|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 20:27:03   
Anonimen
Eh, vidim, da je popolnoma brezveze karkoli pripomnit tukaj, ker druzga kot :bravo:, razen redkih izjem, ne znate.

Očitno res tega ne razumem in ne dojemam in boljš, da se spokam za neki cajta dol od tle. Škoda mojga cajta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 20:28:07   
Anonimen
:((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 20:34:06   
Seven*
Tudi mene to zelo moti. A lahko s tem ko kaj takega preberemo kaj resimo? Ne, zadeva se je ze zgodila.. Mamice imamo pogosto tezek dan. Taksna zadeva nas lahko popolnoma sesuje. Vsaj jaz se pocutim grozljivo. Pa koneckoncev lahko to preberemo na 24ur, tiste ki zelijo brat kaj takega naj preberejo tam. Meni ni do tega. Bodimo veseli. Zivljenje je ze tako ali tako tako tezko, slovenceljni pa nagnjeni k samomoru..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 20:34:31   
Micy
In ribica gre v jok pa na drevo.

Kok ti vse za hudo vzameš. a ti res ne znaš sprejemat različnih mnenj.:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 20:35:51   
Seven*
Ribica. Nazalost bodo zadevo resili le moderatorji, ce bodo nekega dne uvedeni. Takrat bo jasno, kaj je primerno in kaj ne..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 20:36:55   
Anonimen
Zakaj pa sploh odpirate take teme, če v naslovu vidite, o čem bo govora?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 20:44:04   
Anonimen
Oh, Micy, lepo te prosm. Nč ne grem u jok pa na drevo, kvečjemu po kakšen persen. Mah, ne bom se več kregala, ker se mi ne da.

Grem rajš pisat 101 debato o mojemu psu, ker druzga očitno itak ne znam in ne razumem. Eh ja ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 20:47:19   
Micy
Ja vidš tko je to ti druge vidš drugi pa tebe in to moreš sprejet to tko je. Pa brez zamere.
Persen si pa za kako drugo priložnost pršparej, to ni tko stresno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 20:58:51   
CUKRČEK
Ej, Ribica, se je prav, da poveš svoje mnenje, samo potem ne bodi užaljena, če ti kdo nasprotuje.....in potem govorit, da bo najbolje se umaknit in tiho bit. A si mislila, da se bomo vsi strinjali s teboj???

Mene osebno tudi bolj motijo razna kompliciranja mamic, ker ne vem več ali se **** ali mislijo resno, kot pa dnevne informacije o tekočih dogodkih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 21:02:17   
Anonimen
Ribica, je bil samo konkreten primer, ki mi je prvi prišel na misel. Mene debate o psih čisto nič ne motijo, kot tudi druge ne. Kar me ne zanima, preskočim. Motijo pa me taki naslovi, kjer iz naslova ne uspem razbrati, za kaj gre, še bolj pa taki, ki zavajajo. Kot da se gremo neke senzacionalistične naslove v kaki trač reviji - naslovi tipa "joj, danes pa sem.../vam povem, da.../ko sem vstala..." ipd.

Tudi mene take novice pretresejo in zato jih pač ne preberem. Enako svetujem tudi tebi. Ni pa prav, da se greš razsodnika, kaj je vredno objave in kaj ne. Ker je vse relativno.

Sem želela samo napisati, da bodi malo bolj strpna. Mogoče je katera osebno vzela tudi to, kar si napisala ti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 21:05:38   
Nina_
kako štreno sm naredla z "napačno odprto temo":zmeden::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 21:08:04   
india
Sorry, Seven, to je vsakodnevno življenje in če nekoga motijo taki posti,jih pač ne rabi brat. Nekatere pa ne beremo 24ur, včasih tudi poročila zamudimo in nas take novice pričakajo tukaj. Zakaj pa ne bi smeli o tem pisati? Potem bi se mroali pritoževati tudi bralci Slovenskih novic, kjer so vska dan samo take zgodbe. Pa če nekomu ni do branja takih grozljivih pripovedi, pač ne kupuje SN.
Ribica pa je po mojem mnenju malo premlada, da bi jemala take zgodbe enako kot nekatere izmed nas.
Razumem, da je nekomu, ki je nekaj takega doživel ali videl v svoji bližini lažje, če napiše tukaj gor, pa o tem malo podebatira. Komur pa ni do branja takih postov, pa jih naj ne bere.
:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 21:13:04   
Moyca_
ja jaz jih dostikrat ne bi brala, če bi to bilo nekako označeno, ne pa da dostikrat veš zakaj se gre komaj ko odpreš post

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 21:15:12   
india
Točno tako Moyca, če pa veš, kaj je in te ne zanima, pa jih pač ne bereš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 21:22:39   
smrka
jest se cist strinjam z ribico, dost je teh zalostih zgodb kar se je zgodilo. Nerecem ce kdo hoce tolazbo ker se je njemu kaj zgodilo, ampak kar preberete ali vidite to pa raje nepisite sm gor. Mene zmeraj strese ko vidim naslov sporocila - se bolj me je strah ker sem noseca.
smrka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 21:31:17   
Pia73
Mene nič ne moti, ker pač ne preberem kar me ne zanima,....

Bi pa zelo rada videla, da je že iz naslova videla kaj bo notri pisalo,... ne pa, da sem zadnjič odprla post, kako je umrl :duda: pri porodu jaz pa tik pred porodom. Naslov je bil žal zavajajoč,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 21:32:09   
Pilar
Ja, pismu sej ni treba BRAT!!!!! Al kaj?
Saj je ogromno enih tem, ki jih preskočim ( brez zamere, točke so sigurno ena izmed njih), ker me pač ne zanima.
In na koncu, vse to sodi v NAŠ VSAKDAN! Lepo in grdo, žalostno in veselo. Vse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 21:52:45   
Seven*
Ja se strinjam. Ampak vecina jih ne zna napisat v naslovu sporocila, kaj sploh je vsebina. In potem pac preberemo. Ce bo v naslovu nekaj v stilu: zalostna zgodba, umrl v nesreci.. ne bom odpirala.. Ne pa da pise: Grozno, kaj vse se dogaja, ipd.. Kaj pa jaz vem kaj je vsebina sporocila.. Pa saj tu in tam kaksna novica ne moti, se mi pa zdi da so tukaj zadnji cas samo negativne stvari gor.. Pol pa ze rajse vidim, da gofle gobcajo..(klepetajo) :hudicek::hudicek::hudicek: :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 21:55:39   
BigWhale
Kure kuraste! Pred svojim pragom najprej pometejte, potem pa pejte pred tistga od Ribe.

Zenska vas nekaj prosi in ve k takih koksi kokodajsate ena cez drugo, pove pa nobena nic pametnega. In potem natolcujete o mladini in o nekih zgresenih idealih in o krutem svetu in kaj jaz vem kaj se vse. A tako zelo stare ste? Prekaljene z vso modrostjo sveta, vsaka z vsaj desetimi modrostnimi zobi. Nehajte tecnarit, ce ne znate nic drugega bolj pametnega za povedat.

Na temo te problematike (ki dejansko je problematika danasnjih medijev, ki prodajajo v glavnem slabe novice) bi lahko nastala konkretna debata, tako je pa samo frfotanje enega perja.

Riba nekaj prosi in jo treba takoj spljuvat, mah, sram naj vas bo. Desetkrat bolj pametna je od vecine ljudi tukaj, marsikatera bi si jo lahko za zgled vzela, pa ji najbrz EGO (:P) ne dopusca tega. Ker je itak starejsa in zaradi tega ze avtomatsko pametnejsa. Ja, zadnje cajte so same intelektualke tukaj, ki se bojijo uporabljat genetsko spremenjeno vodo in jo potem uporabljajo za peko palacink. Al karkoli ze.

Pa da ne bo katera mislila, da Ribo slucajno zagovarjam, dalec od tega. Takrat ko ga userje ji to takoj povem in jo naderem. Tukaj sem ponavadi tiho, ce kdo kaj userje. :P

Pa ne zdaj brat med vrsticami, pa se iskat med njimi, ker nima smisla. Se ne boste nasle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:04:00   
ZARA
Citiram te: 'Pri meni ni tistih,ki so bolj enaki od drugih. Pri meni so vsi enaki.'
Yeah wright!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:07:27   
frutka_
:bravo:Veliki Val:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:11:51   
Pupica
za prej:zaspan:

za po valu:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:20:53   
frutka_
Minka ti pa meni greš na živce, ker pišeš neprijavljena...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:32:15   
smrka
bigwhale, in kaj si hotla povedat.. lahko napises povzetek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   A res ne znate druzga?
8.7.2005 22:40:47   
frutka_
Ja, Big Whale...kaj si hotel-A povedat?! Imaš PMS ali si ponaravi takšen/a!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

nosečnost
Lelly28 RR

Kdaj ste družinskim članom (otroku, staršem, bratom- tukaj ne velja partner) povedali, da pričakujete še enega dojenčka?

takoj, ko sem izvedela (26%)

pri 3 mesecih (56%)

po 4 mesecu (19%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!