|
RE: Dolenjke, 3,. del 2.4.2010 9:49:49
|
|
|
|
majch
|
jutro no, princeska, super, da se vidmo. O kofetu, ti ne bi nič druga rekla, kot to, da nazadnje ko mi ni pasal, smo Živo dobili . Pa če kera zdaj ven spravi, da sem noseča, jo bom za ušesa, ker je včeraj stric test rekel, da nisem. Tako da... Zmajčica, če si me dodala na FB, super, čeprav sem bolj malo gor. Občasno kake slike pridem pofirbcat. Alex, meni je pediatrinja rekla, da gluten lahko takoj, da ni panike, ker če je kaka celiakija, tak ne moreš nič zato in bo pol itak cel življenje dieta. Čeprav jaz sem vseeno malo počakala s pšenico, do 6 meseca, mislim. Zdaj pa za zajtrk in večerjo delam razne milupa kašice, čokolinote, in druge linote in greske take in drugačne in to z navadnim mlekom. AM ji dam samo še v flaški - to ma uspavalno sredstvo 3x na dan, ne glede na to, koliko je pred 2 minutama pojedla. Mleko mora bit Štrumfka, bravo za dohodnino. Jaz vedno plačam, no letos pa mi bo Živa pomagala, da bova kaj nazaj dobile - vsaj tako sem zračunala. Joj, o kilah raje ne bi. Takoj ko sem rodila sem mela manj kil ko zdaj. Tolk ot 9 mesecih...pri meni je šlo gor pa še enkrat gor. No, zdaj malo manj žrem, pa valda bo buši kaj skopnel.
|