|
RE: Dolenjke, 3,. del 13.8.2010 7:47:44
|
|
|
|
kaminek
|
dobr jutrček! res je, petek je opet tuki. naša je spet neki zbolela, zdej je to kr konstantno-1x na mesec (ala viroza, ala zobki, ala vročina ipd.). se pozna, da je v varstvu in je zmeri kej, ampak bo to dala žez in potem bo ok. morm se pohvalt, da sm končno dobila neki za oblečt za na ohcet, k jo mamo čez en tedn. mah, vedno sm tko, da poberem vn iz omare in to je to. zdej sm pa rekla, da pa si morm kej prvoščt, se mal spedenat in sm našla luštkano kiklco v celem v HM za 30€. res je luštkana in še paše mi, jupiiiiii . pa tud k frizerju bom šla in se dala naličt pr moji sestri, ker hočm bit urejena, ne pa neki doma štimat se. aja, pa poročni prstan si morm dat razširit, ker mi je bil že ob poroki na knap, zdej pa itak ne gre. tko, da dons šibam v zlatarno, pa še kakšne čevlje bi si rada kupla-zlate . no tko. a gre ktera ta vikend na Zaplaz z lučkami? to je pr trebnjem, se gre zvečer ob osmih z prižganimi svečkami v eno cerkev. hodš cca. pol urce in pol je maša. mi se je zmeri udeležimo, ker je luštno it na pivsko mašo za šank . nč, tuk za enkrat.
|