|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
13.8.2010 7:18:39   
5ra8
jutrooo....

pa smo prigurali do petka user posted image  

samo kaj ko bo dež...mah bomo se pa bolj not držal pa počival user posted image  čeprav tiste k mate malo otročke dvomim da boste kaj počivale.

živka, jst sm za kofe, samo kot pravim dopodlne pri meni ne bi šlo user posted image

pa še en kofetek za zdajle...

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
13.8.2010 7:47:44   
kaminek
dobr jutrček!

res je, petek je opet tuki. user posted image
naša je spet neki zbolela, zdej je to kr konstantno-1x na mesec (ala viroza, ala zobki, ala vročina ipd.). se pozna, da je v varstvu in je zmeri kej, ampak bo to dala žez in potem bo ok.

morm se pohvalt, da sm končno dobila neki za oblečt za na ohcet, k jo mamo čez en tedn. mah, vedno sm tko, da poberem vn iz omare in to je to. zdej sm pa rekla, da pa si morm kej prvoščt, se mal spedenat in sm našla luštkano kiklco v celem v HM za 30€. res je luštkana in še paše mi, jupiiiiiiuser posted image user posted image . pa tud k frizerju bom šla in se dala naličt pr moji sestri, ker hočm bit urejena, ne pa neki doma štimat se.
aja, pa poročni prstan si morm dat razširit, ker mi je bil že ob poroki na knap, zdej pa itak ne gre. tko, da dons šibam v zlatarno, pa še kakšne čevlje bi si rada kupla-zlateuser posted image user posted image .

no tko. a gre ktera ta vikend na Zaplaz z lučkami? to je pr trebnjem, se gre zvečer ob osmih z prižganimi svečkami v eno cerkev. hodš cca. pol urce in pol je maša. mi se je zmeri udeležimo, ker je luštno it na pivsko mašo za šankuser posted image user posted image .

nč, tuk za enkrat.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
13.8.2010 8:33:20   
Mala_princeska
Jp......danes je petek 13.user posted image  ne maram takih datumov user posted image

Ko me budilka zjutraj prebudi,
ajoj kako se mi mudi,m (pa še res je)
znaj pada dež in spet grmi,
v avtu pa bencina ni.

Čevelj me tako zelo tišči,
ta obleka prav mi ni
in kod pika na i telefon mi zvoni,
da signala ni.

Refren:
Komaj je petek 13,
zdaj se po vasi govori,
da nimam ne fanta ne moža
nihče mi ne da prstana. (no imam fanta, sam moža še ne user posted image )

Zdaj se po vasi govori,
a fant moj se vsem samo smeji,
ker ve da spet bova na skrivaj,
delala aj-aj-aj-aj-aj.
user posted image user posted image user posted image user posted image

No dež zares pada, v avtu bo res kmalu prazen tank, pa minus je tudi na karzici (ko je nekje v celi pesmi tudi to user posted image user posted image user posted image ) O Rebeki Dremelj pišem in o njeni pesmi user posted image

Pomorščakinje - uživajte na morju - na morju je lepšejše user posted image  lepše vreme.

Živka kofi time v ponedeljek ali torek, se slišimo, te obvestim, ker se mi že meša od nekofetkanja user posted image

Kaminek user posted image user posted image user posted image za oblekico in urejanje - super tko se dela, ne pa jst ker nič nase ne dam in sem kot ena vaška prismodična user posted image
A greste na poroko od P. G. iz Trebnjega? Imajo tudi 21.8. ohcet??? Al kako drugo??? Skratka poroke so mi tako lepe....sem pa glih nekaj dni nazaj razmišljala da bi se lepo oblekla in šla s pričami na matični priimek zamenjat user posted image  drugo leto aprila bo 10. obletnica, pa ne bi bilo slabo kronanje s prstanom user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za Patricijo in vse bubančke.....(Kaminek, da te potolažim - pr nas se bo pa vse to s septembrom začelo, ko gremo v vrtec in šolo user posted image )

Služba...... v ponedeljek izvem kako in kaj...

Ja vikend bo deževen......in mene spet potegne v kak šoping....mamo konec meseca krst in jaz nič pametnega v omari (koliko časa traja krst v Trebanjsjki cerkvi, da vem če Manco v cerkev vzet al bolje da jo doma popazijo?)

Se beremo....

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
13.8.2010 9:10:31   
vesna_b
hvala, živka, bomo uživali. evo, moje zadnje javljanje - 10 dni ste me frej... bomo 1 teden v Črni gori, pa 3 dni nekje na hrvaškem našli apartma. bomo probali kar tam, ko smo bili junija (in lani že), v Breli.

uživajte tudi ve, dobro pokofetkajte,

mala_princeska - ti se pa le dobro zmeni v službi.

čauči bejbe

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
13.8.2010 9:12:31   
vesna_b
aja, punce - če bi katera mela eno (fajn) pocukrano oblekco za krst, za punčko - jo lahk posodim... ampak fajn pocukrano user posted image

lahk po dopustu pošljem kako slikco, ker sem sedaj v službi še, popoldne pa pakiram in nosim v avto, tako da računalnika po moje niti prižgala ne bom več... user posted image  

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
   [Brisano sporočilo]
13.8.2010 9:16:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3881
13.8.2010 9:49:37   
kaminek
mi imamo na štajerskem koncu poroko, tko da bo še pestro s totimi štajerciuser posted image user posted image

za krst v trebanjski cerkvi pa ti lohk pove majch, k je bla na krstu. pa mislm, da ni nikjer dolg krst, razen če v času maše, to pa je dlje.

pr nas je trajal krst celih 15 min tko da smo bli hitr fertig.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Neposredna povezava do sporočila: 3882
13.8.2010 10:31:35   
majch
Jutro

princeska, da ti takoj odgovorim - mi smo meli krst v Trebnjem med mašo, kar pomeni, da so serjsko krstili ene 4 otroke, pa cela maša, pa pridiga pa vse to in je blo kar dosadno. Moj hubby je malčico rajši zunaj vozičkal, da je zaspala, krščenec pa se je kar malo razurjal nad protokolom (pa ni bil ediniuser posted image ). Tako da, bo po moje bolje malčico pustiti na kaki bolj zabavni lokaciji.

Drugače... zaspano...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
13.8.2010 10:57:43   
Mala_princeska
Majch in Kaminek - thank you very much - torej Manca bo nekje v varstvu user posted image user posted image user posted image  medtem, ko bomo molili.

Živka......ti javim za kufe.

Lep vikend vsem z veliko crkljanja user posted image

V nedeljo 15.8. pa ne pozabte k maši, saj je praznik (klinc pa spet na nedeljo, da med tednom nismo frajuser posted image )

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 13.8.2010 10:58:25 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
13.8.2010 16:53:28   
GITA14
lee ann hvala zelo velik si mi pomagala

Neposredna povezava do sporočila: 3885
14.8.2010 18:49:25   
5ra8
daaan

danes pa kar zatišje tle...se vse potepate verjetno.

Ne bi morala Alex zdej pridt enkrat z morja?

Sem bla na sprehodu s psom pa naju je dež uje in čist premočil...no mene....do njegove kože itak ne pride

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
14.8.2010 20:56:25   
Alex01
En morski pozdravuser posted image user posted image user posted image

Mi smo nazaj, ko bo kaj več časa, pa mal prebrem za nazajuser posted image

Imeli smo se krasno, uživali smo 100/uro, pa še vreme je bilo super.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
14.8.2010 23:32:01   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Sem vedla!!! user posted image user posted image user posted image

welcome back user posted image

Čak, a ne zdej čez kšn dan pa že greš naprej? user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
14.8.2010 23:33:08   
5ra8
pa tud reo pogrešam že par dni....dečva javi se user posted image
upam da si se pozdravla user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
15.8.2010 12:08:01   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Maš spet prav!!user posted image user posted image user posted image

V četrtek odrinemo v Novigraduser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
15.8.2010 21:04:39   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Maš spet prav!!user posted image user posted image user posted image

V četrtek odrinemo v Novigraduser posted image

aha, se zmenimo za primopredajo cot? user posted image preden kreneš user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
15.8.2010 22:05:45   
Alex01
5ra8 - Komot user posted image user posted image user posted image . Jutri proti večeru bom skor sigurno doma. Dop v službo, popoldan poberemo krompir, proti večeru pa lahkuser posted image

živka - album sm zamudila user posted image

cukr - user posted image user posted image user posted image za zobke in mali je pravi frajer

princesi - upam, da si dobilauser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
15.8.2010 22:10:16   
Alex01
En sončni zahod z "naše" teraseuser posted image

Sonček zahaja za Pagom

user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
   [Brisano sporočilo]
15.8.2010 22:53:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3894
16.8.2010 7:59:05   
Mala_princeska

princesi - upam, da si dobilauser posted image

Sem dobila, sem user posted image  upam, da ti je prav prišlo, pa sory ker nas ni blo doma user posted image  se je moj na hitrco spomnu in sva šla sama z Manco v Dolenjske malo počofotat (Ni na je pri sestri na počitnicah bila čez vikend in jo grem zdajle iskat, ko se mala zbudi), na srečo tud brez obroča rada plava v vodiki, tko da obroča za tiste 3 urce nismo pogrešali.
Pa hvala za sladko presenečenje, ne bi blo treba, sam kavico bi pa ti kar lahko spila, ko je glih že bila na mizi user posted image user posted image user posted image jo je moj pozabu spit user posted image user posted image user posted image .

Pa še o podvigih - Manca vstane v stolčku za hranjenje - v tistem lesenem, ne vem sicer kako ji rata noge zvit in pogumno vstat (očitno bo ona konta meni in se ne bo višine bala user posted image ), pa včeraj je sama prvič splezala in se usedla na kavč. Ma res presenečajo ti cukri.

Pa še en "podvig" - zvečer ob meni, pri meni joka in se dere kot zmaj, ko jo dajem spat (ker ji nisem dide-zizi dala; ni bla lačna je cel krožnik juhice pojedla, no malo se je le pocrkljala), potem se je razdrla in raztzulila in je ati eno uro ni mogu potolažit. Skratka je razvajena glede spanja in boh ne daj, da jo samo položim v posteljico - se dere, dere, dere,.....

Živka....no upam, da se bo maščoba topila na pravih mestih user posted image  za kavico pa jutri zihr, danes šibam po Nino v drug konec; upam da nisi jezna.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
16.8.2010 7:59:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Alex krasen zahod! Sem ti poslala par slik na mail.

Danes smo imeli fešto, jutri pa udarim spet shujševalno, držite pesti, da kaj rata-izgine. user posted image

Super za fešto, a to ste še od tvojega RD praznovali al od tamičkene?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3896
16.8.2010 8:56:53   
majch
jutro

naša malčica je v vrtcu, jaz pa doma...čist čuden občutek. Ampak sem rekla, naj se navadi, jaz mam pa mir, da ta teden res še kaj naredim. In obljubim, da bom. Kaj zdrgnila in tud za službo pripravla stvari, da ne bo pol preveč.

Včeraj smo šli z rafti po Kolpi in je blo blazno luštno-če izzvzamemo dejstvo, da smo malo preveč veslali, pa me malo roke bolijo. Pol smo pa misli, da se bomo pridružili eni skupini na pikniku s cateringom, pa so oni prestavili zadevo in smo bli sami. Zamislite: mizica ob Kopli, za eno koruzo, v senčki dreves, bogu za hrbtom in mi sami tam, tip pa samo za nas peče na žaru 8 vrst mesa in zelenjave, postreženi ko kralji...ej...mi je blo skor malo nerodno...in to za tako ceno, da dol padeš. Smo rekli, da bomo ziher še ponovili.

Tako da...mamo lep štart v nov teden. Z muskelfibromuser posted image

Punce moje drage...se še kaj oglasim, zdaj pa grem bit malo pridna.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3897
16.8.2010 9:00:24   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: majch

Včeraj smo šli z rafti po Kolpi in je blo blazno luštno-če izzvzamemo dejstvo, da smo malo preveč veslali, pa me malo roke bolijo. Pol smo pa misli, da se bomo pridružili eni skupini na pikniku s cateringom, pa so oni prestavili zadevo in smo bli sami. Zamislite: mizica ob Kopli, za eno koruzo, v senčki dreves, bogu za hrbtom in mi sami tam, tip pa samo za nas peče na žaru 8 vrst mesa in zelenjave, postreženi ko kralji...ej...mi je blo skor malo nerodno...in to za tako ceno, da dol padeš. Smo rekli, da bomo ziher še ponovili.

majch, preko koga ste vi to šli? Mi smo šli lani, pa nam je zasolil cene že za raft...kaj šele da bi vidli kakšno malco user posted image user posted image

Smo si pa zato sami organiziral...res fino....pol se pa nekje sredi ustaviš, pomalcaš....super fino fajn....mene so tud roke bolele mal...ampak ni blo panike user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
   [Brisano sporočilo]
16.8.2010 14:13:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3899
16.8.2010 21:08:14   
Alex01
Princesi - kava ti ne uide oz mi ne uideuser posted image user posted image user posted image pridem še sigurno kaj naokrog!

SLIKCE SO V ALBUMUuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?