|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
17.3.2010 12:49:23   
majch
samo res, v takem stresu pa ne moreš na vse mislit

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 276
17.3.2010 12:52:26   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

samo res, v takem stresu pa ne moreš na vse mislit

havala , da me razumeš user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 12:52:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 278
17.3.2010 12:56:48   
majch
anytimeuser posted image

ej sam veš, da mi je babica v porodnišnici krajšala čas na klistirju z zgodbicami, kako si to ona sama dela občasno. Rahlo mi je dol visel, iskreno v tistem momentu, ker se mi je fajn mudilouser posted image . Drgač pa jaz v tem ne vidim posebne škode, če se dela zmerno-sicer pa vsak po svoje. Estetika je pa drugo.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 279
17.3.2010 12:59:01   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

čebelca ja itak, da se bom pozanimala orengi!!!!! - sicer se pa z nutricistiko, postenjem, čiščenjem telesa etc. bavim že več kot 10 let, mende mam kaj pojma o tem.. no, pa sej ne morš vedet, ne veš nč dost o men, veš pa to, kar sama veš, tko da govoriš iz sebe, zastopm, sej vem da sam dobr hočeš, thanks za to!!user posted image

in prou mate vse - če bi res vsaka 2 dni klistir delala (no no pamet v roke, morš pa res neumn bit za kej tacga!) pol bi res lahk bil hudič, tko pa še 1x povem, da ga delam ko me zapre za več kot 2 dni.. se pravi da takrat ko cela 2 dni ne grem kake par deci not spustit, sam tolk da mal ''''razbije'''' in gre lažje vn.. pa to sam parkrat letno, dobesedno parkrat letno! zdj v nosečnosti sem se v vseh teh mesecih 2x, ko nisem šla cele 3 dni,v 1. trimesečju.. ah, pr taki zanemarljivi frekvenci pa res ne more nč bit.. no, da še podkrepim vse skupi, sej ne odkrivam tople vode, se nas celo ene par ženskic pozna, dvema (s Štajerske) sta celo njena os.zdravnika predlagala pomoč s klistirjem, tut med nosečnostjo, pa sta tut onidve po potrebi ga že pred tem uporabljali..

Sej to ni nič nenavadnega, vrečkica s cevko se pravi pripomoček za to je v prosti prodaji v lekarnah, v Sanolaborju, pa tko, sej je neki čist normalnega, POGOJ PA JE DA to s pametjo uporabljaš in izvajaš.. Enako velja za vse ostalo, od A-Ž vse ostalo, morš znat s pametjo delat z vsem, tut z lupinicami, avtosedeži (k ste mele lih debato mal prej).. Eni tko, drugi drgač, pa kaj, saj si sam mnenja delimo right?

in verjemi mi, da se o stvareh ki se tičejo mene ali mojih dragih hudooooo na muč podučim, raziščem, izobrazm, pa tko.
smo si pač različni ne? user posted image upam sam da se znamo tut sprejemat ne glede na to user posted image ..da ne mislte da sm zdj pa čudna al kej tacga, pač v enih stvareh mal drgač živim in ene stvari drgač vidm, sej smo si vse med seboj različne ne? user posted image user posted image user posted image hvalabogu za to!!

user posted image user posted image user posted image  ha ha ha sem se nasmejala

men to ni nič čudnega , mi je pa to za skozlat, ko si predstavljam da mi en cevko v rit rine pa našopa tiste vode not , sem morala doživet sam enkrat , pa ne hvala nebi več . grem raj še 5 na gastro .

uglavnem sej vem , da me zastopiš , kaj sem hotla povedat . meni nisi motečč faktor zaradi tega, kar pač ti počneš od vegi do pucanja črevesja.

ampak samo moje opozorilo so hemeroidi ,ker pa jaz tudi nisem vso pamet na tem svetu požrla , ko bi jo le user posted image . sem pa rekla , da se sam pozanimaj , da ti potem ne bo neprijetno in da ne bo kakih nevšečnosti  .

si pa povedala , da se o vsem pozanimaš . se opravičujem  

Neposredna povezava do sporočila: 280
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 13:01:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 281
17.3.2010 13:02:36   
čebelica01

anytimeuser posted image

ej sam veš, da mi je babica v porodnišnici krajšala čas na klistirju z zgodbicami, kako si to ona sama dela občasno. Rahlo mi je dol visel, iskreno v tistem momentu, ker se mi je fajn mudilouser posted image . Drgač pa jaz v tem ne vidim posebne škode, če se dela zmerno-sicer pa vsak po svoje. Estetika je pa drugo.user posted image

jaz pa dvakrat rodila , pa me niso nikol klistiral user posted image , sem se sama že doma sem skozi srala mater . user posted image  ampak so me klistiral , ko so mislni da mam slepič pa me zvečer spucajo zjutraj na uz. pol pa v operacisko , ko zaslišim enega ki priteče in vpije ne ne ne ona nima slepiča . hja pa sem šla v sobo pa cel dan nč jela pa sem šla zjutraj na gastro , tam pa je blo jebe.no .

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 282
17.3.2010 13:02:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: nya

v glavnem ja, očitno sm jst čudna - pač taka sem

Nyaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem te želela udart po nosu nooooo, nisem nič zlonamerno mislilaaaaaaa.....user posted image user posted image user posted image te moram v živo spoznat, pa kakšno čokoladico ti prinesem - ok :-)

pa virtualni objemček ti podarjam, če kaj pomaga :-)

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.3.2010 13:03:57 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 13:03:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 284
17.3.2010 13:04:39   
čebelica01

ja s čim bzzzzz pa vas je tašča tolk okupirala da je vse na glavo postavla in vas zasekirala, kako idejo pa je mela? a si že povedala, pa sm spregledala? pliiis povej še 1x, sm nazaj pogledala, pa ne uspem najdet, zdj pa ne sledim..

jes jes, pol bo pa nocoj tut pr teb hupa cupa user posted image user posted image user posted image   da neuš skoz sam ti za druge hupala user posted image
čestitke za obletnco!!!!!! fino se pocrklajta!!!!!!!!!

jihaaaa bo danes , če ne bom prej pregorela user posted image user posted image

moje o tašči je pa na čvekanje v tri dni al nekaj takega .

uglavnem na hitro razložim : tašča je šla na križarjenje pride nazaj in prjavi da pričakuje , da polovico medva plačava , če ne celo da vse plačama . to je blo to

Neposredna povezava do sporočila: 285
17.3.2010 13:05:11   
majch
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

anytimeuser posted image

jaz pa dvakrat rodila , pa me niso nikol klistiral user posted image , sem se sama že doma sem skozi srala mater . user posted image  ampak so me klistiral , ko so mislni da mam slepič pa me zvečer spucajo zjutraj na uz. pol pa v operacisko , ko zaslišim enega ki priteče in vpije ne ne ne ona nima slepiča . hja pa sem šla v sobo pa cel dan nč jela pa sem šla zjutraj na gastro , tam pa je blo jebe.no .

u madona, kaj so te skor šli rezat??? Ja kriza no...pol ti pa še narobe nogo odrežejo pa take štorije...šit, niso resni. Gastro pa...nimam izkušenj, sam ti verjamem, da je groza.

< Sporočilo je popravil majch -- 17.3.2010 13:06:02 >

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 286
17.3.2010 13:05:25   
čebelica01

čebelca user posted image user posted image user posted image user posted image we''''re cool user posted image user posted image user posted image user posted image  

itak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 287
17.3.2010 13:07:43   
čebelica01

anytimeuser posted image

u madona, kaj so te skor šli rezat??? Ja kriza no...pol it pa še narobe nogo odrežejo pa take štorije...šit, niso resni. Gastro pa...nimam izkušenj, sam ti verjamem, da je groza.

gastro je pa moja stalnica . pol me pa še šok . moja sošolka iz srednje drži cevko v roki v ambulanti . halooo sem hotla z mize pobegent , sem rekla , če mi boš ti to delala ne odprem ust , pa se vsi režijo tam , pa pravi ne ne sem samo na praksi sem šlauf oprala user posted image user posted image

ja skoraj bi me kar brezveze rezal . dobro , da je moj v tej stroki , da to vse poštima

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 288
17.3.2010 13:14:31   
majch
hehe, a ni smotano sošolce pa take v podobnih situacijah srečevat?user posted image

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 289
17.3.2010 13:16:58   
majch
user posted image

moram delat, pismo...da se mi pa taaaaaaaaaaaaaaaak neeeeeeeeeee.user posted image Mala spi, tak da treba izkoristit.

Bom vmes še kaj pošpegala sem.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 290
17.3.2010 13:17:09   
čebelica01

hehe, a ni smotano sošolce pa take v podobnih situacijah srečevat?user posted image

tisti dan sem vse tam pozabila , še ko sem bla v službi sem plačilno listo tam pozabla kartico ni da ni . jaz v bolnici ležala . men so pa vse lepo po pošti poslali ekspresooouser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 291
17.3.2010 13:17:36   
Anonimen
majch - sem prebrala, da si supergice naročila......prilimaj link katereuser posted image

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
17.3.2010 13:18:07   
čebelica01
fata fata čistačica nemam para nemam muža ja sam ti sirotinja fata fata  . fata uživaj

Neposredna povezava do sporočila: 293
17.3.2010 13:19:37   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01
Mi smo pa danes stari že 8 mesecev

Čestitke malemu korenjaku :-)

Cukr midve sva zdajle urco vozičkale - pol v eno stran, pol nazaj - Alex do Dolenje vasi iz Poljan; lepa tura - a ne? Včer sem pa cajt za pegleznom zabila user posted image .

Koruzica, koruznice, štajerske kokoši, dolenjska kokoš bzzzz bzzzz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne me resno jemat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas.

Rea spočij se.

Živka user posted image user posted image user posted image za mami, da ti pomaga, k moji bi mogla še jest jit kaj poštimatuser posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 294
17.3.2010 13:21:53   
Mala_princeska
Jst pa špinačo v pisker vržt, da bomo imeli kosilce :-)
Klistiranje....ajoj ajej...mi je blo v prvo grozno da tud na wcju sedet nisem več mogla, pa tisti vonj žajfnce v porodni...bljak...sploh nisem vedla kaj delajo to z mano na 1.porodu.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 295
17.3.2010 13:22:35   
majch
jaknik evo copatki

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 296
17.3.2010 13:22:43   
Anonimen
ojoj....šit.....kolk ste natipkale.....vsega se mi res ne da brat......mi lahko katera napiše skrajšano verzijo zadnjih 5 straniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
17.3.2010 13:23:20   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

ojoj....šit.....kolk ste natipkale.....vsega se mi res ne da brat......mi lahko katera napiše skrajšano verzijo zadnjih 5 straniuser posted image

ti pa si optimist

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
17.3.2010 13:23:58   
Anonimen

jaknik evo copatki

joj, kaj so kjutkaniuser posted image

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
17.3.2010 13:24:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

ti pa si optimist

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?