|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 16:57:10   
india
Seven, imaš popolnoma prav, apo mojem, dokler ne bo čisto navadne čvekalnice, saj marsikatera od nas ne irca, bodo take teme tu gor. In glej, po mojem mnenju, kadar nimaš koga vprašat kaj in kako ( fleki, recepti,..), pač napišeš sem in čakaš na odgovor. Vem, priznam, marsikatera tema bi lahko bila pod enim naslovom, manj bi bilo neresnih postov, a nekatere pač ne pogledajo in odprejo novo temo, morda tudi zato, da dobijo odgovor, ki ga potrebujejo. Saj nikoli ne veš, ali bo staro temo še kdo bral.
Kar pa se BW tiče, po mojem je bolje, da se ne vtikuje v nas ženske, ker ga bomo okljuvale, prav pa je,d a pove svoje mnenje in to tako, kot je.
Motijo pa me razna napadanja : ti si taka, pa zakaj samo čvekate, pa zakaj ne znate pisati pravilno slovensko,...ipd. Saj ta forum je v bistvu namenjen sprostitvi, a ne!?

BTW: kako pa tvoj malček? Kako dolgo še?:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 19:17:09   
ninca
:zaspan: preveč časa:zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 19:19:42   
Gina
Dajte no mir! pustite ljudem svobodo! Zakaj se sploh kdo vtika v to? Za vsakega je nekaj. Bogi tisti, ki jih vse moti. Njim mora biti težko v življenju.

In ja, Seven, BW je nasilen na nek način. Verjamem, da to komu ni všeč. Jaz ga preslišim in se mi zdi pač smešen, dejansko mi deluje PMS-tično, koga drugega pa mogoče prizadane.

Zato še enkrat - dajmo pustit ljudem svobodo, ne vtikajmo se v take malenkosti kot je odpiranje tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 20:36:16   
Anonimen
Nisi pisal samo o funkcionalni nepismenosti ampak si nekomu očital tudi alfabetsko nepismenost.

Pri meni zagotovo najdeš napake ampak jaz vsaj drugim ne očitam, da ne znajo pisati. Čeprav sem prepričana, da je mojih napak malo. Manj kot tvojih. Če ne drugega, vem vsaj, kaj je to vrinjen stavek!

In moja sreča je vedno neodvisna od tvojega pisanja na forumu. Na srečo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 20:39:18   
Moyca_
kak se vam da:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 22:29:44   
Anonimen
"vsi ne ircamo" .. morda je tako tudi bolje.

Tut men je sel BW od zacetka na zivce in dostikrat sem ga mela na IRCu poln kufr. Ampak pol ko ga mal spoznas, ugotovis, da ima vec ali manj prav in da se tako obnasa do vsakogar, zato ni treba zdej njega napadat tukejle.

In zakaj bi moral pustit pri miru, vas (nas??????) zenske? Ce ne bi blo moskih, tut :duda: ne bi blo.

Moyca, kak se nam da? Ne vem, morda vsakic s svojim postom upas, da mogoce pša bo kaj zaleglo in se imas malo upanja, ki pa ga je vedno manj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   A res ne znate druzga?
10.7.2005 1:12:02   
BigWhale
Pia, moj odogovor zakaj sem tukaj, si spregledala.

Gina, ja, precej nasilen sem. To se posebaj cutijo tisti, ki se pocutijo ogrozene od stvari, ki jih napisem, tisti, ki stvari jemljejo prevec osebno in premalo splosno.

Selena, kar se pravopisa tice, sem popravljal samo enkrat Zaro, pa se to je bila anglescina. Ostale 'pismenosti' nisem nikjer popravljal. Sem pa rekel, da bi bilo dobro, ce bi ljudje pisali v neki kolikor toliko pogovorni slovenscini in ne v nekem lokalnem dialektu, ki se ga tudi prebrati ne da. Ce je pa v tvojih prispevkih manj napak kot v mojih, pa ne vem. Jih nisem stel. Si jih ti?

Riba, sej ti bom se sel na zivce... ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   A res ne znate druzga?
10.7.2005 7:48:57   
k1
Aleluja :angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   A res ne znate druzga?
10.7.2005 11:57:12   
Gina
OK, BW, če se ti počutiš fajn, ko si nasilen, pa bodi. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   A res ne znate druzga?
10.7.2005 16:59:17   
BigWhale
Gina, je fajn, ko imas zadnjo besedo, a? :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Hoja
dejzi

Kdaj ste svoje sončke začele postavljati na noge (tako, da so nosili svojo lastno težo sami) in jih učiti hoje?

8m (35%)

9m (15%)

10m (17%)

11m (10%)

12m (10%)

kasneje (13%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!