|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
10.4.2010 21:34:00   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

čer..evo mi smo izsilili odpust...tolk o bolnicah..bljaaaak!!! Nič..sem zmatrana ko pes..grem ležat, Evica je....bogauser posted image user posted image a menda bo...imamo rota virus....!!!!!
se tipkamo jutri...

Ja revica boga Evica in mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . En kup user posted image , da čimprej pridete nazaj na stari tir.
O bolnicah pa raje nebi. Sva imela z Alexom že kar "rezervirano" sobo tamuser posted image user posted image user posted image . PA sem bila po osmih letih spet s 4 dni starim Nejcom notri skor 10 dni - brez komentarjauser posted image user posted image user posted image

POZDRAVITE SE ČIMPREJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala alex...za vas tudi cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.4.2010 21:35:20   
Alex01
rea  - lahko in mirno noč vam želim

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
   [Brisano sporočilo]
10.4.2010 21:55:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
11.4.2010 10:30:36   
valentinčica30
Rota virus, groza. Rea upam da bote kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image .

Midva se še odločava al bi dala malega cepit al ne. Ker ste vse šle skozi, dejte mal kak komentar.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
11.4.2010 11:35:47   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Rota virus, groza. Rea upam da bote kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image .

Midva se še odločava al bi dala malega cepit al ne. Ker ste vse šle skozi, dejte mal kak komentar.

valentinčica...naša mala ni bila cepljena proti nobeni stvari...in bi bilo vse čisto okej, če bi bila maleeeenkooooost starejša. Stvar je v tem, da jo je nalezel moj nečak..pa ne bom sedaj o odgovornosti staršev, ko jim zbodli otrok..pa da se ga ima doma v izolaciji dokler je kužen...neeeee...mora se še kak dojnček okužit, ki ne zna poveda kaj ga boli in kje ga boli in ali ga boli, ali mu je slabo, ki že hodi in govori, ki že razume pravljice...kaj pa naj jaz s svojim 11 mesečnim otrokom na pediatriji počnem?!?!?!?! A naj ji rdečo kapico berem, ko me sploh ne razume polovico kaj ji govorim..a naj jo šetkam s trebuhom gor in dol..jasno da ne..saj smo kužni in na hodniku nimamo kaj početi..torej ti preostane soba 2x2 in v njej tri nabuhane postelje polne bacilov in pleničnih izpuščajev, alergij..sori...sem se mal zakašljala..

torej: po mojem mnenju je proti rota virusu sploh ne rabiš cepit, ker so bili v bolnišnici dejansko tudi otroci, ki so bili proti rv cepljeni, pa so ga vseeno dobili..torej ne vem, zakaj bi bilo potrebno otroku špricat kemikalije v rit, če virus tako ali tako fašejo..pazi..to je moje mnenje..sej se bo verjetno vsul plaz kritik ampak me prav boli *****!

Torej, če imate majčkenega otročka doma, ga v času ko razsajajo te p***arije (se opravičujem a sem še vedno ful pist of) lepo čuvaš doma, malo omejiš obiske, sploh malih otrok, ki so že v vrtcih in je..z malo sreče ti bo uspelo lepo pregurat čez..ko pa je enkrat otroček že star 2-3 leta ni nobene panike več...

Pri nas je bila samo zato, ker je postajala apatična, na rokah mi je dobesedno hirala, dobila je vdrte oči in temne kolobarje, nismo spravili niti kapljice tekočine več vanjo...no ..to pa je alarm..In tudi jaz, ki sem naštimana zelo alter in homeopatsko..nisem niti zza 1 min razmišljala..ampak sem jo peljala na urgenco..zraven sem seveda tulila ko blesava, zakaj mora to moj mali dojenček trpet?!? Zaradi neodgovornih staršek, ki jih ima okužen otrok, ki sedaj veselo skaklja po vrtu in se smeji, ves popacan od čokolade in sladoleda...se afna ko kaka opica...moja, pa nima pravice se borit na naraven način proti virusu ker je premajhna...

Sej v tem skropucalu informacij ne vem, če si dobila odgovor...povzetek torej: če jo obvaruješ (do enega leta) pred malimi nadobudneži iz vrtca je vse okej..tudi potem je okej...lažje prenesejo. Samo mirno in z veliko mero opazovanja svojega otroka...ostalo pa naredi materinski nagon...

Mi se moramo jutri spet nazaj pokazat...spet jo bodo špikali..itd...a ni panik..nazaj jo sigurno ne bodo več sprejeli..no way. Od kar je doma ima 36,3..veselo se igra, šiba po hodniku gor in dol, pije skora 1 l tekočine!!!!!! Pojedla pa je tudi že skutico in banano..počasi, a bo šlo...v bolnišnici?!?!?! heheheheh..eee, tam pa nas več ne bodo videli..

Ko tvoj otrok, ki ima 4 zobke dobi šnicl za pojest in ko napišejo v karton, da ni poojedel kosila in je to razlog, da ostane v špitalu še dlje...drage moje....pa to je nonsense!!!! Ma nimam besed nad to uradno medicino, sploh nad peditrijo ki jo furajo v kao dobrobit otroka?!?! Aja, a tako..ko sem pa jaz z Evo not prišla je pa niso hoteli pogledat , češ, kaj si pa mislim kar tako uletet na urgenco..kar lepo domov pa jo po žlički filat???!?!?!?!? Aja..ne, tega pa res nisem počela preostale 4 ure!!!!! Katastrofa....sej potem ko so jo sprejeli je pa taista pediatrinja ki je ni hotela pogledat prišla in hodila kot mačka okrog vrele kaše..ma marš!!!! za v cajtnge!!! In, ja...podpisala sem izjavo, da grem domov na svojo lastno odgovornost, kot zelo arogantna mati, ki očitno zanemarja svojega otroka, ker mu ne dovoli zdravstvene oskrbe?!?!!?

V vseh otročkih knjigah piše, da otrok do 1-2 let nima vročine, če je ta cca 38,6, - 38, 7... to je le povišana telesna temperatura...in do 40,5 stopinj C se nikamor ne hodi z otrokom!!! In se nikakor ne zbija vročine..Pazi! Če nima vročinskih krčev, seveda..to je drugo!! To je popolnoma nova zgodba..

tukaj pa slišiš ko se dva tehnika pogovarjata koliko naj napišeta v karton enemu otroku, ki ni imel vročine...da ne bo zgledalo da je podhlajen. Otroku sta namerila 36 st.C, v kartoteko pa napisala 36,6, da jih ne bi slišala od doktorice, da je otrok podhlajen...??????!!!!!!!?!?! ejejejejj...

tako...sedaj pa naj pride kaka anonimna..ma jo tako na gobec mahnem, da se ji bodo vse čebelce in komarji prikazali...pa ne mi zdej z zenom težit, pa da naj diham..ko je človk pistof, je pistof...pa upravičeno..

rea27

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
11.4.2010 11:46:59   
čebelica01
tako je rea dajmo se mamice dobit pa na pediatrijo pa vse popikat , bodo one že vidle kaj se to pravi igračkat z našimi otroci saj niso IGRAČE  !!!!!!

veš kaka atrakcija bi blo to , bi se ves plaz bab usu na tole pediatrijo al bi pol jokale tele pametne v beli haljici

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 11.4.2010 11:47:21 >

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
11.4.2010 11:52:18   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

tako je rea dajmo se mamice dobit pa na pediatrijo pa vse popikat , bodo one že vidle kaj se to pravi igračkat z našimi otroci saj niso IGRAČE  !!!!!!

veš kaka atrakcija bi blo to , bi se ves plaz bab usu na tole pediatrijo al bi pol jokale tele pametne v beli haljici

ma lepo te prosim, mi je nekaj hotla s.rat o jantarjevi ogrlici..da ona še ni slišala da bi to zobkom pomagalo?!!? Ja baba zfurana, pa se pejt krej na net prečitat..aja, zdej k ona ne pozna, potem je to zihr slabo?? Ma se mi želodec obrne ob komentarjih teh tupih omejenih ozkoglednih dohtrcah..Pa mam dohtarje v familiji, celo grozno veliko jih imam..pa ni noben tolk zaplankan ko te babe, ki mislijo da so mali bogovi, ko pridejo s stetoskopom srčka poslušat...a dej mi spi***!user posted image user posted image user posted image

aja, next..kdaj ga rabiš? se boš ti oglasila? al ti ga jst pripeljem..čez teden enkrat bi bilo fino, da se teh vrečk znebim..če pa ne rabiš še, pa povej bom pospravla v omaro...pa ko prideš prideš..

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
11.4.2010 12:09:18   
Tincy90
Pozdravljene!user posted image

Sem zasledila vaš forum in bi se mu rada prdružla. Sem mlada mamica z Mirne pri Trebnjem in mam hčerkico Aliso, ki bo 19.aprila stara 4 mesce.user posted image nisem vas brala kej preveč za nazaj, pa me zanima, če ma še katera dojenčka al mate že kr velike prince in princeske?

Lp.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
11.4.2010 12:11:54   
čebelica01
jutri pridem  grem avto pelat v pralnico pa se bom še oglasla ti pa sporočim par ur prej , da boš povedala , če je primeren čas . en koš cmokcev od nas vseh tud možek se je hecal in pravi pa še jaz pošiljam ha ha ha

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
11.4.2010 12:15:58   
potty
Rea - oh, hudo user posted image user posted image user posted image user posted image   upam, da mala Eva Lana čimprej okreva.

Neposredna povezava do sporočila: 2260
11.4.2010 12:17:32   
rea27

jutri pridem  grem avto pelat v pralnico pa se bom še oglasla ti pa sporočim par ur prej , da boš povedala , če je primeren čas . en koš cmokcev od nas vseh tud možek se je hecal in pravi pa še jaz pošiljam ha ha ha

mi vas tut vse polupčkamo nazajuser posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2261
11.4.2010 12:17:54   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: potty

Rea - oh, hudo user posted image user posted image user posted image user posted image   upam, da mala Eva Lana čimprej okreva.

tudi jaz.. pa hvala.user posted image

rea27

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
11.4.2010 12:18:22   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Pozdravljene!user posted image

Sem zasledila vaš forum in bi se mu rada prdružla. Sem mlada mamica z Mirne pri Trebnjem in mam hčerkico Aliso, ki bo 19.aprila stara 4 mesce.user posted image nisem vas brala kej preveč za nazaj, pa me zanima, če ma še katera dojenčka al mate že kr velike prince in princeske?

Lp.

prav lepo pozdravljena in dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mam že kar velika čmrleka in čebelico user posted image

ostale pa imajo tudi male bebice pa malo večje smo malo mešano ene so v pričakovanju

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
11.4.2010 13:03:12   
čebelica01
rea v četrtek pridem pa res . sem pozabila mam skoz natrpano . v četrtek pa res pridem in se znebiš cujnic , če pa rabiš € ti bom pa sam nakazat šla

Neposredna povezava do sporočila: 2264
11.4.2010 13:05:01   
rea27

rea v četrtek pridem pa res . sem pozabila mam skoz natrpano . v četrtek pa res pridem in se znebiš cujnic , če pa rabiš € ti bom pa sam nakazat šla

ne, ne rabiš prines..ti sam men v čet nakaži, da ne bom v minusu..je 15. heheheh

vaney...upam, da je tisto tvoje nakazilo 27,50 - samo piše zraven zdravilo?!? zadeva: zdravilo??1user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2265
11.4.2010 13:12:09   
čebelica01
važi , če uspem prej nakazat bom že jutri , če ne pa v četrtek sigurno draga . in pridem iskat . se pravi bom jaz , če ne prej v četrtek kar nakazala pa pol pridem še iskat k tebi pa je .

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
   [Brisano sporočilo]
11.4.2010 13:31:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.4.2010 13:45:25   
štrumfek
dan
joj rea grozno no.. mah to naše zdravstveno osebje je do konca samohvalno in oh in sploh....
ma da se ti strga no...
sploh nebi o tem prostovoljnem odpustu.... tud jst sem podpisala da grem na lastno odgovornost 5 dan iz P domov... ker so imele take neke ideje.. pa ne bom o tem... uglavnem men so se takrat čist z.a.s.r.al.i..... no pa tud prostovoljni odpust ni terjal nobenih posledic ne meni ne mali... smo žive in zdrave...

Tincy90 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image midva imava punčko Tajo, staro 8 mesecev

Potty welcome backuser posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 11.4.2010 13:46:12 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
11.4.2010 14:02:37   
Tincy90
Hvala za dobrodošlice.user posted image vidm d mate tud ene bolančke, bogi.user posted image evo user posted image user posted image user posted image za vse bubane, da se čim prej pozdravjo. Iz kje pa ste kej drgač?

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.4.2010 14:03:32   
štrumfek

Hvala za dobrodošlice.user posted image vidm d mate tud ene bolančke, bogi.user posted image evo user posted image user posted image user posted image za vse bubane, da se čim prej pozdravjo. Iz kje pa ste kej drgač?

bila sem iz Nm, zdaj pa preseljena v Krškouser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.4.2010 14:07:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

dan
joj rea grozno no.. mah to naše zdravstveno osebje je do konca samohvalno in oh in sploh....
ma da se ti strga no...
sploh nebi o tem prostovoljnem odpustu.... tud jst sem podpisala da grem na lastno odgovornost 5 dan iz P domov... ker so imele take neke ideje.. pa ne bom o tem... uglavnem men so se takrat čist z.a.s.r.al.i..... no pa tud prostovoljni odpust ni terjal nobenih posledic ne meni ne mali... smo žive in zdrave...

Tincy90 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image midva imava punčko Tajo, staro 8 mesecev

Potty welcome backuser posted image

Rea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res mislim na vas/vaju in želim da mala/velika Eva čimprej okreva, res grozno/grdo/ne najdem besed za starše fantka od katerega se je vaša nalezla in da trosi tako hudo bolezen naokoli user posted image user posted image user posted image , sploh pa se še zate bojim user posted image sem prvo pomislila nate in da ni s tabo/vama kaj narobe.

Si pa dobro napisala zgoraj svoje mnenje/nič nisem proti tvojemu razmišljanju.

Potty živjo :-)

Alex so Nejčeva ušeska že bolje? al je še revček - tud za vas koš pikepok

Štrumfek in Majch user posted image user posted image user posted image za panda motoclub. Verjamem da princesi uživata na koleščku.

Novica še od petka: sem na kratko postrižena.user posted image user posted image user posted image

Tincy90 dobrodošla in čestitke za punčko, jst imam punčko Manco, ki bo 24.4. dopolnila 10. mesecev in hčerko Nino, ki bo 24.4. dopolnila 6. let :-)

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 11.4.2010 14:09:20 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.4.2010 14:08:10   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

bila sem iz Nm, zdaj pa preseljena v Krškouser posted image

jst pa okolica Trebnjega

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.4.2010 14:24:12   
Alex01
Dober dan še od mene user posted image

rea - čimprejšnje okrevanje Eviciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . O bolnici, nič drugega kot rečem lahko le -  katastrofa. Mi je čisto predobro poznano, sem bila z Alexom do njegove starosti enega leta, mislim da ene 6x notri (bronhitis, vnetje sečil), z Nejcem pa že tut 1x (vnetje popka). Se nočem niti spomnituser posted image .

princesi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za frizuro. Se pripravljaš na poletje user posted image (kratka frizurca)

tincy90 - DOBRODOŠLAuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem iz Nm, imam pa 2 user posted image . Prvi ima 8 let in 5 mesecev, drugi pa bo dopolnil 9 mesecev.

potty - sem te že pogrešala user posted image

Nejčkova ušeska so bolje. Ni imel noben dan vročine. Mislim da dobivamo še 6. zobek, ker se tako zelo slini danes, da kar v potokih teče.

Lepo nedeljo vam želim in en koš user posted image za vse, ki jih potrebujete.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 11.4.2010 14:26:26 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.4.2010 14:48:33   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Nejčkova ušeska so bolje. Ni imel noben dan vročine. Mislim da dobivamo še 6. zobek, ker se tako zelo slini danes, da kar v potokih teče.

Evo vidiš, pri nas je pa tut vnetje ušesk.....pri Aljažu. Je imel ene 5 dni zabasan nosek, pa sem ga skos pucala, še Operil za otroke sem mu parkrat dala in se mu je res ogromno sluzi ven scedil, tako da sem bila že skor prepričana, da se bomo zvlekli. No, pa je v petek ponoči dobil vročino.....danes smo se šli pa kar pokazat, ker je blo že zelo hudo. Že štiri dni sploh ne je nič GH, včeraj je pa še tekočino začel zavračat, tako da smo se šli danes zjutraj kar pokazat. Sem pa tako utrujena od tega nočnega vstajanja, da mi na momente kar slabo rata.

< Sporočilo je popravil potty -- 11.4.2010 14:49:14 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.4.2010 15:09:25   
rea27
ja, GLEDE BABYSHOWERJA:

najbolje bo, da bi se babyshowerja udeležile samo mamice....ker ne bi rada reskirala in pripeljala Evico med otročke...Lahko pa zadevo prestavimo po prvomajskih počitnicah, ko bo večina vas dopustnikov že nazaj...Kakšno je vaše mnenje?

živka..dokler traja driska pri otroku si kužen..tako otrok, kot starš.

rea27

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......