|
RE: Dolenjke, 3,. del 13.10.2010 13:55:20
|
|
|
|
vesna_b
|
ojla punce ko ma hudič mlade... jih pa res ma... na šihtu gužva za popi..... se mi meša. dobr vsaj to, da sem tanov program poštimala... tamala ima vnete očke. čez noč. kako, ne vem. v glavnem, včeraj je bila full dobre volje, razigrana, igriva, vesela, ponoči pa se je nekaj premetavala, tako da sem šla k njej spat, zjutraj pa... šok, očk ni mogla odpret. smo spucal tist trd gnojček dol, se je ven ulil tekoč... groza. jaz pa frej ne morem bit... je moj ostal doma, pol smo šli vsi skup k zdravniku (HB, ker parkirat je pa umetnost...) jaz sem sedaj v službi, moj je tud skoču za eno urco, tamalo ima pa tašča ta čas čez. pa smo ta teden doma. no, moj, jaz ne morem bit. pismo sem jezna... sicer pa - naj se tudi on malo pomatra in naj vidi, kako je doma z bolnim otrokom... ni luštno, ne... živka, hvala za lepe želje. očitno so pomagale, saj mi je nehalo nagajat. jej zmajčica - za ljudi okoli tebe, ki ti ne privoščijo sreče se pa res ne rabiš sekirat. tud taki morajo živet, sam na žalost jih je kar nekaj tudi v moji bližini, pa po moje okoli vsakega... sem se pa nasmejala, pismo, tvoja bejba ima 10 kg, najin drobižek jih ima pa 11,70 (danes stehtana), pa je stara 2 leti in 4 mesece. pa se mi ni zdela tako zelo drobna v glavnem, jutri zjutraj me tudi ne bo... zakaj neki, a??? se pa pol kaj tipkamo... he he he čauči bejbe
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 13.10.2010 13:56:48 >
|
|
|