|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
14.6.2010 22:54:41   
Alex01
Evo meneuser posted image

S porodniško sem zaključila zdaj pa naprej - počasi, sej bo šlo user posted image , samo, da se človek navadi na nov ritem user posted image user posted image

5ra8 - sta šla ti in tvoj kuža danes od Košenic dol čez travnike proti naši ulici? Mi4 pa gor na Košeniceuser posted image

Zdaj pa spatuser posted image

Uživajte

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
15.6.2010 7:50:31   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

S porodniško sem zaključila zdaj pa naprej - počasi, sej bo šlo user posted image , samo, da se človek navadi na nov ritem user posted image user posted image

5ra8 - sta šla ti in tvoj kuža danes od Košenic dol čez travnike proti naši ulici? Mi4 pa gor na Košeniceuser posted image

Uživajte

JAaaaa. A vi ste bli tisti ko ste skos nazaj gledal user posted image user posted image
Pa sm anjprej pomislna nate, ko sm bla še gor pri konju če ste vi user posted image

Komi sm Lexa odvlekla od konja, on bi bil kr tam. Ampak še bolj kot konj ga koza matra....pol ga pa kr ne morem odvlečt stran.... user posted image user posted image

Sej pol smo se pa spet srečal na košenicah, ko sm jst pr potki pršla gor, vi se pršli tacajt pa glih do potke....oz ene 100m je blo razlike user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
15.6.2010 8:49:43   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Uživajte

JAaaaa. A vi ste bli tisti ko ste skos nazaj gledal user posted image user posted image
Pa sm anjprej pomislna nate, ko sm bla še gor pri konju če ste vi user posted image

Komi sm Lexa odvlekla od konja, on bi bil kr tam. Ampak še bolj kot konj ga koza matra....pol ga pa kr ne morem odvlečt stran.... user posted image user posted image

Sej pol smo se pa spet srečal na košenicah, ko sm jst pr potki pršla gor, vi se pršli tacajt pa glih do potke....oz ene 100m je blo razlike user posted image user posted image

Točn tko!!! Evo, smo imeli bljižnje srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mojemu razlagam, to je pa sigurn 5ra s forumauser posted image . A je tvoja mami delala v Revozu?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
15.6.2010 12:05:13   
5ra8
jaa, je delala. user posted image
poznaš? user posted image
kje pa ti delaš?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
15.6.2010 12:31:23   
čebelica01
štrumfa  vse naj naj še tukaj

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
15.6.2010 12:45:15   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jaa, je delala. user posted image
poznaš? user posted image
kje pa ti delaš?

Poznam tvojo mami (sej ona verjetno mene tudi, pa mojega moža tudi). Jaz sem delala skoraj 13 let znotraj Revoza, sicer v eni drugi firmi (prehrana), moj mož je bil pa dolga leta zaposlen v Revozu.
Zdaj delam na Rakiuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
15.6.2010 12:45:58   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

štrumfa  vse naj naj še tukaj

VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
   [Brisano sporočilo]
15.6.2010 13:51:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3383
15.6.2010 17:38:40   
kaminek
pozdravljene  ve čvekice, ste tolk napisale, da vam več ne sledim user posted image user posted image

dons sm bla na info sestanku za v vrtec in naša je sprejeta v enoto mojca, ki je pri zd. in ta enota nima zunanjega igralnega kotička-normalnega. ima tko, 2x2, asfalt je po tleh, čeprav je ravnateljica zagotovila, da bojo nabavl mehko podlago. u glavnem sem zelooooooooo razočarana glede enote, v katero je dodeljenauser posted image .

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
16.6.2010 7:37:33   
štrumfek
hej

najlepša hvala vsem za čestitkeuser posted image

ob pol 11 na razgovor, pa bomo vidli kako pa kaj.. mislte name

danes je kolegica ob 3.22 in 3.24 rodila (CR) dva fantka (2 meseca prezgodaj) tako da upam da bo vse vredu z njimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa vse po starem...  mela sem popolno preobrazbo user posted image user posted image sem rjavo - blond, postrižena (preceejuser posted image ) z frufrujem, tako da velianska spremembauser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 7:54:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
16.6.2010 8:24:59   
kaminek
bomo misnle nate in dobro opravi na razgovoruuser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
16.6.2010 9:33:30   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

hej

najlepša hvala vsem za čestitkeuser posted image

ob pol 11 na razgovor, pa bomo vidli kako pa kaj.. mislte name

danes je kolegica ob 3.22 in 3.24 rodila (CR) dva fantka (2 meseca prezgodaj) tako da upam da bo vse vredu z njimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa vse po starem...  mela sem popolno preobrazbo user posted image user posted image sem rjavo - blond, postrižena (preceejuser posted image ) z frufrujem, tako da velianska spremembauser posted image

Čestitke prijateljici za 2xuser posted image . In držim pesti da bo vse ok z njima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi zate držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . PA SREČNO

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
16.6.2010 11:15:41   
rea27
user posted image

evo našega malega tigrčka :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
16.6.2010 11:17:30   
rea27
user posted image

tkole sva se pa gledala v porodnišnici :)

moj moj mali Mark Ian :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
16.6.2010 11:50:51   
rea27
aja, pa VSEEEEE NAJBOOOOLJŠE ŠTRUMFEKuser posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
16.6.2010 11:53:50   
Alex01
Vau rea - kak lepotec user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mami prav dobro zgleda user posted image

Kako ste? Pa velika sestrica?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 12:05:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
16.6.2010 12:32:26   
čebelica01
rea- zdaj pa vem zakaj si mela tako žogo sam poglej njegova jajčka user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
16.6.2010 12:42:14   
rea27
hehe, Mark pravi hvala...ga je mal sram, zato še mami tipka :) user posted image user posted image user posted image

Evica, moja pridna čebelica ga ima fuuul rada..vedno ko pride mimo - in ko sevda ima dan, voljo, potrpljenje, in ko je ekstra pridna - ga samo boža po glavici, po prstkih na nogicah, po ušeskih, stiska glavo k njegovi glavici..tako, da...ma ja..je pridna in je kot bonbonček. Malo mi je hudo, ker ne morem bit roliko časa z njo, kot moj mož, ker sem jaz pač "priključena" na Marka...tako, da..No, ja..bomo že počakali še malo, da se oddoji - kolikor časa se pač bo, bo isključno pvedal sam (kot je to stroila Eva, ko se ni hotela več dojit, oz. ko mamino mleko enostavno več ni bilo dovolj kakovostno), pa bo potem tudi Evica več na vrsto prišla..

Sem pa še dolžna en kup pohval, zahval, čestitk....

Lee Ann...najprej čestitke, potem pa ne, nisem bila v sobi 8. ali katero si že imela v mislih, sem bila v 6.tki in sem ravno malo krožila po hodniku, ker sem Marku kupček podirala, pa so moji cimri klistir v sobi delal, tako da sem šla raj ven z otrokom...no in ko sem bila na hodniku sem zaslišala nekoga, ki se je pogovarjal po telefonu v stilu: kako hitro je rodila, in da je babca rekla, da je tako, kot da bi že tretjič rodila in ne prvič..in potem si nekaj takega tudi ti napisala na rr in se mi je posvetilo..tisto si bila ti?!?! :) Sicer si bila obrnjena proti oknu, tako da te nisem ravno videla videla, sem te pa slišala...imaš pa res en fini štajerski naglas, si se morala s kako kolegico s tvojega basic rajona pogovarjat, a ne? heheheh No, kakorkoli že...čestitke za ekspresen porod...pa še prvič si tako rodila..mislim, vsaka čast!!!!

Alex..mami alex..ti pa kar v službo? Šmrk, šmrk...vsakič ko kaka gre v službo je meni zraven hudo, ker se mi zdi, da kr podoživljam mal, kako bo ko bom jst šla in pustila moja dva škorčka v vrtcu...

Princesi..bravo, bravo..ti si itak ena delux mati...

Majch..še malo pa bodo počitnice..tooooo.pa bo spet čas za malo pikico Živo... Hja...bytheway...smotana jst!!!! Vse najboljše Živi - v kolikor ji še nisem čestitaa..ne vem, se mi ne da za nazaj listat, to je tko za vsak slučaj...

Kaminek..braaaavo za top pop krasno torto..ma ti morš odpret konditorei!!!!! Nujno..Boš milijonarka!!!

Potty...sej tebi sem že napisala, da želim tvojemu malčku vse najbolše in veeeelikooo pikepok, pa vseeno, še in še pozitivne energije mu pošiljam..Kako ste?

Živka..kako izpiti? ALergija? Si bolje? Kam spet planirate kidnt? Vi ste mi tko simpatični, vsak izlet naredite tako..kaj vem...vsaj sliši se, da neskončno uživate in da iskoristite maksimalno...lepoooo

čebeli..draga moja...pa kje si ti mati...pir, pa pir pa pir...pa fuuuuuzbaaal...madona, pa dej prid kej nakracat sem gor...dej, no..pa še moraš povedat kako je billo na babyshowerju!!!!

štrumfka..kako je bilo na razgovoru???? Hitr povej..

vsem ostalim pa en velik huuuuug!!!

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
16.6.2010 12:42:55   
rea27

rea- zdaj pa vem zakaj si mela tako žogo sam poglej njegova jajčka user posted image

hehehe, sej sem vedla od koga lahko tak komentar pričakujem heheheheheheh..ti ti lumpa...kam pa to gledaš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3396
16.6.2010 12:45:58   
čebelica01
kracam kracam ........ bs je bil super slikc ne bom limala mi je zabranjeno ti jih bom pa dala za pogledat mam na cd-ju . ko boš seveda mela malo časa in odrinemo na kaki kafe

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
16.6.2010 12:46:55   
čebelica01
ja tako so se zasvetla , da mi je pogled prvo tam padu upssss malo heca more bit

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
16.6.2010 13:05:07   
kaminek
uuuuuuuuuu, dva krasotca sta tukej gor se naslikala user posted image user posted image user posted image ; mami rea, ti pa čist super relax zgledaš, frajerček pa kr tko se razkazujeuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
16.6.2010 13:05:51   
kaminek

ja tako so se zasvetla , da mi je pogled prvo tam padu upssss malo heca more bit

ti pa res najprej bistvu pogledaš v očiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!