|
RE: Dolenjke, 3,. del 16.6.2010 12:42:14
|
|
|
|
rea27
|
hehe, Mark pravi hvala...ga je mal sram, zato še mami tipka :) Evica, moja pridna čebelica ga ima fuuul rada..vedno ko pride mimo - in ko sevda ima dan, voljo, potrpljenje, in ko je ekstra pridna - ga samo boža po glavici, po prstkih na nogicah, po ušeskih, stiska glavo k njegovi glavici..tako, da...ma ja..je pridna in je kot bonbonček. Malo mi je hudo, ker ne morem bit roliko časa z njo, kot moj mož, ker sem jaz pač "priključena" na Marka...tako, da..No, ja..bomo že počakali še malo, da se oddoji - kolikor časa se pač bo, bo isključno pvedal sam (kot je to stroila Eva, ko se ni hotela več dojit, oz. ko mamino mleko enostavno več ni bilo dovolj kakovostno), pa bo potem tudi Evica več na vrsto prišla.. Sem pa še dolžna en kup pohval, zahval, čestitk.... Lee Ann...najprej čestitke, potem pa ne, nisem bila v sobi 8. ali katero si že imela v mislih, sem bila v 6.tki in sem ravno malo krožila po hodniku, ker sem Marku kupček podirala, pa so moji cimri klistir v sobi delal, tako da sem šla raj ven z otrokom...no in ko sem bila na hodniku sem zaslišala nekoga, ki se je pogovarjal po telefonu v stilu: kako hitro je rodila, in da je babca rekla, da je tako, kot da bi že tretjič rodila in ne prvič..in potem si nekaj takega tudi ti napisala na rr in se mi je posvetilo..tisto si bila ti?!?! :) Sicer si bila obrnjena proti oknu, tako da te nisem ravno videla videla, sem te pa slišala...imaš pa res en fini štajerski naglas, si se morala s kako kolegico s tvojega basic rajona pogovarjat, a ne? heheheh No, kakorkoli že...čestitke za ekspresen porod...pa še prvič si tako rodila..mislim, vsaka čast!!!! Alex..mami alex..ti pa kar v službo? Šmrk, šmrk...vsakič ko kaka gre v službo je meni zraven hudo, ker se mi zdi, da kr podoživljam mal, kako bo ko bom jst šla in pustila moja dva škorčka v vrtcu... Princesi..bravo, bravo..ti si itak ena delux mati... Majch..še malo pa bodo počitnice..tooooo.pa bo spet čas za malo pikico Živo... Hja...bytheway...smotana jst!!!! Vse najboljše Živi - v kolikor ji še nisem čestitaa..ne vem, se mi ne da za nazaj listat, to je tko za vsak slučaj... Kaminek..braaaavo za top pop krasno torto..ma ti morš odpret konditorei!!!!! Nujno..Boš milijonarka!!! Potty...sej tebi sem že napisala, da želim tvojemu malčku vse najbolše in veeeelikooo pikepok, pa vseeno, še in še pozitivne energije mu pošiljam..Kako ste? Živka..kako izpiti? ALergija? Si bolje? Kam spet planirate kidnt? Vi ste mi tko simpatični, vsak izlet naredite tako..kaj vem...vsaj sliši se, da neskončno uživate in da iskoristite maksimalno...lepoooo čebeli..draga moja...pa kje si ti mati...pir, pa pir pa pir...pa fuuuuuzbaaal...madona, pa dej prid kej nakracat sem gor...dej, no..pa še moraš povedat kako je billo na babyshowerju!!!! štrumfka..kako je bilo na razgovoru???? Hitr povej.. vsem ostalim pa en velik huuuuug!!!
|