|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
8.5.2010 22:02:46   
Alex01
Nikjer nikogar user posted image user posted image user posted image

majch - Vse naj tut z moje strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
9.5.2010 23:59:46   
Mala_princeska
no da se boste zjutraj mogoče nasmejale, ko se bom jaz mučila user posted image

si preberte:
http://www.ringaraja.net/forum/A_bi_se_lahko_zgodilo_tudi_vam%3F/m_5132708/tm.htm

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
10.5.2010 9:37:17   
5ra8
dan.
po dolgem času sem vas prišla mal pogledat. sem rabila mal pavze od vsega.

ste kr načvekale user posted image  

lep dan še naprej user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 3028
10.5.2010 10:29:19   
Mala_princeska
5ra8 lepo, pa pridi še kdaj user posted image

kva zdej babike žabike? vse že pridno v službi? majch, alex? user posted image
čebeli so čmrlji kaj tečni? ko je dež?
majch si lepo praznovala, žabika pozdravila?user posted image

štrumfek, kaminek kje ste?

ma sem vse načrte za danes ovrgla, ker mi tast servisira avto, jst pa brez plenic - no še dobr da imam Racmanke in da stroj laufa....
žaba spi.....jst pa slabe volje user posted image
dons bi pa jst rabla eno dozo cukra ali čokolade

lee ann in rea še v enem kosu?user posted image user posted image
rea upam, da ste se umaknili cvičkariji, midva tud en dan nisva šla, tko da zaradi  naju, če  je ali pa ni ta norija, cviček lahko pijemo doma user posted image user posted image

imejte se......

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 10:35:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3030
10.5.2010 11:20:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Mala princeska si pa pogumna, da si sposojaš naprave, jaz to tako nerada počnem.....upam, da čimprej urediš zadevo.

Mi gremo jutri s T. na pregled v Lj k nefrologu....držite pesti, da se ne raztrga od joka.

heee hee, če ga pa tašča ni uporabljala user posted image zdej pa imam sranje ne morem si pomagat, upam da uredim, je pa sranje ker je bil aparat kupljen preko Queleja(kataloško), dali so ji ga za darilo, računa pa ni - fujjjjjuser posted image

srečno jutri s Tajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Rea user posted image user posted image user posted image da bi delavci fajn opravili in da te ne bi mučili, pazi nase in user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
10.5.2010 13:37:47   
kaminek
en pozdravček od mene, sm še pr ta živihuser posted image

žalostna smuser posted image user posted image , ker je takšno smotano vreme in ne mormo bit skor nč zunej. čez en teden pa gre Patricija že v varstvo, tko da bo pa ziher takrat lepo vreme, jst pa sama domauser posted image .

dela vrh glave, pa se mi nč ne da. šibam cote v pralni stroj, sušilc sploh ne dohaja. ah, pa ta gospodinjska dela. grrrrrr

ta tedn enkrat šibnem porti LJ, ker mormo it kupt avtosedež za k babici in dediju.

nč, grem mal na orbitrek, da se mal premigamuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

Neposredna povezava do sporočila: 3032
10.5.2010 13:52:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

en pozdravček od mene, sm še pr ta živihuser posted image

žalostna smuser posted image user posted image , ker je takšno smotano vreme in ne mormo bit skor nč zunej. čez en teden pa gre Patricija že v varstvo, tko da bo pa ziher takrat lepo vreme, jst pa sama domauser posted image .

dela vrh glave, pa se mi nč ne da. šibam cote v pralni stroj, sušilc sploh ne dohaja. ah, pa ta gospodinjska dela. grrrrrr

ta tedn enkrat šibnem porti LJ, ker mormo it kupt avtosedež za k babici in dediju.

nč, grem mal na orbitrek, da se mal premigamuser posted image

a sva na isti valovni, da naju tare žalost?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v sredo ob 10h dopoldne, lahko seveda prideš tudi kasneje imamo srečanje JUNIJK09 v Koloseju in pejt še ti s Patricijo, pleeeaseeee, punce bodo vesele, štacune imaš pa tud blizu za čiček user posted image user posted image user posted image
srečanje je v igralnici in vsi uživajo - vreme ni izgovor user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
11.5.2010 8:10:09   
rea27
dobro jutro...

ja, pa res ni nobene nikjer več..

Čebelko itak skos visi na fbju in se ma tam lušno..ti-ti, pridi še kej pribrenčat sem!!!
princeska..ti si pa itak skor edina članica nas dolenjk, ki pridno pišeš kaj je novega...lepo, pridna..
bbaja..sem bila zadnjič v loccitanu pa sem spraševala kje si, pa so mi povedali, da si baje nekaj bolna..alergija? Je vse okej? Kdaj gremo na kofetka?
alex..oglasi se kaj, napiši kako mali korenjak napreduje in da se je čisto pozdravil..Nosek? Je ok?
jaknik/potty..ti si nas pa čisto zapustila?!?!? Raj povej kako napredujejo igrala...ste že vse postavili? For sure imate pravi mali raj za otroke doma...
živka...ja, tut ti si pridkana, vedno kak glasek od tebe, me smotke pa nič ne naklamfamo...
majch..povej kako ti je draga..je hudo..mene tudi zvija, ker imam občutek, da bo Eva tudi morala v vrtec, ker z dvema..pa če bo ata kej hotel delat..ne bo šlo...in me res tale misel že kar pošteno ubija...
Kako je bilo? Za Živiko sem prepričana, da ji je lušno..kako je tebi kot mamici? PA seveda enga lupčka za rojstni dan!!!!! Pa kak kofetek..a?
kaminek..kako tortice? Si kako novo spekla? Kje kaka fotka?
Čebelko..eeeeej...hitr fotke gor..od bsja..kako je bilo? Luuušnooooo, I am sure!!
vaney...kako kaj mala princeska? Ste se že pozdravili? Je vse okej? Mami s polno paro, ne?
Lee Ann...kako si draga? Že kaj tišči? Mene že pošteno...sem bila na ctgju, je Mijajlovič skor dol padu, ko je vidu pritisk (80/42) a se še vedno nič ne dogaja in naj ostane tako..kako je pri tebi? Kdaj imaš kak pregled?
....sej vem, da sem vas pol spustila, a moram it za našo žabiko delat zajtrk...pridem še malo kasneje in še potipkam do konca....

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 3034
11.5.2010 9:24:49   
štrumfek
dan

pri nas nič novega... veliko smo zunaj, pa po kofetkhuser posted image
v četrtek ima Taja pregled pri 9 mesecih, tako, da bom takrat kaj več povedala

Princesi upam, da se bo del od aparata najdu na kakem servisuuser posted image user posted image

Živka kako je z Tajo?  ste obisk nefrologa uspešno prestali user posted image user posted image

Majch si ga v soboto zafeštala?

Rea naj čimprej mine še teh nekaj dni. Kar se pa evike tičepa, če ne boš zmogla obeh je vseeno bolje, da gre mala v vrtec, če ne te bosta oba čisto izžela user posted image user posted image user posted image user posted image

LeeAnn tudi zate en koš, user posted image da čimprej mine

Kaminek pride tak dan ko smo čist user posted image .. saj zdaj je gotovo že bolje, ker sonček že tako lepo sijeuser posted image user posted image

5ra8 le pridi nas še kaj pogledat

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
11.5.2010 11:12:30   
majčica20
pozdravčki še od mene,
mi smo v nedeljo uspešno preizkusili nov avtosedež, smo kar pri kiddyu ostal, ta mali se je strašno fan zdelo, ko me je lahko videla med vožnjo. drugače pa tudi meni ti dnevi ne dišijo najbolj, prejšnji teden sem imela nos zabit pa nič vn ni teklo. je bil obup.
vreme je letos res mal... če 14 dni bomo pa verjetno že jamrale kakšna vročina je. po moje bo kar na enkrat iz dežja prešlo na 30 stopinj.
čav

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 15:24:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
11.5.2010 17:49:42   
somic
tudi jaz sem živa... user posted image

sicer smo bili zdaj na morju dva tedna, je bila bolj srednja žalost glede vremena, drugače pa super. imam občutek, da je ta morski zrak patriku malo pomagal pri rasti user posted image , skoraj vse cunje ki sem jih imela s seboj so mu ali premajhne, ali pa ravno prav velike.

bomo vidi v četrtek ko imava pregled.

se še tipkamo, moram malo nadoknadit za nazaj, če mi bo čas pustil, imam kar nekaj dela, predvsem pranja in likanja

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

Neposredna povezava do sporočila: 3038
11.5.2010 21:59:40   
Mala_princeska
manca hodi, brez mene user posted image sem mislila da se heca pa je kar šla po dvorišču, seveda tako da sem jo lahko lovila z rokami, je naredila kar več kot le tri, štiri korake

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
11.5.2010 22:05:35   
somic
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

manca hodi, brez mene user posted image sem mislila da se heca pa je kar šla po dvorišču, seveda tako da sem jo lahko lovila z rokami, je naredila kar več kot le tri, štiri korake

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke moji soimenjakinji za uspeh!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

Neposredna povezava do sporočila: 3040
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 10:00:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
12.5.2010 17:02:20   
majch
hojla

ma ni cajta, folk, ni cajta...user posted image  

vrtec je kar ok ratal...malo še jokcama, pa počasi bo...najbolj me muči hrana, ker naša noče normalnih stvari, pač pa samo, kar ni treba grizt in potem štrajka, ampak se počasi dresiramo. Smo že vmes ble na bolniški, pa zdaj spet nazaj pa tako. Sej kar laufa...

tu vidim, da je gužvauser posted image

Se že več ne spomnim, kaj vse ste povedale...no vsekakor čestitke za prave korake Manci - je Živo prehitela po desni! Naši se še ne ljubi hodituser posted image

Babe moje...uživajte kjerkoli že ste.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 3042
12.5.2010 23:37:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

tko na hitro sem se javla, še kar sem precej zaposlena doma, sedet mi ne paše preveč, upam da mi ne zamerte user posted image

ne ne zamerimo, nikakor ne, izkoristite še zadnje momente z bušijem, pa ne preveč sadit, da se dete ne rodi kar na vrtu user posted image user posted image  saj jaz sem tud par dni pred porodom še borovnice nabirala, tko da zastopm user posted image  pa srečno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3043
12.5.2010 23:42:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

no vsekakor čestitke za prave korake Manci - je Živo prehitela po desni! Naši se še ne ljubi hodituser posted image

hvala vsem za čestitke, zdaj jo bomo šele lovili user posted image  me je strah, ko je tak živček, ki hitro kako buško pridela (sam rekla sem dragi pazi padla bo in že user posted image )

danes sva šle v službo po material, pa na srečanje junijk09 in nas je bilo 13 mamic in 13 user posted image  in je blo pestro user posted image

pa skoz dogaja....

majch ne sekiraj se zaradi hranjenja, eni rabjo kak dan, dva, teden več, da se ufurajo, pa doma ji pač večkrat kaj za grizt ponudi, pa bo šlo

lahko noč

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
13.5.2010 1:04:32   
*zmajčica*
Ok evo še mene zlo na hito, k se odpravljam ajkat! Mal sm bla najprej jaz odsotna, potem internet...Ampak zdaj sem tukaj ŽIVA in ZDRAVA...OBE!!!

Hehe...Se vam opravičujem ampak za nazaj brala nisem nič...bom pa en dan...Obljubim!

Hotla sem se sam javit i to je to...Ju3 pa vzamem čas, pa napišem kaj več!!

See yaa

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3045
13.5.2010 13:30:23   
štrumfek
No evo poročam kot sem obljubila...

naša mačka ima 8900g in 71 cm
dale smo kri, polulat se ni hotla, tako da smo dobile vrečko za domov...
drugač pa zdrava puncauser posted image

princesi user posted image user posted image user posted image Manca

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
13.5.2010 14:03:02   
dolči
Po dolgem času se vam spet javljam. Vsake toliko vas malo preberem,ker nekako ni časa.
Zadnje čase vidim,da se tudi ve več ne javljate.  Pa vseeno upam,da vas bo nekaj tole prebralo,ker imam vprašanje za vas.
In sicer področje odstranjevanja dlačic. Na obrazu (brada in nad zgornjo ustnico) imam kar precej dlačic,ki jih nekako uspem krotiti z depilatorjem a čedalje manj uspešno in so že močne in črne.
Nikakor pa ne zberem poguma iti v kakšen salon,ker me je sram. Ali imate izkušnje z kakšnim salonom oz. kam naj se obrnem,ker me zanima trajno odstranjevanje in ne vem kje imajo dobre aparate. Ne bi rada imela še kakšnih drugih posledic zaradi nekakovosti.
Upam,da mi boste lahko pomagale,ker me tole zelo bremeni.

Hvala vam in pozdravček

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
13.5.2010 16:49:39   
majch
ojla

same old tule pri nas...samo, da vas malo pozdravim...šibam dalje...user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
   [Brisano sporočilo]
13.5.2010 21:33:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
14.5.2010 9:35:18   
MEGi20
Dan.... evo mene še malo nazaj.... mi smo imeli zopet ANGINO user posted image  sem sita teh angin in zdravstvenega doma ... kar nevedo od koga se naleze ta moj mali smrkolin al je virus še kar doma ali pa pač zadevo stakne v vrtcu user posted image

Zato sem se odločila, da  ko ga danes oddam očku za vikend generalno spucam in dezinficiram vse prostore,jih orng preluftam (da bo prepih) ... pa vso posteljnino bom oprala - kar na 90° jo bom dala da jo dobro odkuha in prežene bacilčke stran če tičijo doma.
Igračke (predvsem so to avtomobilčki) bom nesla k mami da jih pomije v pomivalnem stroju ... ma posla bo dovolj se že vidim kako bom veselo žvižgala ko bom prala pa obešala user posted image user posted image user posted image

Imam pa en problemček pa upam, da mi boste znale svetovati...namreč v stanovanju imam laminat in opažam da se zelooo nabira prah po tleh, čeprav vsak dan drgnem z mokro cunjo in pometamuser posted image  Kupila sem že neko antistatično mazilo za tla pa ne pomaga - s čim naj zadevo premažem ali umijem da nebo tolko prahu user posted image pa saj ga ni samo po tleh kritičen je tudi TV in omare - lahko še tko drgnem vsak dan ga bo dosti.

Kaj pa odstranjevanje madežev z otroških oblačil??Katero sredstvo, ki nebi uničilo oblačila? Moj sinko je strokovnjak za madeže...al ima nogavičke čisto črne in potem tista svinjarija negre stran (pa tut če jih operem zgledajo stare - sem že 4 pare vrgla stran)user posted image  majčke so popackane od hrane hlače pa ponavadi blatne ali zelene... poskusila sem že z čistilom meglio,tanovim arielom, ... pa kar ne gre.user posted image

Jutri grem pa malo v Balneo saj gre moj cuker k očetu za vikend mene pa kar žre ... navadim se na njega potem ga moram pa oddati mi se kar učki solzijo ko mora z njim .. Saj vem da mu ni hudega in da skrbi zanj a ko stopiš v stanovanje kjer vsak dan poslušaš otroški smeh ni lahko, pa tudi po vsem hudem kar se je dogajalo lani me kar mrazi...ponoči ne spim, imam glavobole ... rola se mi ker mojga malčka ni ob meni.

No sem se kar razpisala in nadoknadila za nekaj dni ko sem bila bolj kot ne samo v vlogi bralcauser posted image  
Aja pa živka drug teden sem jaz na dopustu in če boš imela čas in bo moj sonček zdrav greva lahko malce ven ... da se otroci poigrajo in spoznajo....

Nič zdj pa res delat, da bom lahko zaključila ta teden

Pa lep dan še naprej  Megi 

< Sporočilo je popravil MEGi20 -- 14.5.2010 9:37:43 >

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.