|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
9.4.2010 7:51:11   
kaminek
dobr jutr

dons sm mela tuk grozne sanje, da sm se v spanju jokala in sm se še zbudila, ko sm jokala. grrrr

kmal pokličem eno potencialno varuško, da vidm, al jo bo lahko vzela al ne, ker se eni starši še odločajo, me pa bi, pa mormo lepo počakat. čiči pa čakiuser posted image

rea: nism nč v tortice padlauser posted image user posted image , oz. za veliko noč sm eno nardila za doma, tko da je nisem nč fino okraševala. sm pa spobala okraševanje z dresirno vrečko, tko da sm nardila obod torte ala košara. ampak to je blo prvič, ker sm tud eno maso prvič probala.

smo pa z našo žabo velik zunej, trikolesnik hudo obožuje in se tko gosposko drži notr.

da ne pozabim, rezervirala sva apartma 10 m od plaže in sicer v Tučepi-h, pa sva najprej misnla it na Biograd na moru, jst pa ne vem zakaj iščem v Tučepih, k so še 1 uro dlje vožnje, ampak se splača, ker je tko lepo. gremo pa od 19.6.-29.6., 1.julija grem pa delat. fajn prehod, a ne?user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
9.4.2010 8:05:53   
majch
jutro

joj, naša bejba se je pa včeraj naspala do 11 zvečer, potem je mela pa žurko do enih. Vriskala, skakala, brcala, divjala, debatirala...ni da ni. Sma jo k sebi vzela, da bi mogoče dobila motivacijo za spanje...ma ni šans. Šele potem, ko je bla spet lačna in se je zdivjala, je po flaši mleka omagala. Vragec mali....potem sem pa spala na 15cm celo noč...sej veste, kako se škratki razkomotijouser posted image

NIč...sončkajte se.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
9.4.2010 9:31:54   
štrumfek
jutro

me sva imele tud pestro noč... kar naprej se je zbujala, pa čaja pila... o mleku sploh ni hotla slišat user posted image zdaj pa spet spi... mami pa vsa zalimana red bull pije user posted image
dobr da je oči dans zakluču z nočnimi, dans bo zihr spalauser posted image

Kaminek ja Tučepi so zeeelo lepi, Makarska riviera je itak fantastična, no ja pa tud Biograd ni slab naš dopust pa... sploh nevem kam se bomo odpravli. Oči prav da v toplice ker se mu morje ne dopade preveč, me z Tajo smo pa za morjeuser posted image user posted image Tako da 2:1 Me zmagamo ne user posted image user posted image

mi gremo tud dans mal za te trikolesnike pogledat... mam še en bon od obračuna Baby center za izkoristit, pa ga bomo kar za to porabili... bo še najbolj prav prišlouser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
9.4.2010 10:06:51   
cukr07
Tudi mi smo danes zelo slabo spali, pokonci smo bili pa že ob petih. Ah, pa sej bodo naši malčki prerasli to in potem bo tudi spanje boljše.

Jaz bom danes in jutri prlimana za pečico, ker pečem peciva za Lenartov nedeljski krst.

Ko boste trikolesnike nabavle, pa kašno njihovo slikco gor prlimajte, ker bomo tut mi kmal moral v nabavo in mi bo prav prišlo.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
9.4.2010 10:14:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

princesi- a jaz založim zate € ali si nakazala ?

čebeli založi pa dobiš na BS povrnjeno user posted image bo najboljš tako da se ne lovimo s tem, thanksssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 10:45:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
9.4.2010 11:12:21   
vaney
rea, ZS-ja nisem dobila nobenegauser posted image

kam se je pa potty skrila?? Pa še mimo nje ne morem na šetnjo, ker moramo bit doma...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
9.4.2010 11:17:19   
Mala_princeska
samo na hitrco,

ker šibam psa ven peljat - mogoče pridem danes, če se dobite....
ma sem jezna nase k user posted image mi je iz piskra vse ušlo in poplava, zdej se pa tresem da neb tašča kj pogruntala

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 11:20:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2184
9.4.2010 11:43:07   
Mala_princeska
Kdaj in kje se dobite - dobimo? Da ne bom skoz čekirala neta do takrat?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2185
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 11:51:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2186
9.4.2010 11:51:24   
Mala_princeska

Psa že peljala za par minut ven...
Kaminek user posted image user posted image user posted image
za morje, dopust,...jst bom šla verjetno že 17.5. delat user posted image kdaj bom pa lanski dopust koristila in letošnjega, pa še ne vem.....v bistvu mora past en sestanek s šefom, ker še ni jasno na kateri lokaciji in s kom bom delala,....uf....nejasne in dorečene stvari mi gredo na user posted image

Cukr lepo se imejte na krstu in lepo zabeležite ta dogodek, mi smo pri Nini snemali in šele letos videli video posnetek na cd-ju, pri Manci smo pa samo fotkali. Pa naj ti pecivčka najbolje uspejo :-)

Štrumfek
jst mam najraje tud ljubavne romane user posted image user posted image user posted image Deso Muck Paniko si preberi, če še nisi....

Noči in spanje pri nas je tudi noro z uspavanjem - upam da sem pogruntala, da Manca ne mara dude in da raje na bušiju spi - pa ne v svoji postelji, ampak v spalnici med nama.....ufaaaaa smo spet razvadili pikicooo uppppppppssssss.....Tko da očitno željijo user posted image in otroci čutiti bližino staršev? user posted image user posted image No vsaj moji user posted image user posted image user posted image Tko da bo treba še enih 5 let počakat, da se bomo sami naspali vsak v svoji postelji, ko M. zraste user posted image user posted image user posted image jokeee.....upam da bo prej

Neposredna povezava do sporočila: 2187
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 12:05:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2188
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 12:17:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2189
9.4.2010 12:20:40   
čebelica01
evo rea in vse ostale kere hočete vidt mojega medvedka kako nastopa

tukaj

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 2190
9.4.2010 12:42:39   
Mala_princeska
Noooo bejbe javite ali pade kofica danes ali ne....magar mi Majch SMS pošlji, ker smo zuni, pa da ne zamudim user posted image user posted image user posted image
pa imam ravno opravek v Nm .... grem po svoj mobi v Si mobil, je popravljen....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2191
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 12:49:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.4.2010 12:52:30   
čebelica01
ja z rdečim dežnikom ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2193
9.4.2010 12:59:11   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Čebelica kako si? Si bolje?

Čebelica krasna predstava, kolk so fletni k si na vso moč prizadevajo. user posted image A tvoj sinček je pod rdečim dežnikom?

Mi gremo pa v ponedeljek našo punčko gledat kako nastopa.

hvala živka sem mučos bolje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2194
   [Brisano sporočilo]
9.4.2010 13:02:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.4.2010 13:06:57   
kaminek
dobila varstvouser posted image user posted image presrečnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.4.2010 13:07:45   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ja z rdečim dežnikom ja user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.4.2010 13:08:49   
kaminek
zdej grem pa tud jst mal zalegnt, k sm un pokito zmatranauser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.4.2010 13:13:05   
majch
čebelca, ful kjutkoti so tile malčki. user posted image

Midve sva se našetkale. A ma katera slučajno nedeljski dnevnik z atlasom od prejšnjega tedna viška?user posted image Sem pozabla kupit. Itak bom poklicala na založbo, če majo še kaj. Dizaster, mam možgane ko sir. Z luknjami - ne da mi smrdijouser posted image

V glavnem...morje...mamo nagledan en hotelčič na Hrvaškem, čeprav smo meli srčne želje it v Grčijo, ampak..jaz nimam sreče...ko hočem v London, razstrelijo podzemno, ko hočem v Egipt, ustrelijo par turistov, ko hočem v Grčijo, država bankrotira, če pa že kam grem, pa vse znamenitosti obnavljajo

Princeska, ti bom poslala sms, če bom kaj zvedla..trenutno še nič ne vemo. Jaz bi bla za kako kasnejšo uro. Da atki dajo malčke spat.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.4.2010 13:13:35   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

dobila varstvouser posted image user posted image presrečnauser posted image

ooooooo superrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image , kamen od srca

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......