:39:57
|
|
|
|
hektorina
|
Ne toleriram. Mislim pa da človek ni monogamen. Vsaj v osnovi ne.
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 19:28:35
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna In, če toliko ljudi vara, zakaj se tega ne tolerira, mislim zakaj je to nekaj tako napačnega. Napačno je zame to, da se varanje počne na skrivaj, torej za hrbtom nekoga, ki zaupa in se s tem izda zaupanje, kot tudi prizadene čustva partnerja .Drugo je, kadar je zadeva obojestranska ali sporazumno dogovorjena. A menite, da je človek res monogamo bitje? Menim, da smo samo vzgajani v družbi, kjer nam je monogamnost vsiljena. V osnovi je, tako na kratko, monogamnost samo način, kako poskrbeti za potomce in premoženje .
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 17.3.2010 19:31:17 >
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 17.3.2010 21:05:48
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: Janyna In, če toliko ljudi vara, zakaj se tega ne tolerira, mislim zakaj je to nekaj tako napačnega. Napačno je zame to, da se varanje počne na skrivaj, torej za hrbtom nekoga, ki zaupa in se s tem izda zaupanje, kot tudi prizadene čustva partnerja .Drugo je, kadar je zadeva obojestranska ali sporazumno dogovorjena. A menite, da je človek res monogamo bitje? Menim, da smo samo vzgajani v družbi, kjer nam je monogamnost vsiljena. V osnovi je, tako na kratko, monogamnost samo način, kako poskrbeti za potomce in premoženje . Se popolnoma strinjam z Rozico.
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 7:27:50
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Kaj menite, koliko žensk in moških je zvestih svojim partnerjem "do smrti"? Da v partnertstvu niso nikoli varali? Jaz mislim, da jih je zelo zelo malo.... Jaz se pa strinjam s tabo. Žal se moram s tem strinjati tudi jaz.
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 7:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Kaj menite, koliko žensk in moških je zvestih svojim partnerjem "do smrti"? Da v partnertstvu niso nikoli varali? Jaz mislim, da jih je zelo zelo malo.... Jaz se pa strinjam s tabo. Žal se moram s tem strinjati tudi jaz. tudi jaz se strinjam. samo dodala bi se: "Jaz mislim, da jih je zelo zelo zelo zelo zelo malo...".
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 18.3.2010 7:54:24 >
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 8:05:54
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz pa mislim, da jih pa vendarle NI tako zelo zelo zelo malo, no. Osebno recimo sploh ne poznam nikogar, ki bi varal - ne bi sicer trdila, da ga zagotovo ni, ampak ve se pa za nikogar. Za druge me sicer ne briga kaj dosti - naj živijo, kot jim paše, pri svojem partnerju pa zagotovo ne bi tolerirala varanja, pa tudi sama si ne predstavljam, da bi ga prevarala. Sicer je res, da nikoli ne veš, kaj ti še bo življenje prineslo, ampak zaenkrat je po skoraj 9 letih skupnega življenja moje mnenje takšno.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 18.3.2010 8:06:17 >
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 13:08:17
|
|
|
|
devo
|
Srčno zvest si lahko VEČNO. Če pa si privoščiš avanture je pa druga stvar. Malo razmislite ... od 20-ega do 90-ega leta z enim in istim. Moraš imeti zelo pestrega in zanimivega partnerja, da to zdržiš z dobro voljo. Pa to vemo, da partnerji niso ... Smešno mi je ko podajajo izjave od zvestobi osebe okoli 30-ega leta. Začeli so šele !!
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 13:37:09
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Kaj menite, koliko žensk in moških je zvestih svojim partnerjem "do smrti"? Da v partnertstvu niso nikoli varali? Jaz mislim, da jih je zelo zelo malo.... Jaz se pa strinjam s tabo. Žal se moram s tem strinjati tudi jaz. tudi jaz se strinjam. samo dodala bi se: "Jaz mislim, da jih je zelo zelo zelo zelo zelo malo...". Na srečo pa smo vsi tisti, ki nas je zelo zelo zelo zelo malo zbrani na RR......
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 13:41:46
|
|
|
|
brigitaa
|
Glava stran in take brezvezarije, ko dejansko pride do tega se ti sesuje svet in ne razmišljaš take oz. razmišljaš kako urediti, ali vrniti
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 14:50:20
|
|
|
|
anabanana
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa Glava stran in take brezvezarije, ko dejansko pride do tega se ti sesuje svet in ne razmišljaš take oz. razmišljaš kako urediti, ali vrniti No, saj nisem mislila, da bi ga dejansko obglavila (čeprav bi mi sigurno proradili kakšni nagoni v tem smislu), nisem pa prepričana če nebi direkt letel čez vrata, pa ne zato, ker bi bila jaz zdej neka frajerka ampak, ker dejansko res ne vem, če sem zmožna oprostiti in pozabiti oz. ne vem če bi lahko živela s tem.
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 14:58:39
|
|
|
|
liliana
|
Po mojem, dokler se nam to ne zgodi vse tako mislimo, da bi ga postavile pred vrata...... Jaz poznam dva para.....v enem je varal on, v enem pa ona.....za tisto, ki je bila prevarana vem, da je tudi prej tako govorila, da nikoli ne bi oprostila in bi ga isti trenutek šutnila pred vrata....za tistega, ki je bil prevaran pa ne vem kako je prej govoril, ker se nikoli nisem z njim o tem menila..... In oba para sta še vedno skupaj.....baje se ne varajo več.....oprostili in pozabili pa tudi še niso.......
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 18:13:51
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ja, tudi sama sem vedno govorila, da varanja ne bom nikoli oprostila, odpustila,..... No, sicer do sedaj me, vsaj po mojih informacijah, še ni prevaral, pa vendar sem zadnje čase velikokrat razmišljala ali bi ga res postavila pred vrata, če bi me Skupaj sva 17 let in imava 7-letnika. Skupaj nam je ok, tamali ga obožuje in obratno. Seveda bi me hudo prizadelo, č ebi zvedela za drugo, ampak.... sicer je vse odvisno od tega ali je enkraten skok čez plot ali večkrat, lahko bi se morebiti zaljubil v drugo.... Ampak nisem pa več tako prepričana, da bi mu samo spokala kufre in čao lp, mojca
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 21:53:51
|
|
|
|
katipi
|
Tudi jaz mislim, da nas je veliko takšnih, ki NE varamo.
|
|
|
|
RE: koliko jih je dejansko za vekomaj? 18.3.2010 22:05:53
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Tudi jaz mislim, da nas je veliko takšnih, ki NE varamo. podpis.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?