|
RE: Dolenjke, 3,. del 17.3.2010 13:48:26
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann jooooj čebela kako štorije teb dogajajo, sej prou zabavno poveš, človk se orengi nasmeje ko te bere, v resnic pa sploh ni zabavno, sej vem, hudo na muč resno!! ajoj, nč ti ne prvošm vsega tega ampak tole s taščo - lajk, kugaaaaa!?!?!?!?!?!? wtf!!!! pravš da mogoče bi še razmislna o tem, če bi drugače povedala in se obnašala kot pa se je.. a-a, tle pa je zdj prilika, da vedva kot eno in odrasla potegneta skupi za svoje interese, ma da sta vidva enotnega mnenja o tem, da neb slučajno tale sine kej pomišlau okol tega k je pač njegova mami.. a veš kaj!? joj, to pa me je razhudilo!!! sam se ti ne daj, tašča bi prej mogla o tem razmišlat pa tut kej rečt okol tega, ne pa it pol pa se neki preseravat.. pa to se ne dela niti med prjatli, kaj šele v familiji.. no, scier pa žlahta, strgana plahta, čisti računi, dobri prjatli, za familijo mora to pa sploh velat.. mormo tko poskrbet! pr nas se trudmo, in nama je tut blo težko pred leti se v kakih rečeh za najino dobro postavit ''''proti'''' svojim staršem, k za svoje bi marsikej naredu, se ti ne zdi nobena stvar čudna, za taščo pa tasta pa lih ne, njima se lažje pa še bl ognjevito upiraš, sam gre, res probava naju vedno dat na prvo mesto.. pa velik stvari k se jih zmenmo, sploh če gre za dnar, tut na papir zapišemo, da je jasno, nč ni ujčkanja, nobenmu v glavo ne vidiš.. če se kaj zmenmo, tko je, če pa se ne zmenmo, pa tut post festum nimaš kej brklt okol tega, razen če se lepo prosi, pogovori in tko, na človeški način, brez nekega medvrstičnega trkanja na kako slabo vest al pa humanost.. bemtiš, ne pustta se!!! hupa cupa nocoj, pa skup potegnt!!!!!! you''''ll be juuuuuuust fine!!!!!!!! ha ha ha se vidi , da nisi tam čitala teme , moj je meni izjavu : ja ampak ji morva to plačat sej veš kako surlo bo pol mela . sem rekla da ne dam tud € naj da kar sam če hoče . no pa do zdaj ni še nč reku samo je reku , da se ji je zmešal
|