|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
25.3.2010 10:27:08   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majra

evo, pr nas se je pokazal sonček, pa ne moremo vozičkat, ker je moj pametni mož odpelau voziček s sabo v LJ user posted image user posted image user posted image  
pa, da mu nisem naročila ene 5x, naj ga da ven

poznamooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, sej te nism misla postarat, sam verjetn je tut politika šole ali se s takimi rečmi ukvarja ali ne...sej nisi sama kriva..user posted image user posted image

no, a prideš na babyshower..sem ti ene 5,6,7,8 strani nazaj pustila vabilo..ni se mi dalo še enkrat na mejl...uglavnem, lepo vabljena med nas 17.4. v soboto zgodaj popoldan ko bomo babe rrjevke imele babyshower ali prihod novega člana :)

oj, sorry, nisem videla, nisem brala vsega. Ti ne vem še povedat, upam da ja, ker bi vas rada spoznala. Ti še javim.

Vaney, mi smo na enem avtu. Punce lutajo okoli z avtom, ata pa pešaka user posted image
Da mam avto, bi se prpeljala jaz kam bliže tebi in  bi šle na kafe. Že dougo nismo user posted image  Tako pa.....drugič

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
25.3.2010 10:28:25   
majch
majra, od kod si že ti?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
25.3.2010 10:29:25   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: majch

majra, od kod si že ti?

Metlika

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 10:37:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 10:42:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
25.3.2010 11:06:05   
majch

majra, od kod si že ti?

Metlika

no, drugič k dol pridem, se slišmo za kofe, ane

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
25.3.2010 11:07:27   
majch
leeann, se strinjam, da nujno rabmo sončkaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
25.3.2010 11:11:28   
majra

majra, od kod si že ti?

Metlika

obvezno! Ja čigava pa si user posted image  Ne, resno, se z veseljem dobimo

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
25.3.2010 11:14:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Vidiš, majra, zato pa moj možek vozi večinoma samo svoj avto, ker imam jaz v svojem polno "nujne" opreme, ki jo lahko v na hitro potrebujemuser posted image in voziček imam večinoma v avtu, ker po vasi ne šetam rada, se rajši kam odpeljem...sam rešitve zate pa vseeno nimamuser posted image
Nam bo pa mogoče celo ratalo it danes malo ven, ko je tak sončekuser posted image , ker se mi bo drugače zmešalo notri...sem bila zmenjena za kavo zdaj dopoldne, pa so se kolegici plani zrušli in ne more it, jaz pa sanjam ta kofetek že cel tedenuser posted image hudiča, kaj naredi ena kavauser posted image

Ja pa drugič men sms pošlji, pa pridi k men na kofe.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
25.3.2010 11:17:04   
štrumfek
jutro/dan

evo spet smo prečuli noč...
jaz sem pa ko cunja. že 3 noči ne spim.. no ja saj bo bolje

no pri nas je pa tako stanje vročine nima več, nosek bomo pa tud upam da počas spucali.. vglavnem gre na bolje in upam da bo popoldne vsaj mal spala, da se ji pridružim, ker včeraj je cele pol ure čez cel dan. pol je pa komaj ob 4 zjutraj zaspala in spala d 6 pol pa spet jok jok jok jok. zdej sta šla pa z atijem mal na sončka da si mal ušesa počinem

Rea srečno na pregleduuser posted image user posted image user posted image

ste spet naklofale da sem komaj čez pršlauser posted image

Princesi user posted image user posted image user posted image Manca, ti nas pa nikar ne zapuščaj user posted image

DRAGE MAMICE in vse tiste ki to še boste, ISKRENE ČESTITKE OB NAŠEM PRAZNIKU user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
25.3.2010 11:17:37   
Mala_princeska
Majch, da ni Majra kakšna sošolka od tvojga user posted image to bi bil hec.....

No profil: zaenkrat še 27 let, 2 otroka, zaenkrat še V.stopnja izobrazbe, turistična tehnica, po horoskopu tehtnica, upam da kmalu poslovna sekretarka :-)
blond nisem, visoka pa suha pa tud ne, debela tud ne....skratka zunanjost poznate....pa moram obvezno nekaj nase dat, ker je mami včer komentirala da nič nase ne dam - tko da Čebeli na ZS mi napiš(al pa tuki) kako se reče tistmu tvojmu frizerskemu salonu, da še pred babyshowerjem tja uletim.....pa eno rabim da mi obrvi populi, pa mogoče malo oči poudari, pa našminka user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
25.3.2010 11:18:27   
majch

majra, od kod si že ti?

Metlika

obvezno! Ja čigava pa si user posted image  Ne, resno, se z veseljem dobimo

občasno dol k zobarju pridem, sicer se pa bolj po črnomlju potikam

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
25.3.2010 11:18:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

DRAGE MAMICE in vse tiste ki to še boste, ISKRENE ČESTITKE OB NAŠEM PRAZNIKU user posted image user posted image user posted image

Ja seveda, temu se tut jst pridružujem. Sem pa danes zvedela, da sem mamica na kubik user posted image .

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
25.3.2010 11:20:21   
Mala_princeska
Štrumfi boge user posted image user posted image
zdaj pa ko imam tako podporo, vas pa zihr ne zapustim, bom že kak comp našla, če mi mož res net zablokira user posted image

Veseeelaaaaa sem,
Jaknik prvi paket Nexta sem prejela, so me našli (naročilo z urgenco 17.3.)user posted image user posted image user posted image

Pa tud jaz sem dobila bom z BC, tko da letim pregledat pošto, potem pa likanje in kuhanje....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
25.3.2010 11:20:45   
Anonimen

No, ko se pa po Črnomlju potikaš pa mene poklič. Če si pa nisi tel. shranla pa povej pa ti pocingljam.user posted image

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
25.3.2010 11:21:23   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ja seveda, temu se tut jst pridružujem. Sem pa danes zvedela, da sem mamica na kubik user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a to ti je najstarejši sine pogruntal, ali možek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
25.3.2010 11:22:11   
majch
hja, tudi to je možno.

Sicer pa maš princeska draga isti problem k jaz...prej ko grem delat...malora, to bo kmalu...se moram v red spravit, pa cunje nabavit (sem rekla, da bom shujšala do takrat pa slabo zgledauser posted image ) imam omaro dobesedno prazno - ampak to resno, nisem tip ala nimam kaj oblečt pri polni omari, ker mam dejansko praznooooooooo omaro. Vse sem pometala stran. Majko...bom rabla kredit, da se oblečem, pa frizuro bo treba pa kaj pa vem, kaj še vse.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
25.3.2010 11:22:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Veseeelaaaaa sem,
Jaknik prvi paket Nexta sem prejela, so me našli (naročilo z urgenco 17.3.)user posted image user posted image user posted image

Jst sem naročila prejšnji petek, se pravi 18-tega. Torej moram še kake dva dni počakat.

Neposredna povezava do sporočila: 1393
25.3.2010 11:23:10   
Mala_princeska
Moja mati so pa včasih delali in stanovali v BK - v gostilni Hrast v kraju Hrast al neki takega, v rani mladosti....
No včer je dobila šopek tulipanov.

Neposredna povezava do sporočila: 1394
25.3.2010 11:23:55   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a to ti je najstarejši sine pogruntal, ali možek?

vd možuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1395
25.3.2010 11:24:19   
Mala_princeska

Veseeelaaaaa sem,

Jst sem naročila prejšnji petek, se pravi 18-tega. Torej moram še kake dva dni počakat.

Najbrž. Jaz sem tud 2.naročilo oddala 18.marca in upam da bo jutri oz.najpozneje v ponedeljek tuki, tko da upam Majch da ti bom lahko že v torek, ko imam sistematiko z Nino dostavila jaknico za Živiko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
25.3.2010 11:24:20   
majch

No, ko se pa po Črnomlju potikaš pa mene poklič. Če si pa nisi tel. shranla pa povej pa ti pocingljam.user posted image

ma ja...sej enkrat se mormo res doli dobit...mam te pa shranjeno, brez skrbi.

štrumfkica, boga revica, user posted image user posted image user posted image ...držim pesti, da se pozdravite in naspite.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
25.3.2010 11:26:47   
majch
aja, misliš, da že pride paketek?user posted image user posted image sporoči, koliko sem dolžna, da bom pri kešu, ker pos terminala najbrž ne nosiš okrog.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
25.3.2010 11:28:37   
Mala_princeska

aja, misliš, da že pride paketek?user posted image user posted image sporoči, koliko sem dolžna, da bom pri kešu, ker pos terminala najbrž ne nosiš okrog.

ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image a pa veš da bi ga z veseljem nosila okrog user posted image
bom pogledala na etiketo, ko roba prispe. no panic. ti javim predno se vidimo.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
25.3.2010 11:35:38   
Alex01
VSEM MAIMICAM IN VSEM, KI BOSTE TO ŠE POSTALEuser posted image   - ČESTITKE OB PRAZNIKU user posted image user posted image user posted image

Majra - nč bat, mam jaz par let več od tebe, tak, da mislim, da sm najstarejša tukiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?