|
RE: Dolenjke, 3,. del 17.3.2010 11:45:38
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lee Ann živka hidrokolonterapija al pa kolonhidroterapija, vseen.., al pa hidroterapija črevesja, js rečm kr ''''generalka črevesja'''' google ve fuuuul o tem, na kratko pa ti povem, da je to kot klistir, le s cca. 10_x_ več tekočine - če se doma recimo klistiraš z do 2l tekočine, te pri tej terapiji ''''sklistirajo'''' s cca. 20l - ne spustijo jih naenkrat noter, ampak po malem not, po malem vn . Js sem 1. šla pred leti v Šmarješke, ko so s tem v okolici Nm tut začel, in se tja kr vračam, terapevtke so prjazne, vzdušje sproščeno, na eni terapiji te ''''puca'''' sam ena, tko da sta sami v sobci. Ležiš na hrbtu na postli, ona samo tolk ''''tam okol pošari'''' na začetku, da vstavi nastavek, pol pa akcija!! ful diskretno, vse pokrito, nč nisi razgaljen, lepo toplo ti je, udobno. Voda se v črevo steka in izteka s pomočjo mašine, take črpalke, in majo na cevi celo en prozoren del, tko da lahko gledaš kaj vse je domovalo v tvojem črevesju sej vem, kokr za koga, sam men je fuul zanimivo v tisti del gledat, ajme ajme včasih možgani ne verjamejo očem Se pa vsebina črevesja prazni direkt v odtok, tko da ni strahu pred kakim ''''nehotenim razlivom'''' ker se sproti prazni, je v bistvu boljš kot pr klistirju, ker po koncu, ko se iz črevesja začne vračat že čista voda, pustimo da se izteče, terapevtka odstrani nastavek, gre, ti pa maš pol še kakih 15-30 min da še mal posediš na veceju k je zravn sobce, za vsak slučaj, se oblečeš in greš.. Lažja in čistejša za ulalala materiala, usedlin in odmrlih, nagnitih reči, ki jih peristaltika črevesja zarad globokih hribčkov in dolin sicer ne more vn spravit.. pa pr men, k ne jem več žži, je te ''''nesnage'''' in ''''ostankov'''' kr ful mau v primerjavi z vsejedci.. k fora je tut to, k eni mislijo, da majo čisto in pretočno črevesje če recimo 1-2 ali celo 3x na dan grejo na blato, kao mislijo, da to pomeni da se črevo redno fino prazni.. pa ni lih tko.. lahko majo pa take obloge, da so stene črevesja prav fino obložene, po sred pa je ta pretočni kanal, ki zarad rednega odvajanja daje vtis, da se vse prazni, pa se v resnic ne.. k sam po sredini glavnina gre, nekaj pa se vsakič prime na čedalje bolj obložene stene.. No, z leti takega nalaganja pa lahk pol pride do resnih zdravstvenih težav s črevesjem.. z nedolžnimi simptomi, ki kažejo tut na vse otalo kao utrujenost, brezvoljnost, glavoboli, eh ful tega.. Tko da ja, črevo, želodec, jetra, ledvice, srček .. to so motor naše mašince, ma da dobro skrbimo za njih, čeprav oz. še zlasti ker jih ne vidimo. Men je v glavnem super, že samo klistiranje mi je super, ful boljš se počutim potem, ''''generalko'''' pa mi je dost nardit 1x letno, zdj ko vem kolk faaaajn se počutim leeep cajt po njej pa ne sam da spuca ''''materialne'''' nesnage iz črevesja, js verjamem da z njimi vred odplakne tut še kej drucga tko, energijsko mislim tut prehlade recimo lažje prebolim, ker ob prehladih se mi ko za inat prebava upočasni in se sklistiram po parih dneh, pa je vse prec boljš če razmišljaš da bi probala, ti priporočam!! nardila boš dobro zase js se bom pa še dns pozanimala kaj mi kaj priporočajo okol tega k sm v 7. mesecu.. al bi lahk še pred porodom al raj počakam pa pol, jupiii
|