|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
1.4.2010 12:56:00   
čebelica01
sam nč ne vem kdaj bom jaz to pršla iskat , res da moram danes na pošto nekaj sam nč ne vem kdaj , če sploh bom uspela pridt

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
1.4.2010 13:47:39   
majch
jao, spila sem eno belo kavo, pa se kar tresem. Nisem navajena kofeta, res ne...ne vem, kaj se silim s tem hudičem.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
1.4.2010 13:48:54   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

jao, spila sem eno belo kavo, pa se kar tresem. Nisem navajena kofeta, res ne...ne vem, kaj se silim s tem hudičem.user posted image

mnjami jaz bom tudi kavico . veš kaj sem pa jaz že vsa zblojena od tega compa in teh mojih vsem bom vstregla user posted image . sama nase sem jezna ker ne znam reč ne user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
1.4.2010 13:54:30   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: majch

mnjami jaz bom tudi kavico . veš kaj sem pa jaz že vsa zblojena od tega compa in teh mojih vsem bom vstregla user posted image . sama nase sem jezna ker ne znam reč ne user posted image user posted image

pridruži se klubu "ne znam reči ne", sem predsednicauser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1954
1.4.2010 13:57:39   
čebelica01
jao jao tudi ti , madona al se vn ne vidim tolk dela mam . bom vse nekam poslala v tri p........m......, danes grem neglede na vse k moji zvezdici "naj prjatlca" na en kofe in čvekulo . ker se mi bo zrolal , men se ola v glavi vrti se rola rola rola

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
1.4.2010 13:58:48   
majch
točno tak, svet daj lepo na ignore, pa se relaksiraj. Ne daj seuser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1956
1.4.2010 14:01:57   
čebelica01
največji šit je pa ta , da sem tudi taščici oblubila ene moje grmičke presadit , sam ne vem kako čem to spelat bemuu sem ena koza . bom mogla kar rokave zavihat

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 14:42:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1958
1.4.2010 14:58:51   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

rea, HVALAuser posted image dianrčke ti bom pa kar na račun nakazala, če ti je ok, pride cenejeuser posted image samo povej, koliko? Če se ne motim, je 9,50€ (copatki)+2,50€(poštnina)+??? poštnina do mene...

vaney, mi daš svoj naslov..sej ne vem, možno da si mi ga že kdaj dala, ampak ga ne najdem med svojimi z.s.ji :)
Am, a ti dam na hitro pošto, da jutri dobiš? Al na normalno, pa dobiš po moje..v ponedeljek...
ja, čeveljci so 9,50+2,50 poštnina=12 EUR

a bi poklicala še jaknik, če želi zraven svoje gatke..mi je vseen..al pa posebaj, kakor želite..zmente se pa mi naj ena mejl magari pošlje..

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
1.4.2010 15:44:09   
kaminek
oo, dober dan!

mi ni uspelo prej pokukat sm gor, k smo na brzino s tamalo šibnle v lj, sm mogla it neki iskat, ker mi ni dalo miru. pol smo pa šle še hitr en krog do britofa pa nazaj, svečke pržgat. zdej pa user posted image spi, jst pa tkole.

grem še mal okol pogledat po netu, pol pa bi blo dobr mal pospravt, pa se mi ne da. pa moj si je za večerjo zaželu pico, tk da morm prpravt, ker pr njem nikol ne vem, kdaj pride.

do večera mi fajn bodte

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
1.4.2010 16:49:20   
rea27
vaney, jaknik..naslovček rabim!!user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
1.4.2010 17:48:29   
Anonimen
Živjo, sem jaknik1 in se javljam pod drugim nickom.....ne bi razlagala zakaj.......uglavnem ni kriv moj dragi, kot je čebelica prvo predvidevala user posted image .

čebelica - tebi sem poslala en mail (sem si drznla komentirat tvoj program user posted image )

Drugače imam pa probleme z mastitisem in ledvicami (OK, ni neki ful groznega, ampak boli glih tolk da sem tečnauser posted image ).

rea - še enkrat hvala za next user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
1.4.2010 18:24:47   
kaminek
živiouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
1.4.2010 18:25:39   
kaminek
pica se peče, že tko diši na galerijo, da bom mogla it vsak cajt doluser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
1.4.2010 19:34:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pica se peče, že tko diši na galerijo, da bom mogla it vsak cajt doluser posted image

njami.....men je tud pica do sem zadišala....

hm....majch....ta s kofetom me neki na prvo aprilsko šalo spominja user posted image user posted image al je res ne moreš/ne smeš pit?user posted image user posted image

hmmm....potty....a te je kdo zasledoval pod starim nickom?user posted image user posted image jao, jao user posted image user posted image

nič.....jst sem prišla s pogreba...našla KK, britof in cerkev - imate mlade kaplane in župnike...
pa ugotovila da KK v bistvu sploh ni tko daleč in da so vse štacune na kupu user posted image user posted image user posted image za vas.

Pa jeznaaaaaaa u iberrrrrr, da se kr kadi user posted image user posted image user posted image - ker možek vedu, da so otroc bolni sami pri tašči doma (so me iz vrtca klical in sem šibala po N. bogui ušeseki), on pa v gostilno po šihtu, namesto domov - jezna, ker mi tega še ni delal, zdej pa toleuser posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
1.4.2010 19:36:46   
Mala_princeska
žalostno je pa to, da se s sorodniki - bratranci in sestričnami samo na pogrebih srečujemo user posted image drugače se pa nič ne vidimo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
1.4.2010 19:58:09   
štrumfek
princesi no sam da si  našla, zdej pa lahko kdaj še na kofetka prideš ok? jao ti deci bi jih blo treba za ušesa

no evo motor doma, me je prej en krog peljal in je suuuper (BBAJA tam mimo vas smo šla user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1967
1.4.2010 20:06:55   
vaney
valentinčica in jaknik, imata zs

rea, ti je uspelo poslat? Katero si pa dala, hitro ali navadno? Hvala še 1x.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
1.4.2010 20:30:44   
Alex01
potty in princeska - Eno vprašanje - še dojite? Naš Nejčko se čez dan ne doji že kakšnih 14 dni. Kakšen dan je izjema, pa se včasih 1x še čez dan malo pocrklja. Imava že vse obroke goste hrane. Tako, da tudi zvečer pred spanjem se ne doji vsak dan. Mu ponudim pa enostavno noče- Ponoči pa se doji in to še 2-3x na noč, pa včasih zjutraj ko se zbudi.
No pa še eno vprašanjeuser posted image - jaz nimam več nobene ideje kaj pripravit za zajterk ali za večerjo za malčka. Kakšna ideja? HVALA

potty  - pa en kup user posted image , da se mastitis čim prej pobere in da se pozdravijo ledvice.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 1.4.2010 20:32:56 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
1.4.2010 20:31:33   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

žalostno je pa to, da se s sorodniki - bratranci in sestričnami samo na pogrebih srečujemo user posted image drugače se pa nič ne vidimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image ti dam čisto prav, na žalost user posted image user posted image user posted image sva ravno s sestrično ugotavljali

Neposredna povezava do sporočila: 1970
1.4.2010 20:33:32   
čebelica01
evo se javljam , sem mela vse zasedeno tudi do pošte nisem prišla nikamor kot samo na govorilne na kafe pa domu grozaaaa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
1.4.2010 20:35:46   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

valentinčica in jaknik, imata zs

rea, ti je uspelo poslat? Katero si pa dala, hitro ali navadno? Hvala še 1x.

sem dala kar navadno, ker se pol nismo nič menile, pa da ne bi bli stroški preveliki...

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
1.4.2010 21:00:39   
čebelica01
živka- si videla mojega ja user posted image  ne nč mu nebi blo jasen user posted image  sam povej mi na z.s kolko si nakazala

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
1.4.2010 21:14:58   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

jaz nimam več nobene ideje kaj pripravit za zajterk ali za večerjo za malčka. Kakšna ideja? HVALA

naša še vedno zjutrej pa zvečer dobi flaško mleka, je najbolj zadovoljna, čez dan pa GH in je sita in ponoč skoz spi.
Zajtrk: mleko
malica: sadje
kosilo: pravo kosilo
malica: jogurt, skuta, kaj na kruhu namazano, sirček, čokolino....
večerja: mleko

zaenkrat nam laufa

probej mu dat zvečer kakšen gres, ker je nasiten in topel, bo prec zaspauuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
1.4.2010 21:18:25   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pa jeznaaaaaaa u iberrrrrr, da se kr kadi user posted image user posted image user posted image - ker možek vedu, da so otroc bolni sami pri tašči doma (so me iz vrtca klical in sem šibala po N. bogui ušeseki), on pa v gostilno po šihtu, namesto domov - jezna, ker mi tega še ni delal, zdej pa toleuser posted image .

veš kaj, lepo mu reci, da so otroc od obeh....mora razumet, če so otroc bolni, ja madonišuser posted image !!! pa še tko je, da so potem tud tko tečkani naši mali, pa kaj češ, morš jih lepo pocrkljat, pa seveda možek se mora vključit, kakšn čajček skuhat, ker že tko je ponavad mamicam hudo in se jim para srce, ko vidjo otroka, k si ne more pomagatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......