|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
16.6.2010 14:17:03   
rea27
hehe, ja, naša čebelko zna rečt bobu bob hehehheheuser posted image user posted image user posted image

čebeli, za kofetka pa velja, bova pa Marka sabo vzele...sej je tako ali tako pridkan..če ne bo pa zizo dobilo pa bo :) Eve več ne dobim na to foro heheheh

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
16.6.2010 21:38:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: potty

.....jst pa ,,uživam,, v zadnjih dnevih še lanskega dopusta, 23-ega pa veselo na delo. ALELUJA....da se mal rešim teh mojih možakarjev.

super......izkoristi.....in zanimivo slišat, da se jih malo "rešiš" user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
16.6.2010 21:39:47   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

S porodniško sem zaključila zdaj pa naprej - počasi, sej bo šlo user posted image , samo, da se človek navadi na nov ritem user posted image user posted image

ja le pogumno, men se zdi da še zdej nek svoj ritem lovim user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
16.6.2010 21:40:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

štrumfa  vse naj naj še tukaj

vse naj naj štrumfi, ker FB-ku ne sledim user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
16.6.2010 21:44:23   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

pozdravljene  ve čvekice, ste tolk napisale, da vam več ne sledim user posted image user posted image

dons sm bla na info sestanku za v vrtec in naša je sprejeta v enoto mojca, ki je pri zd. in ta enota nima zunanjega igralnega kotička-normalnega. ima tko, 2x2, asfalt je po tleh, čeprav je ravnateljica zagotovila, da bojo nabavl mehko podlago. u glavnem sem zelooooooooo razočarana glede enote, v katero je dodeljenauser posted image .

žal te ne morem potolažiti user posted image , ker je problem v razmetanosti enot user posted image za občino(M.je v svetu staršev in še lep čas novega ne bo), veš drugače pa sem bila do sedaj zelo zadovoljna v Trebnjem z vrtcem, mi je kar user posted image user posted image user posted image  ker se bo treba na Mirno Peč navadit. A pri vas boste morali plenice nosit v vrtec???
Pa važno, da ste dobili, no tud to šteje.
(V enoti tam pri blokih tud nimajo ne vem kako velikega prostora zunaj.)

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 16.6.2010 21:45:16 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
16.6.2010 21:46:57   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Čestitke prijateljici za 2xuser posted image . In držim pesti da bo vse ok z njima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi zate držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . PA SREČNO

dobre misli pošiljam k unim, ki so vodili razgovor da bo štrumfa dubla job user posted image user posted image user posted image  in koš pikepok za dvojčka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.6.2010 21:50:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hehe, ja, naša čebelko zna rečt bobu bob hehehheheuser posted image user posted image user posted image

čebeli, za kofetka pa velja, bova pa Marka sabo vzele...sej je tako ali tako pridkan..če ne bo pa zizo dobilo pa bo :) Eve več ne dobim na to foro heheheh

k men jo pošlji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res cuteeeeee bejbi....iiiiii Markecuser posted image

porod.....men se je sanjalo, da sem v porodni in da so mi rekli, da bo trajalo. Ma zakva se mi še o enem bejbiju sanja? user posted image user posted image user posted image ko sva se glih dons s sodelavko menle, da sem jaz najbrž zaključila z njimi user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.6.2010 21:57:09   
Mala_princeska
čebeli, a ti je dobr nov pir? union grejpfrut user posted image user posted image user posted image  njami....v petek bo spet norhouse, a ne? user posted image

pri nas je pestro.....služba komaj folgam....
skoz neki zaključki v vrtcu, pikniki,...
jutri bo žabica sama z babi user posted image  

kaminek uživajte na morju in že sedaj vse najboljše Patriciji, da ne pozabim ....

majch....si se namočila???dragi bolje???

rea boš vidla, da se bosta evica in mark super štekala, bo še ponosna big sister boš vidla

joj mene je pa user posted image  ker nisem še slikic z baby showerja razvila....da bi jih mami reji naleple v knjigico. ne me za uheee

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 22:12:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.6.2010 8:05:45   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

čebeli, a ti je dobr nov pir? union grejpfrut user posted image user posted image user posted image  njami....v petek bo spet norhouse, a ne? user posted image

nisem še pila ... sem zdaj na koktejlčkih ali pa klasika per ... ja v petek bo noro babe bomo same pri meni to se bo cel grm tresu k bomo navijale . naši dečki grejo na morje . moji malčki bodo pri moji sestri in bo babji žur ..

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 3410
17.6.2010 9:03:41   
kaminek

pozdravljene  ve čvekice, ste tolk napisale, da vam več ne sledim user posted image user posted image

dons sm bla na info sestanku za v vrtec in naša je sprejeta v enoto mojca, ki je pri zd. in ta enota nima zunanjega igralnega kotička-normalnega. ima tko, 2x2, asfalt je po tleh, čeprav je ravnateljica zagotovila, da bojo nabavl mehko podlago. u glavnem sem zelooooooooo razočarana glede enote, v katero je dodeljenauser posted image .

žal te ne morem potolažiti user posted image , ker je problem v razmetanosti enot user posted image za občino(M.je v svetu staršev in še lep čas novega ne bo), veš drugače pa sem bila do sedaj zelo zadovoljna v Trebnjem z vrtcem, mi je kar user posted image user posted image user posted image  ker se bo treba na Mirno Peč navadit. A pri vas boste morali plenice nosit v vrtec???
Pa važno, da ste dobili, no tud to šteje.
(V enoti tam pri blokih tud nimajo ne vem kako velikega prostora zunaj.)

plenice oni dajo, tko da jih ne nosmo v vrtec. sam ta enota, k je ob zd, mi je totalno bedna, res. ko pa že gre otrok vn, so sami avti okol, nobene trave ne vidiuser posted image . naša, ko se bo zagnala, da bo hodila, se bo že v mrežo zataknlauser posted image user posted image . notranjost mi je pa všeč, sam kaj ko je naša tko rada zunej.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.6.2010 9:05:27   
kaminek

porod.....men se je sanjalo, da sem v porodni in da so mi rekli, da bo trajalo. Ma zakva se mi še o enem bejbiju sanja? user posted image user posted image user posted image ko sva se glih dons s sodelavko menle, da sem jaz najbrž zaključila z njimi user posted image

ja, sej men se tud skoz sanja in sicer obratno. da mi je porod zelooooooo hitro minil cca.2 uri je trajal in sm bla še tolk spočita po porodu, da sm bla polna energije in sm lohk user posted image  pestvala in nosila brez težav.
zgleda, je takšn zrakuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.6.2010 9:05:56   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

nisem še pila ... sem zdaj na koktejlčkih ali pa klasika per ... ja v petek bo noro babe bomo same pri meni to se bo cel grm tresu k bomo navijale . naši dečki grejo na morje . moji malčki bodo pri moji sestri in bo babji žur ..

prou fajn se boste mele. enkratnouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.6.2010 9:15:19   
kaminek
čebeli, a nisi ti enkrat omenla, da si pr eni naročila nek nakit je blo vse bolj švoh al neki tacga?
da povem, sm jst si včeri nabavla unikatnega nakita za 100€user posted image user posted image . nikoli si nism sama seb prvoščla, sam drugim sm dajala, tko da sm si nabavla meni ljubega nakita in sem zelo zadovoljna.
če bi katero kej zanimalo...ogrlice ima od 12€ naprej...uhančki so povečini 4€, ampak je res lep nakit. če katero zanima, mi lahko pošlje zs, da ne bom reklame delala.

Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.6.2010 9:25:28   
čebelica01

čebeli, a nisi ti enkrat omenla, da si pr eni naročila nek nakit je blo vse bolj švoh al neki tacga?
da povem, sm jst si včeri nabavla unikatnega nakita za 100€user posted image user posted image . nikoli si nism sama seb prvoščla, sam drugim sm dajala, tko da sm si nabavla meni ljubega nakita in sem zelo zadovoljna.
če bi katero kej zanimalo...ogrlice ima od 12€ naprej...uhančki so povečini 4€, ampak je res lep nakit. če katero zanima, mi lahko pošlje zs, da ne bom reklame delala.

ja jaz sem naletela na eno tako ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne kupim nakita več kar tako preko pošte

vidim in kupim v štacuni sem besna k ris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.6.2010 13:01:24   
5ra8

to ni pir. ampak radler user posted image user posted image user posted image
je pa fuul dober!!! user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.6.2010 13:07:35   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

to ni pir. ampak radler user posted image user posted image user posted image
je pa fuul dober!!! user posted image user posted image user posted image

to sem pa probala ja

to moje nosečke pijejo zdaj sem pri njih probala pa je zlo okusen

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
17.6.2010 15:22:49   
štrumfek
dan dan

še enkrat najlepša hvala za čestitke in vsem ki ste včeraj mislile name user posted image user posted image user posted image

takole razgovor je mimo, odločitev izvem pa po pošti v roku osmih dni... občutek je dober, pa bomo vidli... nekaj bomo že najdli ni vraguser posted image

Rea joooj kaka cukra sta user posted image user posted image user posted image   Tale bo pravi heartbreaker user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živka držim pestke za juti in za drug teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3418
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 20:46:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3419
18.6.2010 9:34:23   
kaminek
user posted image user posted image bravo za pregled in da so zobki beliuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
19.6.2010 6:54:30   
kaminek
dobro jutro dolenjkice,

še zadnji pozdrav preden se odpeljemo proti južnim krajem.
imejte se lepo, lee ann in rea lepo cartajata in pazita na naša najmlajša dolenjcauser posted image .

se slišimo, ko se vrnemo.....

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
19.6.2010 8:02:54   
cukr07
Dobro jutro user posted image

Pri nas se ves čas nekaj dogaja, tako da vam sploh ne uspem nič napisat, še preberem vas bolj na hiter.......kaj bo šele ko bom šla v službo.

Rea, tvoj mali sonček je pa takooooo luškan. Ja in mimo grede, tudi meni je na sliki najprej padlo v oko tisto kot čebeli.user posted image user posted image
Živka bravo za uspešno opravljeno sistematiko.user posted image

Kaminek vi ste se pa že kr na morje odpravili......naj vam bo vreme naklonjeno in uživajte na polno.

Alex ti si pa že kar zaključila s porodniško, pišuka se je tole hitro obrnilo.

Štrumfek držim pesti, da te sprejmejo v službo.

Zmajčica kje si pa kaj ti, da se nič ne oglasiš tukaj gor? Verjetno uživata z malo na polno.

Tele sončne dneve smo mi maksimalno izkoristili, saj smo bili skoraj ves čas zunaj, ker je Lenart užival na polno.
Mi pridno rastemo in se učimo novih veščin, malo nam še manjka pa bomo začeli plaziti. Dojit sva se nehala, me je mali v enem tednu sam od sebe čist skenslal.
Dobili smo vrtec, tako da Lenart ne bo šel v privat varstvo. Najprej sem sicer malo oklevala ali naj ga dam v vrtec ali ne, vendar mi je pediatrinja svetovala, da je bolje da gre zaradi diete v vrtec, ker bo tam res dobil dietno hrana, v privat varstvu se pa lahko mimo grede kaj pregreši. Diete se še vedno strogo drživa in rezultati so krasni - po devetih mesecih ima naš otrok končno kožo dojenčka in se niti malo ne praska. Naslednji mesec imamo zopet testiranje, da vidimo kako in kaj stvari stojijo.

Toliko zaenkrat od mene. Uživajte kjerkoli že boste in pridno crkljajte svoje male in velike otroke.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
19.6.2010 20:35:28   
somic
eeeeej

mi smo prišli iz morja, smo bili ravno v najbolj tolem dol, tako da je bilo kar ok. z patrikom sva bila tudi v morju in moram rečt da je suer sprejel.

zdaj imam doma kar precej opravkov, potem a spet pakirat in spet na morje!!!

drugače me je pa ravno prešinilo, da sem skoraj že 6 mesecev na porodniški... kako grer hitro čas user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
21.6.2010 11:43:00   
Alex01
Dober danuser posted image

Kakšno zatišje je tukaj goruser posted image .

Kaminek - uživajte na morju, upam, da imate kaj bolj poletno vreme kot pri nas

živka - user posted image user posted image  za pregled

somic - vi ste pa malo tukaj malo tamuser posted image . Hitro gre čas, prehitro user posted image . Meni se zdi, kot da smo včeraj prinesli malo štručko domov, danes pa že drugi teden v službi

cukr - super, samo, da se je izboljšalo stanje s kožo user posted image user posted image user posted image

Imamo dva nova zobka zgoraj, tako, da imamo že 8 zobkov. Pa vneto grlo, tako, da ima antibiotik, v varstvu je pa strašno pridenuser posted image

Lep dan še naprejuser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 21.6.2010 11:44:09 >

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
21.6.2010 11:59:57   
5ra8
dobeeer daaan

Živka, bravo za pregled,

Alex, super za nova zobka, si zdej potem že na bolniški, glede na to da mate AB?
Si se navadla nazaj delat? user posted image

Somic, je voda še slana? user posted image  Jst bi šla tuuuuuuuuuuuuud.

Ej babe, hodite kaj na Kolpo?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kje živite?
sashy

v stanovanju (26%)

v hiši (43%)

v najemu v stanovanju (9%)

v najemu v hiši (1%)

Pri njegovih/svojih straših (20%)

drugo (1%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!