|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 16:48:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
   RE: Dolenjke, 3,. del
11.8.2010 1:16:48   
Mala_princeska
Bejbike vas bom malo za ušesa, če ne boste preko tur. agencij na morje hodile user posted image user posted image user posted image  pa ne bonov v smeti metat no, to je tko kot da bi denar v koš vrgel user posted image user posted image user posted image  (boni v moji agenciji veljajo neomejeno, če kak dan zamudiš s koriščenjem, ni panike; samo nazaj za denar se ga pa žal ne da zamenjat; če pa koga drugega poznaš, ki bi šel preko tiste turistične agencije ali preko druge pa da v tisti agenciji rezervira, pa naj koristi bone in da pač tebi denar (sam ne tistemu to omenit, ki ti je bon podaril, da ne bo užaljen)
Vam razložim strokovno (delam v tem "fohu") : apartma: v apartmaju je treba vsakega otroka nad 2.leti starosti prijaviti in naj bi imel svoje ležišče, če ni kako drugače navedeno. Turistična taksa pa otroci do 12. leta je ne plačajo od 12.-18. leta starosti pa je polovična.
Če imate še kako vprašanje - navalite user posted image user posted image user posted image

Cukr lušni ste na morju.......iiiiiii lepi spomini bodo, mi smo pa anti talenti za fotkanje na izletih, dopustih,.... user posted image  III pa v Primoštenu ste bili tud, a tist naš roza apartma še stoji user posted image user posted image user posted image  ma je bilo lepo skor 7 let nazaj......kje so tisti cajtiuser posted image

LeeAnn ja Rogla je res zakon, smo bili pred parimi leti gor na dopustu in v dolini je butal vročinski val, gor je bil pa prav prijeten hlad :-) Pa planinske poti so res dobro označene - izgubili se nismo user posted image user posted image user posted image  za atija in gotovo bomo poiskali še kakšno drugo pot.

No lahko noč....

Aja sem ok, sicer bolj tko tko, ker me je strah kaj bo v službi, ampak tako pride.... in vse je za nekaj dobro......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 7:13:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.8.2010 8:53:35   
vesna_b
živka - do tvojih slik je nemogoče prit... user posted image

cukr - pa maš res enga cukrčka... joj, kako je sladek...

mala princeska - ma tamalo smo zmeraj prijavila, sam... prvo mi pošlje ponudbo (za hotel, apartmajev ravno nimajo...) za Črno Goro, HN Sovenska plaža, za 853€ - in bi imela bejba svojo posteljo, zastonj. potem, ko hočem rezervirat, me kliče nazaj, da je preko te agencije polno, da mi lahko pošlje preko druge agencije, in je bila cena 1123€, s tem, da NE BI imela tamala svoje postelje. zaračunal mi je celo polovično takso za 2 leti starega otroka. glej, hvala lepa.
hm, kje pa delaš? pa nam ti kaj najdi. ker drugače smo rekli, da bone koristimo drugo leto, če bo kaj, letos pa smo rekli, da bomo še malo prečekirali, drugače izberemo kraj, se zapeljemo tja, in ni vrag, da ne najdemo apartmaja. mami ga je prejšnji treden na korčuli našla za 30€ - dvosobni apartma s klimo... (sam ma zdej polno...)

ma pa še to je, ker imam na razpolago zaradi službenih obveznosti sam ta termin, od 14.8. do maksimalno 23.8.

no, pa vsem dobro jutro :)

Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.8.2010 9:00:11   
majch
dober zjutriuser posted image

mmm...sem malo lena zadnje dni...noter spravlam, za naslednji teden, ko bo treba začet malo migat. Naša bejba nekaj protestira pred spanjem zadnje dni,  že komaj čakam, kako ne bo vesela, ko bo treba spet v vrtec. Ne vem, no...ma...hb, mam čas za eno uvajanje spet, tako da jo bom pa prej domov vzela, če bo kriza.

Včeraj sva jo pustila pri babiki in šla na stand-up na Črnfest. Tako sem se režala, da me vse boli. Ful je blo dobro. Moj je bil malo grumpy, pa je šel bolj zaradi mene, ampak je bil tak navdušen, da bova verjetno šla še na drugo rundo 24. LOL. Hja...ma jaz bi itak bla na vse stand-upih, ker mi to tako sede, da joj...še diplomsko sem na to temo pisala. Evo odvisnice.user posted image

No, danes pa še nekaj opravkov pa tako malo naokrog. Rea, kaj je zdaj z unim kofetom?user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3855
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 9:14:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.8.2010 9:21:14   
vesna_b
joj, živka, bi tako rada prišla... ampak...
moram pakirat...user posted image user posted image user posted image

slaba stran je ta, da imam še ene 3 stroje za zlikat... blekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.8.2010 9:28:17   
5ra8
jutro....

pa smo na šihtu spet...eni pa se šele odpravljajo na morje....

vesna, moj buši OK, danes imam pregled spet user posted image  hvala ker prašaš.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
11.8.2010 16:51:43   
cukr07
Prvi delovni dan je za mano in je blo prav lušno. Res da mi je ves čas nekaj manjkalo, ampak je prav hitro minilo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Cukr lušni ste na morju.......iiiiiii lepi spomini bodo, mi smo pa anti talenti za fotkanje na izletih, dopustih,.... user posted image  III pa v Primoštenu ste bili tud, a tist naš roza apartma še stoji user posted image user posted image user posted image  ma je bilo lepo skor 7 let nazaj......kje so tisti cajtiuser posted image

Apartma še stoji in je še prav tak, kot je bil pred sedmimi leti - smo si ga šli čist od blizu pogledat in obujat spomine.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 3859
12.8.2010 8:08:51   
vesna_b
ojla
evo, našla ponudbo, full poceni, in poklicala v nm, da naj uredijo, da gremo preko njih - potrjeno. Črna Gora - here I(we) come...
ampak sem pa mogla sama najt. on mi je ponujal za dobrih 1000€, jaz sem našla za 500€ (last minute varianta). teh 500 bomo pa dol zapravl. no, upam, da ne vse...

cotke zlikane, danes še čistilna akcija, jutri pakiranje in ob dveh zjutraj štart. joj, kako komaj čakam...

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
12.8.2010 8:40:15   
Mala_princeska
Vesna_b no user posted image  da se je uredilo, če se ne bi - bi ti jaz uredila - našla, rezervirala pa bi lahko preko njih - ne bi bilo problema user posted image . Uživajte na lepih plažah bv Črni Gori in ne pozabi si kakšnega Coris zavarovanja uredit (nezgodno) za vsak slučaj - družinski je akcija sedaj v sezoni. (sory, ker se nisem prej javila, v službi rešujem zadevice, da jo obdržim, že dva dni sem prebedela pred računalnikom do polnoči in še dlje in pol sem kot zombi)

Živka ko bom imela kaj več časa, bom pogledala kaj se da narediti - glede Avstrije in apartmajev okoli jezera (saj rabiš šele za drugo leto, ne?) Bova probali kaj najti - brez problema :-) Pa hvala za nove ideje - iz tvojega razmišljanja o Avstriji vidim, da si želimo drugačnih počitnic, kot samo Hrvaška in Grčija, Turčija, Egipt in "izrabljena" Tunizija user posted image user posted image

Oooo aaaa o kafetkanju se mente - evo v ponedeljek ali torek dopoldne, če je(bo) katera za (sam ob 13h moram bit v Lj, če ne dobim nogeuser posted image )

Se tipkamo......

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
12.8.2010 9:05:11   
vesna_b
ojla
ja, sem našla. no, če bi mi ti uredila ponudbo, verjemi, da ne bi preko njih šla, ampak bi plačala pri tebi. ker sva že gledala tudi drugje. ne vem sicer, kje delaš, ampak sva imela namen že skoraj preko relaxa jit z letalom - sam potem si dol brez avtomobila. če vzameš rent a car, si brez sedežka... mi pa bi si tudi malo pogledali okoli, da vidimo za naprej...
zavarovanje sem pa tudi plačala že - družinsko za 16,60€.
joj, komaj čakam. potem pokažem slikce, obljubim...

no, na kofetkanju se vam jaz pridružim v septembru... ali pa po trgatvi. takrat je moj itak cele popoldneve v vikendu, pa smo s tamalo itak same...

Neposredna povezava do sporočila: 3862
12.8.2010 9:08:26   
vesna_b
no, sem prehitro poslala

v glavnem, se priporočam za drugo leto, za kako fejst ponudbo user posted image

seveda pa držim pesti, da boš v službi vse uredila.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 9:33:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
12.8.2010 9:41:44   
5ra8
hej bejbe...

Jst bi tud kofe, pa žal men dopoldne ne bo zneslo :) Mogoče drugo leto ob tem času ko bom na porodniški user posted image

Na pregledu vse OK, rastemo, smo veliki 3,5cm in stari 10t4d.
Sedaj čakamo na nuhalno.

Delala mi je pa UZ čez trebuh, sem bila kar malo presenečena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3865
12.8.2010 9:59:14   
vesna_b
meni je vse delala čez trebuh, razen prvič, pri 8 al 9 tednih...
super za bebico - da lepo raste...

na nuhalno greš sama, al gresta oba? mojmu je tako žal, da je prvič zamudil, da v drugo zihr ne bo. ko bomo seveda tam... user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
12.8.2010 10:02:05   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

meni je vse delala čez trebuh, razen prvič, pri 8 al 9 tednih...
super za bebico - da lepo raste...

na nuhalno greš sama, al gresta oba? mojmu je tako žal, da je prvič zamudil, da v drugo zihr ne bo. ko bomo seveda tam... user posted image

moj je bil do sedaj zmeraj z mano, se pravi prvič in drugič ko ni blo OK (pri prvi nos.) in zdej prvič in drugič ko je vse OK, in mislim da tud nuhalne ne bo zamudu... user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
12.8.2010 10:37:36   
majch
jutro

če odštejemo nočno dretjeuser posted image  smo spale do zdaj. Zdaj pa akcija dalje.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
12.8.2010 13:47:47   
čebelica01
hej hej žabe

evo malo sem prišla na ogled in vidim , da kar pridno čebljate.

tako jaz danes pičim na črnfest na koncert potem pa na morje vrnem se enkrat septembra čaos mamice

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
12.8.2010 13:48:43   
5ra8
čebeli, uživaj na morju še za nas user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
12.8.2010 13:51:29   
čebelica01
to pa sigurno user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
12.8.2010 16:18:45   
GITA14
A mogoče katera ve kje in kdaj je materinska šola, šola za starše, o porodu, o dojenju .... v NM?

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 18:24:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu GITA14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 23:06:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3874
   [Brisano sporočilo]
13.8.2010 7:12:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?