|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 13:51:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
   RE: Dolenjke, 3,. del
12.10.2010 16:09:06   
vipercat
no pričakovano se me ni šef do sedaj še ni oglasil, tako da načrti za jutri ostanejo. cca ob 8h peljem malega v vrtec potem pa kofi????????????? mala princeska kdaj se ti bo dalo priti v amadeusa? če se hoče še katera pridružit bom pa zelo vesela

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
12.10.2010 19:57:27   
dramica
OJLA!Sem bla mal odsotna danes ker sem imela obiske,pol pa še moje hčerkiceuser posted image ki rabijo pozornosti...čedalje več.
Moje stanje?kar se tiče izcedka menda bp,sicer se pa počutim kot pri 1.nosečnosti v 9mes.user posted image Pregled pa šele v začetku nov.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
12.10.2010 21:44:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

no pričakovano se me ni šef do sedaj še ni oglasil, tako da načrti za jutri ostanejo. cca ob 8h peljem malega v vrtec potem pa kofi????????????? mala princeska kdaj se ti bo dalo priti v amadeusa? če se hoče še katera pridružit bom pa zelo vesela

lahko takoj po 8, samo zjutraj mi napiši sms, če velja, ok???

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 12.10.2010 21:45:03 >

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.10.2010 23:30:43   
*zmajčica*
Tlole....
Huuuuh matr več ne pomnem, kdaj sem se vam nazadnje javla! Soriiiii res. Tuk enga dela skoz, da ni zneslo. Pa selila sem se, pa internetno povezavo mam čist zanič, tako da...ŠIT!

Ampak zdele sem tu, se mal javlam...Kako kaj ve?? Kaj novega?? Eno hitro poročilo, ker nisem za nazaj nč brala, enostavno mi ne znese ker mam enga hiperaktivnega otroka...haha...Tale Laura mi vso energijo pobere...Tud lulat ne morm čez dan nč. JOOooooo...

Tko kej novih nosečk?? Novih Dolenk?? Kavice še kaj padajo??

Drugače pa z nama vse Ok...Laura pridno rate...Mamo 10 kilc, 5 zobkov...Skratka vse OK. Čakamo odgovor iz vrtca-sem prošnjo dala, saj mi decembra poteče porodniška in bo treba začet delat! Predkratkim sem se preselila k novemu fantu, z Lauro so naju vsi lepo sprejeli in tudi user posted image se zelo trudi okoli naju! Imamo se super in uživamo, samo par zunanjih problemov in ljudi ki se vtikujejo brezveze (in še vedno)

Ma nč bol da se ne razpišem, ker pol bo spet en kup branja...Sej veste, se dolgo ne javim, pol ko pa se...pa cele klobase napišem!

Bejbe fajn se mi mejte, pa upam da me niste pozable in mi kaj zamerle. Enostavno ta selitev (ki še niti slučajno ni končana) pa preurejanje hiše...pa Laura, pa fitnes...Natrpan urnik v nulo!

LP

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 8:17:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *zmajčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4706
13.10.2010 10:29:50   
cukr07
Zmajčica res smo te pogrešale tukaj gor. Lepo je prebrat, da ste z Lauro srečne, saj si po vsem prestalem to tudi zaslužita. user posted image  Na zlobne jezike se pa ne oziraj, ker se vedno kdo najde, ki ima kaj preveč za povedat.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 4707
13.10.2010 13:55:20   
vesna_b
ojla punce
ko ma hudič mlade... jih pa res ma...

na šihtu gužva za popi..... se mi meša. dobr vsaj to, da sem tanov program poštimala...
tamala ima vnete očke. čez noč. kako, ne vem. v glavnem, včeraj je bila full dobre volje, razigrana, igriva, vesela, ponoči pa se je nekaj premetavala, tako da sem šla k njej spat, zjutraj pa... šok, očk ni mogla odpret. smo spucal tist trd gnojček dol, se je ven ulil tekoč... groza. jaz pa frej ne morem bit... je moj ostal doma, pol smo šli vsi skup k zdravniku (HB, ker parkirat je pa umetnost...)
jaz sem sedaj v službi, moj je tud skoču za eno urco, tamalo ima pa tašča ta čas čez. pa smo ta teden doma. no, moj, jaz ne morem bit. pismo sem jezna...
sicer pa - naj se tudi on malo pomatra in naj vidi, kako je doma z bolnim otrokom... ni luštno, ne...user posted image

živka, hvala za lepe želje. očitno so pomagale, saj mi je nehalo nagajat. jej user posted image

zmajčica - za ljudi okoli tebe, ki ti ne privoščijo sreče se pa res ne rabiš sekirat. tud taki morajo živet, sam na žalost jih je kar nekaj tudi v moji bližini, pa po moje okoli vsakega... sem se pa nasmejala, pismo, tvoja bejba ima 10 kg, najin drobižek jih ima pa 11,70 (danes stehtana), pa je stara 2 leti in 4 mesece. pa se mi ni zdela tako zelo drobna user posted image

v glavnem, jutri zjutraj me tudi ne bo... zakaj neki, a??? se pa pol kaj tipkamo... he he he

čauči bejbe

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 13.10.2010 13:56:48 >

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
13.10.2010 14:23:14   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

v glavnem, jutri zjutraj me tudi ne bo... zakaj neki, a??? se pa pol kaj tipkamo... he he he

vneti učki, jah, pride čez noč.otroc se hitr nalezejo in zgleda, da imajo virozo otročki.
je pa grozn, če ni mogla učk odpret in vse gnojno. dejte se lepo počasi pocajtat, pa pazta, da še vi2 ne fašetauser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
13.10.2010 14:25:39   
vesna_b
kaminek - hvala user posted image
ja, bomo pazila. sploh jaz ne bi rada sedaj kaj dobila, ko sem user posted image  - saj bo moj pri njej doma jutri oz sedaj, ko imamo kapljice, bo kmalu boljše. upam vsaj...

jutri imam pa PP - sem takoooo nestrpna...user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 13.10.2010 14:26:08 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
13.10.2010 14:29:08   
5ra8

jutri imam pa PP - sem takoooo nestrpna...user posted image

kdaj maš?

da vemo pesti držat user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
13.10.2010 14:45:53   
vesna_b
ob 8.30
upam, da ne bom preveč čakala... moj bi kar z mano šel... user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
13.10.2010 19:53:37   
5ra8

ob 8.30
upam, da ne bom preveč čakala... moj bi kar z mano šel... user posted image

pravilno, da gre s tabo user posted image moj je bil do zdej na vsakem pregledu user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
13.10.2010 22:40:31   
dramica
Če je možnost zakaj nebi šel?Moj je tudi šel zraven,seveda zelo ponosnouser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
14.10.2010 8:03:16   
Alex01
zmajčica - sem ful vesela zate in za Lauro. VSe najlepše vama želim in en kup user posted image  za vnaprej. Na "jezike" se pa ne oziraj, vedno se kje najde kdo, raje jih daj na ignor in uživaj z Lauro in svojo novo user posted image . SREČNO!

vesna - tebi pa SREČNO danes na pregleduuser posted image . Čakamo poročilouser posted image . Pa pike poke za tvojo pikico, da se čimprej pozdravi.

Vsem ostalim pa user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
14.10.2010 8:16:24   
5ra8
jutrooo...

Vesna zdej verjetno že čaka.....mi čakamo s tabo in držimo pestke user posted image

uf...bi pa zdej neki tacga pomalcala...

user posted image

mama Alex, si sla u Harvija? user posted image  Rezultat? user posted image

Jst pa še 2 tedna do morfologije...komaj čakam user posted image

dramica, kako ti? Te še kaj matra? user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
14.10.2010 8:34:39   
Alex01
Jao Petra, ka sem jaz lačnauser posted image user posted image user posted image .
Nisem še šla, ker mi ne znese, časovnouser posted image
Naš šolarček ima toliko naolge, da celo popoldan sediva pri knjigah, pa letos so prišle ocene in je dela oh in sploh. Če mene kdo kaj vpraša, hočem osemletko nazaj! Ni mi všeč ta sistem, 3 leta bolj ko ne na izi, potem pa kar čez noč na vso močuser posted image . Zdaj pa ne vem, al samo jaz tako kompliciram al je res takouser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila na skupinski vadbi, 2 uriuser posted image user posted image user posted image . Eno uro pilatesa in eno uro aerobike. In je blo super, samo to bi morala ponoviti vsaj ene 3x na teden. Princesi , se pa vse to dogaja v tojem koncu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 8:49:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4718
14.10.2010 8:58:46   
vipercat
lepo pozdravljene

punce danes ob 15ih imamo morfologijo. držite pesri za dobre rezultate. jest upam da bo tale naša g kaj povedala, ker če bo takko tiha kot ponavadi, bom kar huda user posted image user posted image

zmajčica, midve se sicer ne poznava, kar sem tukaj bol nova, pa sem vseeno bila zelo vesela, ko sem prebrala tvoj post in med vrsticami razbrala kaj si morala dati skozi. še veliko, veliko srečnih trenutkov ti želim

vesna_b - čim prejšnje okrevanje vam želim

ste mi lušte naredile s hrano... grem jest zajtrk

aja mala princeska - me veseli da sva se spoznali in upam da tole kavico še kdaj ponoviva

Neposredna povezava do sporočila: 4719
14.10.2010 9:22:34   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

punce danes ob 15ih imamo morfologijo. držite pesri za dobre rezultate. jest upam da bo tale naša g kaj povedala, ker če bo takko tiha kot ponavadi, bom kar huda user posted image user posted image

kero pa maš? user posted image
držimo pestke in pošiljamo user posted image , ob keri uri maš? user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
14.10.2010 9:30:18   
Alex01
vipercat - SREČNO danes na pregledu user posted image user posted image user posted image

petra - boš videla kako bo hitro minil čas do pregleda. Ko pa enkrat pride user posted image  gre pa čas še hitreje.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
14.10.2010 10:19:25   
Mala_princeska
Dobro jutro vsem user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sreče) za vse preglede user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Zdaj pa ne vem, al samo jaz tako kompliciram al je res takouser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila na skupinski vadbi, 2 uriuser posted image user posted image user posted image . Eno uro pilatesa in eno uro aerobike. In je blo super, samo to bi morala ponoviti vsaj ene 3x na teden. Princesi , se pa vse to dogaja v tojem koncu user posted image user posted image user posted image

Alex na raport - kje se to dogaja - a v MP??? In quanto košta vadba, vse hočem izvedeti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  za tvoje muvanje user posted image (na vadbi user posted image )user posted image .

Šola - po moje ne kompliciraš. Imamo nečakinjo v 4. razredu pa jo bomo povprašali kako in kaj oz. atija, ko se vidimo, menda je pa tud že prinesla prvo oceno 4 domov. Po mesecu in pol šole se mi zdi že prvi razred kar zahteven. Nini se zdi čudno le to, kako so otroci različni in nekateri boječi, nekateri pa pogumni pri govorjenju. Skratka že jaz v 1. razredu delam z njo - bereva vsak večer, pa pesmice se učiva, pa kakšno črto kje potegneva.

Živka zaenkrat sta mi dve bejbi dovolj, vendar nikoli ne bom rekla da ne bi imela še enega malčka. Samo najprej je treba dobit službo, pa druge stvari nekako uredit, potem bomo pa videli če bo še kak član, saj razumeš user posted image .

Vipercat tudi mene je veselilo, da sem te spoznala, pa seveda da bova ponovili, saj sva blizu user posted image .

Zdaj pa pozen zajtrk, potem pa v boj za novimi prošnjami za službo user posted image , pa še vesela novica - v torek imam en razgovor v bližini doma user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
14.10.2010 10:25:32   
vesna_b
punceeeeee user posted image

evo me, sem že v službi, vsa vesela in navdušena. je samo eden/ena user posted image , pikica pa je velika 17 mm, kar ustreza "starosti" 
videl se je srček, moja G pa vsa navdušena, da nama je hitro ratalo in da je bebika zaželena. tud se se spomnila, da sem prvič rodila maja, pa tud to me je takoj vprašala, če mam drug priimek al se ji sam zdi. full je faca user posted image

ej, punce, user posted image , ste hodile kaj na kaka predavanja? v bolnišnici imajo že predavanja za zgodnjo nosečnost, pa... me mal mika... no, eno - o gibanju in razgibavanju al neki tazga...
pa slikico mam!!! se lepo vidijo že začetki rokicuser posted image

happy, happy, happy - sedaj grem pa še mal delat

čauči

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
14.10.2010 10:31:21   
vesna_b
aja, sem smotana

vsem hvala za lepe želje - za bejbo, je full boljša, in zame user posted image

vipercat - tudi ti uživaj na pregledu ob pogledu na svojo pikico - imaš v bolnišnici ali v ZD?

petra - hvala za zajtrk, he he, so se mi sline pocedile

princeska - dobro opravi na razgovoru. bomo držale pesti...

vsem pa želim en lep dan, naj sije sonček že spet!!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
14.10.2010 11:16:39   
Alex01
vesna - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SREČNO DO KONCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

princesi - ob sredah v telovadnici OŠ MP, ob 19h pilates ob 20h aerobika (18 EUR za cel mesec (4x) za obe vadbi). SREČNO na razgovoru. BOmo držali pesti! Glede šole, naš je tudi prinesel prvo oceno 4user posted image user posted image user posted image . Tudi sama že od prvega razreda "delam" z njim , čeprav se bojim, da je bil tale prvi mesec kar šok.  Se ful pogovarjava, delava naloge skupaj, ponavljava, bereva,  piševa, računava,.... Tri leta brez problemov, zdaj pa so najpogostejše besede: ne bom, nočem, ne da se mi. Upam, da to ni že začetek puberteteuser posted image . Ampak mi se ne damo in GREMO NAPREJ!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?