|
RE: Dolenjke, 3,. del 17.3.2010 12:59:01
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann čebelca ja itak, da se bom pozanimala orengi!!!!! - sicer se pa z nutricistiko, postenjem, čiščenjem telesa etc. bavim že več kot 10 let, mende mam kaj pojma o tem.. no, pa sej ne morš vedet, ne veš nč dost o men, veš pa to, kar sama veš, tko da govoriš iz sebe, zastopm, sej vem da sam dobr hočeš, thanks za to!! in prou mate vse - če bi res vsaka 2 dni klistir delala (no no pamet v roke, morš pa res neumn bit za kej tacga!) pol bi res lahk bil hudič, tko pa še 1x povem, da ga delam ko me zapre za več kot 2 dni.. se pravi da takrat ko cela 2 dni ne grem kake par deci not spustit, sam tolk da mal ''''razbije'''' in gre lažje vn.. pa to sam parkrat letno, dobesedno parkrat letno! zdj v nosečnosti sem se v vseh teh mesecih 2x, ko nisem šla cele 3 dni,v 1. trimesečju.. ah, pr taki zanemarljivi frekvenci pa res ne more nč bit.. no, da še podkrepim vse skupi, sej ne odkrivam tople vode, se nas celo ene par ženskic pozna, dvema (s Štajerske) sta celo njena os.zdravnika predlagala pomoč s klistirjem, tut med nosečnostjo, pa sta tut onidve po potrebi ga že pred tem uporabljali.. Sej to ni nič nenavadnega, vrečkica s cevko se pravi pripomoček za to je v prosti prodaji v lekarnah, v Sanolaborju, pa tko, sej je neki čist normalnega, POGOJ PA JE DA to s pametjo uporabljaš in izvajaš.. Enako velja za vse ostalo, od A-Ž vse ostalo, morš znat s pametjo delat z vsem, tut z lupinicami, avtosedeži (k ste mele lih debato mal prej).. Eni tko, drugi drgač, pa kaj, saj si sam mnenja delimo right? in verjemi mi, da se o stvareh ki se tičejo mene ali mojih dragih hudooooo na muč podučim, raziščem, izobrazm, pa tko. smo si pač različni ne? upam sam da se znamo tut sprejemat ne glede na to ..da ne mislte da sm zdj pa čudna al kej tacga, pač v enih stvareh mal drgač živim in ene stvari drgač vidm, sej smo si vse med seboj različne ne? hvalabogu za to!! ha ha ha sem se nasmejala men to ni nič čudnega , mi je pa to za skozlat, ko si predstavljam da mi en cevko v rit rine pa našopa tiste vode not , sem morala doživet sam enkrat , pa ne hvala nebi več . grem raj še 5 na gastro . uglavnem sej vem , da me zastopiš , kaj sem hotla povedat . meni nisi motečč faktor zaradi tega, kar pač ti počneš od vegi do pucanja črevesja. ampak samo moje opozorilo so hemeroidi ,ker pa jaz tudi nisem vso pamet na tem svetu požrla , ko bi jo le . sem pa rekla , da se sam pozanimaj , da ti potem ne bo neprijetno in da ne bo kakih nevšečnosti . si pa povedala , da se o vsem pozanimaš . se opravičujem
|