|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 12:34:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: Dolenjke, 3,. del
25.3.2010 12:34:15   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

vauuu majch - to je to mater vse majo ssem že pri štampiljkahh

a ni dobra? Sam si vse oblikuješ, daš v pdf in ti nardijo. Mi bomo ziher tle letake delal, pa spet rabim en piratski coreluser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1452
25.3.2010 12:34:46   
Anonimen
čebelica - živilski tehnolog?

Neposredna povezava do sporočila: 1453
25.3.2010 12:35:06   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

čebelicab - hvala - a sem ti napisala za kolk izvodov bi šlo? V glavnem šibam, sem prišla iz službe in grem na študijsko

imejte se lepo

jaz pa o sebi sam toliko - mlada, lušna, postavna...user posted image user posted image user posted image

mejte seeeeeeee

ja okoli 30 strani , on je reku , da ne delajo tega ker se jim ne splača majo preveč drugega posla . to kar mi je napisal za to tiskarno: je reku , da tam pa . sam poklič pa bojo povedal

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
25.3.2010 12:35:54   
čebelica01

čebelica - živilski tehnolog?

ha ha ha ha ta je dobra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
25.3.2010 12:36:00   
Anonimen

čebelicab - hvala - a sem ti napisala za kolk izvodov bi šlo? V glavnem šibam, sem prišla iz službe in grem na študijsko

imejte se lepo

jaz pa o sebi sam toliko - mlada, lušna, postavna...user posted image user posted image user posted image

mejte seeeeeeee

ja okoli 30 strani , on je reku , da ne delajo tega ker se jim ne splača majo preveč drugega posla . to kar mi je napisal za to tiskarno: je reku , da tam pa . sam poklič pa bojo povedal

30 strani ima en izvod, izvodov bi blo pa cca 300 - se mi je zdelo, da sm pozabila to napisat

Neposredna povezava do sporočila: 1456
25.3.2010 12:36:03   
Anonimen
Jst imam pa sam peto stopnjo izobrazbe. Sm bla prelena in sem se nehala učit že v prvem letniku faksa po parih izpitihuser posted image . Takrat se moj brat ni hotu z mano spljoh pogovarjatuser posted image . Sicer sem pa itak že blond, pa še modri angel zraven, a si predstavljate, da bi bla še pametnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
25.3.2010 12:36:14   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Jaz si jih pulim po tuširanju, ko se koža že malo omehča, pa fino si jih prej namažem z nivea kremo, pa me ni še nikoli bolelo. Pulim na dva tedna. Da bi omrtvičila to pa ne. A to narediš z injekcijo?

ne ne kremica kremica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
25.3.2010 12:36:53   
Anonimen
user posted image joj, kolk bi še mal čvekala, poa res moraaaam itttttuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1459
25.3.2010 12:37:18   
čebelica01

imejte se lepo

mejte seeeeeeee

30 strani ima en izvod, izvodov bi blo pa cca 300 - se mi je zdelo, da sm pozabila to napisat

sej je nabrš vedu da tega ne bo malo , zato je pa napisal , stručko pač  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
25.3.2010 12:38:04   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Jst imam pa sam peto stopnjo izobrazbe. Sm bla prelena in sem se nehala učit že v prvem letniku faksa po parih izpitihuser posted image . Takrat se moj brat ni hotu z mano spljoh pogovarjatuser posted image . Sicer sem pa itak že blond, pa še modri angel zraven, a si predstavljate, da bi bla še pametnauser posted image

čuj bejba, kje pa ti pol delaš?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
25.3.2010 12:38:20   
čebelica01

dej dej pa kva pol , sej smo vsi leni veš kje bi bla jaz lahko , če nebi bla lena . dost o tem vse smo super duper in pametne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
25.3.2010 12:38:52   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

lilu lilu

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
25.3.2010 12:39:17   
Anonimen

....sem na porodniški user posted image .......drugače pa na mejnem prehoduuser posted image

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
25.3.2010 12:40:18   
majch

lilu lilu

user posted image user posted image to mi je jasno, sam da nisi od mojga švogerja al kaj je že meni kje sodelavka

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1465
25.3.2010 12:41:06   
majch
pol se ziher poznatauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
25.3.2010 12:41:07   
Anonimen

lilu lilu

user posted image user posted image to mi je jasno, sam da nisi od mojga švogerja al kaj je že meni kje sodelavka

Ja dej na zs no s kom si u žlahtiuser posted image

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1467
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 12:42:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1468
25.3.2010 12:43:19   
majch
maš zs...jaknik

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
25.3.2010 12:44:30   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

vaney vzdrževalc pravš, kje? v pres., karos., lak. al mont.? jih poznam kr neki, pa moj lubi tut velik z njimi dela, še posebi z unimi iz kar., k v dpt kar. dela.
js sm pa predn sm - ja okej, tut js sm skor ko vaši deci - v logistiko pršla na specialno jezikovat, neki let bla v prevajalski - hi hi zdj pa bom kmal odšla v prevIjalsko - in sm fuuuul različnih zadev prevajala in tolmačla, tko da poznam celooo tovarno skor user posted image no, velik ldi pa res user posted image za eno Štajerko na Dolenjskem jih poznam ogromnooooo user posted image

joooooj, pa kaj meni to ta kufe dela user posted image pa navadn instant iz avtomata je bil user posted image sej mogoč pa je to od unga sestanka zjutri ostalo, k sm ene Čehe - ne zajeb***, res so bli s Češke! - mela pr seb, smo se na konc neki o slivovki menil, k oni temu destilatu čist podobno rečejo, pa so včeri naše slovenske zvarke degustiral v hotelu, pa so bli danes pametni v primerjavah s češkimi, k so tut po tem znani user posted image ah, kej bi za probat prnesl s sabo, sej mogoč pa so, pa js ne vem, kaj pa vm kaj je res blo v tistmu user posted image

jooooooj, majch pa vse k znate, dejte tole po štajersko izgovort: nea moreš verjet kak to meni seka!!! user posted image user posted image user posted image

znam znam toti štajerka

maribor je meni krasen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1470
25.3.2010 12:44:52   
majch
leeann, slivovi hlapi s češke kaj?user posted image user posted image pol je pa kufe vsega krivuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 12:45:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 12:45:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
25.3.2010 12:47:38   
majch
ah...babe, babeuser posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1474
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 12:48:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?