|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
2.4.2010 12:53:18   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: potty

Mah, sem danes razmišljala, da sem verjetno sama kriva za nastalo situacijo, ker po hiši hodim v majčki brez rokavov. Pa mi je že mami zadnjič rekla, da si bom zizike prehladila user posted image . No, ampak se je res mastitis rihtal, ker sem imela kar orenk vozličke, pa sem jih uspela odpravit z toplim tušem in pogostejšim pristavljanjem. Ooooo, boli pa res ko sam user posted image . Sam to se mi je sedaj zgodilo že tretjič. Ma bi včasih kar rada prenehala s tem dojenjem, pa se Aljaž ne strinja z mano. Sam sem si pa zdej zadala, da v mesecu maju začneva z ,,odvajanjem,, ker grem konec junija v službo in je že moj reku, da bo treba neki narest, ker je mali prov obseden z manouser posted image .

matr, res si dobra..jst sem si tudi želela, da bi Evico vsaj prva pol leta dojila..ubistvu, pravjo vsaj 9 mesecev...pa mi je ratalo le 4!!! Kaj čmo..tko to je..
Vem pa recimo za 1. nosečnost, ko sem morala rodit v 7. mesecu..ej..sem pa take joške mela..da sem mislila, da jih bo razneslo. Zdej si pa zamisli, mleka za izvoz pa nikogar, ki bi ga pil...user posted image
Potem so pa eni pametni, da si ga naj izpumpavam in iztiskam, drugi pa da naj pri miru pustim...kak teden je trajalo, da se tut oblečt nisem mogla sama, ker me je vse povsod kaj zategovalo..no, potem je pa šlo..tut mleko je nehalo, ker pač ni bilo potrebe po novem..tako, da..tut tisto je bolelo ko vrag..ampak, mastitis je baje šujša zadeva..

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
2.4.2010 13:02:19   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

matr, res si dobra..jst sem si tudi želela, da bi Evico vsaj prva pol leta dojila..ubistvu, pravjo vsaj 9 mesecev...pa mi je ratalo le 4!!! Kaj čmo..tko to je..
Vem pa recimo za 1. nosečnost, ko sem morala rodit v 7. mesecu..ej..sem pa take joške mela..da sem mislila, da jih bo razneslo. Zdej si pa zamisli, mleka za izvoz pa nikogar, ki bi ga pil...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Alexa dojila skor do 4.leta (samo zvečer pred spanjem še)
Nejc pa ni tak "odvisnik", sem se bala da bo bolj kriza user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
2.4.2010 13:03:50   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Alexa dojila skor do 4.leta (samo zvečer pred spanjem še)
Nejc pa ni tak "odvisnik", sem se bala da bo bolj kriza user posted image

ooooooooooomaterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr       ti si pa fenomen

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
2.4.2010 13:05:32   
Alex01
čebeli pa ne vpraš, je blo mleka za izvozuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
2.4.2010 13:06:14   
Anonimen

Potem so pa eni pametni, da si ga naj izpumpavam in iztiskam, drugi pa da naj pri miru pustim...kak teden je trajalo, da se tut oblečt nisem mogla sama, ker me je vse povsod kaj zategovalo..no, potem je pa šlo..tut mleko je nehalo, ker pač ni bilo potrebe po novem..tako, da..tut tisto je bolelo ko vrag..ampak, mastitis je baje šujša zadeva..

Aha, pol ko se bom odločila, da zadevo ukinemo, ne smem ne stiskat ne pumpat. Jst sm pa skos mislila, da je treba mal iztiskat, da ne pride spet do mastitisa. Ja in kako je to potem? A mleko kar gre samo od sebe, al kako? Sm čudna ne? Ko da imam prvega otrokauser posted image . OK, je pa res da mi je pri prvih dve zmanjkal mleka samo od sebe.

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
2.4.2010 13:08:28   
čebelica01

čebeli pa ne vpraš, je blo mleka za izvozuser posted image user posted image user posted image

sej to verjamem , da je blo mleka ampak , da si ti tko dolgo vstrajala men bi se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
2.4.2010 13:10:27   
čebelica01

Aha, pol ko se bom odločila, da zadevo ukinemo, ne smem ne stiskat ne pumpat. Jst sm pa skos mislila, da je treba mal iztiskat, da ne pride spet do mastitisa. Ja in kako je to potem? A mleko kar gre samo od sebe, al kako? Sm čudna ne? Ko da imam prvega otrokauser posted image . OK, je pa res da mi je pri prvih dve zmanjkal mleka samo od sebe.

ne , ko boš začela z odvajanjem potem to pomeni , da ni kar hej mali zdej pa stop ne dam več .

mu daš samo še enkrat jest ali dvakrat potem paa počasi nehaš danes dam jutri dam malo manj , da se ti ne proizvaja potem tolko mleka . pa ne bo mastitisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
2.4.2010 13:13:36   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

sej to verjamem , da je blo mleka ampak , da si ti tko dolgo vstrajala men bi se user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko zdej gledam nazajuser posted image . Je bla OBVEZA. Ker ni zaspal brez mene. Nejc pa hodi spat z atijem, sva imela prav problem, da je zaspal, ko je bil ata na maturantskem plesuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2008
2.4.2010 13:13:39   
Anonimen

ne , ko boš začela z odvajanjem potem to pomeni , da ni kar hej mali zdej pa stop ne dam več .

mu daš samo še enkrat jest ali dvakrat potem paa počasi nehaš danes dam jutri dam malo manj , da se ti ne proizvaja potem tolko mleka . pa ne bo mastitisa

Aha, no sej tako nekako sem si jaz predstavljala zadevo. Itak ga bom pa mogla postopno odvajat, ker drugače bi bil preveč šok za njega. Edino, če se po kakem čudežu sam odloči, da ne bo večuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2009
2.4.2010 13:14:15   
Anonimen

Ko zdej gledam nazajuser posted image . Je bla OBVEZA. Ker ni zaspal brez mene. Nejc pa hodi spat z atijem, sva imela prav problem, da je zaspal, ko je bil ata na maturantskem plesuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
2.4.2010 13:15:29   
Alex01
potty- jaz pa čez dan nimam sploh več mleka (vsaj ne toliko, da bi čutila oz da bi imela polne zize), pa tudi ponoči ni takega navala mleka, kot je bil prej, da se je iz ene dojil, iz druge je pa kar vn teklo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
2.4.2010 13:17:28   
Anonimen

potty- jaz pa čez dan nimam sploh več mleka (vsaj ne toliko, da bi čutila oz da bi imela polne zize), pa tudi ponoči ni takega navala mleka, kot je bil prej, da se je iz ene dojil, iz druge je pa kar vn teklo).

Evo, vidiš, točno ta naval se pa meni še skos dogaja. Sicer enkrat več enkrat manj. Uglavnem še skos moram obvezno uporabljat prsne blazinice, ker drugače sem vsa mokra, ko se dojiva.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2012
2.4.2010 13:23:04   
čebelica01
kolko problemov poleg tega , da smo mame še vse te pi.zd.arije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 13:34:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2014
2.4.2010 13:39:58   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

kako pa sploh veš, al boš mela mleko al ne, recimo a to lahko 'veš' že v kakem 7., 8. mesecu, al se na prsih vidi in čuti šele v 9., al šele po porodu jasno rata, al kako je s tem? Lahko s kako hrano, pijačo pomagaš pri tvorjenju mleka še pred porodom, al je dost da še naprej tko ješ in velik piješ kot pač celo nosečnost?
kako je z vsem tem? meni je vse novo, prsa so zrasla, na cajte prav bolijo, bradavice včasih skelijo ko da bi kdo z olfo čez njih rezal..
al sploh lahk vem al mam, al bom mela mleko ko rodim? v ta prvi uri po rojstvu že kokr prvič pristaviš ne?
tooolk si želim da bi steklo, da bi blo ok..

to ne moreš vedt

glej jaz sem imela pri manci mleka za izvoz pred tretim mesecom pa se je samo posušilo , zginlo pa pa ni blo več tudi kapljice ne .

pri gregorju sem imela pa tudi mlekarno pa je blo skoz skoz in skoz mleka

pivo pij boš mela mleka user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 13:44:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2016
2.4.2010 13:49:09   
čebelica01

pivoooooo, joj bi zdele enga, ma mehuuuuuur-hkhk-čeeeee!!!

pol je to bl loterija ko kej drucga, bi blo pol dobr da za plan B, za primer da ne bi mela mleka, še pred porodom prpravim zaloge al pa vsaj začetne količine Aptamila, Novalaca, al pa kkšnga drucga nadomestnega? bi tut za just in case kako rezervo s seboj v porodnišnco vzela, al dajo kej tam že, če mamice nimajo al pa ne steče takoj?

kaj pa če neham skrbet, pa naravi prepustim, k mogoče bi pa sama s skrbmi nardila blokado..

cheers  saj pivo v nosečnosti ni prepovedano

ja dobro je meti rezervo .
v porodnišnici ti pa že oni prštimajo , če nimaš mleka

Neposredna povezava do sporočila: 2017
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 13:55:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2018
2.4.2010 13:56:25   
čebelica01

kuuul, hvala čebelca mi je zdele mal lažje, sm se pa prav zaskbela ko se vas gori brala..
držim pesti, da se vam vsem lepo vse poštima, mastitis, odvajanje, vsem pokapikalone za to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prepovedanga med nosečnostjo pa je zame blo bl mal, no prav nič.. jedla in pila sm česar se mi je zluštalo, nekih posebnosti okol okusov pa želja na srečo ni blo, in ja tut pivce al pa dve sm z užiiiiitkom spila user posted image user posted image

no tako se dela , sej znaš - obvladaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2019
2.4.2010 14:26:30   
majch
hojla

joj, sam ne o dojenjuuser posted image . Tisto začetno mleko po kapljicah sem mela že fajn pred porodom, ko so mi malo namontirali v porodni je šlo super, mala idealni jedec, strašno nežna, zmeraj lačna - samo je bilo pa hitro premalo. Šele ko sem domov prišla je počasi začelo mleka bit tolko, da se je najedla, tam so mi veliko dodajali, ker je skoz jokala. Samo je blo lepih dni kmalu konec...drugi mesec, že histerija na joški, dam drugo, potegne, pa kar mlahave, prazne joške...ja, kaj naj drugo ko flaško? In tako je šlo samo še navzdol. Ponoči je blo mleka, da mi je vse teklo, mala je pa sladko spala. Podnevi pa kriza. In tako so moje srčne želje, da dojimo do 6 meseca hitro šle papa. No, vsaj ni blo skrbi z odvajanjem.user posted image

Za danes pa še...peglanje. Zvečer nardim ribice in krompirjevo solato. Izmislit si moram še eno pecivo.user posted image POtem 2 dni žretja in v ponedeljek samo župca, da se normaliziramouser posted image

Srečnega pa zdravga!

Aja, ups...hehe...veselo, plodno in cvetočo veliko noč! Pa pazite, kaj boste delale z jajćki.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2020
2.4.2010 14:34:22   
kaminek
najprej vsem želim lepe prihajajoče velikonočne praznike, pa ne se nabutat prevečuser posted image user posted image

majch in čebelca imata z.s.

men je z zgago ok, nimam jo več. ne vem kaj je to blo, ampak je šlo.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
2.4.2010 14:35:02   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

najprej vsem želim lepe prihajajoče velikonočne praznike, pa ne se nabutat prevečuser posted image user posted image

majch in čebelca imata z.s.

men je z zgago ok, nimam jo več. ne vem kaj je to blo, ampak je šlo.

sem ti poslala nazaj z.s

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
2.4.2010 14:41:48   
čebelica01
kaminek oprosti oprosti samo pri tebi sem se zmotla upam . sem šla gledat in sem samo pri tebi kiksnila

Neposredna povezava do sporočila: 2023
   [Brisano sporočilo]
2.4.2010 15:08:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2024
2.4.2010 17:37:34   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: živka

No za veliko noč vam pa želi dva poskočna jajčka in en u iber big hren user posted image

user posted image to mi deliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......