|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
17.3.2010 11:37:42   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Ok, jaz sem se odločila, da sploh ne bom ničesar več komentirala - pa ne zato, ker ne bi hotla, ampak zato, ker nism hotla dobit po nosuuser posted image . In ja, res je, da smo mi že ful zgodaj jedli gh (ne Luka, ampak jaz ko sm bla mala), pa sedežev ni blo, sam zdej pa so. In alergije se pojavljajo tudi ko otroku prezgodaj začenmo dajati gh.
Naš je bil pozimi star pol leta, pa nismo mel nobenih problemov z lupinico, tle je pa problem že pri 3-mesečnikih.

v glavnem ja, očitno sm jst čudna - pač taka sem

nya ne se razburjat

nisi čudna , jaz da bi lahko mela gregorja v navadni lupini ki se jo lahko okol prenaša bi bla srečna , al jaz sem ga mela tudi pol v lupini samo , da je bil že avtosedež ki se je montiral v ležeči položaj oblika lupine , ko je bil pa dovolj star sem pa samo nazaj porinla je biv sedež v sedečke . zakon zic , meni edino ni potegnilo , ker je bil moj mulc tko debu in velik , bom se potrudla eno sliko najt v veliki lupini leži pa se lupine sploh ne vid , ampak res , brez zajebancije .
drugače pa moje dame otrok se najbolje počuti , ko je ves zvit tko k v maternici , kaj pa ta sling men je to čist đipsi varianta , ampak je pa okomot pa še otrok je v pravi legi .
nya - vrni se in tipkaj

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 11:39:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
17.3.2010 11:40:06   
čebelica01
vse ostale pa lep sončni dan .

vany - a res bi mi ona to po pošti poslala ? super , aja mi samo ceno prej poveš prosim . vzela bom vseeno samo , da vem koliko pride .

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.3.2010 11:41:08   
čebelica01
alex- tale vaš škrat je pravi herkul , kak je lušen user posted image  srček mali .

aja in čestitke ob 8 mes.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 229
17.3.2010 11:45:38   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

živka hidrokolonterapija al pa kolonhidroterapija, vseen.., al pa hidroterapija črevesja, js rečm kr ''''generalka črevesja'''' user posted image google ve fuuuul o tem, na kratko pa ti povem, da je to kot klistir, le s cca. 10_x_ več tekočine - če se doma recimo klistiraš z do 2l tekočine, te pri tej terapiji ''''sklistirajo'''' s cca. 20l - ne spustijo jih naenkrat noter, ampak po malem not, po malem vn user posted image .
Js sem 1. šla pred leti v Šmarješke, ko so s tem v okolici Nm tut začel, in se tja kr vračam, terapevtke so prjazne, vzdušje sproščeno, na eni terapiji te ''''puca'''' sam ena, tko da sta sami v sobci. Ležiš na hrbtu na postli, ona samo tolk ''''tam okol pošari'''' na začetku, da vstavi nastavek, pol pa akcija!! ful diskretno, vse pokrito, nč nisi razgaljen, lepo toplo ti je, udobno. Voda se v črevo steka in izteka s pomočjo mašine, take črpalke, in majo na cevi celo en prozoren del, tko da lahko gledaš kaj vse je domovalo v tvojem črevesju user posted image
sej vem, kokr za koga, sam men je fuul zanimivo v tisti del gledat, ajme ajme včasih možgani ne verjamejo očem user posted image user posted image
Se pa vsebina črevesja prazni direkt v odtok, tko da ni strahu pred kakim ''''nehotenim razlivom'''' user posted image ker se sproti prazni, je v bistvu boljš kot pr klistirju, ker po koncu, ko se iz črevesja začne vračat že čista voda, pustimo da se izteče, terapevtka odstrani nastavek, gre, ti pa maš pol še kakih 15-30 min da še mal posediš na veceju k je zravn sobce, za vsak slučaj, se oblečeš in greš.. Lažja in čistejša za ulalala materiala, usedlin in odmrlih, nagnitih reči, ki jih peristaltika črevesja zarad globokih hribčkov in dolin sicer ne more vn spravit..
pa pr men, k ne jem več žži, je te ''''nesnage'''' in ''''ostankov'''' kr ful mau v primerjavi z vsejedci.. k fora je tut to, k eni mislijo, da majo čisto in pretočno črevesje če recimo 1-2 ali celo 3x na dan grejo na blato, kao mislijo, da to pomeni da se črevo redno fino prazni.. pa ni lih tko.. lahko majo pa take obloge, da so stene črevesja prav fino obložene, po sred pa je ta pretočni kanal, ki zarad rednega odvajanja daje vtis, da se vse prazni, pa se v resnic ne.. k sam po sredini glavnina gre, nekaj pa se vsakič prime na čedalje bolj obložene stene.. No, z leti takega nalaganja pa lahk pol pride do resnih zdravstvenih težav s črevesjem.. z nedolžnimi simptomi, ki kažejo tut na vse otalo kao utrujenost, brezvoljnost, glavoboli, eh ful tega..
Tko da ja, črevo, želodec, jetra, ledvice, srček .. to so motor naše mašince, ma da dobro skrbimo za njih, čeprav oz. še zlasti ker jih ne vidimo.

Men je v glavnem super, že samo klistiranje mi je super, ful boljš se počutim potem, ''''generalko'''' pa mi je dost nardit 1x letno, zdj ko vem kolk faaaajn se počutim leeep cajt po njej user posted image   pa ne sam da spuca ''''materialne'''' nesnage iz črevesja, js verjamem da z njimi vred odplakne tut še kej drucga tko, energijsko mislim

tut prehlade recimo lažje prebolim, ker ob prehladih se mi ko za inat prebava upočasni in se sklistiram po parih dneh, pa je vse prec boljš user posted image user posted image
če razmišljaš da bi probala, ti priporočam!! nardila boš dobro zaseuser posted image user posted image user posted image

js se bom pa še dns pozanimala kaj mi kaj priporočajo okol tega k sm v 7. mesecu.. al bi lahk še pred porodom al raj počakam pa pol, jupiii

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.3.2010 11:52:27   
štrumfek
kr se tega klistiranja tiče... ne hvala... že v P, ko so me... ma mi je to tak neprijeten občutek in tud slučajno mi ne pade na misel da bi si sama to vsake 2 dni delala... ni šans

NYA povedala si svoje mnenje, kar je tudi prav....

naša spi.. ko se pa zbudi gremo pa končno mal venuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 17.3.2010 11:53:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 231
17.3.2010 11:54:36   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

kr se tega klistiranja tiče... ne hvala... že v P, ko so me... ma mi je to tak neprijeten občutek in tud slučajno mi ne pade na misel da bi si sama to vsake 2 dni delala... ni šans

NYA povedala si svoje mnenje, kar je tudi prav....

naša spi.. ko se pa zbudi gremo pa končno mal venuser posted image user posted image

spet mi boš ušla , zvečer pa tudi pobegneš , ti kaj vedva delata še na enem mogoče hopa cupa user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.3.2010 11:58:19   
štrumfek
ne bom še ušla... bi rekla da bo še kr nekaj casa spala....

nee zakaj? nč ne delava na bebiki še, zaenkrat..

Neposredna povezava do sporočila: 233
17.3.2010 11:59:14   
čebelica01

ne bom še ušla... bi rekla da bo še kr nekaj casa spala....

nee zakaj? nč ne delava na bebiki še zaenkrat..

se skozi nekaj stiskaš user posted image . sej je prav kar hopacupajte  ste še mlade jaz sem kariero na klin obesla , mam dost user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.3.2010 12:01:05   
majch
ojla

midve sva se pa našetkale. Na loki sva malo pomartinčkale pa kako fotko nardile. Zdaj morva pa stanovanje spucat. user posted image Pridejo zvečer eni, ko mislijo kupit pod nami in jih zanima, kako mamo 3-sobno stanovanje na 50m2. Moram priznat, da smo iz tega razloga kupili, drugače res ne bi. E, pa smo za na razstavouser posted image . No, ko se vselijo, bom šla pa jaz pogledat, kako so uštimali.user posted image
V glavnem...pač...sonček je zunaj. Je prav fajn.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 12:01:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
17.3.2010 12:01:40   
štrumfek
jst se že od nedele nč ne stiskam... je v nočni tako da... nema ništauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 237
17.3.2010 12:03:01   
čebelica01

jst se že od nedele nč ne stiskam... je v nočni tako da... nema ništauser posted image user posted image user posted image

ja pa popoldan te na stroj naštima pa je . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 238
17.3.2010 12:04:05   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image stroj crknuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 239
17.3.2010 12:04:17   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

ojla

midve sva se pa našetkale. Na loki sva malo pomartinčkale pa kako fotko nardile. Zdaj morva pa stanovanje spucat. user posted image Pridejo zvečer eni, ko mislijo kupit pod nami in jih zanima, kako mamo 3-sobno stanovanje na 50m2. Moram priznat, da smo iz tega razloga kupili, drugače res ne bi. E, pa smo za na razstavouser posted image . No, ko se vselijo, bom šla pa jaz pogledat, kako so uštimali.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

halllllooooo kar tako si jim na raspolago in raskazuješ stanovanje popolnim tujcem . mene že nebi naplahtali

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 240
17.3.2010 12:04:45   
čebelica01

user posted image user posted image user posted image stroj crknuuser posted image user posted image user posted image

pol pa na šporhajt mikser user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 241
17.3.2010 12:09:16   
štrumfek
user posted image user posted image

ej ti bzzy kdaj gremo na kufetka

Neposredna povezava do sporočila: 242
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 12:09:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 243
17.3.2010 12:10:28   
čebelica01

lahko v petek pop , jaz mam po peti čas . ali pa sobota samo ne preveč zgodaj , bi se tale bzzzz še mal naspala

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 244
17.3.2010 12:11:13   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ojla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

halllllooooo kar tako si jim na raspolago in raskazuješ stanovanje popolnim tujcem . mene že nebi naplahtali

sosedi delam uslugo...ne zdi se mi tak grozno

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 245
17.3.2010 12:12:31   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann

štrumfi  sej te zastopm okol klistiranja, sploh če si mela prvo izkušnjo s tem pr porodu, pol je res čist odveč karkol razmišlat o kaki pozitivi okol tega.. rada bi pa to povedla, da me ne narobe razumet -nč se ne klistiram vsake 2 dni, ampak samo takrat in v primeru kadar me zapre za 2 dni ali več.. kot recimo se mi zdaj v nosečnosti to mal bl pogosto dogaja user posted image user posted image se pravi, ko je potreba po tem, drgač pa ne, da ne polenim črevesja.. ''''generalko'''' res nardim 1x letno, klistir doma pa mogoče parkrat na leto, ker že zaradi načina prehranjevanja dost redno odvajam, sam zdaj, zdaj pa je to malček bolj pogosto user posted image tko da ja no, men to sploh več ni problem, prvih nekajkrat pa itak je blo tut men nelagodno.. stvar navade verjetno user posted image viš 100 ljudi, 100 čudi, pa vsak kaj zase najde user posted image user posted image

pa se ti to zdej , ko si noseča res fajn pozanimaj , ker ti to praktično rit odnaše , še srat ne boš več znala , zdaj k si noseča je pa velka možnost da fašeš kake hemeroide , tko da pozanimaj se . fajn fajn

Neposredna povezava do sporočila: 246
17.3.2010 12:13:51   
čebelica01

ojla

sosedi delam uslugo...ne zdi se mi tak grozno

sosedi , ki je tvoja soseda , ki bo tvoja soseda , se poznate ??
sej , če se poznate pa to ni panike , da ti pa pride tam kar en ej dej ti men pokaži kako stanovanje je to . kljub temu , da visi stanovanje dol prazno

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 247
17.3.2010 12:14:33   
štrumfek

lahko v petek pop , jaz mam po peti čas . ali pa sobota samo ne preveč zgodaj , bi se tale bzzzz še mal naspala

za soboto nevem, v petek popoudne bi pa najbrž šlo...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 248
17.3.2010 12:15:47   
čebelica01
lee ann- ko boš šla rodit boš fajn prtiskala in ker bo tvoje črevesje navajeno v tekočem stanju odvajat blato ( kot kakec , ki ga splakne naša školka in tvoj anus ne napenja mišic ) bodo črevesne mišice ohlapne in je lahko hudič pol

Neposredna povezava do sporočila: 249
17.3.2010 12:17:13   
čebelica01

za soboto nevem, v petek popoudne bi pa najbrž šlo...user posted image user posted image user posted image

pol pa se za v petek lahko zmenimo , bom probala čim prej , če bom že prej fertik se lahko tud prej dobimo samo dvomim , dej pa ti men zdej sam enkrat pocinglej na mobi , da si cifro shranim

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ime za fantka
misar

Najbolj všečno ime za fantka?

Nejc (38%)

Karim (3%)

Žiga (23%)

Ean (5%)

Vsa (1%)

Nobeno (30%)

Število vseh glasov: 652

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!