|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
1.4.2010 21:53:39   
Alex01
kaminek hvalauser posted image
kakšno mleko uporabljaš za kuhanje gresa?
V kateri starosti naj bi se pričela dajat živila, ki vsebujejo gluten?
Pišuka, ko da mam prvega otrokauser posted image Čist preveč kompliciramuser posted image
Nejc je čisto nasprotje Alexa user posted image - glede dojenja. Ko je bil Alex majhen, je pojedel že cel obrok GH, potem se pa še obvezno dojil, da mu je mleko že skoraj čez ušesa ven teklo. Pa ful dolgo sva se dojila.
Nočko

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
1.4.2010 22:01:54   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

kaminek hvalauser posted image
kakšno mleko uporabljaš za kuhanje gresa?
V kateri starosti naj bi se pričela dajat živila, ki vsebujejo gluten?
Pišuka, ko da mam prvega otrokauser posted image Čist preveč kompliciramuser posted image
Nejc je čisto nasprotje Alexa user posted image - glede dojenja. Ko je bil Alex majhen, je pojedel že cel obrok GH, potem se pa še obvezno dojil, da mu je mleko že skoraj čez ušesa ven teklo. Pa ful dolgo sva se dojila.
Nočko

gluten se mi zdi da po 6 mesecu...
naša že normalno je vse (no skorajuser posted image user posted image user posted image kakega fižola pa svinine pa tazga res še ne )

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
1.4.2010 22:54:04   
*zmajčica*
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Dobila sem vse maile in zs-je....
Majch dodala sem te na fb...to sem jaz.

Majch a jst te mam na Fb-ju?? Oziroma ti mene??

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
1.4.2010 23:28:03   
*zmajčica*
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Dobila sem vse maile in zs-je....
Majch dodala sem te na fb...to sem jaz.

Majch a jst te mam na Fb-ju?? Oziroma ti mene??

Sm te dodala.

Drugače sem vas pa dabnes komaj prebrala....čveke. user posted image user posted image user posted image

Smo ble danes v mestu na kontroli in je vse vredu.,..kolki 1A...Mami pa samo pridobljena teža user posted image user posted image pa strije user posted image user posted image user posted image !!

Nč šibam počivat, mogoč ju3 kej več napišem, pol bolj proti večeru, ko preidem iz dela!

Aja Štumfka....VELIKO PREVOŽENIH KM, PA VARNO IN PREVIDNO!! vam ju3 jst povem štorjo o motorih!

Noč

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
2.4.2010 8:29:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pa jeznaaaaaaa u iberrrrrr, da se kr kadi user posted image user posted image user posted image - ker možek vedu, da so otroc bolni sami pri tašči doma (so me iz vrtca klical in sem šibala po N. bogui ušeseki), on pa v gostilno po šihtu, namesto domov - jezna, ker mi tega še ni delal, zdej pa toleuser posted image .

veš kaj, lepo mu reci, da so otroc od obeh....mora razumet, če so otroc bolni, ja madonišuser posted image !!! pa še tko je, da so potem tud tko tečkani naši mali, pa kaj češ, morš jih lepo pocrkljat, pa seveda možek se mora vključit, kakšn čajček skuhat, ker že tko je ponavad mamicam hudo in se jim para srce, ko vidjo otroka, k si ne more pomagatuser posted image

hvala Kaminek, tole bi mogu moj prebrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
2.4.2010 8:39:15   
Mala_princeska
*zmajčica* 9 mesecev gor, 9 dol, tko da imaš še čas, da dol spraviš user posted image
jst sem menda shujšala, meni se pa ne zdi user posted image user posted image

jutroooo.....

in taaadaaa:

user posted image

Lepe praznike vsem.

na srečo smo že bolje, nine ušesek ne boli več....tko da šibam z N. k zobarju.
Majch te pokličem in priletim na SG na dostavo, namesto hitre pošte user posted image , pa po ribe v štacuno, ko je post danes.....

Alex M. se še doji, pa bi najraje videla da bi bila na flaši, pa nekako ne mara Novalaca.
Midve:
zjutraj: dojenje
dopoldne: sadna malica
okoli 2h: kosilo
popoldne: skutica ali jogurt (ponavadi sadni)
zvečer: dojenje, včasih kak čokolinček, gresek.......če ima še voljo kaj pojest.....ampak ne boste verjele....Manca ne spi, tudi če se full napapa - se kar zbuja in zbuja,.....
aja pa predno gre čez dan spat, se občasno še podoji, če pa kam greva imava pa zmiksan - zmešan urnik

Alex med recepte poglej, če kaj najdeš - enkrat sem jih po mailu pošiljala - če pa nisi dobila, pa povej, pa z veseljem pošljem

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
2.4.2010 8:52:42   
Mala_princeska
Čebeli imaš ZS user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1982
2.4.2010 8:54:22   
štrumfek
daaaan pa jst sem vesela ko radio...
sem dobila dohodnino nazaj in to znesek ki ga še v sanjah nisem pričakovala... NOROuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja bejbe moje VSESLE PRAZNIKE vam in vašim družinamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1983
2.4.2010 8:57:49   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

sem dobila dohodnino nazaj in to znesek ki ga še v sanjah nisem pričakovala... NOROuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej ti pa pijačka ne uide, tud v KK pridem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
2.4.2010 9:11:34   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej ti pa pijačka ne uide, tud v KK pridem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti sam prid user posted image user posted image user posted image user posted image   tud če nebi blo te dohodnine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1985
2.4.2010 9:49:49   
majch
jutro

no, princeska, super, da se vidmo. O kofetu, ti ne bi nič druga rekla, kot to, da nazadnje ko mi ni pasal, smo Živo dobiliuser posted image . Pa če kera zdaj ven spravi, da sem noseča, jo bom za ušesa, ker je včeraj stric test rekel, da nisem. Tako da...

Zmajčica, če si me dodala na FB, super, čeprav sem bolj malo gor. Občasno kake slike pridem pofirbcat.

Alex, meni je pediatrinja rekla, da gluten lahko takoj, da ni panike, ker če je kaka celiakija, tak ne moreš nič zato in bo pol itak cel življenje dieta. Čeprav jaz sem vseeno malo počakala s pšenico, do 6 meseca, mislim. Zdaj pa za zajtrk in večerjo delam razne milupa kašice, čokolinote, in druge linote in greske take in drugačne in to z navadnim mlekom. AM ji dam samo še v flaški - to ma uspavalno sredstvo 3x na dan, ne glede na to, koliko je pred 2 minutama pojedla. Mleko mora bituser posted image

Štrumfka, bravo za dohodnino. user posted image Jaz vedno plačam, no letos pa mi bo Živa pomagala, da bova kaj nazaj dobile - vsaj tako sem zračunala.

Joj, o kilah raje ne bi. Takoj ko sem rodila sem mela manj kil ko zdaj. Tolk ot 9 mesecih...pri meni je šlo gor pa še enkrat gor. No, zdaj malo manj žrem, pa valda bo buši kaj skopnel.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
2.4.2010 10:23:00   
Anonimen

potty in princeska - Eno vprašanje - še dojite? Naš Nejčko se čez dan ne doji že kakšnih 14 dni. Kakšen dan je izjema, pa se včasih 1x še čez dan malo pocrklja. Imava že vse obroke goste hrane. Tako, da tudi zvečer pred spanjem se ne doji vsak dan. Mu ponudim pa enostavno noče- Ponoči pa se doji in to še 2-3x na noč, pa včasih zjutraj ko se zbudi.
No pa še eno vprašanjeuser posted image - jaz nimam več nobene ideje kaj pripravit za zajterk ali za večerjo za malčka. Kakšna ideja? HVALA

potty  - pa en kup user posted image , da se mastitis čim prej pobere in da se pozdravijo ledvice.

Jst še kar dojim user posted image .
Zjutraj se obvezno podoji.
Zdej od 10-11 ima sadno malčko. 
Predno zaspi se spet doji (okol 13.oo).
Potem ko se zbudi okol 15.00 ima zelenjavno kašo.
Nato se spet okol 18.00 doji.
Pa okol 19.30 je večerja (zelo različno - žitna kaša ali zelenjavna kaša ali čokolino ali vanilijev puding).
Pred spanjem obvezno dojenje.
Ponoči pa kakor je. Ponavadi se zbudi le 1x na noč, tam okol treh, včasih pa tut 2x ali 3x.

Danes ponoči se je naprimer zbujal skor na vsako uro, ampak po mojem je čutil, da me neki matra. Sem zvečer zakuhala. Zdej sicer vročine več nimam, se pa počutim, kot da me je neki velikega in težkega povozilo.

Ja, pa hvala za pikepoke user posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
2.4.2010 11:14:35   
vaney
rea, paketek je prišel...HVALA!!! Samo nisi napisala, koliko je poštnina do mene. Moram ti nakazat 12€ (zame)+15,50€ (za jaknik), to je 27,50€. Koliko je pa poštnina? Nakazala ti bom danes popoldne, če bo moj usposobil klik, ker mu včeraj ni hotel delati. Če pa še danes ne bo šlo, bom šla pa na pošto nakazat, samo te bom prej poklicala, da mi boš naslov povedala, ker tam brez naslova ne gre.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
2.4.2010 11:25:48   
BBAJA
Ojla!
Majch in Čebelca imata z.s.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
2.4.2010 11:55:35   
BBAJA

princesi no sam da si  našla, zdej pa lahko kdaj še na kofetka prideš ok? jao ti deci bi jih blo treba za ušesa

no evo motor doma, me je prej en krog peljal in je suuuper (BBAJA tam mimo vas smo šla user posted image )

Nč vidla..najbrž sta bla prehitra za moj uček...čak,čak men se je pa zdelo,da se neki bliska..zihr je bla to Štrumfa na bajkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
2.4.2010 11:58:36   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

rea, paketek je prišel...HVALA!!! Samo nisi napisala, koliko je poštnina do mene. Moram ti nakazat 12€ (zame)+15,50€ (za jaknik), to je 27,50€. Koliko je pa poštnina? Nakazala ti bom danes popoldne, če bo moj usposobil klik, ker mu včeraj ni hotel delati. Če pa še danes ne bo šlo, bom šla pa na pošto nakazat, samo te bom prej poklicala, da mi boš naslov povedala, ker tam brez naslova ne gre.

joj, ne sekiraj se za poštnino, neki malega, kuverta ...lej, ne vem..res ne..ni panik, no..Samo bom pa res šla prihodnjič v kak merkator kuverte kupit, da jih tam ni treba in to je to..Pa nič ti ni treba na pošto hodit..Bo že dragi zrihtal ko bo, meni je le važno da je do 198. ko mi potrgajo mastercard..that's it..no problemos hehheheheuser posted image user posted image user posted image

kaminek..za tvojo zgago..sori, sem šele zdaj šla za nazaj čitat..doooonaaat!!!! Res, donat rula!!

Jaknik..bošček mami...kako mastitis..a si se prvo prehladila, al te je samo ruknlo..sicer pa ti želim, da te čimprej spusti, baje boli ko hudič...grozno!!!

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
2.4.2010 12:28:33   
čebelica01
bbaja- ok vidla hvala zabeleženo

majch ti pa danes dobiš , včeraj nisem uspela , danes pa sigurno

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
2.4.2010 12:31:31   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

eeej, kaj se to greste?? Kaj nakazujete?user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
2.4.2010 12:31:38   
Alex01
Dan

Hvala punce user posted image .
VEm da preveč kompliciram user posted image , jaz mu še ne dajem ničesar kar vsebuje gluten. Pa alspkega mleka tudi ne. Še vedno mu kuham posebej kosilo (neslano). Ampak boova počasi pričela z vso hrano (razen kakšen med in pa tiso, kar strogo odsvetujejo do 1.leta).

En koš user posted image  za vse, ki jih potrebujeteuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
2.4.2010 12:33:17   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

eeej, kaj se to greste?? Kaj nakazujete?user posted image user posted image

majč mi je uslugo nardila , za drugo pa itak veš sej si ti tudi

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
2.4.2010 12:39:50   
Alex01

Pošiljam  vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico, da vam speče orehovo potico.

Ker imate zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte Veliko noč!  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1996
2.4.2010 12:43:32   
Anonimen

Jaknik..bošček mami...kako mastitis..a si se prvo prehladila, al te je samo ruknlo..sicer pa ti želim, da te čimprej spusti, baje boli ko hudič...grozno!!!

Mah, sem danes razmišljala, da sem verjetno sama kriva za nastalo situacijo, ker po hiši hodim v majčki brez rokavov. Pa mi je že mami zadnjič rekla, da si bom zizike prehladila user posted image . No, ampak se je res mastitis rihtal, ker sem imela kar orenk vozličke, pa sem jih uspela odpravit z toplim tušem in pogostejšim pristavljanjem. Ooooo, boli pa res ko sam user posted image . Sam to se mi je sedaj zgodilo že tretjič. Ma bi včasih kar rada prenehala s tem dojenjem, pa se Aljaž ne strinja z mano. Sam sem si pa zdej zadala, da v mesecu maju začneva z ,,odvajanjem,, ker grem konec junija v službo in je že moj reku, da bo treba neki narest, ker je mali prov obseden z manouser posted image .

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
2.4.2010 12:44:51   
Anonimen

Pošiljam  vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico, da vam speče orehovo potico.

Ker imate zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte Veliko noč!  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, pa lepe praznike tudi vam.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
2.4.2010 12:46:55   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: potty

Mah, sem danes razmišljala, da sem verjetno sama kriva za nastalo situacijo, ker po hiši hodim v majčki brez rokavov. Pa mi je že mami zadnjič rekla, da si bom zizike prehladila user posted image . No, ampak se je res mastitis rihtal, ker sem imela kar orenk vozličke, pa sem jih uspela odpravit z toplim tušem in pogostejšim pristavljanjem. Ooooo, boli pa res ko sam user posted image . Sam to se mi je sedaj zgodilo že tretjič. Ma bi včasih kar rada prenehala s tem dojenjem, pa se Aljaž ne strinja z mano. Sam sem si pa zdej zadala, da v mesecu maju začneva z ,,odvajanjem,, ker grem konec junija v službo in je že moj reku, da bo treba neki narest, ker je mali prov obseden z manouser posted image .

mama ziza user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
2.4.2010 12:52:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: potty

mama ziza user posted image

Ej ampak res user posted image . Sej je blo zelo lepo dojit tam cca 6-7 mesecev. Zdej je pa že kar mal naporno to vse skupaj. Pa velik je že.....zjutraj ko se zbudi začne kar majco dol z mene vlečtuser posted image . Pa po mojem se tut ne naje glih sam od tega mojga mleka. Sicer kot sem rekla, je tudi že GH, ampak še skos kar precej ziza. Res, z majem začneva z odvajanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......