|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
11.4.2010 15:30:10   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ja, GLEDE BABYSHOWERJA:

najbolje bo, da bi se babyshowerja udeležile samo mamice....ker ne bi rada reskirala in pripeljala Evico med otročke...Lahko pa zadevo prestavimo po prvomajskih počitnicah, ko bo večina vas dopustnikov že nazaj...Kakšno je vaše mnenje?

živka..dokler traja driska pri otroku si kužen..tako otrok, kot starš.

meni je vseeno res pa da potem jaz ne bom prisotna . ampak meni ni panike se bom že primajala k tebi da se oddolžim ;)

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.4.2010 15:32:42   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: potty

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Nejčkova ušeska so bolje. Ni imel noben dan vročine. Mislim da dobivamo še 6. zobek, ker se tako zelo slini danes, da kar v potokih teče.

Evo vidiš, pri nas je pa tut vnetje ušesk.....pri Aljažu. Je imel ene 5 dni zabasan nosek, pa sem ga skos pucala, še Operil za otroke sem mu parkrat dala in se mu je res ogromno sluzi ven scedil, tako da sem bila že skor prepričana, da se bomo zvlekli. No, pa je v petek ponoči dobil vročino.....danes smo se šli pa kar pokazat, ker je blo že zelo hudo. Že štiri dni sploh ne je nič GH, včeraj je pa še tekočino začel zavračat, tako da smo se šli danes zjutraj kar pokazat. Sem pa tako utrujena od tega nočnega vstajanja, da mi na momente kar slabo rata.

Mi smo se tudi z noskom "borili" več kot en teden. Čistili s fiziološko non stop, zvečer operil in ko sem mislila, da je mimo, je v petek zjutraj kar naenkrat pričel tako neutolažljivo jokat, da ga z ničemer nisem mogla potolažit. Po prvem "napadu" joka, ki je trajal kakšnih 15 minut, mi je zaspal na rokah, pa spal kakšnih 30 minut, potem pa čez kakšno uro spet isti jok. Ko sva prišla od pediatra sem mu dala Hiconcil in Calpol, potem je ob dveh zaspal in spal 3 ure. Zbudil se je precej boljše volje in je potem pojedel malo juhe iz bučke in krompirja. Pred tem pa cel dan ni ničesar pojedel. Samo pil je.  Vročine pa naš ni imel nič.
En koš user posted image za vaša ušeskauser posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.4.2010 15:33:31   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ja, GLEDE BABYSHOWERJA:

najbolje bo, da bi se babyshowerja udeležile samo mamice....ker ne bi rada reskirala in pripeljala Evico med otročke...Lahko pa zadevo prestavimo po prvomajskih počitnicah, ko bo večina vas dopustnikov že nazaj...Kakšno je vaše mnenje?

meni je vseeno res pa da potem jaz ne bom prisotna . ampak meni ni panike se bom že primajala k tebi da se oddolžim ;)

kdaj te ni?

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.4.2010 15:34:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

midva bova prišla šele okrog 16h, ker ima mami delovno sobotouser posted image

ah, te ne morjo mal prej spustit? Kaj pa počnete do popoldan...ko majo naši grmčani sobote, so že ob poldne doma hehehe..no,ko bosta, pač bosta.. :) važn, da bosta!

aja, ne ne - mi delamo do ene pol enih, pol pa grem domov, pa tamal gre spat ob 12h, tko da ko se zbudi, prideva - sej upam, da bova že kej prej

sem pa za da prestavimo - ker jaz sama ne bom mogla prit

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.4.2010 15:34:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ja z rdečim dežnikom ja user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  super

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.4.2010 15:34:47   
Anonimen

čer..evo mi smo izsilili odpust...tolk o bolnicah..bljaaaak!!! Nič..sem zmatrana ko pes..grem ležat, Evica je....bogauser posted image user posted image a menda bo...imamo rota virus....!!!!!
se tipkamo jutri...

kako izsilili? a sta podpisala, da jo vzameta ven na lastno odgovornost al kako?

aha sm glihkar prebrala, da si - jaz vem, da ne bi tega nardila, ker vseeno stanujem dlje kot ti od bolnice in si ne bi upala

pa naj se Eva Lana čimprej pozdravi revica

dej povej a si "odgovornim" staršem kej rekla? ker če pa kaj, jaz prav gotovo ne bi bila tiho - povedala bi svoje, pa če bi zarad tega vsi nosove vlekli po tleh

< Sporočilo je popravil nya -- 11.4.2010 15:36:50 >

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.4.2010 15:35:34   
čebelica01

ja, GLEDE BABYSHOWERJA:

kdaj te ni?

med počitnicami sem pol pa enkat pičimo z majo malo po svetu , kdaj točen še nevem , ko boš ti datum napisala ti pa povem al bom al ne . me se jutri zmenimo kdaj bi šle po svetu malo user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.4.2010 15:36:46   
čebelica01

čer..evo mi smo izsilili odpust...tolk o bolnicah..bljaaaak!!! Nič..sem zmatrana ko pes..grem ležat, Evica je....bogauser posted image user posted image a menda bo...imamo rota virus....!!!!!
se tipkamo jutri...

kako izsilili? a sta podpisala, da jo vzameta ven na lastno odgovornost al kako?

aha sm glihkar prebrala, da si - jaz vem, da ne bi tega nardila, ker vseeno stanujem dlje kot ti od bolnice in si ne bi upala

lejo lejo si se potepala , kako lepo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.4.2010 15:38:12   
Anonimen

se tipkamo jutri...

lejo lejo si se potepala , kako lepo user posted image

malo sem đe dodala na temle postu user posted image

ja, sem se potepala in bilo je super super super

zapravila sem pa tud kr neki dnarja - ker sem nora na Klimta in Hundertwasserjauser posted image in Willendorfsko venero

Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.4.2010 15:41:54   
rea27

to nima nobene veze...pa menda niso Stopiče ali Težka Voda na koncu sveta...kako je pa jaknik prišla do bolnice s svojim sinom, ko je imel vročinske krče...Jaz ne bi šla v nobenem primeru nazaj..pa če stanujem ne vem kje...sej so me podučili kaj storiti glede vročinskih krčev...

ne vem, jaz se malo bolj nagibam k temu, da bi se pa vsaj mamice dobile..samo, ne vem kako bo potem to izgledalo, ko pa bo Evica praznovala...???user posted image
user posted image

Ne vem, sej je jutri ponedeljek, pa boste mal več natipkale, pa se bomo kaj pametnega zmenile....

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.4.2010 15:42:10   
čebelica01
na arhitekta in slikarja ha ha ha si jih domov prnesla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.4.2010 15:43:22   
čebelica01

to nima nobene veze...pa menda niso Stopiče ali Težka Voda na koncu sveta...kako je pa jaknik prišla do bolnice s svojim sinom, ko je imel vročinske krče...Jaz ne bi šla v nobenem primeru nazaj..pa če stanujem ne vem kje...sej so me podučili kaj storiti glede vročinskih krčev...

ne vem, jaz se malo bolj nagibam k temu, da bi se pa vsaj mamice dobile..samo, ne vem kako bo potem to izgledalo, ko pa bo Evica praznovala...???user posted image
user posted image

Ne vem, sej je jutri ponedeljek, pa boste mal več natipkale, pa se bomo kaj pametnega zmenile....

sej pravim rea ni panike zmenite se tako kot vam najbolje odgovarja jaz se bom že prilagodila ni panike

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.4.2010 15:43:57   
Anonimen

knjige in koledarje in slike in kipce in magnetke...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.4.2010 15:45:01   
čebelica01

da se bo prah nabiral , lepo tudi to mora bit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.4.2010 15:46:17   
Anonimen

ja, sej vem - mogoče na to gledam tako zarad sebe - sem bila 1x v bolnici zarad skorajšnjega anafilaktičnega šoka - so me komaj rešili, pa so tud rekli, da lahko moji podpišejo, da grem domov - in sem ostala notri, in morm rečt, da mi je bilo grozno, sam vem pa, da če bi karkoli šlo narobe, si moji starši ne bi odpustili in sem to pač vzela v zakup

me razumeš, kaj hočm rečt

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.4.2010 15:46:51   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  ja ja -  sam umetnost je zame na drugem mestu, takoj za družino

Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.4.2010 15:48:16   
čebelica01

user posted image user posted image user posted image  ja ja -  sam umetnost je zame na drugem mestu, takoj za družino

hmmm sem pa že mislna , da ne ................ joke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.4.2010 16:10:56   
štrumfek

ja, GLEDE BABYSHOWERJA:

kar se mene tiče.. jaz bi tako ali tako sama prišla.. ker če mam tajo zraven ne morem tud kofeta v miru spit, kaj šele kaj drugega...

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.4.2010 16:17:10   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: potty

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Nejčkova ušeska so bolje. Ni imel noben dan vročine. Mislim da dobivamo še 6. zobek, ker se tako zelo slini danes, da kar v potokih teče.

Evo vidiš, pri nas je pa tut vnetje ušesk.....pri Aljažu. Je imel ene 5 dni zabasan nosek, pa sem ga skos pucala, še Operil za otroke sem mu parkrat dala in se mu je res ogromno sluzi ven scedil, tako da sem bila že skor prepričana, da se bomo zvlekli. No, pa je v petek ponoči dobil vročino.....danes smo se šli pa kar pokazat, ker je blo že zelo hudo. Že štiri dni sploh ne je nič GH, včeraj je pa še tekočino začel zavračat, tako da smo se šli danes zjutraj kar pokazat. Sem pa tako utrujena od tega nočnega vstajanja, da mi na momente kar slabo rata.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
11.4.2010 16:21:26   
Mala_princeska
Rea po moje bi bilo zaradi tebe bolje da prestavimo, da si malo opomoreš/te, presodi sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 11.4.2010 16:22:23 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.4.2010 16:38:15   
vaney
rea, ja, tisto je bilo moje nakazilouser posted image zdravilo pa piše zato, ker je mož najprej nakazal eni drugi za eno zdravilo (pa sem čakala, če je res dobila, ker je klik štekal, pa je ženska rabila ful cajta, da je preverila, če je dobila-zato sem tudi s tabo tako dolgo čakala), pa ni spremenil namena, ampak samo podatke in cifre...glavno, da si dobila

glede bolnice
; jaz sem bila septembra z Anžetom notri slab teden (5 mesecev noseča, na bolniški zaradi krčev) in je bila katastrofa...se čisto z vsako tvojo besedo strinjam, res...res ne vem, kako je to lahko otrokom prijazna bolnica...

BS; po moje bo tudi zaradi vajinega stanja boljše, da se odpočijeta in da prestavite (mo). Pa jaz bi tudi po največji verjetnosti prišla sama, ker drugače, kot pravi štrumfka, še kave ne bi mogla v miru spit...sicer pa se ve kar zmenite za datum, jaz pa bom potem itak naknadno videla, če bom lahko prišla, ker je odvisno, kako bo mož takrat delal...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.4.2010 16:54:32   
rea27
no, potem je zmenjeno..potem bomo mamice same..jaz sem že okej, Evico bo pa tiste tri urice že mož pomerkal...
Torej, če vas je nekaj tako ali tako nameravalo prit samih, ja pol je res najbolš, da imamo babyshowerčka, da se lahko še kaj pomenimo, in poigramo, Evin rojsni dan bomo pa tako navidezno praznovale :)
Komot, se strinjam..Ker tudi sama ne vem, kako bom v maju..glede na to, da je moja teta rekla, da bom po vsej verjetnosti kaj prej rodila...

Upam, samo da imate ostale varstvo za sobotoo za tiste tri-štiri urice? Saj bo tako najbolje...če ne bi res samo črvičke lovile..Je pa res, da če kak nima varstva, naj pa pride z bebejem, ni probelma..bomo vse skupi merkale hehehheuser posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.4.2010 20:43:38   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Pozdravljene!user posted image

Sem zasledila vaš forum in bi se mu rada prdružla. Sem mlada mamica z Mirne pri Trebnjem in mam hčerkico Aliso, ki bo 19.aprila stara 4 mesce.user posted image nisem vas brala kej preveč za nazaj, pa me zanima, če ma še katera dojenčka al mate že kr velike prince in princeske?

Lp.

Dobrodošla med nami.
Si tudi po rodu mirenčanka? Namreč jaz sedaj živim v Mokronogu, prihajam pa iz Mirne.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.4.2010 21:10:35   
kaminek
rea: bom jst Patricijo kr doma pustila atiju, ni blemauser posted image . sm pa mnenja kot ostale, da se mal odpočiješ rea, ker bo čedalje bolj napeto-tvoj trebušček in vse ostalouser posted image . me ti vse želimo najbolje in te zato tko gnjavmo, dej počivej. ampak resno.

tincy90:dobrodošla med namiuser posted image . jst sm iz okolice trebnjega

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.4.2010 21:29:06   
somic
aha!!! se bom pridružila pa tukaj če lahko...

sem sicer odprla temo za novomeške mamice, ampak smo tako al tako dolenjke, ne??  user posted image user posted image

skratka, sem postala mamica 6.1 2010, rodila sinčka Patrika, sem pa iz novega mesta

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......