|
RE: Dolenjke, 3,. del 2.4.2010 12:53:18
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: potty Mah, sem danes razmišljala, da sem verjetno sama kriva za nastalo situacijo, ker po hiši hodim v majčki brez rokavov. Pa mi je že mami zadnjič rekla, da si bom zizike prehladila . No, ampak se je res mastitis rihtal, ker sem imela kar orenk vozličke, pa sem jih uspela odpravit z toplim tušem in pogostejšim pristavljanjem. Ooooo, boli pa res ko sam . Sam to se mi je sedaj zgodilo že tretjič. Ma bi včasih kar rada prenehala s tem dojenjem, pa se Aljaž ne strinja z mano. Sam sem si pa zdej zadala, da v mesecu maju začneva z ,,odvajanjem,, ker grem konec junija v službo in je že moj reku, da bo treba neki narest, ker je mali prov obseden z mano . matr, res si dobra..jst sem si tudi želela, da bi Evico vsaj prva pol leta dojila..ubistvu, pravjo vsaj 9 mesecev...pa mi je ratalo le 4!!! Kaj čmo..tko to je.. Vem pa recimo za 1. nosečnost, ko sem morala rodit v 7. mesecu..ej..sem pa take joške mela..da sem mislila, da jih bo razneslo. Zdej si pa zamisli, mleka za izvoz pa nikogar, ki bi ga pil... Potem so pa eni pametni, da si ga naj izpumpavam in iztiskam, drugi pa da naj pri miru pustim...kak teden je trajalo, da se tut oblečt nisem mogla sama, ker me je vse povsod kaj zategovalo..no, potem je pa šlo..tut mleko je nehalo, ker pač ni bilo potrebe po novem..tako, da..tut tisto je bolelo ko vrag..ampak, mastitis je baje šujša zadeva..
|