|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
6.7.2010 9:59:48   
vesna_b
ma saj jaz bi kar še eno. punčko... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 10:45:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 10:47:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3553
6.7.2010 11:07:54   
vesna_b
ja, eno navihanko pa že imamo.
in trenutno hudo smrkamo. obe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3554
6.7.2010 12:39:12   
Alex01
Da vskočim vmes user posted image user posted image user posted image
Ko ste ravno o spolu user posted image .

Jaz v prvi user posted image  nisem vprašala, sem pa celo nosečnost imela občutek da bo fantek in občutek me ni prevaral.
V drug user posted image  sem pa tudi slutila, da bo fantek, pa nisem mogla zdržat in sem na UZ vprašala in ni bilo nobenega dvoma - in je fantek user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
   [Brisano sporočilo]
6.7.2010 13:32:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
6.7.2010 13:42:43   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Alex kaj pa kakšna punčka?

Nikoli ne reci nikoli user posted image

Verjameš, da imam prav težavo, ko moram kupit kaj za obleč za punčkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
6.7.2010 13:45:07   
vesna_b
ha ha, jaz pa, ko moram za fantka. smo šle s tamalo zadnjič enga poba pogledat, pa sem šla nabavit, in sem hodila po trgovini, kot da bi bila izgubljena... he he he

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
6.7.2010 14:12:39   
cukr07
Zgleda, da nas je več takih katere občutek ne vara. Tudi jaz sem imela celo nosečnost občutek da bo fant in je res bil.
Na UZ se pa pri nas ni nikoli vidlo kaj bomo imeli, ker je vedno bil v taki legi, da je svoje premeženje pridno skrival.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
6.7.2010 14:28:15   
vesna_b
ma ja - jaz sem imela občutek, da bo punčka, čeprav brcala je pa ko tavelki pob.
sam so mi vsi govorili, da bo 100% fantek, ker sem full spredaj in full nizko nosila - posledica tega je bil ogromen trebuh. no, skoraj bi me prepričal.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
6.7.2010 15:35:18   
majch
Ojla bejbe

long time...sej vem...pa ne pridem do računanika sploh. IN še zdaj bom hitro spet letela.

Na hitro...službe konc, zdaj mama spet kak cajt za kofe, samo ste itak na morju vsi, ne. Hodimo še ne, a vseeno pridemo vsepovsod in delamo lumparije. Drugače se mamo ok...

Čestitam vsem za rast in napredke, za črtice na testih in tortice (Kaminek, spet ti je ratala) in kar je še takega, da sem in nisem prebrala.

Princeska, za 11. načelno velja, ti pa za ziher sporočim še na sms.

Mejte se babike, pa če bo katera spet kaj mela čas...veste, kje me najdete.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
6.7.2010 17:11:26   
5ra8
Če se boste spet kaj organizirale za kakšen kufe v čajarni, bom pa tud jst zdej menda prišla. user posted image

joj dež. naj neha. dost je blo. hočem sonce nazaj.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
6.7.2010 17:12:51   
5ra8
Aja glede spola pa...kaj pa vem, se mi zdi da si bolj želim punčko kot fanta.....mogoče zato ker mam že dve nečakinji in sem nekako 'navajena'.

Če bo pa pob, bo pa pob user posted image user posted image Isto ga bomo imeli radi user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
7.7.2010 8:45:56   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Aja glede spola pa...kaj pa vem, se mi zdi da si bolj želim punčko kot fanta.....mogoče zato ker mam že dve nečakinji in sem nekako 'navajena'.

Če bo pa pob, bo pa pob user posted image user posted image Isto ga bomo imeli radi user posted image

Imam idejo user posted image user posted image user posted image

Lahko prideš malo k nam, pa da se "navadiš" še na fanteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
7.7.2010 8:58:34   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Lahko prideš malo k nam, pa da se "navadiš" še na fanteuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom pa res prišla enkrat user posted image  na kufe, a prov? če se bomo lahko uskladile glede časa user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
7.7.2010 9:03:09   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Alex kaj pa kakšna punčka?

Nikoli ne reci nikoli user posted image

Verjameš, da imam prav težavo, ko moram kupit kaj za obleč za punčkeuser posted image

no tukaj ti lahko pa drugič jaz pomagam user posted image user posted image user posted image  jst mam pa problem za fante kaj kupit user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
7.7.2010 9:11:11   
Mala_princeska
otroci.....konec koncev važno, da so zdravi :-) jst sem si želela fanta, pa imam dve punci, pa je trenutno čist ok :-) Prvič sem bila malce razočarana, zdaj je pa ok.user posted image

v petek je prijateljica rodila in po moje ona ne gre nikoli več rodit - v prvo je imela kompliciran vakumski porod, zdaj pa CR....
Ko smo pri dojenčkih....sestrična s koroške je rodila fantka,....skratka otrok spet ne manjka user posted image

šibam psa peljat ven in ura bo kmalu 11, 12 ko bo treba jit v službo user posted image  je pestrooooo user posted image

Majch lepo, da vsaj približno vem :-) Super - da bo cca. z Manco vred cca. 5 malih otročkov :-))) starih okoli 1.leta (2 fantka in 3 punce :-) )

Držte pesti, da bo sonček.....v nedeljo :-)))

Šibam - imam glasbo v živo...mi po tleh "meče" džezvo za kavo, ki jo je našla v omari user posted image user posted image user posted image

Aja Živka res super novička za vrtec, to bi blo potrebno v vseh občinah tako, Štrumfek evo vidiš - pa boš malo prišparala, če si v KK občini doma.
Štrumfek si dubla službico???

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
7.7.2010 9:50:39   
Alex01

bom pa res prišla enkrat user posted image  na kufe, a prov? če se bomo lahko uskladile glede časa user posted image

Bomo user posted image . Mi smo trenutno na relaciji Nm-Br. Malo tuki malo tam (zaradi organizacije varstva). Če ne prej pa v septembru, ko se stanje malo umiri.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
7.7.2010 9:51:16   
Alex01
Aja, princesi - user posted image user posted image user posted image  pa za vse nove user posted image  

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
7.7.2010 10:48:45   
štrumfek
helov
evo na hitro še od mene

grem popoldne prvič na šihtuser posted image user posted image , delam v KK..

ja princesi sem vidla da bomo kr nekaj prišparaluser posted image user posted image čeprav naša trenutno še ne gre v vrtec, bomo pa vidli kako bo v bodoče

Spol... jaz sem skos govorila da bomo meli punčko in evo mamo jouser posted image user posted image user posted image user posted image

nič zdej grem pa še za tamalo cunje spakirat da bo babi lahko preoblačilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
   [Brisano sporočilo]
7.7.2010 10:54:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
7.7.2010 11:11:42   
majch
ooooooooooooooooooh dobri stari časi...z bejbo sva šle zjutraj en krog po mestu, zdaj pa spat po malci (mamo kar vrtičkarski urnik). No in hočem reč, da so se mi skoz filmčki vrteli, kako je blo lani takle cajt...pol pa še srečava eno tini mini mulčico v vozičku....ziher ni mela en mesec....jao....cukr...čas pa kar dirka naprej.

No, evo, dost nostalgije...grem drgnit filtre od klime...že malo kašlja prah...pa župco kuhatuser posted image

Mejte se.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3572
7.7.2010 14:07:04   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: majch

ooooooooooooooooooh dobri stari časi...z bejbo sva šle zjutraj en krog po mestu, zdaj pa spat po malci (mamo kar vrtičkarski urnik). No in hočem reč, da so se mi skoz filmčki vrteli, kako je blo lani takle cajt...pol pa še srečava eno tini mini mulčico v vozičku....ziher ni mela en mesec....jao....cukr...čas pa kar dirka naprej.

jp, ti spomini so res luštni,....

sm ti folš, da si domauser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
   [Brisano sporočilo]
8.7.2010 8:06:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
8.7.2010 8:17:12   
vesna_b
živka - to pa sploh nisem vedla. bomo probal kdaj prit, sam... takrat naša tamala glih spi, tako da... bomo videli.
smo začel sedaj po morju jo dajat ob devetih spat, pa jo zjutraj ne moremo zbudit za v vrtec, ob pol sedmih. bo treba nazaj uro za spanje prestavit...

Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.