|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:43:05   
Joe
Ve se, koga imam rad. Črne liste nimam, zares. Nadvse se strinjam in podpiram pravilo, da naj naslov dobro opiše temo debate. Če naj bo kje moderatorstvo, naj bo tu.

Nisem proti odpiranju novih tem s staro tematiko, ker življenje teče dalje in je vedno kdo nov in vedno se kaj drugače pove; če je število zmerno, vse ok.

Rad imam tudi zafrkancijo, kadar sledi po koristnih odgovorih ali v posebnih temah.

Rad sem na RR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:44:35   
BigWhale
Zara, tocno tako! In ti, ne samo, da ti gre anglesko crkovanje slabo, tudi slovenska funkcionalna pismenost, ti ne lezi ravno najbolje. Ampak, nic narobe s tem, vse se da nauciti. In to, da so meni vsi enaki, absolutno! Tudi Ribi bi isto povedal, kar govorim sedaj tebi, ce bi take kvasila. ;) Ampak jih vecinoma ne.

Minka,

Tvoj pogum je pohvale vreden, res! Jaz si upam vse povedati brez da se skrivam kot nek anonimnik. Ti pa ne? Joj no, daj poglej pred svoj prag, polno kurjekov je na njem. Spucaj svojega, ko bo cist, pa se se kje drugje ponudi, da pomagas, ce je kje treba. Se pa ne cudim, da ji zavidas mentalno dozorelost. Marsikdo bi jo.

Aja, za vse ostale... BigWhale = Veliki Kit. ;>
Ce bi bil Val, bi bil Wave... Pa vzemite kdaj pa kdaj websterja v roke... ;)

(Da ne bo spet kaj o neenakosti enakih... :P)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:46:09   
BigWhale
Ce imam pms? Ja nevem, poglej moj trakec! :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:48:47   
ZARA
Ja BIG WHALE,WRIGHT je napisano z namenom!!!!!!!!!!!!
Beri med vrsticami!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:55:36   
frutka_
Ja...menstruiraš ne...ovuliraš pa tudi ne...

Tole z Valom in Kitom pa mi oprosti...ne vem kaj sem študirala...aja, ovuliram!!!

...z mano se ne smeš igrat, se ne smeš igrat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 23:03:20   
BigWhale
Dandanes se ljudje z namenom motijo. Najbrz je to cool.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 23:03:52   
BigWhale
frutka: saj je ok, ti vse oprostim! :*

;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 23:04:16   
Gina
:)-:)- BW, tebi pa že par dni nekaj manjka, manjka, manjka....bogi.:):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 23:05:22   
CatJa
O, Kristus. Za lahko noc taka obkladanja.

Ce se ze pogovarjate o inteligentnosti posameznikov bi mogoce tudi jaz eno pripomnila. BigWhale, ce ze sobesednice obkladas s kurami, potem tebi pripada naslov Veliki Petelin na vrhu vsega gnoja. Ker :hudicek: od kod za vraga si se kej vzel, ko si en tooooolk pameten. Ne vem ali imam samo jaz to sreco, da vedno naletim na tvoje replike a'la "spet samo jamranje", "a zdej pa ze ekonomisti jamrajo, kako tezek studij imajo", ....

Pa ce bi katera morala kak slovar v roke vzet, tebi vsekakor ne bi skodil kaksen bonton.

Sori, mal si mi na zivce stopil, pa ceprav sem se skusala vzdrzat komentarja.

LP, :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 23:36:29   
ZARA
Ok,da ti razložim, k si TOOOOLK pameten...
Yeah BIG Wright!!
A zdej razumeš,zakaj je blo tko napisan???
A ti narišem????
A bo OK???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 23:39:06   
polona2
Ej, Zara, dihi z mano, dihi, dihi z mano:)-...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 23:50:11   
BigWhale
Zara, kakorkoli je napisano, je narobe napisano.

Catja, ja en tak debeli izvod bontona bi mi prav prisel, da bi z njim mahal okrog sebe. ;)

Ga pa takoj vzamem, ce ga skupaj z mano se precej sodelujocih tule vzame. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 23:59:51   
Joe
Da se boste še dalje klofal, tokrat z njimi. Ni govora. :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 7:39:15   
smrka
Veliki kit, tebi manjka par kolesckov, ali pa glih ovuliras ko si tako nataknjen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 8:32:09   
Anonimen
Se ne bi vtikala zraven, ker mislim, da debata ne leti name (med kurami se namreč ne vidim) ampak enostavno ne prenašam ljudi, ki drugim očitajo nepismenost, zraven pa ne poskrbijo za lastno pismenost.
Kadar komu očitate, najprej preglejte svoj post in si popravite vse napake!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 8:53:27   
Anonimen
BW, težko je še kdo pameten, ko pa si ti požrl vso pamet tega sveta. Svaka ti čast....

BTW, ko mi že očitaš in me šolaš kakšen je moj "mož". Nekako si ga ne predstavljam, da bi čepel tule na kupu gnoja in se petelinil med vsemi temi kurami. Pravzaprav bi ga verjetno prvo minuto poslala na kakšne zdravniške preglede. Sicerpa lepo se skuliraj, pobožaj trebušček svoje drage....saj veš, da živciranje ni dobro za zdravje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 9:34:24   
BigWhale
smrka, ne ovuliram, poglej moj trakec...

Selena, no, lahko zacnem se tebi ocitati nepismenost in to povsem upraviceno. Ne gre se za pismenost, kot sposobnost pisanja sporocil, ki so slovnicno in oblikovno brezhibna. Moja niso. Nikjer nisem trdil, da so. Gre se za pismenost, pri kateri ti poleg tega, da preberes sestavek uspe razvozljati tudi njegov pomen.

Kaj ti pomaga, ce znas stvar prebrati, ce je ne razumes? In ti mojega pritozevanja o polpismenosti nisi razumela. No, sem se potrudil, da ti obrazlozim zadevo. Srecna? :)

Albina, tebi tukaj nicesar ne ocitam, slabo si prebrala. Petelinijo se pa tukajsnje kure, ki se tako grdo obnasajo do Ribe. A tega ne vidis? Je toliko dreves okrog tebe, da sploh ne vidis gozda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 9:47:53   
Anonimen
Ah,.....maš prou BigWhale. :bravo::bravo::bravo: Tako je treba, ne, ploskat :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 11:11:37   
india
Kako je lepo nekaterim,ki so popolnoma brez napak in nikoli ne zgrešijo bistva in mislijo, da se morajo v vse vmešati in dati svoje pametne pripombe povsod.
BW, glede na to, da vem, da te motim tudi jaz, ti sporočam, da ne dovolim nikomur, še najmanj pa nekomu,ki me "pozna" le preko neta, da me označi s kuro. To lahko počneš pri sebi in svojih doma, kadar ti pa kakšen post na RR ne paše, pa pač ne vtikuj svojega nosa vanj.
Tudi meni marsikdaj ne paše kakšen post na temo smrečic, psov, neolikanih sosedov in podobno, pa se ne vtikam vanj, če mi pač ni po godu.
Žal je vse preveč nesreč zadnje čase in če to ni del našega VSAKDANA, potem ne vem, kaj sploh to je?
In prosim, zaključi že enkrat s svojim pametovanjem.
Hvala!:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 11:34:53   
ZARA
Ne, to pa ne...to je pa njegov hobi MIŠ!!
In BW,sem ti pozabla povedat,zate sem še preveč pismena in sploh nočem da me razumeš!!!
A razumeš??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 11:46:23   
Pia73
Pa saj to ne more biti res!

BW pretiravaš. Sem te že zadnjič spraševala pa nisem dobila odgovora;"Zakaj za vraga si še vedno med kurami!"

Pa naj povem, da je meni :fis: ika čist všeč,.... Ampak, če ti je nekdo všeč ne pomeni, da se vselej strinjaš z njim, vsaj pri meni ne,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 13:33:36   
india
He, Zara, saj bomo kmalu dobile njegov pameten odgovor, nas bo morda kaj naučil!

Ja, Pia, točno tako, tudi meni je Fiška enkraten deklič, a kje piše, da se moram vedno strinjat z njenimi izjavami in ona z mojimi?:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 14:11:02   
tinica
Ja ljube ženske in moški, koliko pa smo stari? Kje najdete čas za takšne nepotrebne debate???????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 16:26:54   
Seven*
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Ko boste spoznale, da je BW enostavno taksen, da pove to kar misli, boste mogoce odnehale.. Saj nobeni nic noce.. :angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   A res ne znate druzga?
9.7.2005 16:36:00   
Seven*
Aja. Peace man! :)

No kakorkoli, meni se vedno smrdijo teme o povozenih otrocih, mrtvih romih ipd.. Ok, tu in tam, ne pa tri na dan. Kot da smo nekrofili. Mogoce se poskusa to strniti vse v en post.

Po drugi strani.. Res ni lepo, da vas je oznacil za kure. Vendar ce pogledamo teme na Nas vsakdan.. Zelo intelektualni naslovi, roko na srce.. A je Nas vsakdan res taksen? Resevanje krizank, obrekovanja, blesavi anonimni posti, recepti za peko palacink, kolko verizic vam je poklonil partner...ipd ipd..

Mogoce sem pa prezahtevna? :zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!