|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 13:22:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: Dolenjke, 3,. del
25.3.2010 13:30:38   
čebelica01
za vse moje ROŽICE

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 1502
25.3.2010 13:46:56   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: majch

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Jst imam pa sam peto stopnjo izobrazbe. Sm bla prelena in sem se nehala učit že v prvem letniku faksa po parih izpitihuser posted image . Takrat se moj brat ni hotu z mano spljoh pogovarjatuser posted image . Sicer sem pa itak že blond, pa še modri angel zraven, a si predstavljate, da bi bla še pametnauser posted image

čuj bejba, kje pa ti pol delaš?

lilu lilu

user posted image user posted image to mi je jasno, sam da nisi od mojga švogerja al kaj je že meni kje sodelavka

pa od mojega, nekaj podobnega majchinemu tudi user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
25.3.2010 14:06:29   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Princeska kako si? Kako glava, je bolje?

hvala na skrbi, je malo bolje ja...sem se malo k seb spravla.
pr nas na Pulanah pa se sonček skriva....

grem s puncama ven, ker se mi bosta pobili user posted image med sabo. Ma klinc pa 5 let razlike toooo much, tko da če hočte met pridne otroke hitr user posted image user posted image user posted image

aja v maribor pa tud jaz na zagovor diplome in podelitev, ko jo napišem....

ajde čaubau

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1504
25.3.2010 14:10:17   
*zmajčica*

IZVIRNO SPOROČILO: majra

majra, od kod si že ti?

Metlika

no, drugič k dol pridem, se slišmo za kofe, ane

Tudi jaz sem ena kofetkarka, ki me lahko pokličete...Ja mam itak skos cajta! user posted image user posted image

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.3.2010 14:11:27   
majra

No jaz imam pa gimnazijo in kmalu bom diplom. ekonomist.

enako, samo ne vem kdaj bo ta kmalu prispel do mene

me preveč lenoba daje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem kater smajli bi uporabila za mojo situacijo

Neposredna povezava do sporočila: 1506
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:42:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:49:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:52:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.3.2010 14:59:19   
štrumfek
evo taja spi, sem hotla it zraven pa se skos prebuja, pa stoka, tako da ne morem zaspat....
Ju3 mojga ni.. ma cel dan neke obveznosti na šihtu, tako da bomo šle z Tajo v NM k babi pa deditu se mal crklat user posted image

grem kavo skuhat ker bom sede zaspala drugač

Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.3.2010 15:13:39   
majch
midve sva pa hiter krog nardile, dokler je bil sonček, zdaj pa na eks flašo mleka in že spi. Za zvečer sem se pa spomnila super dietne večerje in sem šla sestavine kupit, usput pa še kilo grozdja, ker sem ga že sanjala. No, naš dragi tušek so spet malo založili z zelenjavo. user posted image Čeprav sem zadnjič v hoferju gledala, kako majo lepo vedno, zdaj bo pa še lidl, sej bom itak pol skoz v črnomlju. Hehe, se grejo ti črnomaljci šoping turizem, sej ni trgovine, da je ne bi meli.

Aja, tale moja dietna večerja pomeni mini pice. Francoska štručka našnitkana pa gor ena mešanica stvari za pico, pa lepo v ror in njama njama. Sej ni čudno, da ne grejo kile doluser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 15:14:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1512
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 15:17:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.3.2010 15:21:08   
majch
z besedami vsesplošnopraktičnih prlekov: malo krüha, malo lüka, pa je jüžna tü!user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.3.2010 15:27:16   
*zmajčica*
Joooooj babe žabe nehite tuk tipkat...nikakor vam ne morem prit do konca...hAHA...Drugač pa sama sem pa VRTNARSKI TEHNIK...ZA kej več sem voljo zgubila...Sem hodila na fax - Agronomija...Pa me je ena prfoksa skos drkala, da sem enostavno ja popustila, spakirala in šla domou! Pa itak mi ni blo všeč v Lj, sem vedno komaj čakala na petek, da sem se lahko vrnila v našo lepo BK!
Drugač pa ja upam, da se mi kdaj uresniči želja za delo v cvetličarni, ali pa karkoli v zvezi z aranžerstvom!

Ne vem kera me ja zadnjič spraševala (ampak mislim, da je bla Vaney), kje sem dobila za delat....Pa v eni gostilni...Sem že prej preko študenta tam delala (Celo svojega user posted image sm tukaj spoznala), zdej smo se pa z šefico zmenile, da ji hodim mal pomagat...Da dodatno mal zaslužim, k je stroškov vse več!

Danes sem celo duma, pa z pikico uživava...Pa še sonček sije, tako da ko se zbudi gremo veeeen.

Drugač pa belokranjke če bo kdaj katera za kavico....Sem ja vedno za...Pokrivam pa vsa območja...Hehe

Lp

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.3.2010 15:35:31   
majch
uuu, zmajčica, maš pa ful lep poklic. Rožice so zakon. sicer meni po tekočem traku vse crkne, samo zakon so pa še zmerajuser posted image . Upam, da ti rata najt službo v svojem fahu, res. Kaj pa da bi šla na svoje? Sicer je cvetlčarn in tega v BK veliko...po moje bi se mogla pa v spletno prodajo vrečt. Recimo, naročim pri tebi šopek, ti ga dostaviš na kerkoli naslov v sloveniji, z darilcem, opsvetilom. Veš, ko v filmih.

Eh...ignoriraj me...bljuzim danes. Jaz sem čist v podjetništvo padla in skoz študiram, kaj bi mi blo za delat, ker bi rada mela svoje podjetje, beri vsaj sp, da bi delala z užitkom in za sebe. Žal, se mi zdi da nisem izbrala pravega poklica. Sicer ga rada dela, a mi gre preveč živcev za krotenje mularije, in to me ubija. Tako da...sem vedno na lovu za novimi priložnostmi. Morda nekoč pa res.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.3.2010 15:36:14   
*zmajčica*
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

*zmajčica* maš zs

Vidla in odgovorila!

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.3.2010 15:44:58   
Mala_princeska

uuu, zmajčica, maš pa ful lep poklic. Rožice so zakon. sicer meni po tekočem traku vse crkne, samo zakon so pa še zmerajuser posted image . Upam, da ti rata najt službo v svojem fahu, res. Kaj pa da bi šla na svoje? Sicer je cvetlčarn in tega v BK veliko...po moje bi se mogla pa v spletno prodajo vrečt. Recimo, naročim pri tebi šopek, ti ga dostaviš na kerkoli naslov v sloveniji, z darilcem, opsvetilom. Veš, ko v filmih.

Eh...ignoriraj me...bljuzim danes. Jaz sem čist v podjetništvo padla in skoz študiram, kaj bi mi blo za delat, ker bi rada mela svoje podjetje, beri vsaj sp, da bi delala z užitkom in za sebe. Žal, se mi zdi da nisem izbrala pravega poklica. Sicer ga rada dela, a mi gre preveč živcev za krotenje mularije, in to me ubija. Tako da...sem vedno na lovu za novimi priložnostmi. Morda nekoč pa res.

Nič ne bluziš....imaš super podjetniško idejo :-) Pa bi ti to delala? Sprejemala naročila, šopke bi ti pa zmajčica izdelovala :-) user posted image
Ven nismo šle....ker je gnoj okoli hiše user posted image user posted image user posted image in ne grem otrok zastrupljat.

Čebeli a o poklicih se menimo? Voham in imam na sumu, da si zdravstveni tehnik ali kaj podobnega? user posted image user posted image

Oooo Jaknik je pa lilu lilu, modri angel :-) Ja fajn.... Potem pa moraš eno BK poznat, ki na carini dela in ima junijsko user posted image 2009 (Cally) sam se ne oglaša več, sam bere še občasno.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.3.2010 15:47:48   
majch
hehe princeska, omamne dišaveuser posted image user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 15:54:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
25.3.2010 15:57:50   
majch

Majch kaj bi pa ti delala?

Jah, živka, če bi na to vprašanje vedela odgovor, se morda zdaj ne bi o shoulda-coulda-woulda situaciji pogovarjala. Vse me zanima, a vsaka stvar premalo.user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1521
25.3.2010 15:58:18   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Čebeli a o poklicih se menimo? Voham in imam na sumu, da si zdravstveni tehnik ali kaj podobnega? user posted image user posted image

Oooo Jaknik je pa lilu lilu, modri angel :-) Ja fajn.... Potem pa moraš eno BK poznat, ki na carini dela in ima junijsko user posted image 2009 (Cally) sam se ne oglaša več, sam bere še občasno.

nouuupp

Neposredna povezava do sporočila: 1522
25.3.2010 15:59:32   
majch
hehe čebelca, si nam dala mislit.user posted image Te zabava, ne?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
25.3.2010 16:00:03   
čebelica01

hehe čebelca, si nam dala mislit.user posted image Te zabava, ne?

pa še kako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
25.3.2010 17:05:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Potem pa moraš eno BK poznat, ki na carini dela in ima junijsko user posted image 2009 (Cally) sam se ne oglaša več, sam bere še občasno.

Ne, ne poznam....veš sem sam par mesecev pred porodniško delala na meji, ker sem iz splošne prišla, tako da bol mal folka tam poznam.

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?