|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
1.7.2010 11:05:02   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

ja ja se bom tolažla s tem da ma Alex še več za čakat user posted image

Zdej sem šla spet dvakrat mim bajte, pa nbenga zuni user posted image . Zmer se grešimo. user posted image

Če sta bila avta na dvorišču, potem smo bili doma. Če pa ni bilo avtov, potem smo bili pa sigurno v Br.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
1.7.2010 11:48:47   
cukr07
Evo mene spet mal na RR.user posted image
So tako lepi dnevi, da sploh nimam časa za računalnikom viset.
Vidim, da ste ene že nazaj z morja, no mi bomo pa ravno čez en mesec tam, potem bom morala pa že nazaj v službo. Prehitro je tole vse skupaj minilo...user posted image

A slučajno katera od vas koristi možnost skrajšanega delovnega časa po porodniški? Zanima me namreč, če lahko vlogo delodajalcu dam tudi potem, ko bom že v službi (če se bo pokazala potreba po tem zaradi usklajevanja varstva), al moram to začet koristit takoj, ko mi poteče porodniška? 

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
1.7.2010 13:16:09   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

A slučajno katera od vas koristi možnost skrajšanega delovnega časa po porodniški? Zanima me namreč, če lahko vlogo delodajalcu dam tudi potem, ko bom že v službi (če se bo pokazala potreba po tem zaradi usklajevanja varstva), al moram to začet koristit takoj, ko mi poteče porodniška? 

od mojga brata punca dela samo po 4 ure. Lahko jo vprašam kako je ona to uredila.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
1.7.2010 13:29:17   
5ra8
Alex, Clio je bil pod senčko user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
1.7.2010 14:48:54   
Alex01

Alex, Clio je bil pod senčko user posted image

Potem bi pa skor morala bit domauser posted image .

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 17:14:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3506
1.7.2010 18:20:12   
rea27
hej hej

evo..še jaz malo poročam. Čeprav vidim, da pridete sem gor res na vsake kvatre...

Pri nas je tako, malo kaotično ampak luuškano. Sicer vse tiste, ki že imate več otrok veste kako je to..Prav lušno. Ko gledaš starejšega otroka, pa ga primerjaš z mlajšim, pa se spominjaš kako je bilo prej, kako je sedaj, kaj je bilo drugače in v čem sta si podobna...
Imamo sicer krčke..no, ja..ne morem rečt, da so krčki, so tapravi prekleti hudobni krči!!! Res, je kar ubogi naš mali Mark Ian, ves plav v obraz, ko ga napadejo. Tako, da nam na žalost tudi Antiflat kaj dosti ne pomaga..Morda za kako uro, dve.Potem pa dam še malo probiotikov, pa je še za kako uro...hja..to nam je resnično najtežje. Se tolažimo, da bo trajalo le prve tri mesece..No, vsaj pri Evi je bilo tako...

drugače pa: na morju smo se imeli krasno, ni še gužve, je lepo mirno, par turistov, morje krasno, čisto, sicer malo mrzloo za naše malčke..Eva recimo ni kazala nobenega navdušenja nad morjem..hmmm..Je pa res, da je imelo le dobrih 20-21 stopinj Celzija.

Tako, dojimo se še vedno, sicer tudi ogrooommno polivamo, tako da sem mislila, da je refluks, pa me je pediater pomiril, da če bi bil R, potem ne bi dobil ene kile v enem mesecu. Tako, da je sedaj naš mali miš težak že 4500 g!!!! Je pa krasen dečko. Ko ga ne matrajo krči je resnično priden...

tako, drage moje...Kako ste kaj ve? Kaj počenjate, kam se odpravljate na morje? Kdaj bo kak novi Zemljan prišel k Dolenjkam v vas?

če bo katera za next pa sporočite...meni se je že nabralo par stvari....

papa

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
1.7.2010 20:58:55   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

so tapravi prekleti hudobni krči!!! 

želim, da čimprej minejo.user posted image ta bogec mali, še dobr, da se tega ne bo spominjal

Kdaj bo kak novi Zemljan prišel k Dolenjkam v vas?

user posted image user posted image delamo na tem, sam letos ga še gotovo ne bo na obiskuser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
1.7.2010 21:49:12   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

user posted image user posted image delamo na tem, sam letos ga še gotovo ne bo na obiskuser posted image user posted image

da da točno tako user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 22:17:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3510
2.7.2010 7:38:44   
5ra8
mogoče. Upamo na najboljš a ne, živka? user posted image user posted image

Ej bejbe, petek jeeeeeeeeeee...kaj boste delale čez vikend?

Bo katera na morje skočila?

Neposredna povezava do sporočila: 3511
   [Brisano sporočilo]
2.7.2010 7:58:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3512
   Dolenjke, 3,. del
2.7.2010 13:12:54   
mojcy3
OJ!

Sem nova nosečkauser posted image pride oktobra. Sem iz Okolice Trebnjega.
Tako da bo letos kar velik gužve v porodnišnici NM user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3513
2.7.2010 13:25:40   
Alex01
user posted image user posted image  rea za malega korenjaka in en koš user posted image  da bi krčki čimprej minili.

Pa en koš user posted image  za vse , ki "delate" na user posted image , da bi čimprej zagledale user posted image !

DOBRODOŠLA  mojcy3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi kam na izlet, če ne bo preveč vroče, drugače bomo pa doma v senčkiuser posted image

Lep vikenduser posted image

(odgovor članu mojcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
   [Brisano sporočilo]
2.7.2010 13:44:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojcy3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
   [Brisano sporočilo]
2.7.2010 13:58:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3516
2.7.2010 13:59:45   
čebelica01
dobrodošla novinka user posted image user posted image user posted image

lee ann- lepo , da se imate super . slikce pa že nestrpno čakamo

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 3517
2.7.2010 14:34:55   
Alex01
lea ann - user posted image user posted image user posted image  da se imate fajnuser posted image . Glede dojenja se pa nič ne obremenjuj, tako, kot si sama napisala, boš pač dodajala, ravno tako bo tvoja princeska zraslauser posted image

Slikce pa že komaj čakamo user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
2.7.2010 22:24:12   
štrumfek
helou
evo mene na hitrco

službo sem dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image
v ponedeljek mam zdravniškega, v torek pa že začnem...
joooj po eni strani sem vesela, po drugi mi je pa tako zelo hudo ker bom mogla mojo lubico pustit.user posted image user posted image user posted image user posted image

ah ja bo že
hvala vsem za dobre misli, pokomentira pa še jutri ker grem sam še spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
   [Brisano sporočilo]
2.7.2010 22:29:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
2.7.2010 22:55:53   
Alex01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO ŠTRUMFEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3521
3.7.2010 9:48:42   
rea27
braaaavooo štrumfka...super...upam, da ti ne bo prehudo...sicer pa, bo minilo in bo Taja čisto okej tudi par ur brez mamice.
Živka..hvala, samo da veš..je moja samozavest glede izgleda čist u r.i.t.i. Tako kot sedaj katastrofaaaalno zgledam...uf..pa še celih 6 kg mam za zgubit, kar se pri nas malih ljudeh ful pozna..da o celulitu ne govorim...

Lee Ann..super duper za malo in da se lepo štimate..AM - ali karkoli boš pač že dajala..so what..tisto glavno je dobila tvoja malčica :)

ostale: majch, čebeli, princesi, kaminek, cukr...kje ste?

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
4.7.2010 12:37:53   
5ra8
ojla bejbe.

Menda smo pridelali novega člana naše regije user posted image user posted image

Zdaj samo držite pesti da bo vse OK.

Zaenkrat samo to...več pa ko bo pregled user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
4.7.2010 16:32:48   
štrumfek

ojla bejbe.

Menda smo pridelali novega člana naše regije user posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na milijone user posted image da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
4.7.2010 17:13:52   
Alex01

ojla bejbe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In en koš user posted image !
Seveda bo vse OK, samo pozitivno razmišljaj! SREČNOuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 293

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!